הנפילונת השווה שלי

• פותח הנושא daud
  • פורסם בתאריך

sayv

New member
והירידה לצורך עליה- במצבינו- יכולה

להיות קשה.... זה לא בשבילי, אין לי כוחות לזה.. זו התחייבות ארוכת טווח.. וגם אם בסוף זה מועיל- זה ארוך כ"כ.. ומייגע... ודווקא פסיכולוג קוגנטיבי- יכול לתת כלים משמעותיים לשיפור המצב..

daud

New member
לגבי סידור זמנים ולא בצחוק.......

אני ממליץ על פאלם פילוט (רצוי) ואם לא אז תוכנת מחשב בשילוב יומן של פלאפון סלולארי!!! פשוט מצד אחד ככה אפשר לסדר את החיים בצורה דיי יעילה ועם צילצולי תזכורת ו אם משהוא נופל בזמן לא טוב אז פשוט מעבירים אותו הלאה בתקווה שאז תוכל להתמודד איתו.

mira ker

New member
יש לי רעיון לסידור משימות לאלה

מאיתנו שלא מתים על טכנולוגיה. ובכןזה הולך כך. לוקחים לוח של פורמייקה, ומסקינג טייפ. כותבים על פיסות מסקינגטייפ את המשימות ומדביקים על לוח הפורמייקה. כאשר מסיימים את המשימה, פשוט מורידים את המסקינגטייפ עם המשימה. נשארות רק משימות שלא בוצעו. יום טוב מירה

daud

New member
מירה יש את זה אפילו יותר ממוסד ../images/Emo13.gif

בסניפים של אופיס דיפו וחנויות אחרות לציוד משרדי אפשר לקנות לוחות מוכנים כאלו שאפשר לכתוב עליהם עם טוש מחיק

mira ker

New member
כן, מכירה את זה. זה כמו הלוחות

באוניברסיטה שכותבים עליהם עם טושים. רק שמסקינג טייפ יש עכשיו אצל כולם. אפשר להדביק את המשימות גם על המקרר. או על דלת הכניסה מבפנים, או על ארון קיר בחדר. יום טוף מירה

daud

New member
סייו את צודקת ב"מגילה" אבל.....

נקודה קטנה לגבי החום לפחות אצלי הוא מופיע בלי קשר למצב רוח
אבל לפעמים כאשר עסוקים במשהוא חיובי או משהוא בכלל אז פשוט לא שמים לב כ"כ
)

sayv

New member
גם אצלי... אבל גם- בנוסף

כתגובה למתח. אבל רק לפעמים ככה שבהחלט יכול להיות שזה תגובה לאור בוהק, רעש חזק, אוויר עומד---> משמע- שיעור רגיל... ושזאת הסיבה ואז בא הסטרס בגלל זה... הבנתי שזה קשור לפני כמה חודשים... ומאז למדתי להשתלט על זה קצת.

daud

New member
סארץ' וסייב האם עלה בדעתכן ש.....

כפי שאצלי (ותסלחו לי על הדימוי) המסמר האחרון בארון המתים של התסמונת היה אצלי מחלת הנשיקה ו היא שהפילה אותי אז אצלך זה פשוט היה הגורם שעליו אתן מדברות שהפיל אותכן!!! ז"א שאולי קודם סבלתן מהמחלה בצורה פחות מורגשת אבל הגורם הנפשי הוא זה שהפיל אתכן סופית אבל התסמונת פשוט ישבה אצלכן בגוף החלישה אותו בהדרגה ו לבסוף נתנה את המכה הסופית בשעת הכושר הראשונה שנוצרה גם כתוצאה מהחלשת הגוף (ואצלי הגוף והנפש חד הם), ככה ששמתן לב לתסמונת רק כאשר היא הייתה באמת חזקה???

sayv

New member
אני משערת- אבל לא ממש בטוחה

שאצלי גם מחלת הנשיקה היתה ה"מסמר".. היא היתה השיא, אבל אולי זאת בכלל לא היתה מחלת הנשיקה אלא נפילה ממש גדולה... לא יודעת... בדיוק דיברנו היום- על הכתבה מהארץ שמדברת על גן הכאב- דיברנו על כך שאנשים עם גן כאב רצסיבי- בטח רגישים יותר לתסמונת..

tiaa1

New member
בול קליעה. ../images/Emo58.gif

אמנם לא אלי פנית...אבל באמת בהסתכלות להסטוריה.... המונו פרץ אצלי בתקופת סטרס מתמשך.... התחלתי להרגיש שיש לי שליטה על המחלה כאשר הבנתי את זה ..... הטיפול התומך עזר.... התרופות.... והשינוי בסביבה הטבעית שלי והתרחקות הסטרס... וזה בעצם כל הסיפור.

sarche

New member
היי דאוד, וכולם!כמה כתבתם!!!

ניסיתי להשלים את החסר ולקרוא מהימים האחרונים, ויואו !! כל הכבוד
יש כל כך הרבה דברים שרציתי להגיב עליהם, אבל גם המחשב שלי כל שניה נופל, וגם אני לא מי יודע מה. דאוד, קראתי את מה שכתבת ואת מה שטיה כתבה בהמשך על חיסון נגד אבעבועות שחורות ונפל לי אסימון: ביום בו התגייסתי לצבא, וקיבלתי בין השאר את החיסון הארור נגד אבעבועות שחורות, התחלתי להרגיש רע מאד, ונתקפתי חרדה מאד קשה. ההמשך ידוע..... מחלה, בלה בלה. אני מאמינה שסבלתי מהמחלה עוד בתקופת התיכון, והיא ישבה לה שם ולפעמים בצבצה בכאבי תופת בברכיים (אולי אפילו עוד כילדה כי סבלתי מכאבי ראש וסחרחורות!!!) והמכה הסופית היתה בטירונות. כך שגם הסטרס וגם החיסון כנראה הביאו את הנפילה. לגבי טיפול - אני מסכימה שטיפול התנהגותי יכול לעזור. אבל במקרה שלי בכל אופן, אני צריכה משהו עמוק יותר (ואולי בנוסף דברים אחרים כמו יוגה ומדיטציה - למי מהירושלמים יש המלצות?? - ומשהו ממוקד יותר בטיפול פסיכולוגי). זהו בינתיים, לא זוכרת מה עוד רציתי להגיד, אז אחזור לפורום,

daud

New member
זו נקודה ממש מעניינת!!!

אני בטוח שטיה תתעניין לשמוע את זה

daud

New member
אצלי זה דווקא לגמרי שונה.....

כניראה הייתי כ"כ מאושר וכ"כ בשוונג של הסבבה של החיים וכ"כ מלא באנרגיות של עשיה והתקדמות קדימה, שעד שמחלת הנשיקה הפילה אותי לא שמתי לב לסימנים של התסמונת. על חלקם אני עולה רק לאחרונה בעקבות שיחות עם אנשים ו דרך אגב בעקבות זאת השתנתה גם התפיסה שלי של "מחלת הנשיקה" כגורם לתסמונת!!! עכשיו אני חושב ש מחלת הנשיקה היתה אצלי ביטוי להידרדרות של הגוף שלי כתוצאה מהתסמונת, אבל אני לא חושב שהיא הגורם למחלה. אאאאאאאאאאה ממממ כבר הזכרתי שאצלי הנפילה הראשונה באה עם מחלת הנשיקה ???

my last sony0

New member
יש לי תיאוריה אחרת ../images/Emo41.gif

אתה פשוט רגיל לישון ביום עד הצהריים. אז ביום ראשון שהיית ב ....... פשוט איבדת שעות שינה והיית עייף וזהו כמה שאתה יושן יותר ככה אתה צריך לישון עוד. חוצמזה לפי הסיפורים שלך יש לך אולי אלף חברים שתמיד שולפים אותך למסעדות ובתי קפה. תמשיך להאמין בעצמך.

nightspel

New member
OT - הפרסומת הקופצת בצד

דאוד, רק נכנסתי לפורום לאחר הרבה זמן, אין לי מושג מי מנהל/ת אותו כרגע, כמו כן טרם קראתי את הודעתך למעלה (שלאחריה הכנסתי את השרשור הזה), וסליחה שאני לא מתיחסת אליה כרגע - - - אבל בבקשה, שמישהו יעשה משהו בקשר להודעה הזו עם המחומצן והכוניפה שלו שקופצת בצד!!! זה פורום של אנשים שיש להם ב-ע-י-ו-ת עם דברים כאלה. אז בוואלה שמו קצוץ כשהתלוננו על פרסומות אינקוויזיציה. בואו נראה את תפוז. תודה.

tiaa1

New member
הי נייטספל...מה זה "כוניפה"?

הפרסומת ממש חדשה...ומעצבנת.... בינתיים עד לכניסת מנהל/ת כל אחד פה עצמאי...כותבים לנטע מהנהלת הפורומים...הכתובת בסוף העמוד...את מוזמנת לייצג גם אותי...תודה

mira ker

New member
נייט עד שיחליטו להוריד את הפרסומת

שימי מגבת על הצד השמאלי של המסך.

למעלה