Permafrost
Well-known member
שלל-תעודות-סיום-מקשטות-כותל אינן ערובה לאינטליגנציה או בגרות-נפשית והינך ראיה חותכת לכך...הצלחת כבר להשלים את הבגרות, ילד מגודל שלי?
שלל-תעודות-סיום-מקשטות-כותל אינן ערובה לאינטליגנציה או בגרות-נפשית והינך ראיה חותכת לכך...הצלחת כבר להשלים את הבגרות, ילד מגודל שלי?
קרי, טרם הצלחת להשלים, אפילו, בגרות, ילד מגודל שלישלל-תעודות-סיום-מקשטות-כותל אינן ערובה לאינטליגנציה או בגרות-נפשית והינך ראיה חותכת לכך...
מה שיך השערתך בענין השכלתי הפורמלית לכך ששלל-תעודות-סיום-מקשטות-כותל אינן ערובה לאינטליגנציה או בגרות-נפשית ושהינך ראיה חותכת לכך.קרי, טרם הצלחת להשלים, אפילו, בגרות, ילד מגודל שלי
זה עד כדי כך קשה? תלמיד ניצחי?
הכול קשור, עובדה שאין לך חיים, ילד מגודל שלי, שאפילו בגרות טרם הצלחת להוציאמה שיך השערתך בענין השכלתי הפורמלית לכך ששלל-תעודות-סיום-מקשטות-כותל אינן ערובה לאינטליגנציה או בגרות-נפשית ושהינך ראיה חותכת לכך.
מדובר בשני דברים לא-קשורים...
לך תביא הכדור שוב, רקסי...הכול קשור, עובדה שאין לך חיים, ילד מגודל שלי, שאפילו בגרות טרם הצלחת להוציא
גם באמצע הלילה, אתה בפורומים כפי שנאמר 24/7, עולב
כמובן, שלא אשאיר לך שקית ניילון בהישג יד, כי תרעיש לי כל הלילה כחיית מחמד שלי
אפס כמוך, הפורום חזק ממך, אתה לא יכול בלעדיו.לך תביא הכדור שוב, רקסי...
היה ברור שתגיב ישר, אתה הרי 365/24/7 על הפורומים, אלו הם חייך האומללים,לך תביא הכדור שוב, רקסי...
ילד מגודל שלי מכור לפורומים, אן לו חיים מבלד הפורומים.לך תביא הכדור שוב, רקסי...
ילד מגודל שלי, בור ועם הארץ, דרכתי לך על יבלת מאוד כואבתלך תביא הכדור שוב, רקסי...
ילד מגודל שלי, בור ועם הארץ, דרכתי לך על יבלת מאוד כואבתלך תביא הכדור שוב, רקסי...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.