dilia snake
Well-known member
האוס , SVU, הג"ש האמריקאית.
אין לי כוח לפרט.
אין לי כוח לפרט.
את יודעת שעידו ישעיהו שמאחורי TVYADDO יצר גם את המסך המפוצל? וששם התוכנית לקוח מהמקרה המפורסם ב-2002, בו שודרו משחק כדורגל ופיגוע התאבדות חבלני באותו ערוץ?באפי גרמה לי להכיר את האתר המסך המפוצל,
כשאתה מדבר על סדרות טלוויזיה משנות ה-90, אתה מדבר רק על סיטקומים או גם על סדרות דרמה משנות ה-90?הערת אגב כללית: אני פחות נוסטלגי לסדרות טלוויזיה של שנות ה-90, כמו חברים, סיינפלד או אפילו פרייז'ר. זה פשוט מזכיר לי כמה "הזדקנתי" ושאני כבר לא בתיכון. לעומת זאת, יש מישהו שיודע איפה משודרת הגרסה הבריטית של המשרד?
אפשר לשאול למה לא אהבת פעם גיבורי על? ומתי זה השתנה? סתם מסקרנותאח ימים יפים
בתכלס אני חושבת שאפשר להתייחס לMCU כסדרה שהשפיעה עליי. גם היחידה בערך שאשכרה הוצאתי עליה כסף (כרטיסים לסרטים ואפילו טיפה מרצ'נדייז), ובכלל פתחה אותי לעולם גיבורי העל שפעם לא סבלתי ועכשיו אני אוהבת, ובעקבות זה להתרכך גם כלפי פנזטיה ומד"ב. יש מצב שאם לא הMCU לא הייתי רואה ה100
במיוחד לגבי הסיטקומים, הצחוק המוקלט מיושן. לא אהבתי הרבה דרמות עד לסופרנוס, אולי אפשר לכן לתאר אותה כתוכנית משפיעה.כשאתה מדבר על סדרות טלוויזיה משנות ה-90, אתה מדבר רק על סיטקומים או גם על סדרות דרמה משנות ה-90?
כל מיני סיבות. חשבתי שאני אוהבת רק דברים ריאליסטים. יש לי רתיעה מכל מה שאין לו מראה אנושי (עדיין, נגיד חלק מהסיבה שאני פחות אוהבת את שומרי הגלקסיה זה כי הכל שם חייזרים צבעוניים [ניק תיכף יקרא לי גזענית] [אני גם חושבת שהם מעצבנים בלי קשר]). אח שלי מאד אהב את הדברים האלה והוא היה טינאייג'ר מעצבן אז זה עשה לי אנטי אוטומטי וחשבתי שזה לילדים בנים מעצבנים.אפשר לשאול למה לא אהבת פעם גיבורי על? ומתי זה השתנה? סתם מסקרנות
אז בעצם במבה היא המאכל שהשפיע עליך לאהוב גיבורי על!אני רציתי במבה אז ישבתי איתה לצפות
כן, הכל התחיל מבמבה.אז בעצם במבה היא המאכל שהשפיע עליך לאהוב גיבורי על!
עצם זה שאת משתמשת במילה נקסוס זה מדהיםכן, הכל התחיל מבמבה.
תארו לכם חלילה היא הייתה אוכלת מלפפון באותו יום זה היה מוביל לשינוי ביקום לרמת אירוע נקסוס!
וואו, זה הזוי לי שהתחלת עם הMCU רק עם אינפיניטי וורואז כעבור שנה צא אינפינטי וור והיו עליו מלא ביקורת טובות, והייתי כבר חצי רגל בעולם גיבורי העל אז הסתקרנתי והלכנו לראות בקולנוע ומאז התאהבתי במארוול.
וואלה. לא ידעתי שזה מקור השם של האתראת יודעת שעידו ישעיהו שמאחורי TVYADDO יצר גם את המסך המפוצל? וששם התוכנית לקוח מהמקרה המפורסם ב-2002, בו שודרו משחק כדורגל ופיגוע התאבדות חבלני באותו ערוץ?
עצם זה שבירכת אותנו בנוכחותך זה טובהאוס , SVU, הג"ש האמריקאית.
אין לי כוח לפרט.
כן זה מאוד כללי.הגדרה קצת כללית. יש כל מיני סוגי השפעה: תחום עיסוק (כמו בת דודה שלי, שהתחילה לעסוק בעריכת דין בגלל שצפתה בחוק וסדר), חלומות בלתי ממומשים (רציתי להיות מציל כמו במשמר המפרץ, למרות שבקושי ידעתי לשחות), או סתם כזיכרון טוב של הילדות, הנעורים או כל תקופה אחרת בחיים. אני מצטט הרבה מהמלון של פולטי, שאמנם נוצרה 6 שנים לפני שנולדתי אבל ראיתי אותה כילד ונער בקלטות וידיאו (ואחרי זה בערוצי טלוויזיה שונים) הודות להוריי.
ראית איזה צייתן אני@טוני החתול ניק מרגיש לי שזה צריך להיות שרשור בפני עצמו, יש דרך להפריד את זה בצורה נורמלית בפורום הכושל הזה?
למה? זה רפרנס ללוקי. יש לזה עוד הקשרים שאני לא מכירה?עצם זה שאת משתמשת במילה נקסוס זה מדהים
כנראה בטח גם היה לו תרנגולת על הראש.(אגב, תשאלי את אחותך אם מוקדם יותר באותו יום גורלי לא הגיע איזה נוסע מהעתיד עם הבמבה הזאת ואמר לה שעתיד האנושות נשען על זה שהיא תצליח לפתות אותך עם הבמבה הזאת)
כן ואם אתה זוכר גם ראיתי את הסרטים בסדר עקום מאד.וואו, זה הזוי לי שהתחלת עם הMCU רק עם אינפיניטי וור
כל הכבוד, תמשיך להקשיב לי!ראית איזה צייתן אני
באמת יפה. איך? כי אפשר פשוט לגרור שרשור שלם כמו פעם כי לא הכל משורשר לאותה הודעה ראשית. העברת אחד אחד?וזה גם עבד בצורה מאוד יפה ולא כושלת
אה, אני חשבתי שזה רפרנס לוונדהויז'ן.למה? זה רפרנס ללוקי. יש לזה עוד הקשרים שאני לא מכירה?
ארנולד די חתיך. אני חושב שהייתי מסכים להתהלך עם תרנגולת על הראש (לפחות שעה ביום) בשביל שזה יהיה אני.כנראה בטח גם היה לו תרנגולת על הראש.
(כ"כ התרגלתי לתמונה הזאת שלך שעכשיו אני פשוט מניחה שככה אתה נראה [כולל התרנגולת] ושוכחת שזה בכלל ארנולד)
כנראה הדחקתיכן ואם אתה זוכר גם ראיתי את הסרטים בסדר עקום מאד.
הכל במכה אחת. יש שיטות.באמת יפה. איך? כי אפשר פשוט לגרור שרשור שלם כמו פעם כי לא הכל משורשר לאותה הודעה ראשית. העברת אחד אחד?
שימי את הלינקאני חושבת שהכוונה בסדרות שהכי השפיעו היא הסדרות שעיצבו את הטעם הטלוויזיוני של הצופה או ששינו את ההסתכלות שלו על המדיום. ככה לפחות אני פירשתי את זה.
אם מישהו מעוניין, אני יכולה לשים לינק לכתבה
תודה.
אני חושבת שגם אם משהו נחשב איכותי זה לא בהכרח אומר שהוא יותר טוב, לפחות עבור אנשים מסוימים. חוץ מזה מי מחליט מה נחשב טוב? אם את מעדיפה סדרות "קלילות" (בכוונה רושמת עם מרכאות) ונהנית לצפות בהן זה מה שחשוב. אני חושבת שבסופו של דבר אנחנו צריכים ליהנות ממה שאנחנו רואיםתודה.
אני לא מרגישה שיש לי תשובה כזאת כ"כ אז.
כאילו כן הסדרות שציינתי קודם לימדו אותי שאפשר לעשות דברים מדהימים במדיום הטלווזיוני. אבל האם זה השפיע עליי? לא ממש. להפך. אחרי כמה סדרות איכות שאמנם באמת מדהימות אני מוצאת את עצמי מעדיפה יותר ויותר שטויות או לפחות קליל וחמוד ופחות כבד ואיכותי.
שאלה מעניינת, מאמינה שחלק כןמעניין אם האנשים שם שינו שוב כבר את הדעה שלהם מאז.
אני מאוד מתחבר לשתי הבחירוות הראשונות שלו:
אה ועם כל הכבוד לעונות הטובות של מופע שנות ה70 אני לא יכול לדמיין לשים אותה באיזושהי רשימה כזאת.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.