בתחילת היום ראיתי את השאלה הזו ודבר ראשון שחשבתי עליו זה שאין לי מה לתרום כי אין שום סדרה שהשפיע עליה, ואז עבר היום והגיע ערב ובמהלך היום צצו מלא מחשבות וגילתי שיש הרבה סדרות שהשפיעו עלי.
אם מדברים על טעם טלוויזיוני אז מחלקת גנים ונוף נמצאת למעלה שם, לא ידעתי שזה הג'אנר שאני אוהבת עד שראיתי את הסדרה, והיא גם גילתה לי את כל העולם הקסום ומופלא של מייקל שור (אני אראה כל דבר שהוא מעורבב בו ובנתיים הוא לא איכזב אותי [הפרק האוהב עלי של מראה שחורה זה של מייקל שור וגילתי את זה המון זמן אחרי שראיתי את הפרק]) אבל הסדרה הזו גם השפיע הרבה על החיים שלי, אני מצטטת הרבה ממנה בחיים האישיים (בעיקר את פנינות החוכמה של רון)
עוד סדרה שהשפיע עלי היא האמריקאים, אני כיום משווה כל סדרה אליה ובעיקר אל פרק הסיום שלה שהוא יצירת מופת בפני עצמו.
מכאן נעבור למשחקי הכס, עם כל השנאה שלי לעונה האחרונה, זו היתה הסדרה הראשונה שהייתי חלק מקהל מעריצים וקראתי כל מיני תיאוריות ורמזים באינטרנט עליו, היתי כל כך אובססית לסדרה שהיו פרקים שהייתי קמה ב4 בבוקר כדי לראות את הפרק כדי שלא יהרסו לי אותו בבוקר.
גם לבנות גילמור יש השפעה גדולה בשבילי כי זו הסדרה הראשונה שראיתי שהייתה מיועדת למבוגרים ולא סדרת ילדים/ נוער. זו סדרה שהייתי רואה אותה עם אמא שלי וגם היום אמא שלי עושה צפייה חוזרת בסדרה וכשאני באה והיא בסלון רואה אני מצטרפת אליה ומרגישה כמו ילדה קטנה שמרגישה גדולה.
עוד סדרה שאומנם לא השפיעה על הטעם הטלוויזיוני שלי אבל כן על עולם הבידור היא האקסית המטורפת, זו הסדרה שגרמה לי לאובססיה עם מחזות זמר. כל כך אהבתי את קול השירה של הדמות של גרג (סנטינו פונטנה, שהוא שחקן ברודווי) שחיפשתי סרטונים שלו ביוטיוב, ומראיונות על האקסית המטורפת עברתי לסרטונים שלו במחזמר סינדרלה ומשם עברתי לסרטונים על מכושפת ומשם גילתי עולם מופלא.
סדרה שהשפיע על החיים האישיים שלי היא עמק הסילקון, אני גם תוכניתנית ותמיד חשבתי שזה מקצוע די משעמם (כל היום מול מחשב) ואז ראיתי את הסדרה והיו שם כל כך הרבה סיטואציות שקרו לי בתפקיד (אפילו לא הקצינו אותם בסדרה) שזה גרם לי להסתכל על התפקיד שלי בעין שונה ולהבין את הכיף בו.
האסופית (הסדרה המצויירת) הייתי ילדה שלא אהבה ולא קרא בכלל ובעקבות הסדרה הלכתי וביקשתי מההורים שלי שיקנו לי את הספר וזה הוביל לכך שקראתי את כל הסדרה ספרים והתחלתי לאהוב לקרוא ספרים.
המשרד שהרבה מהמתיחות של ג'ים ודוויט הינו משחזרים ועושים בצבא (השדכן בג'לי, העברת כל המשרד לחדר שרתים [כולל שולחנות] ועוד)
ואני בטוחה שאם אני אקדיש לזה עוד מחשבה אני אבין ואזכר בעוד סדרות שהיו להם רגעים משמעותיים בחיים שלי