הסדרות שהכי השפיעו עלינו

didalf

Well-known member
אני חושבת שגם אם משהו נחשב איכותי זה לא בהכרח אומר שהוא יותר טוב, לפחות עבור אנשים מסוימים. חוץ מזה מי מחליט מה נחשב טוב? אם את מעדיפה סדרות "קלילות" (בכוונה רושמת עם מרכאות) ונהנית לצפות בהן זה מה שחשוב. אני חושבת שבסופו של דבר אנחנו צריכים ליהנות ממה שאנחנו רואים
לפעמים כן. כאילו ש"ש, הסמויה, אוז, עמוק באדמה, אחים לנשק, הן נחשבות לטובות ואיכותיות ולדעתי באמת כאלה. ואני שמחה שראיתי אותן כשראיתי כי יש מצב שהיום לא הייתה לי את הסבלנות להתחיל וחבל.
וגם יכולות להיות סדרות קלילות וקומיות ועדיין להיות איכותיות וטובות כמו מחלקת גנים ונוף.
אבל אני בהחלט חושבת שאנחנו צריכים קודם כל להנות ממה שאנחנו רואים ולכן יש הרבה דברים שנחשבים טובים ולא צפיתי בהם כי לא נראה לי שאני אהנה.

אה ועם כל הכבוד לעונות הטובות של מופע שנות ה70 אני לא יכול לדמיין לשים אותה באיזושהי רשימה כזאת.
אני גם לא, אבל זה לא שאלה על סדרות טובות אלא משפיעות, וסדרה שפגשה מישהו באיזה נקודת זמן ספציפית נכונה לו יכולה להיות יותר משפיעה מכל סדרת איכות.

ובהודעה פחות קשורה, אני רוצה לומר לכם תודה שהקדשתם זמן לחשוב על הנושא :) אני יכולה לומר בלי היסוס שזה הפורום הכי טוב שהייתי בחיי. וכולכם חמודים :)
זה נכון, אנחנו מקסימים😇

Aranel Nenharma

Well-known member
בתחילת היום ראיתי את השאלה הזו ודבר ראשון שחשבתי עליו זה שאין לי מה לתרום כי אין שום סדרה שהשפיע עליה, ואז עבר היום והגיע ערב ובמהלך היום צצו מלא מחשבות וגילתי שיש הרבה סדרות שהשפיעו עלי.
אם מדברים על טעם טלוויזיוני אז מחלקת גנים ונוף נמצאת למעלה שם, לא ידעתי שזה הג'אנר שאני אוהבת עד שראיתי את הסדרה, והיא גם גילתה לי את כל העולם הקסום ומופלא של מייקל שור (אני אראה כל דבר שהוא מעורבב בו ובנתיים הוא לא איכזב אותי [הפרק האוהב עלי של מראה שחורה זה של מייקל שור וגילתי את זה המון זמן אחרי שראיתי את הפרק]) אבל הסדרה הזו גם השפיע הרבה על החיים שלי, אני מצטטת הרבה ממנה בחיים האישיים (בעיקר את פנינות החוכמה של רון)
עוד סדרה שהשפיע עלי היא האמריקאים, אני כיום משווה כל סדרה אליה ובעיקר אל פרק הסיום שלה שהוא יצירת מופת בפני עצמו.
מכאן נעבור למשחקי הכס, עם כל השנאה שלי לעונה האחרונה, זו היתה הסדרה הראשונה שהייתי חלק מקהל מעריצים וקראתי כל מיני תיאוריות ורמזים באינטרנט עליו, היתי כל כך אובססית לסדרה שהיו פרקים שהייתי קמה ב4 בבוקר כדי לראות את הפרק כדי שלא יהרסו לי אותו בבוקר.
גם לבנות גילמור יש השפעה גדולה בשבילי כי זו הסדרה הראשונה שראיתי שהייתה מיועדת למבוגרים ולא סדרת ילדים/ נוער. זו סדרה שהייתי רואה אותה עם אמא שלי וגם היום אמא שלי עושה צפייה חוזרת בסדרה וכשאני באה והיא בסלון רואה אני מצטרפת אליה ומרגישה כמו ילדה קטנה שמרגישה גדולה.
עוד סדרה שאומנם לא השפיעה על הטעם הטלוויזיוני שלי אבל כן על עולם הבידור היא האקסית המטורפת, זו הסדרה שגרמה לי לאובססיה עם מחזות זמר. כל כך אהבתי את קול השירה של הדמות של גרג (סנטינו פונטנה, שהוא שחקן ברודווי) שחיפשתי סרטונים שלו ביוטיוב, ומראיונות על האקסית המטורפת עברתי לסרטונים שלו במחזמר סינדרלה ומשם עברתי לסרטונים על מכושפת ומשם גילתי עולם מופלא.
סדרה שהשפיע על החיים האישיים שלי היא עמק הסילקון, אני גם תוכניתנית ותמיד חשבתי שזה מקצוע די משעמם (כל היום מול מחשב) ואז ראיתי את הסדרה והיו שם כל כך הרבה סיטואציות שקרו לי בתפקיד (אפילו לא הקצינו אותם בסדרה) שזה גרם לי להסתכל על התפקיד שלי בעין שונה ולהבין את הכיף בו.
האסופית (הסדרה המצויירת) הייתי ילדה שלא אהבה ולא קרא בכלל ובעקבות הסדרה הלכתי וביקשתי מההורים שלי שיקנו לי את הספר וזה הוביל לכך שקראתי את כל הסדרה ספרים והתחלתי לאהוב לקרוא ספרים.
המשרד שהרבה מהמתיחות של ג'ים ודוויט הינו משחזרים ועושים בצבא (השדכן בג'לי, העברת כל המשרד לחדר שרתים [כולל שולחנות] ועוד)
ואני בטוחה שאם אני אקדיש לזה עוד מחשבה אני אבין ואזכר בעוד סדרות שהיו להם רגעים משמעותיים בחיים שלי

Lhuna3

Well-known member
בתחילת היום ראיתי את השאלה הזו ודבר ראשון שחשבתי עליו זה שאין לי מה לתרום כי אין שום סדרה שהשפיע עליה, ואז עבר היום והגיע ערב ובמהלך היום צצו מלא מחשבות וגילתי שיש הרבה סדרות שהשפיעו עלי.
אם מדברים על טעם טלוויזיוני אז מחלקת גנים ונוף נמצאת למעלה שם, לא ידעתי שזה הג'אנר שאני אוהבת עד שראיתי את הסדרה, והיא גם גילתה לי את כל העולם הקסום ומופלא של מייקל שור (אני אראה כל דבר שהוא מעורבב בו ובנתיים הוא לא איכזב אותי [הפרק האוהב עלי של מראה שחורה זה של מייקל שור וגילתי את זה המון זמן אחרי שראיתי את הפרק]) אבל הסדרה הזו גם השפיע הרבה על החיים שלי, אני מצטטת הרבה ממנה בחיים האישיים (בעיקר את פנינות החוכמה של רון)
עוד סדרה שהשפיע עלי היא האמריקאים, אני כיום משווה כל סדרה אליה ובעיקר אל פרק הסיום שלה שהוא יצירת מופת בפני עצמו.
מכאן נעבור למשחקי הכס, עם כל השנאה שלי לעונה האחרונה, זו היתה הסדרה הראשונה שהייתי חלק מקהל מעריצים וקראתי כל מיני תיאוריות ורמזים באינטרנט עליו, היתי כל כך אובססית לסדרה שהיו פרקים שהייתי קמה ב4 בבוקר כדי לראות את הפרק כדי שלא יהרסו לי אותו בבוקר.
גם לבנות גילמור יש השפעה גדולה בשבילי כי זו הסדרה הראשונה שראיתי שהייתה מיועדת למבוגרים ולא סדרת ילדים/ נוער. זו סדרה שהייתי רואה אותה עם אמא שלי וגם היום אמא שלי עושה צפייה חוזרת בסדרה וכשאני באה והיא בסלון רואה אני מצטרפת אליה ומרגישה כמו ילדה קטנה שמרגישה גדולה.
עוד סדרה שאומנם לא השפיעה על הטעם הטלוויזיוני שלי אבל כן על עולם הבידור היא האקסית המטורפת, זו הסדרה שגרמה לי לאובססיה עם מחזות זמר. כל כך אהבתי את קול השירה של הדמות של גרג (סנטינו פונטנה, שהוא שחקן ברודווי) שחיפשתי סרטונים שלו ביוטיוב, ומראיונות על האקסית המטורפת עברתי לסרטונים שלו במחזמר סינדרלה ומשם עברתי לסרטונים על מכושפת ומשם גילתי עולם מופלא.
סדרה שהשפיע על החיים האישיים שלי היא עמק הסילקון, אני גם תוכניתנית ותמיד חשבתי שזה מקצוע די משעמם (כל היום מול מחשב) ואז ראיתי את הסדרה והיו שם כל כך הרבה סיטואציות שקרו לי בתפקיד (אפילו לא הקצינו אותם בסדרה) שזה גרם לי להסתכל על התפקיד שלי בעין שונה ולהבין את הכיף בו.
האסופית (הסדרה המצויירת) הייתי ילדה שלא אהבה ולא קרא בכלל ובעקבות הסדרה הלכתי וביקשתי מההורים שלי שיקנו לי את הספר וזה הוביל לכך שקראתי את כל הסדרה ספרים והתחלתי לאהוב לקרוא ספרים.
המשרד שהרבה מהמתיחות של ג'ים ודוויט הינו משחזרים ועושים בצבא (השדכן בג'לי, העברת כל המשרד לחדר שרתים [כולל שולחנות] ועוד)
ואני בטוחה שאם אני אקדיש לזה עוד מחשבה אני אבין ואזכר בעוד סדרות שהיו להם רגעים משמעותיים בחיים שלי
תשובה מרשימה ביותר!

didalf

Well-known member
את גם מתכנת ולא ידענו את זה עד עכשיו?:-0 ועוד כשכל שבוע דיברנו על זואי?? או שאמרת ושכחתי ואני צריכה לעמוד בפינה להתבייש?
אני מתה על עמק הסיליקון אבל הונסטלי בחיים לא הרגשתי שמשהו שם דומה לעבודה שלי (למזלי:-D)

didalf

Well-known member
אם כבר אני מניחה שהתשובה האמיתית צריכה להיות קטנטנות, המורדים, פלוריסיינטה וכמעט מלאכים.
גדלתי עליהן, הן עיצבו את הילדות, אולי גם את האהבה שלי לדברים מוזיקליים, שלי ולמדתי ספרדית בזכותן. אפילו האהבה הזמנית לכדורגל הגיע משם. גם מהפורומים האלה התחלתי בתפוז, ותפוז הוא חלק גדול (מידי) מהחיים שלי.

It's Always Sunny

Well-known member
אם כבר אני מניחה שהתשובה האמיתית צריכה להיות קטנטנות, המורדים, פלוריסיינטה וכמעט מלאכים.
גדלתי עליהן, הן עיצבו את הילדות, אולי גם את האהבה שלי לדברים מוזיקליים, שלי ולמדתי ספרדית בזכותן. אפילו האהבה הזמנית לכדורגל הגיע משם. גם מהפורומים האלה התחלתי בתפוז, ותפוז הוא חלק גדול (מידי) מהחיים שלי.
מבחינת אהבה לדברים מוזיקליים, מה הכוונה? לנגן? לשיר? סתם להקשיב למוזיקה?
אני זוכרת כשהייתי קטנה אמרתי לעצמי שבחיים לא אראה כמעט מלאכים כי כולם בבית הספר היו אובססיביים לסדרה הזו ואז עברה שנה :-D
אבל זה לא היה בכוונה, אחים שלי ואני ראינו את פרק מהסדרה בטעות, אני זוכרת שתמיד היה את הסמל של ה-14+ אז זה הביך אותי שהוא הופיע במיוחד כשההורים/אחות גדולה היו בסביבה

Aranel Nenharma

Well-known member
את גם מתכנת ולא ידענו את זה עד עכשיו?:-0 ועוד כשכל שבוע דיברנו על זואי?? או שאמרת ושכחתי ואני צריכה לעמוד בפינה להתבייש?
אני מתה על עמק הסיליקון אבל הונסטלי בחיים לא הרגשתי שמשהו שם דומה לעבודה שלי (למזלי:-D)
אני די בטוחה שהזכרתי את זה כבר ואם אני לא טועה זה היה בדיון על זואי:-D
והיו כל כך הרבה דברים בעמק הסילקון שקרו גם אצלי, אבל זה לא חוכמה כי אני הייתי מתכנתת בצבא. קחי קבוצה של בני 18 שיודעים אלגוריתמיקה ותראי שמהר מאוד יהיה את הדיון על כיצד לאונן את כל האולם (נשבעת לכם שהיו לנו דיונים יותר הזויים מזה)

Aranel Nenharma

Well-known member
מגניב :-): ראיתי איפשהו שאפשר לעשות את המתיחה של השדכן אבל לא חשבתי שזה אפשרי
זה בין הדברים היותר קלים:
- קונים אבקת להכנה ג'לי
- מחכים שהנמתח יעזוב את המשרד
- לוקחים את הציוד המשרדי שלו
- שמים בקערה
- שופכים את האבקה ומוסיפים מים (לפי הכמות שרשום על האריזה)
- שמים במקרר למשך הלילה
- באים מוקדם לפני הנמתח
- מוציאים את הקערה מהמקרר
- שמים לנמתח את הקערה על השולחן עם כפית ופתק שרשום עליו בתאבון

didalf

Well-known member
מבחינת אהבה לדברים מוזיקליים, מה הכוונה? לנגן? לשיר? סתם להקשיב למוזיקה?
מחזות זמר וסדרות וסרטים מוזיקליים. כאילו כשהמוזיקה היא חלק מהעלילה. מניחה שזה גם השפעה של סרטי דיסני בעצם.
בכל הסדרות האלה תמיד הייתה איכשהו להקה של הדמויות עם שירים מקוריים לכל עונה.

הלוואי הייתי מסוגלת לנגן ולשיר.

אני זוכרת כשהייתי קטנה אמרתי לעצמי שבחיים לא אראה כמעט מלאכים כי כולם בבית הספר היו אובססיביים לסדרה הזו ואז עברה שנה :-D
אבל זה לא היה בכוונה, אחים שלי ואני ראינו את פרק מהסדרה בטעות, אני זוכרת שתמיד היה את הסמל של ה-14+ אז זה הביך אותי שהוא הופיע במיוחד כשההורים/אחות גדולה היו בסביבה
אז לא הבנתי ראית או לא?
אצלי לא מספיק אנשים ראו. בשלב מסויים טיפה הובכתי אפילו שאני עדיין רואה את זה למרות שבדיעבד גיל תיכון זה בדיוק הגיל שהסדרה הזאת נועדה אליו, הייתי ליטרלי בגיל של הדמויות. סתם טיפשה הייתי.
אני די בטוחה שהזכרתי את זה כבר ואם אני לא טועה זה היה בדיון על זואי:-D
אז סליחה ששכחתי:-0|מובך|
והיו כל כך הרבה דברים בעמק הסילקון שקרו גם אצלי, אבל זה לא חוכמה כי אני הייתי מתכנתת בצבא. קחי קבוצה של בני 18 שיודעים אלגוריתמיקה ותראי שמהר מאוד יהיה את הדיון על כיצד לאונן את כל האולם (נשבעת לכם שהיו לנו דיונים יותר הזויים מזה)
חחחחחחח וואי זה אחד הקטעים הקורעים:-D זה מה שגרם לי להחליט סופית שזאת סדרה מעולה.

Aranel Nenharma

Well-known member
חחחחחחח וואי זה אחד הקטעים הקורעים:-D זה מה שגרם לי להחליט סופית שזאת סדרה מעולה.
את יודעת שמישהו , איזה פרופסור למתמטיקה אט משהו הוציא מאמר מדעי על האלגורתמיקה של זה
* אני לא סגורה אם זה היה משהו אמיתי או מתיחה ממש מתוכחמת, אבל זה קיים אי שם באינטרנט

It's Always Sunny

Well-known member
אז לא הבנתי ראית או לא? [כמעט מלאכים]
אצלי לא מספיק אנשים ראו. בשלב מסויים טיפה הובכתי אפילו שאני עדיין רואה את זה למרות שבדיעבד גיל תיכון זה בדיוק הגיל שהסדרה הזאת נועדה אליו, הייתי ליטרלי בגיל של הדמויות. סתם טיפשה הייתי.
ראיתי שלוש (נראה לי מתוך ארבע?) עונות פלוס מינוס. את העונה הראשונה ראינו כולנו בסלון, את העונה השנייה אחותי (שגדולה ממני) ראתה לבד אבל את העונה השלישית ראינו כולנו שוב ביחד, אין לי מושג למה עשינו את זה
האמת שגם אצלנו זה לא היה פופולארי בגיל תיכון, יותר לכיוון היסודי. היום שבו שני שחקנים מהסדרה הגיעו לארץ היה יום שלא הפסיקו לדבר עליהם בבית הספר

מילי08

Well-known member
ומה השתנה? אני שמחה ששאלת כי אני אוהבת לספר את זה|זורו| יום אחד לקראת פסח 2017 חזרתי הביתה ואחותי ראתה אקסמן ההתחלה בסלון עם במבה. אני רציתי במבה אז ישבתי איתה לצפות וזה מצא חן בעיניי כי אקסמן ההתחלה סרט מושלם|מאוהב| ואז החלטתי אוקי מעכשיו אני אוהבת רק את האקסמן (אהבתי ממש את הסדרה המצויירת בתור ילדה) ולא אכפת לי מהנוקמים והשאר והתבאססתי לי לתקופה על האקסמן. ואז כעבור שנה צא אינפינטי וור והיו עליו מלא ביקורת טובות, והייתי כבר חצי רגל בעולם גיבורי העל אז הסתקרנתי והלכנו לראות בקולנוע ומאז התאהבתי במארוול.
:-D אוהבת אוהבת אבל פעם ראשונה שאני שומעת את סיפור הבמבה!
הכל בגלל במבה
(אגב, תשאלי את אחותך אם מוקדם יותר באותו יום גורלי לא הגיע איזה נוסע מהעתיד עם הבמבה הזאת ואמר לה שעתיד האנושות נשען על זה שהיא תצליח לפתות אותך עם הבמבה הזאת)
:-D
עצם זה שבירכת אותנו בנוכחותך זה טוב [לעדי נחש]
|כן||מאוהב| |מואהב|
וזה גם עבד בצורה מאוד יפה ולא כושלת
מפתיע
(כ"כ התרגלתי לתמונה הזאת שלך שעכשיו אני פשוט מניחה שככה אתה נראה [כולל התרנגולת] ושוכחת שזה בכלל ארנולד:-D)
חחח נכון! גם אני :-D
אני חושבת שגם אם משהו נחשב איכותי זה לא בהכרח אומר שהוא יותר טוב, לפחות עבור אנשים מסוימים. חוץ מזה מי מחליט מה נחשב טוב? אם את מעדיפה סדרות "קלילות" (בכוונה רושמת עם מרכאות) ונהנית לצפות בהן זה מה שחשוב. אני חושבת שבסופו של דבר אנחנו צריכים ליהנות ממה שאנחנו רואים
נכון מאוד. ראיתי כמה מסדרות המופת הנחוצות והן לא השפיעו עלי או הביאו אותי להרהורים פילוסופיים או משהו (בעיקר הביאו לי עצבים...)
בהודעה פחות קשורה, אני רוצה לומר לכם תודה שהקדשתם זמן לחשוב על הנוש
רק תנו לנו תירוץ לחפור על הסדרות שלנו :-D
אני יכולה לומר בלי היסוס שזה הפורום הכי טוב שהייתי בו בחיי
MEHH
סתם נו, ברור. אני בתקופה מבאסת נורא בעבודה והפורום משמש מפלט ומקלט בשבילי
זה נכון, אנחנו מקסימים😇
חמודות כאלה |מאוהב|. למה יש לי בראש שהן כבר לא בסטיז?
איזו רשימה מקסימה ומגובשת |לבסגול|
אהבתי את ההסברים על בנות גילמור והאסופית (לא בטוחה שזכרתי סדרה מצוירת. אני מאוד אהבתי את הסדרה האנושית...

מעולם הילדות אני מוסיפה לרשימה שלי את סיפורי עמים ואת טאו טאו. את סיפורי עמים ראיתי גם בגיל מבוגר ואת טאו טאו לא ונראה לי שהיום היא כבר לא תעבור מסך אבל בשתיהן יש יסוד קסום שמגיע על רקע של סיפור שלקח אותי לעולמות אחרים. בתור ילדה קטנה הייתי מחכה להן בקוצר רוח ובזמן הצפייה נראה לי שלא ראיתי או שמעתי שום דבר אחר. יש מצב שמשם האהבה שלי לטלוויזיה ולספרים (וסיפורי אגדות)

Lion_Heart

Well-known member
קודם כל, תודה, זה נושא שתמיד חשבתי עליו...
סדרות שהשפיעו עלי...שאלה מענינת שאני לא בטוח שאני יכול לענות עליה במלואה בלי לשבת ולחשוב קצת,
א-ב-ל בשביל התחלה
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
star trek -TOS
תכנית שממש השפיעה עלי ובגללה אני אוהב את ז'אנר המד"ב
ותכנית שהרבה פרקים שלה גרמו לי לחשוב לעומק על כל מיני מושגים שלא חשבתי עד אז,

CRITICAL ROLE- בגלל ההשראה שהיא נתנה ונותנת לי

סיפורי עמים\סיפורי עמים מיתוסים יווניים- סדרה מדהימה! שאחראית חלקית לאהבתי לאגדות ומיתוסים וD&D

Honorable Mentions-The -A team- שלימדה אותי לדבר אנגלית

אם אזכר בעוד אכתוב עוד

It's Always Sunny

Well-known member
קודם כל, תודה, זה נושא שתמיד חשבתי עליו...
סדרות שהשפיעו עלי...שאלה מענינת שאני לא בטוח שאני יכול לענות עליה במלואה בלי לשבת ולחשוב קצת,
א-ב-ל בשביל התחלה
איזה יופי :-):
star trek -TOS
תכנית שממש השפיעה עלי ובגללה אני אוהב את ז'אנר המד"ב
ותכנית שהרבה פרקים שלה גרמו לי לחשוב לעומק על כל מיני מושגים שלא חשבתי עד אז,
ראית את סדרות מסע בין כוכבים האחרות?

CRITICAL ROLE- בגלל ההשראה שהיא נתנה ונותנת לי
אפשר לשאול על מה הסדרה?

סיפורי עמים\סיפורי עמים מיתוסים יווניים- סדרה מדהימה! שאחראית חלקית לאהבתי לאגדות ומיתוסים וD&D
עכשיו עשית לי חשק לצפות :-):

Lion_Heart

Well-known member
איזה יופי :-):
תודה!
ראית את סדרות מסע בין כוכבים האחרות?
ראיתי את
הדור הבא,
VOYAGER
DEEP SPACE 9
זהו בערך
אפשר לשאול על מה הסדרה?
קבוצת שחקני קול חננות משחקים מבוכים ודרקונים...זה בעייתי כי זאת סדרה ממש ארוכה(4 שעות לפרק...כן שמעת את זה נכון כי 4 שעות זה פרק זמן הגיוני לסשן משחק תפקידים) ולמרות שיש עכשיו את THE LEGEND OF VOX MACHINA המצויר...שהוא חמוד אבל מקוצר וממש לא מדויק מבחינת עלילה
אני אוהב את הסדרה כי השחקנים פשוט כל כך מדהימים ומצחיקים ודרמטיים...יש שם הכל! והעלילה נהדרת,לכל דמות יש סיפור מורכב ומענין משלה, ,,והסיפור המרכזי תמיד מותח ומענין!
אפשר אגב גם סתם להקשיב לזה בזמן שעושים משהו אחר, זה מה שאני עשיתי לפעמים
ואגב , יש להם לפעמים גם משחקים חד פעמיים שלא קשורים לעלילה הכללית שאני יכול להמליץ לך עליהם
ןהנה כל מנגינות הפתיחה שלהם מקמפיין1-3
עכשיו עשית לי חשק לצפות :-):
ממליץ בחום!

נערך לאחרונה ב:

It's Always Sunny

Well-known member
השרשור הזה מזכיר כמה סדרות אני רוצה לראות, יש פה המלצות נהדרות :)
כרגע אני מתמקדת בשנות ה-2000 אבל בעתיד אני רוצה להתמקד בסדרות ישנות שלא ראיתי (שנות ה-90, ה-80, ה-70 ואולי גם בשנים של לפני) אבל כמו שאמרתי בשרשור אחר, לאט לאט :) אני רוצה להפוך את זה לתהליך ארוך וכיפי
זה בעייתי כי זאת סדרה ממש ארוכה(4 שעות לפרק
:-0:-0
ראיתי את
הדור הבא,
VOYAGER
DEEP SPACE 9
זהו בערך
שאלתי את זה כי לא ראיתי בחיים את סטאר טראק ואני ממש רוצה אבל נראה לי שאני אתחיל במקורית ואז נראה מה הלאה

ואגב , יש להם לפעמים גם משחקים חד פעמיים שלא קשורים לעלילה הכללית שאני יכול להמליץ לך עליהם
ןהנה כל מנגינות הפתיחה שלהם מקמפיין1-3
מגניב! המשחקים החד פעמיים נמצאים ביוטיוב? וכמה זמן פר פרק?

Lion_Heart

Well-known member
השרשור הזה מזכיר כמה סדרות אני רוצה לראות, יש פה המלצות נהדרות :)
כרגע אני מתמקדת בשנות ה-2000 אבל בעתיד אני רוצה להתמקד בסדרות ישנות שלא ראיתי (שנות ה-90, ה-80, ה-70 ואולי גם בשנים של לפני) אבל כמו שאמרתי בשרשור אחר, לאט לאט :) אני רוצה להפוך את זה לתהליך ארוך וכיפי

:-0:-0
לי אישית זה היה לגמריי שווה את זה !
שאלתי את זה כי לא ראיתי בחיים את סטאר טראק ואני ממש רוצה אבל נראה לי שאני אתחיל במקורית ואז נראה מה הלאה
תהני, רק אל תשכחי שמדובר בסדרה דיי ישנה\אפקטים ישנים ומשחק...מעידן לפני המצאת המשחק
מגניב! המשחקים החד פעמיים נמצאים ביוטיוב? וכמה זמן פר פרק?
3-4 שעות...אני אתן לך כמה נחמדים' לא ממליץ לחפש לבד כי יש כמה עם ספוילרים ממש ממש ממש גדולים לקמפיין הראשון והשני
הנה אחד חמןד על חג המולד שממש אהבתי, מאט לא מנהל את המשחק אלא משחק בו

והנה סשן אחד על אחד עם סטיבן קולברט
הנה שילוב מענין מה קורה עם במקום וין דיזל היו ראקונים נוסעים ב FAST\FURIUS

למעלה