הסדרות שהכי השפיעו עלינו

Lion_Heart

Well-known member
אתה אוהב את דוקטור הו? את הישנה או החדשה? וכמה ראית מהישנה? |חיבוק|
אוהב? מחבב ככה, שלום שלום
TBH- יצא לראות דיי הרבה...(יש לי זכרון דיי עמום מהילדות של פרק של הדוקטור השלישי...לא זוכר איפה ואיך ראיתי אותו, רק משפט ממנו)היו קטעים שאהבתי מהישנה למרות שהקצב שלה (לחלק כל סיפור לאיזה 3-4 פרקים) ממש איטי בשבילי...האהוב עלי תמיד היה ויהיה מס-4! ואני תמיד חשבתי ש מס-6 לא היה רע בכלל, פשוט הקדים את זמנו ואם הוא היה בסדרה החדשה , הוא היה ממש ממש פופולרי!
את החדשה...לא הבנתי למה הם חשו בצורך להרוג מישהו כמעט בכל פרק ופרק...הדוקטור אמור להציל אנשים,לא לתת כמעט לכולם למות ואז לעשות...משהו, לכן אני לעולם לא אלך עם הדוקטור...כי מי שהולך איתו בסדרה החדשה,מת...או גרוע יותר

It's Always Sunny

Well-known member
את החדשה...לא הבנתי למה הם חשו בצורך להרוג מישהו כמעט בכל פרק ופרק...הדוקטור אמור להציל אנשים,לא לתת כמעט לכולם למות ואז לעשות...משהו, לכן אני לעולם לא אלך עם הדוקטור...כי מי שהולך איתו בסדרה החדשה,מת...או גרוע יותר
וואלה, אתה צודק. גם אני לא הייתי מצטרפת לדוקטור אם הייתה לי אפשרות
כמה ראית מהסדרה החדשה?

Lhuna3

Well-known member

It's Always Sunny

Well-known member
הכל...חוץ מהעונה האחרונה,
ומי הולך עם זר בחללית שנוסעת בזמן? להיכנס לשם לא הייתי נכנס לסיכוי שאולי אחטף "בטעות"
ראית יותר ממני, אני הפסקתי בעונה שלפני האחרונה, נראה לי
אני החלטתי שאם יום אחד אני ארצה לראות את דוקטור הו הישן (לא ממש סביר אבל אולי יש סיכוי קלוש) אז אני אראה את הפרקים הנחוצים ולא מעבר לזה. פשוט מעבר לעובדה שחלק חסרים, יש יותר מדי עונות ופרקים בסדרה הישנה

Lhuna3

Well-known member
לא לומדת מטעויות של אחרים? :-D
זה כמו לאמר "הנרי השמיני? בא נתחתן!"
דווקא בסדרה החדשה המלווים ברובם לא מתים בסוף, הוא רק נפרד מהם בכל מיני דרכים.
הייתי נוסעת עם הדוקטור להרפתקאות וכשהוא מתחיל לעשות קולות של להפרד ממני אני הייתי גונבת לו את הטארדיס בכלל.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ובהודעה פחות קשורה, אני רוצה לומר לכם תודה שהקדשתם זמן לחשוב על הנושא :) אני יכולה לומר בלי היסוס שזה הפורום הכי טוב שהייתי בו בחיי. וכולכם חמודים :)
אנחנו פשוט מדהימים ;)
בתחילת היום ראיתי את השאלה הזו ודבר ראשון שחשבתי עליו זה שאין לי מה לתרום כי אין שום סדרה שהשפיע עליה, ואז עבר היום והגיע ערב ובמהלך היום צצו מלא מחשבות וגילתי שיש הרבה סדרות שהשפיעו עלי.
והיה יום והיה לילה - יום ראשון
אם מדברים על טעם טלוויזיוני אז מחלקת גנים ונוף נמצאת למעלה שם, לא ידעתי שזה הג'אנר שאני אוהבת עד שראיתי את הסדרה, והיא גם גילתה לי את כל העולם הקסום ומופלא של מייקל שור (אני אראה כל דבר שהוא מעורבב בו ובנתיים הוא לא איכזב אותי [הפרק האוהב עלי של מראה שחורה זה של מייקל שור וגילתי את זה המון זמן אחרי שראיתי את הפרק]) אבל הסדרה הזו גם השפיע הרבה על החיים שלי, אני מצטטת הרבה ממנה בחיים האישיים (בעיקר את פנינות החוכמה של רון)
בשבילי מחלקת גנים ונוף לא הייתה משפיעה כי באופן כללי היא הייתה עוד מדברים שראיתי כבר. קומדיית מקום עבודה, קצת מוקומנטרי... ראיתי את המשרד. הם כן היו אפילו טובים מאחרים, אבל לא במידה ששינתה לי משהו.
לא ידעתי שיש פרק מראה שחורה של מייקל שור. בודק... אה פרק טוב. לא מהכי טובים, אבל בהחלט טוב.
*מתי יש עונה חדשה של מראה שחורה? (מסתבר שממש בימים אלו עובדים על עונה 6)
עוד סדרה שהשפיע עלי היא האמריקאים, אני כיום משווה כל סדרה אליה ובעיקר אל פרק הסיום שלה שהוא יצירת מופת בפני עצמו.
עדיין לא ראיתי ואני לחלוטין מתכנן על זה. משום מה בדיסני+ יש רק 4 עונות שלה (WTF)
מכאן נעבור למשחקי הכס, עם כל השנאה שלי לעונה האחרונה, זו היתה הסדרה הראשונה שהייתי חלק מקהל מעריצים וקראתי כל מיני תיאוריות ורמזים באינטרנט עליו, היתי כל כך אובססית לסדרה שהיו פרקים שהייתי קמה ב4 בבוקר כדי לראות את הפרק כדי שלא יהרסו לי אותו בבוקר.
עם כל השנאה למה שקרה איתה היא באמת הייתה פורצת דרך בכמה מובנים. דבר אחד זה פשוט בקנה המידה של התקציב שלה. כיום יש כמה סדרות שמשקיעות כל כך הרבה כסף בכל פרק וזה בעקבות זה שמשחקי הכס הוכיחה שזה כלכלי.
דבר נוסף מאוד משמעותי זה שזה הפך את ז'אנר הפנטזיה למיינסטירם לראשונה. כלומר זאת סדרה שהייתה מועמדת וזכתה בפרסים הכי נחשבים. בעבר לסדרות ז'אנר כאלו לא היה סיכוי.
אבל אישית מבחינתי היא לא מרגישה משפיעה. הייתי רואה סדרות כאלו בכל מקרה, גם אם לא היו משקיעים כל כך הרבה וגם אם לא היה הופך למיינסטרים.
זה כן גרם לי לקרוא את הספרים. ומי יודע עכשיו כמה סדרות ספין אוף הולכות להיות ממנה.
גם לבנות גילמור יש השפעה גדולה בשבילי כי זו הסדרה הראשונה שראיתי שהייתה מיועדת למבוגרים ולא סדרת ילדים/ נוער. זו סדרה שהייתי רואה אותה עם אמא שלי וגם היום אמא שלי עושה צפייה חוזרת בסדרה וכשאני באה והיא בסלון רואה אני מצטרפת אליה ומרגישה כמו ילדה קטנה שמרגישה גדולה.
בנות גילמור הייתה די כיף.
אגב, אמא שלי אף פעם לא אהבה לראות טלוויזיה. אבל הסדרה הבודדת שהייתי רואה איתה הרבה פעמים הייתה מאלקולם באמצע.
עוד סדרה שאומנם לא השפיעה על הטעם הטלוויזיוני שלי אבל כן על עולם הבידור היא האקסית המטורפת, זו הסדרה שגרמה לי לאובססיה עם מחזות זמר. כל כך אהבתי את קול השירה של הדמות של גרג (סנטינו פונטנה, שהוא שחקן ברודווי) שחיפשתי סרטונים שלו ביוטיוב, ומראיונות על האקסית המטורפת עברתי לסרטונים שלו במחזמר סינדרלה ומשם עברתי לסרטונים על מכושפת ומשם גילתי עולם מופלא.
וואו, לא היה לי מושג שהאהבה שלך למחזות זמר הגיעה מהאקסית המטורפת. משום מה תמיד הנחתי שזה משהו שאת אוהבת כבר איזה 15 שנה לפחות.
אני גם ראיתי ואהבתי את האקסית המטורפת. זאת הייתה סדרה כל כך חמודה וכיפית (אם כי לפעמים גם מתישה)
*אגב, את Glee ראית? כי זאת סדרה שהרבה עסקה במחזות זמר.
המשרד שהרבה מהמתיחות של ג'ים ודוויט הינו משחזרים ועושים בצבא (השדכן בג'לי, העברת כל המשרד לחדר שרתים [כולל שולחנות] ועוד)
איזה מגניב. אף פעם לא חשבתי לנסות חלק מהמתיחות של ג'ים בעצמי.
אולי כי חלק מהם (או לפחות אם חושבים על כך שהוא עושה כל כך הרבה מהם) מרגישים כמו התעללות.
חוץ מזה שחלק מרגישים כאילו הם דרשו הרבה יורת מידי עבודה. כמו כשג'ים עושה כאילו הוא ארז את כל השולחן והכיסא של דווייט בנייר עטיפה של מתנות.
את גם מתכנת ולא ידענו את זה עד עכשיו?:-0
אני פשוט הנחתי שכולכן מתכנתות
אם כבר אני מניחה שהתשובה האמיתית צריכה להיות קטנטנות, המורדים, פלוריסיינטה וכמעט מלאכים.
גדלתי עליהן, הן עיצבו את הילדות, אולי גם את האהבה שלי לדברים מוזיקליים, שלי ולמדתי ספרדית בזכותן. אפילו האהבה הזמנית לכדורגל הגיע משם. גם מהפורומים האלה התחלתי בתפוז, ותפוז הוא חלק גדול (מידי) מהחיים שלי.
סדרה שלומדים בזכותה סדרה היא בהחלט משפיעה.
אני לא מבין איך זה יכל להוביל לאהבה לכדורגל...
זה בין הדברים היותר קלים:
- קונים אבקת להכנה ג'לי
- מחכים שהנמתח יעזוב את המשרד
- לוקחים את הציוד המשרדי שלו
- שמים בקערה
- שופכים את האבקה ומוסיפים מים (לפי הכמות שרשום על האריזה)
- שמים במקרר למשך הלילה
- באים מוקדם לפני הנמתח
- מוציאים את הקערה מהמקרר
- שמים לנמתח את הקערה על השולחן עם כפית ופתק שרשום עליו בתאבון
ידעתי בעיקרון שזה קל, אבל אף פעם לא חשבתי לנסות. אני אצטרך לנסות את זה ב1 באפריל.
star trek -TOS
תכנית שממש השפיעה עלי ובגללה אני אוהב את ז'אנר המד"ב
ותכנית שהרבה פרקים שלה גרמו לי לחשוב לעומק על כל מיני מושגים שלא חשבתי עד אז,
וואי מסע בין כוכבים.
אני באמת צריך להוסיף לסדרות שהשפיעו עלי את מסע בין כוכבים. אבל לא את המקורית (שראיתי ממש רק לפני שנים בודדות), אלא את הדור הבא.
היא לחלוטין השפיעה עלי המון והובילה לכך שז'אנר המדע בדיוני, ובמיוחד הרפתקאות בחלל, הוא בין האהובים עלי. זה היה קסום ומעניין וכשגדלתי קצת הבנתי שהרבה דברים שם היו אמירות על דברים מהחיים שלנו בהווה. ובאופן כללי זאת סדרה עם המון תקווה לגבי העולם ואני חושב שעזרה גם לעצב את העולם המוסרי שלי.
ראית את סדרות מסע בין כוכבים האחרות?
אפילו שלא שאלת אותי עדיין - אני ראיתי כמעט את כל סדרות מסע בין כוכבים.
המקורית (TOS) ראיתי באופן לא מלא. נראה לי קצת פחות מחצי מהפרקים. בחרתי לפי אתר שאומר אילו פרקים חשובים ואילו טובים ועל אילו עדיף לדלג. זה בגלל שבאמת רמת המשחק שם ורמת העלילה לפעמים היו על הפנים.
הסדרה המצוירת המקורית - ראיתי פרק בודד פעם.
הדור הבא - הסדרה מד"ב הראשונה שראיתי.
חלל עמוק 9 - אחת המעולות.
וויאג'ר - השלמתי אותה יחסית מאוחר כי שלא כמו האחרות לא היה אותה בערץ חינוכית הישן.
אנטרפרייז - ראיתי את שתי העונות הראשונות שלה כשהן יצאו והשלמתי את שתי העונות האחרונות רק לפני איזה 6 שנים.
דיסקברי - הראשונה מהדור החדש של הסדרות (יצאה כ12 שנה לאחר שאנטרפרייז הסתיימה) עונה 5 אמורה לצאת שנה הבאה
פיקארד - ממשיכה את הדמות של הקפטן מהדור הבא - עונה 3 אמורה לצאת שנה הבאה
Lower Decks - סדרת האנימציה השניה, והראשונה שהיא בעיקרון קומית. עונה 3 יוצאת בהמשך השבוע
Prodigy - סדרת אנימציה שלישית. מכוונת יחסית לצעירים. העונה הראשונה שלה יצאה לפני כמה חודשים.
עולמות חדשים - ספין אוף של דיסקברי. העונה הראשונה שלה יצאה לפני כמה חודשים (והייתה מעולה)

זה 11 סדרות. 840 פרקים (בנתיים).
שאלתי את זה כי לא ראיתי בחיים את סטאר טראק ואני ממש רוצה אבל נראה לי שאני אתחיל במקורית ואז נראה מה הלאה
תהני, רק אל תשכחי שמדובר בסדרה דיי ישנה\אפקטים ישנים ומשחק...מעידן לפני המצאת המשחק
כן, חשוב לזכור שהסדרה הראשונה היא ישנה מאוד. אם יהיה לך קשה עם זה אז אני יכול להמליץ לך על אתרים שאומרים על אילו פרקים כדאי לדלג.
האמת שגם העונות הראשונות של מסע בין כוכבים: הדור הבא מלאות ביותר מידי פרקים לא טובים. אבל לפחות יש שם את פטריק סטיוארט (שאני לא מבין איך זה לא ברור לכולם שהוא שחקן פי אלף יותר טוב מוויליאם שאטנר)
וואלה, אתה צודק. גם אני לא הייתי מצטרפת לדוקטור אם הייתה לי אפשרות
ומי הולך עם זר בחללית שנוסעת בזמן? להיכנס לשם לא הייתי נכנס לסיכוי שאולי אחטף "בטעות"
מה, אני הייתי הולכת בלי לחשוב פעמיים!! בוא קח אותי דוקטור!! חלום שלי.
|מאוהב|
וואו אני עכשיו ממש לא בטוח.
כלומר בעיקרון אני לא חובב טיולים, אני מעדיף להיות בבית שלי. וגם נכון שהדוקטור נכנס ליותר מידי מצבים מסוכנים מאוד.
אבל מצד שני הטארדיס הוא ענקי (כלומר מבפנים) אז אני בטח יכול לקבל חדרים משלי עם פרטיות. וכשאני ארצה אני פשוט אשאר לישון עד מאוחר במקום לצאת מהטארדיס. ולרוב אתה בסדר אם אתה נשאר בטארדיס.
כמובן שאם זה הדוקטור של טננט שבא לקרוא לי אז זה ממש לא משנה כי אני אהיה מכושף על ידיו לבוא.

didalf

Well-known member
אני לא מבין איך זה יכל להוביל לאהבה לכדורגל...
כדורגל זה דבר חשוב מאד בארגנטינה.
ב2010 הייתי בשיא האובססיה והיו לכמעט מלאכים תוכניות מאחורי הקלעים קצרות כאלה חמודות של כל מיני קטעים חמודים עם הקאסט ולקראת המונדיאל הם נורא התרגשו והרבה עסק בזה, אז זה סחף אותי גם. אז החלטתי שאני בעד ארגנטינה ומסי בדיוק היה כוכב עולה בשיא שלו אז נהייתי מושקעת רגשית בכל העניין, וכשאתה מושקע רגשית כדורגל יכול להיות כיף. [ואז פחות כיף כשארגנטינה מפסידה 4-0 לגרמניה;-(]
משם המעבר הטבעי היה לברצלונה עם מסי. ואז אחרי כמה שנים מיציתי.
ולמרות שבגדול איבדתי עניין בכדורגל עדיין כשיש מונדיאל אני לנצח אהיה בעד ארגנטינה. (ולאחרונה גם אנגליה מאז שהתאהבתי בכ"כ הרבה בחורים בריטים [כי זה מה שחשוב כשבוחרים קבוצה לאהוד]).

Lion_Heart

Well-known member
דווקא בסדרה החדשה המלווים ברובם לא מתים בסוף, הוא רק נפרד מהם בכל מיני דרכים.
הייתי נוסעת עם הדוקטור להרפתקאות וכשהוא מתחיל לעשות קולות של להפרד ממני אני הייתי גונבת לו את הטארדיס בכלל.
באמת? כמו מי? אמי\רורי? קלרה? בילי? כי הסוף שלהם, לא היה מי יודע מה אופטימי
ולגנוב לדוקטור את הטארדיס?

Lion_Heart

Well-known member
אנחנו פשוט מדהימים ;)
מה שנכון ,נכו
ידעתי בעיקרון שזה קל, אבל אף פעם לא חשבתי לנסות. אני אצטרך לנסות את זה ב1 באפריל.

וואי מסע בין כוכבים.
אני באמת צריך להוסיף לסדרות שהשפיעו עלי את מסע בין כוכבים. אבל לא את המקורית (שראיתי ממש רק לפני שנים בודדות), אלא את הדור הבא.
היא לחלוטין השפיעה עלי המון והובילה לכך שז'אנר המדע בדיוני, ובמיוחד הרפתקאות בחלל, הוא בין האהובים עלי. זה היה קסום ומעניין וכשגדלתי קצת הבנתי שהרבה דברים שם היו אמירות על דברים מהחיים שלנו בהווה. ובאופן כללי זאת סדרה עם המון תקווה לגבי העולם ואני חושב שעזרה גם לעצב את העולם המוסרי שלי.

אפילו שלא שאלת אותי עדיין - אני ראיתי כמעט את כל סדרות מסע בין כוכבים.
המקורית (TOS) ראיתי באופן לא מלא. נראה לי קצת פחות מחצי מהפרקים. בחרתי לפי אתר שאומר אילו פרקים חשובים ואילו טובים ועל אילו עדיף לדלג. זה בגלל שבאמת רמת המשחק שם ורמת העלילה לפעמים היו על הפנים.
הסדרה המצוירת המקורית - ראיתי פרק בודד פעם.
הדור הבא - הסדרה מד"ב הראשונה שראיתי.
חלל עמוק 9 - אחת המעולות.
וויאג'ר - השלמתי אותה יחסית מאוחר כי שלא כמו האחרות לא היה אותה בערץ חינוכית הישן.
אנטרפרייז - ראיתי את שתי העונות הראשונות שלה כשהן יצאו והשלמתי את שתי העונות האחרונות רק לפני איזה 6 שנים.
דיסקברי - הראשונה מהדור החדש של הסדרות (יצאה כ12 שנה לאחר שאנטרפרייז הסתיימה) עונה 5 אמורה לצאת שנה הבאה
פיקארד - ממשיכה את הדמות של הקפטן מהדור הבא - עונה 3 אמורה לצאת שנה הבאה
Lower Decks - סדרת האנימציה השניה, והראשונה שהיא בעיקרון קומית. עונה 3 יוצאת בהמשך השבוע
Prodigy - סדרת אנימציה שלישית. מכוונת יחסית לצעירים. העונה הראשונה שלה יצאה לפני כמה חודשים.
עולמות חדשים - ספין אוף של דיסקברי. העונה הראשונה שלה יצאה לפני כמה חודשים (והייתה מעולה)

זה 11 סדרות. 840 פרקים (בנתיים).

כן, חשוב לזכור שהסדרה הראשונה היא ישנה מאוד. אם יהיה לך קשה עם זה אז אני יכול להמליץ לך על אתרים שאומרים על אילו פרקים כדאי לדלג.
האמת שגם העונות הראשונות של מסע בין כוכבים: הדור הבא מלאות ביותר מידי פרקים לא טובים. אבל לפחות יש שם את פטריק סטיוארט (שאני לא מבין איך זה לא ברור לכולם שהוא שחקן פי אלף יותר טוב מוויליאם שאטנר)

וואו אני עכשיו ממש לא בטוח.
כלומר בעיקרון אני לא חובב טיולים, אני מעדיף להיות בבית שלי. וגם נכון שהדוקטור נכנס ליותר מידי מצבים מסוכנים מאוד.
אבל מצד שני הטארדיס הוא ענקי (כלומר מבפנים) אז אני בטח יכול לקבל חדרים משלי עם פרטיות. וכשאני ארצה אני פשוט אשאר לישון עד מאוחר במקום לצאת מהטארדיס. ולרוב אתה בסדר אם אתה נשאר בטארדיס.
כמובן שאם זה הדוקטור של טננט שבא לקרוא לי אז זה ממש לא משנה כי אני אהיה מכושף על ידיו לבוא.
וויאג'ר -אהבתי את הרעיון של "רחוק מכל בסיס אם וצריך להסתדר לבד\ בחלל ממש ממש ממש לא ידוע ואפשרויות לתגליות מדעיות ממש ממש מדהימות"
חלל עמוק 9- לא הלהיבה אותי, יותר מדי פוליטיקה בעיני
דיסקברי\עולמות חדשים -לא,פשוט לא אני מתעב PREQUALS
הסדרה המצוירת המקורית- סגנון אנימציה זהה לטרזן ופלאש גורדון...עלילות מענינות...יחסית+ אפקטים שלא התאפשרו בסדרה הרגילה
Lower Decks- לא אוהב
הדור הבא- סדרה ממש נחמדה, בפעם הראשונה שראיתי את פיקארדממש לא אהבתי אותו...וזה נמשך כמה עונות, אבל בסוף התחממתי אליו

TOS...היתה ממש ממש מענינת והציגה את הנושאים של-שנאה ומעגל השנאה והאלימות, אובססיה, שלא תמיד יש לכולם סוף שמח ולא כל הדברים מסתדרים בסוף הפרק, וההבדל בין אינטלקט ורגש, ומה גורמת התערבות בתרבויות זרות...כל מיני דברים מענינים

ואלא אם אני נחטף באיומי מברג, אני לא נכנס לפאקינג טארדיס

keren or5

Well-known member
לינק לכתבה:
https://tvyaddo.com/2013/07/bizarre-love-triangle/
אני הולכת לעשות פה משהו שמאוד מפחיד אותי, וזה לחשוף את עצמי. אני כתבתי בבלוג קפה + טלוויזיה (לא כתבות עצמן, בעצם, שני דברים שכתבתי התפרסמו בבלוג ההוא תחת השם שלי. אחד ילונקק פה בהמשך כי הוא אחת התשובות, והשני היה סתם איזה סיכום פרק של המשרד). הכינוי שלי שם היה maayan1, ואתם יכולים לראות שם את התגובה שלי. אפילו אני לא זכרתי מה בחרתי, חוץ מ-הכי גאים שיש. ללכת ולהסתכל על זה עכשיו זאת חוויה כ"כ הזויה.

הסדרות שבחרתי הן: נישואים פלוס, שובר שורות והכי גאים שיש (האמריקאית). לכל אחת מהן לא פירטתי בעמוד עצמו אבל קישרתי ללינק שבו אני מפרטת למה בחרתי את הסדרה.
1. הלינק הראשון של נישואים פלוס הוא אחד הכתבות שפורסמו באתר עצמו (הייתה איזו תקופה בהיסטוריה שלהיות מבקרת קולנוע/טלוויזיה הרגישה כמו אופציה לקריירה עבורי ונדמה לי שחשבתי שמשהו שיתפרסם בבלוג ההוא תחת השם שלי יהיה צעד נכון בכיוון).
https://tvyaddo.com/2013/02/my-married-with-children/ הנה הלינק בו מפורט מה נישואים פלוס הייתה בשבילי ולמה בחרתי אותה. אלוהים כמה קרינג' עבר בי בזמן שקראתי את זה עכשיו, ואפילו לא קראתי את הכל ממש דילגתי על חלקים שלמים כי לא הייתי מסוגלת. אני לא מאמינה כמה נפתחתי באינטרנט תחת השם האמיתי שלי. זה פשוט הזוי בשבילי. מרגיש לי כאילו אני מיקום אחר כתבה את זה.

2. שובר שורות - אז כמו הלינק שם. הנה הלינק להסבר העוד יותר קרינג'י וה"עוד יותר אני לא מאמינה שחפרתי כ"כ הולי שיט הייתי צריכה מישהו שיערוך אותי אז, פי 10 יותר דילגתי על קטעים שלמים כשקראתי עכשיו מרוב קרינג', אבל אם בא לכם תקראו, כאילו לא יודעת אני שמה פה את הלינק תעשו מה שאתם רוצים" -
[URL unfurl="true"]https://superblobweeklyreview.wordpress.com/2011/11/07/%D7%9E%D7%A2%D7%A9%D7%94-%D7%91%D7%A9%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%99-%D7%A2%D7%9C-%D7%AA%D7%94%D7%9C%D7%99%D7%9B%D7%99-%D7%92%D7%93%D7%99%D7%9C%D7%94-%D7%95%D7%A9%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%98-%D7%91%D7%A2%D7%95/#comment-710[/URL]

3. הכי גאים שיש. הלינק שלא שרד :-(. אני חושבת שבמקור זה הוביל למשהו שכתבתי במסך המפוצל זצ"ל. וכמובן שאני לא זוכרת את רוב מה שהיה כתוב בו. אבל אי זוכרת את השורה התחתונה. הכי גאים שיש הייתה הסדרה שהפכה את "גבר גיי" מקונספט שהיה אך ורק בראש שלי ורציונאלית הייתי- "ברור אני לא הומופובית, אבל בתכלס זה סופר מוזר לי ואם נגיד אני אגלה שאח שלי גיי עכשיו יהיה לי ממש קשה לעכל את זה (אבל כמובן שאני אנסה לעשות את זה ועדיין אמשיך לאהוב אותו) כי זה באמת רק פאקינג קונספט בראש שלי, מה אתם רוצים ממני בחיים לא היה לי עד לאותו רגע שום יצוג, טלוויזיוני או מציאותי של בן אדם גיי, אי אני אמורה לא לחשוב על זה כקונספט" ל-"גייז הם פאקינג בני אדם ואני מבינה אותם רגשית ולא רק שכלית!"
מכירים שמנסים להסביר פמיניזם לגברים ואומרים להם- תחשוב על הבת שלך/אמא שלך/אחותך. ואז יש את אלה שאומרים- לא. אתה צריך לחשוב על זכויות נשיות לא בהקשר אליך. אז אני תמיד הייתי נגד הטיעון הזה. מה זה משנה למה גבר מבין פמיניזם, מה זה משנה אם זה בגלל שהוא חושב על אמא שלו/הבת שלו/אחותו. למה זה רע שהוא מתחבר לזה מתוך ייצוג של אישה אמיתית שקיימת במציאות? לייק, מה שמביא אותו לשם, למה להתעקש על הדרך?
אז ככה אצלי- עם גייז והסדרה הזאת. כי פתאום היו דמויות של גייז בטלוויזיה שאחרי כמה זמן הפסקתי לראות אותם כ"גייז" וראיתי אותם כ-בריאן, ג'סטין, מייקל, בן, אמט, טד. פתאום היה אכפת לי מאנשים (לא אמיתיים אבל טלוויזיה זה הכי קרוב לזה לא?) שאשכרה אכפת לי שיהיה להם טוב, שיש להם תכונות שאני אוהבת, שהם דומים לי לפעמים, שאני רוצה שתהיה להם אהבה, שמעניין לי מה קורה בחיים שלהם. פתאום זה אנשים ולא רק קונספט בראש שלי, אז אין סיכוי שאני יכולה להגיד שהסדרה הזאת לא הכי השפיעה על הדרך שבה אני חושבת על משהו מאוד ספציפי בעולם.

וזו השאלה שניסיתי לענות עליה, ולכן לא בהכרח הייתי מגדירה את שלושת הסדרות האלה כסדרות הכי טובות שראיתי, אלא כשלושת הסדרות שהיוו השפעה הכי גדולה עלי.

אה, ועכשיו כשנחשפתי והכל, אני מניחה שאתם יכולים לקרוא לי מעיין (שמי הרשמי בישראל) אם אתם רוצים במקום מיקי, אבל לא חייבים. זה לא מאוד משנה לי.

נערך לאחרונה ב:

It's Always Sunny

Well-known member
.
עריכה: מרוב ההתלהבות, שכחתי לרענן :-D|פנים| אני הולכת לשרשר את ההודעה מחדש

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
(הייתה איזו תקופה בהיסטוריה שלהיות מבקרת קולנוע/טלוויזיה הרגישה כמו אופציה לקריירה עבורי ונדמה לי שחשבתי שמשהו שיתפרסם בבלוג ההוא תחת השם שלי יהיה צעד נכון בכיוון).
זה עדיין אופציה לדעתי.

1. הלינק הראשון של נישואים פלוס הוא אחד הכתבות שפורסמו באתר עצמו (הייתה איזו תקופה בהיסטוריה שלהיות מבקרת קולנוע/טלוויזיה הרגישה כמו אופציה לקריירה עבורי ונדמה לי שחשבתי שמשהו שיתפרסם בבלוג ההוא תחת השם שלי יהיה צעד נכון בכיוון).
https://tvyaddo.com/2013/02/my-married-with-children/ הנה הלינק בו מפורט מה נישואים פלוס הייתה בשבילי ולמה בחרתי אותה. אלוהים כמה קרינג' עבר בי בזמן שקראתי את זה עכשיו, ואפילו לא קראתי את הכל ממש דילגתי על חלקים שלמים כי לא הייתי מסוגלת. אני לא מאמינה כמה נפתחתי באינטרנט תחת השם האמיתי שלי. זה פשוט הזוי בשבילי. מרגיש לי כאילו אני מיקום אחר כתבה את זה.
התעצלתי לרגע כי זאת לא סדרה שמעניינת אותי ובסוף קראתי וכל מה שיש לי להגיד זה |חיבוק||נחמה||חיבוק|

2. שובר שורות - אז כמו הלינק שם. הנה הלינק להסבר העוד יותר קרינג'י וה"עוד יותר אני לא מאמינה שחפרתי כ"כ הולי שיט הייתי צריכה מישהו שיערוך אותי אז, פי 10 יותר דילגתי על קטעים שלמים כשקראתי עכשיו מרוב קרינג', אבל אם בא לכם תקראו, כאילו לא יודעת אני שמה פה את הלינק תעשו מה שאתם רוצים" -
[URL unfurl=true]https://superblobweeklyreview.wordpress.com/2011/11/07/%D7%9E%D7%A2%D7%A9%D7%94-%D7%91%D7%A9%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%99-%D7%A2%D7%9C-%D7%AA%D7%94%D7%9C%D7%99%D7%9B%D7%99-%D7%92%D7%93%D7%99%D7%9C%D7%94-%D7%95%D7%A9%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%98-%D7%91%D7%A2%D7%95/#comment-710[/URL]
נראה לי שקראתי את זה כשהבאת לי פעם מזמן את כל הבלוג וקראתי אותו ואת התגובות. אז זה ארוך ואין לי כוח שוב|מובך|
אבל זה זכור לי יפה.

3. הכי גאים שיש. הלינק שלא שרד :-(.
חח אוף כן ממש התאבסתי לפני שבוע כשעברתי על זה כי רציתי לראות מה כתבת. (הייתי מזהה שזאת את גם אם לא הייתי יודעת מה השם שלך:-P: למעשה קודם ראיתי את הטקסט ואח"כ את השם ואמרתי ידעתי.)

וכמובן שאני לא זוכרת את רוב מה שהיה כתוב בו. אבל אי זוכרת את השורה התחתונה. הכי גאים שיש הייתה הסדרה שהפכה את "גבר גיי" מקונספט שהיה אך ורק בראש שלי ורציונאלית הייתי- "ברור אני לא הומופובית, אבל בתכלס זה סופר מוזר לי ואם נגיד אני אגלה שאח שלי גיי עכשיו יהיה לי ממש קשה לעכל את זה (אבל כמובן שאני אנסה לעשות את זה ועדיין אמשיך לאהוב אותו) כי זה באמת רק פאקינג קונספט בראש שלי, מה אתם רוצים ממני בחיים לא היה לי עד לאותו רגע שום יצוג, טלוויזיוני או מציאותי של בן אדם גיי, אי אני אמורה לא לחשוב על זה כקונספט" ל-גייז הם פאקינג בני אדם ואני מבינה אותם רגשית ולא רק שכלית!
מכירים שמנסים להסביר פמיניזם לגברים ואומרים להם- תחשוב על הבת שלך/אמא שלך/אחותך. ואז יש את אלה שאומרים- לא. אתה צריך לחשוב על זכויות נשי לא בהקשר אליך. אז אני תמיד הייתי נגד הטיעון הזה. מה זה משנה למה גבר מבין פמיניזם, מה זה משנה אם זה בגלל שהוא חושב על אמא שלו/הבת שלו/אחותו. למה זה רע שהוא מתחבר לזה מתוך ייצוג של אישה אמיתית שקיימת במציאות? לייק, מה שמביא אותו לשם, למה להעקש על הדרך.
אז ככה אצלי- עם גייז והסדרה הזאת. כי פתאום היו דמויות של גייז בטלוויזיה שאחרי כמה זמן הפסקתי לראות אותם כ"גייז" וראיתי אותם כ-בריאן, ג'סטין, מייקל, בן, אמט, טד. פתאום היה אכפת לי מאנשים (לא אמיתיים אבל טלוויזיה זה הכי קרוב לזה לא?) שאשכרה אכפת לי שיהיה להם טוב, שיש להם תכונות שאני אוהבת, שהם דומים לי לפעמים, שאני רוצה שתהיה להם אהבה, שמעניין לי מה קורה בחיים שלהם. פתאום זה אנשים ולא רק קונספט בראש שלי, אז אין סיכוי שאני יכולה להגיד שהסדרה הזאת לא הכי השפיעה על הדרך שבה אני חושבת על משהו מאוד ספציפי בעולם.
מעניין. אני לא חושבת שהרגשתי ככה כי ראיתי אותה בשלב הרבה מאוחר בחיים שלי, אבל היא בהחלט תרמה לאובססיה שלי לזוגות של שני גברים. כאילו מאד. אולי יצרה אותה בעצם. לא בטוחה מה הביצה ומה התרנוגלת. אני בהחלט צריכה להוסיף אותה אבל לסדרות שהשפיעו.
ואני מסכימה שהדרך הכי טובה שיהיה אכפת לך ממיעוט כלשהו היא שיהיה אכפת לך מאדם ספציפי שמשתייך למיעוט הזה, למרות שזה כביכול פחות נאצל כמו שאמרת. אבל מה לעשות אנחנו רק אנושיים.

אה, ועכשיו כשנחשפתי והכל, אני מניחה שאתם יכולים לקרוא לי מעיין (שמי הרשמי בישראל) אם אתם רוצים במקום מיקי, אבל לא חייבים. זה לא מאוד משנה לי.
נההה עדיין נקרא לך מיקי טוויסטד:-P:

נערך לאחרונה ב:
למעלה