ידוע שמרפאים אלטרנטיבים מתקשים להתמודד עם הטיעון הסטטיסטי... על מדע תמיד אפשר לטעון "עדיין לא גילו" אבל סטטיסטיקה זה כבר עולם אחד. עם זאת במקרה של טיפולים אלטרנטיביים המדע צריך לגלות את הסיבה לאחר שסטטיסטית היעילות הוכחה, ולא להיפך.
ואין כאן שום אמונה...
אני לא מתפלל לקריסטלים, ולא פותח צ'אקרות.
אני גם לא מעלה באוב את פסטר, או בונה מקדש לליסטר.
המדע מספק כלים אובייקטיביים לבחון טענות כאלו.
במסגרת הכלים האלו הטענות של טיפולים אלט' נבדקו ולא נמצא להם בסיס.
אמונה זה כיף, אבל לא על אמונה עיוורת אני אבסס את החיים שלי(בניגוד למה שאת אולי חושבת נעמה)...
לראות את השיעורים של ד"ר נוח הררי ההיסטוריה האנושים (יוטיוב)
תראה שרוב החיים שלך בניגוד למה שאתה חושב מבוססים על אמונה בסדר מדומיין
או לחילופין לקרא את ספרו קיצור תולדות האנושות
עכשיו, במידה ויצליחו לשחזר את תוצאות המחקר, אז מבין החומרים שנמצאים ברמדי, יבודדו את החומר בעל ההשפעה, ובדיוק כמו אספירין, זו תהפוך לתרופה "קונבנציונלית".
An alternative mechanism is suggested by the results of research on molecular clustering in water solutions, which has shown that as a solution is made more and more dilute, very stable and larger ‘clumps’ of material develop in dilute solutions rather than in more concentrated solutions. This means that residual molecular clusters of the original substance might be present in homeopathic dilutions. Succussion might also be responsible for creating very tiny bubbles (nanobubbles) that could contain gaseous inclusions of oxygen, nitrogen, carbon dioxide and possibly the homeopathic source material.