העולם שטחי.

איך ידעתי ששוב יהיו מרכאות

ציטוט בהודעה שלך.
עזוב, ההתנצחויות האלה לא יובילו לשום מקום. אם לא הבנת למה אני מתכוונת, אז לא הבנת. האמת שבסדר אין לי כבר ציפיות שתבין.
אני סתם אכתוב שםבשביל עצמי בעיקר :
הצד הנשי בעיקרון בכל אישה, וגם יש אותו בגברים, מכיל משהו חומל וכן, יותר אנושי, וכזה שפחות נדבק למילים ואחר כל מצטט ותוקף על מילים סצפיצפיות שנאמרו, יש יותר יכולת להסתכל מגבוה על התמונה המלאה. אבל תאמין לי, שהייתי בטוחה שתגיב לזה בתור "שטויות"...כי אתם רואים את זה כבולשיט. כמו שיורת נשים מאמינות בדברים רוחניים יותר מגברים. אני ממש ממש לא מופתעת שאתה לא מבין וקורא לזה שטויות למה שכתבתי. שיהיה לך שבוע טוב

mad alot

New member
והנה הצד הנשי קופץ

לא לדעת לענות את שאלה פשוטה בתשובה פשוטה.

Puskas

New member
אמנם לא תמיד אנחנו מסתדרים

אבל הפעם אני חייב להגיד לך שמספיק לקרוא את ההודעה שבה היא ענתה לי בפעם השנייה בשביל להבין שמדובר בטרול ממן נקבה..
כן גם זה קיים מסתבר.. אז אל תטרח כי לא תגיע לשום מקום.
היא (או הוא שמתחזה להיא) תמשיך לדקלם את אותם מילים הודעה אחרי הודעה ומדי פעם תוסיף מילה גבוהה בשביל להישמע מבינה ושם זה יגמר.
אני ואתה יודעים שגברים מבחינה חשיבתית לא נופלים מנשים ואף עולים עליהן אבל יודע מה היא תגיב לזה?
היא תגיד שזה האגו מדבר..
אה כמובן כי לנשים אין אגו, נשים לא מוכחות כפועלות מתוך רגש לעומת גבר שפועל מתוך רציונל וכמובן נשים לא מפליצות כי הן נעלות פיזיולוגית ופורקות בצורה שונה את מה שמצטבר במעי הגס..

אל תטרח בכלל כי לא תוציא ממנה משהו לעניין.

spaysi8

New member
אני בשוק!

מצאתם משהו שמאחד אתכם!
בסוף עוד תהיו חברים! :p

mad alot

New member
מישהי הפנתה את תשומת ליבי לחתימה שלה

ואז נפל לי האסימון.

אולי החשיבה שלכם עולה משל נשים, נכון

אמרתי את זה אם תקרא טוב. חשיבה רציונלית כן, מתמטיקה ופיזיקה כן, חשיבהמכנית כן, חשיבה יותר מלמעלה על דברים, על לנתח דברים, תובנת ,יחסים וסתם דיבורים- כאן אתם ממש לא. כאן זה כבר פחות חשיבה רציונלית של מספרים ותארים באוניברסיטה. נכנסת כאן תבונה מסוג אחר. שלכם פשוט אין אותה. כמו שאין לכם סובלנות והסתכלות גלובלית הוליסטית יותר ביחס לנשים.

mad alot

New member
:D

זה כמו שאנשים טיפשים אומרים על עצמם שיש להם חוכמת רחוב

Puskas

New member
בהחלט

שוב, בדיוק על זה אני מדברת.

על חוסר ההבנה שלכם למה אני מתכוונת. למדתי בפסיכולוגיה על זה שאומרים שאוטיזם זה פשוט הקצנה של המוח הגברי...תחשבו על זה זה ממש מעניין ,יש גישה כזאת, ויש בזה משהו...שגברים פחות חברתיים אבל חושבים מכנית...תעשו גוגל .......

Puskas

New member
גברים הם לא פחות חברתיים

ופסיכולוגיה, אני חייב לציין, זה בולשיט אחד גדול...
יש בזה קצת היגיון ועזרה מסוימת אבל באופן כללי התחום הזה הוא די בולשיט כמו רוב המדעים הלא מדויקים.

לשם שינוי פה אני מסכימה איתך
הצד הגברי

שבי P: שאומר שזה בולשיט..תכלס...יש מלא בולשיט בזה.ויש לי המון ביקורת תאמין לי......אני מאוד מבקרת את הפסיכולוגיה ומציק לי שהיא מתיימרת להיות כמו מדע מדויק, אבל למעשה היאמדע אחר. היא לא מדע מדויק, היא מדע מסוג שונה.
אבל התיאוריה הזאת של המוח הגברי קיצוני זה אוטיזם....היא פשוט מופלאה!!! גרמהלי להבין הרבה דברים חחחחחחחחחח
תסכים איתי שבגדול, במקביל לזה שגבר חזק במספרים, אישה חזקה להבין למה האחר התכוון, איך הוא מרגיש ודברים "כללים מלמעלה" כזה...
אין מה לעשות זה פשוט נכון. בכולנו יש את הצדדים הנשיים והגבריים האלה כמובן...אבל לגבר יותר "גברי" ולאישה יותר "נשי".

mad alot

New member
אני חושב שאתם השני אנשים הכי מציקים בפורום

אם איכשהו אתם מתרבים, אני הולך לצוד כל פיסת DNA שהצלחם לשכפל לתוך העולם ולהשמיד אותה.

Puskas

New member
אל תהיה חצוף בכוח

כל אחד שמפתח דיון ארוך הוא מציק בשבילך..
אל תהיה מיקרוב כזה.

Puskas

New member
לא נתפסתי לכל דוגמא

אלא השתמשתי בחזרה בדוגמאות הללו כשם כולל למיינסטרים של היום ולזה של פעם.
פעם ילדים אהבו לשחק בחוץ כל היום ולטפס על עצים ולעשות מחנה בשיחים אבל זה בעיקר כי בבית לא היו פיתויים,
כיום יש בבית טלוויזיה עם מיליון ערוצים וממיר מקליט, יש מחשב מתקדם ואינטרנט מהיר, יש פייסבוק וצפייה ישירה,
אז היום ילדים גדלים לתוך עולם בייתי יותר.
בעבר האטרקציות העיקריות היו בחוץ והיום הן בבית, זו לא שטחיות, זו התקדמות טבעית של העולם.

spaysi8

New member
בואנה, אנחנו פשוט לא משדרים על אותו גל

אני לא מדברת על זה שיש טכנולוגיה ופעם לא היה,
אני לא מדברת על זה שאנשים משתמשים במחשב היום במקום לשחק בחוץ,
אולי כדאי שתקרא את ההודעה שלי שוב..

Puskas

New member
את כן

את מאשימה את התוכן המודרני בטלוויזיה שמוביל לנושאי שיחה חדשים בעולם המודרני,
את מאשימה את האנשים בכך שהם חולי ריאלטי למרות שאין לך ממש איך להשוות את זה לפעם כי פעם לא היה ריאלטי,
את מאשימה את העולם בשטחיות אבל אני אישית מוצא המון עומק מסביבי,
אז אולי את פשוט נמצאת בברכה של הילדים ולא שמת לב.. תעברי לעמוקים ואולי תופתעי

spaysi8

New member
שוב,

אין לי מושג איך הגעת למסקנה הזאת, כי זה לא מה שאמרתי
אבל אין לי כח להתווכח ואני רעבה!

Puskas

New member
קראתי שוב את ההודעה הראשית שלך

ואני חייב לציין שאת עדיין יוצאת נורא מתנשאת..
את יוצאת מנקודת הנחה שרוב האנשים שסביבך הם לא נורמליים אלא שטחיים (מי אמר ששטחי זה לא נורמלי?),
את יוצאת מנקודת הנחה שכל אחד שרואה ריאלטי ואחר כך מדבר על זה עם חברים הוא שטחי וטיפש,
את מגדירה את עצמך נעלה (על סמך מה?)...

בשורה התחתונה, ואני לא זז מזה, העולם משתנה ותרבות הפופולאר משתנת אך האנשים לא משתנים בהעדפות שלהם,
הם תמיד יאהבו את מה שפופולארי (לכן הוא פופולארי) והם תמיד ימשכו לתרבות השלטת,
פעם זה היה גומי וגולות ואז בוורלי הילס 90210 וכדורגל בשכונה והיום זה ריאלטי ופייסבוק.

spaysi8

New member
אני באמת לא מבינה מה קראת..

כי זה ממש לא מה שכתבתי,
לא הגדרתי את עצמי נעלה או מעל כולם אפילו פעם אחת.
אמרתי שיש הרבה אנשים שטחיים בעולם, ושאני לא מסתדרת עם סוג כזה של אנשים.
אני ביקשתי למצוא אנשים נורמלים עבורי, כמובן שכשאני כותבת את זה אני מדברת עלי בלבד ועל מה שמתאים לי!
אני לא אמרתי שמי שמדבר על ריאליטי הוא שטחי, ואני בעצמי מדברת עליו כל הזמן, אני אמרתי שאנשים לוקחים את זה ברצינות
(למשל, אנשים שמשלמים כסף על ערוץ 20 כדי לראות "האח הגדול" 24/7, או אנשים שממש מכורים לסדרה ברמה שהם יוותרו על לצאת עם חברים בשביל לראות פרק)

ונכון, העולם השתנה,
ואני לא אוהבת את מה שנהיה ממנו,
זכותי. וזה לא אומר שאני מתנשאת, זה אומר שאני אישית לא אוהבת את מה שקורה פה.
ועובדה שיש פה עוד הרבה שחושבים כמוני.

למעלה