העולם שטחי.

AlabamaW0rley

New member
אה, אז אם ככה

ואת לא מתנשאת\מרירה\פוזרית, אז יש לך רק אופציה אחת:

אינטרנט נט נט נט נט נט!!!!!אחדאחד

בתחילת שנות ה2000 היה קצת יותר קל עם ההיכרויות הרנדומליות (אוח, הICQ, געגוע), אבל גם היום יש ערוצי IRC פעילים, פורומים מעניינים (אהם... תפוז) וסתם כל מיני מחילות אינטרנטיות מוזרות.

spaysi8

New member
ולכן אני פה :)

אבל רוב החברים שהכרתי מפה עסוקים בתואר שלהם ואז אין להם זמן לבלות איתי :(

נורמלי,מה זה?!

נורמלי=מושלם...

ואף אחד לא מושלם...

משמעו,אין אנשים נורמלים!

spaysi8

New member
לא מסכימה

נורמלי, זה בנאדם שיש בו עוד תחומי עניין מעבר למסיבות, אלכוהול, האח הגדול, בחורות.
אם חלק מתחומי העניין שציינתי כלל לא בתוך תחומי העניין שלו, מה טוב?
זה לא מושלם בעיני.

אין דבר כזה מושלם, כי מושלם זה משעמם.

Puskas

New member
העולם לא הפך טיפש

אנשים בעולם המודרני תמיד נמשכו לתרבות הפופולאר וזה הגיוני.
זה שהיום הפופולאר הוא לא לטעמך זה משהו אחר אבל האנשים הם אותם אנשים שאוהבים אותם דברים.

spaysi8

New member
אבל זה בדיוק העניין!

אם פעם תרבות הפופולאר הייתה ללמוד, להתעניין, יודע מה?
בפאקינג משחק "גומי" שבנות היו משחקות או "חמש אבנים" או וואטאבר, יש יותר חשיבה מאשר צפיה ב"אח הגדול".

האח הגדול זה מין ניסוי חולני של אנשים חולניים.
אתה לוקח שמאלני, גזען, ערבי, ימני קיצוני, מסומם, חרדי, כוסית שלא אוהבת ללבוש הרבה, פמיניסטית, חכמה, טיפשה וכו' (אני לא באמת יודעת מי הולך לשם אבל אני מנחשת)
ואז אומר להם "תתחרו על כסף" ובאמצע גם דוחפים להם תרופות ועושים להם משימות שעוד יותר יחדדו את השנאה בינהם (הבנתי שהיה פעם תקציב מוגבל כשיש מעשנים כבדים שם או טבעוניים או וואטאבר שחייבים את המשהו הספציפי שלהם, ואני בטוחה שהיו משימות הרבה יותר גרועות)

בקיצור- כמו שmad alot אמר, תרבות הפופולאר אכן הרבה יותר שטחית מאי פעם.. וזה עצוב.

Puskas

New member
כי הטכנולוגיה התקדמה

היום לא לוקחים ספר מהספרייה אלא קוראים אותו באייפד,
היום לא משחקים חבל וגומי כי יש מחשב, פלייסטיישן, מחשבים מתקדמים וכו'..
ביקורת על תרבות הפנאי היא משהו אחד ולטעון שהעולם שטחי זה משהו אחר.
אי אפשר לצפות שעם הטכנולוגיה של היום אנשים יעדיפו לשחק קלאס וגומי.

ולדעתי הגישה שקובעת שתרבות הפופולאר שטחית יותר היום היא מתנשאת,
כן ברור שבתור אחד בן 26 אני נזכר בערגה בימים ההם,
אבל אי אפשר לבוא למישהו שכל מה שהוא הכיר בחייו זה מה שיש היום ולהגיד לו שהוא שטחי..
כל אחד והתקופה שלו.

spaysi8

New member
נו ברור

סתם נתתי דוגמא עם הגומי, אני לא באמת מצפה שילדות בכיתה ז ישחקו גומי, אבל גם לא מצפה שיהיה להן פאקינג איפון, זה פשוט לא הגיוני!

אתה קורא את הדברים שקראתי בצורה נורא חד מימדית,
אני נתתי לך פה דוגמאות כדי להעביר בצורה יותר טובה את מה שהתכוונתי לומר, לא תכננתי שתתפס לכל דוגמא כי זה לא היה העניין.

חבל שאתה חושב שאני מתנשאת כי זאת לא הכוונה,
אני מדברת על כך שלצערי יש יותר מיני אנשים בעולם שהם סוג של "קופי פסט" אחד של השני,
ואני לא מאשימה רק את הטכנולוגיה ועובדה שיש מספיק אנשים שנולדו לתוך הטכנולוגיה הזאת ועדיין יש בהם משהו מעבר.
אם למשל את הזמן שלך במחשב אתה תנצל בין היתר גם על קצת להשכיל, ולא רק על סרטונים מצחיקים ביו טוב, אתה עדיין תשתמש בטכנולוגיה אבל בצורה שמביאה אותך למקום יותר טוב, במקום לנוון אותך.

אני אוהבת טכנולוגיה, אני פשוט חושבת שאנשים לא משתמשים בה בצורה נכונה.

חלק מההבנה החד מימדית זה כי הוא גבר.

מצטערת, אין לי דרך אחרת לנסח את זה.
כל הודעה אפילו באינטרנט שאני קוראת , לא רק בחיים האמיתיים, אני רואה כמה גברים הם קשי הבנה. אולי במתמטיקה לא, אבל בהבנה של המילים, פשוט עצוב:/ באמת חשיבה חד מימדית, שנדבקת לדוגמאות ספציפיות ולא חושבת מעבר. זה בטוח חלק מזה שהוא גבר.
בכל מקרה, אני מבינה ומסכימה עם דבריך.

Puskas

New member
אני חושב שהודעה כזו

מוציאה שם רע לנשים.. כי להגיד על גברים שהם חד מימדיים זו בדיחה במקרה הטוב..
איינשטיין, טסלה, אדיסון, בטהובן, מוצארט, מרטין לות'ר, לות'ר קינג, מלקולם X, ז'בוטינסקי.. כולם היו גברים וכולם היו מבריקים.
ומי הפך את הדעה שלך לאמת אחת?
הטכנולוגיה מתקדמת ותרבות המיינסטרים משתנה,
אי אפשר לדרוש מצעירים לאהוב דברים שהם מחוץ למיינסטרים כי צעירים תמיד יאהבו מיינסטרים,
כפי שאמרתי, זה שהמיינסטרים הוא בעינייך נחות יותר היום זו גישה מתנשאת מאוד,
הרי הסבא והסבתא שלי היו מגדירים את המיינסטרים שהיה בתקופת אמא שלי כמיינסטרים נחות לעומת מה שהכירו,
בכל דור הקדמה היא שונה והמיינסטרים שונה וזה שהחלטת שמחשב ואינטרנט הם נחותים לעומת ספר ושיחה טובה זו בעיה שלך.
אפשר לשלב הכל מהכל אבל אי אפשר לבקר מישהו שמעדיף רק את הקדמה.

התגובה שלך רק ממשיכה להוכיח

שהחשיבה הגברית היא חד מימדית, נצמדת לפרטים, פרגמטית ולא חושבת מעבר, בצורהלא פרגמטית, מוכללת וגדולה יותר. זה בסדר, זה מי שאתה.......

mad alot

New member
הוא ספציפית מקרה קשה בכל מה שקשור בהבנת

הנקרא, ניסוח הודעות רלוונטיות לאופי השרשור, ולהביא דוגמאות שבאמת קשורות לדיון, ולא משהו שנשמע כאילו הוא קשור.
אל תפרשי את זה לכל המין הגברי.

אבל לפחות אנחנו יודעים לנהוג.

בסדר אתם יודעים לנהוג,

אבל חושבים בצורה חד מימדית. בוא לא נתווכח מה עדיף, למרות שזה חלק מהאגו הגברי החזק שלך וקשה לך להשתלט על זה (אם כבר סטיגמות והכללות )
אני חושבת שכן אפשר להכליל,כמובן שזו הכללה, וכולנוגבריים ונשיים, וכולנו רגישים, וכולנו הכל, השאלה היא איך.
ומה לעשות, גברים חושבים לעתים כמו מכונה, אתם מכניים יותר, לכן גם טובים יותר בנהיגה, במתמטיקה ובטכניקה. החשיבה הנשית היא תמיד, מניסיוני עד עכשיו בחברות של אנשים, היא תמיד אנושית יותר, תמיד מוכללת יותר, "עגולה" והוליסטית יותר, פחות מונוטונית והולכת לפי כללים טכניים.

וכמובן, לא מפליא אותי

שאתה נתפס למילים מבלי להבין את התמונה הכוללת שאני מנסה לייצר. זה לא שחור- לבן. ואתה נתפס למילים שלי של שחור על גבי לבן של מה שכתוב בהודעה. הרי על זה בדיוק אני מדברת !!!!!!!!!!!!!!
לא "נשים הן אנושיות יותר"....אלא, כן, יש בהן צד יותר גמיש, פחות מרוכז באגו, מבין?פחות שהולך שחור- לבן ומגיב רק ליטרלי למה שהוא שומע (או קורא בהודעה באינטרנט) מבלי לחשוב רחב יותר. אז כן, לנשים יש משהו פחות מרוכז באגו, וזה לא אומר שחור לבן עכשיו שהן אנושיות יותר, או שזה נכון לכולן, אבל יש בהן צד כזה. מקוה שאיכשהו הבנת אותי...ושלא תגיב בציטוט של מה שכתבתי , תנסה לחשוב גבוה יותר, לא בנוסחאות בינאריות .

mad alot

New member
שתהיי בריאה

את כתבת כל מני שטויות, שאני לא הולך להכנס איתך לויכוח עליהן.
בין הדברים האלה שכתבת, היה משהו אחד ספציפי שהפריע לי יותר מכולם, וזה היה: "החשיבה הנשית היא יותר אנושית"

את יכולה לתרץ את זה כמה שאת רוצה בזה שאני גבר אגו-מניאק שנטפל רק למילים, אבל זה בדיוק מה שאמרת, שהחשיבה הנשית יותר אנושית.
ואני רק שואל, אם הכוונה שלך היתה לזה שנשים הן אנושיות יותר מגברים.

חוץ מזה, שהדרך חשיבה שלך מזכירה לי באופן דומה להפליא דרך חשיבה של כל שובניסט מצוי שיצא לי לדבר איתו.

למעלה