העשרת השאלות הנפוצות

העשרת השאלות הנפוצות

לפני שעוד מישהו ישאל אם אנחנו לא מחבקים, או לא אוהבים, אכניס את השאלות הנפוצות לחוקי הפורום. שואלים חדשים יופנו לשאלות הנפוצות, כי עם כמה שנחמד להסביר וללמד, אפילו כל פעם מחדש, יש נקודה מסוימת שבה זה מתחיל להיות מוגזם. השואלים לא מתכוונים לכל רע, אבל אנחנו מרגישים קצת כמו תקליט שבור. בשביל זה צריך לענות בשאלות הנפוצות על כמה שיותר שאלות בסיסיות שאנשים מיניים שואלים. אם יש לכם שאלות ותשובות להוסיף, נא כתבו כאן ואוסיף אותן. אם יתווספו עוד שאלות, נחלק אותן לתתי-קטגוריות.

gabriel1349

New member
השאלה

מה נשאל לאחרונה שלא נכנס לשאלות הנפוצות? ואני לא מתכוון לשאלה הסתומה לגבי מזאנטרופים

korpiklaani

New member
נראה לי רוב השאלות קיימות שם

צריך אולי קצת להרחיב או לרשום לקשיי הבנה בצורות שונות ובהדגמה. רק מה חבל שהם לא מבקרים שם! למשל בשאלה המעצבנת כמו האם אסקסואל מסוגל לאהוב או להיות רומנטי להוסיף את מה שלימבוניק רשמה לאחרונה בדרך אגב עם כמה עקיצות
ואנ מצטט כי זה נראה לי מספיק טוב :"לא צריך מין בשביל ארוחה רומנטית , לא צריך מין בשביל לבלות בחוץ, בכדי לקיים שיחה מעניינת, בכדי לאהוב ולהביט בעיניים, בכדי לכבד אחד את השני, לשלוח זר פרחים ,לאחוז ידיים ולחבק והרשימה עוד ארוכה" אדם היגיוני אמור להבין זאת יחד עם מה שאת כתבת : "אנחנו נהנים מהקשר, אך לא צריכים אקט פיזי כדי ליהנות מהקשר האישי. אדם, אשר לא יכול לתקשר ללא סקס, לא יכול ליהנות ללא סקס, הוא אדם אומלל. ודאי תסכים עם זה. נישואין, אשר מתפרקים כאשר לגבר "לא עומד", לא היו נישואים טובים מלכתחילה, ודאי תסכים עם זה. קשר אנושי לא מושתת על סקס. יש שאוהבים לתבל אותו בסקס, אותנו זה לא מעניין." ובכלל כדי שסקרנים למנהם לא ירגישו שאנחנו לא משקיעים בהם אז לא חייב להעתיק מה שנאמר תוך כדי שיחות בפורום אלא לשחבר את זה ושלכתב את זה יפה אפשר גם לקשט בפרחים שלא יגידו שאנחנו מזנטרופים

Limbonic Art

New member
יש לי רעיון../images/Emo13.gif

אפשר גם לנצל את השרשור הזה למטרה חברתית, הרי מי חוץ מאתנו יודע להסביר טוב יותר מי אנחנו? אולי להתחיל לשרשר, נגיד שאלה בלי תוכן בפנים וכל אחד ינסה לענות מה שהכי מתאים לדעתו לשאלה כתשובה ראויה ומספקת ואז בסוף לעשות מעין חיבור של כל הדברים והנה יש לנו תשובה יפה ומנומקת. טוב, זו רק הצעה לא להרוג אותי
וממה ששמתי לב, עד עכשיו- איתן כותב הכי יפה! *תברח נפיל עליך תיק כבד*

korpiklaani

New member
דווקא רעיון טוב

אני משרשר שאלות אתם תענו! ... סתם אני אענה מאוחר יותר שלא יהיה חס וחלילה שגיאות כתיב .

gabriel1349

New member
תוך כדי חשיבה,הגעתי למסקנה שזה קצת

דבילי , עדיף להעתיק תשובות משרשורים קודמים. רוב השאלות גם ככה, התשובות נמצאות בדף הזה או הקודם.

e i t a n 1 2 3

New member
תשובה.....

כמו באוכלוסייה המוגדרת "מינית" ברמות אילו או אחרות (וכמובן שמיניות,כמו כל העדפה או נטיה אנושית אחרת, אינה עניין דיכוטומי אלא ספקטרום רחב של רמות יצרים העדפות וניואנסים),כך גם בקרב האוכלוסיה הא-מינית ישנם החפצים בקשר זוגי (וגם כאן אופיו הרומנטי ומרכיביו של קשר זה הם עניין מאוד אישי - למעט שבמובהק איננו מעוניינים במגע מיני),וישנם שאינם מעוניינים בתקשורת זוגית (על בסיס רומנטי). למען הסר ספק ,כמובן שאין להסיק מכך דבר לגבי כל העדפה חברתית מסוגים אחרים מזו הרומנטית (למען מי מאורחי הפורום הלוקים בחשיבה לוגית בסיסית ,העשויים חלילה להסיק מסקנות גורפות ובלתי הגיוניות בעליל על העדפתינו החברתית על כל גווניה...). מקווה שזה ברור...

e i t a n 1 2 3

New member
תשובה..

ודאי שקיים קשר זוגי א-מיני (בהמשך נאמר "איך הוא נראה...").למעשה אנו עדים כיום ,ובאופן נרחב (על פי מאמרים מדעיים שפורסמו ב"סיינטיפיק אמריקן" באחד מגליונות השנה שחלפה),לכך שקשרים רומנטיים א-מיניים או שרמת המיניות בהם שואפת לאפס,רווחים במידה העולה על כל ההשערות הקודמות ותפיסות העולם הכוזבות והמניפולטיביות המועברות לנו חדשים לבקרים ע"י המדיה על כל גווניה ,המשרתת את מטרותיה המחסחריות. רבים הם הזוגות ,שבתחילת דרכם הוגדרו כ"מיניים" ואילו כיום,לאחר מספר שנים ואגב העמקה ניכרת של ערוצי התקשורת האפשריים עבור בני הזוג,הם פחות ופחות נסמכים על הסקס כערוץ תקשורת עיקרי או בעל חשיבות ניכרת ,שכן מתפתחים ביניהם והולכים ערוצי היכרות עמוקים יותר מבחינת הסיפוק הארוך טווח שבהם שאינו מיידי ונמוג בבוקר שאחרי,כמו גם אלמנטים של אינטיליגנציה ריגשית שרבות "הולכים לאיבוד" בקרב זוגות שלצרתם הרבה,עניינם זה בזה מיני מעיקרו וכשזה דועך ,אין להם דבר לחלוק או לשתף זה את זה. כלומר,מצאנו במחקרים סוציולוגיים שקיימת,לא אחת,כפי שדווח ע"י הנשאלים,קורלציה הפוכה בין מידת העמקת הקשר לבין רמת האופי המיני שלו.(וכל ההסבר הוא למען צופינו ה"מיניים" - לכשימצאו עצמם בקשר ארוך טווח ומספק באמת.) בקשר זוגי א-מיני ישנם כל המרכיבים האפשריים שנגישים לכל קשר רומנטי "מיני",למעט עניין המין עצמו. השאלה דומה לשאלה : "איך נראית ארוחה במסעדה ,שאין בה דג סול ?" (כל רכיבי הארוחה למעט דג סול . לא ברור ?). מקווה שהוסבר העניין.

e i t a n 1 2 3

New member
תשובה..

לא.פשוט לא מעוניינים בו. כמו לשאול מישהו למה הוא לא אוהב לנגן בכינור. "משום שכינור פעם התעלל בך ?"

Limbonic Art

New member
ותוספת שיהיה באופן כללי

יש סוגים שונים של א-מיניים: 1. זה שפשוט לא מעוניין במין כי לא נמשך, דבר שלא אומר בהכרח כי נרתע ממין 2. יש א-מיניים שגם נרתעים ממין, אך אין לראות זאת כסיבה לא-מיניותו אלא כתוצאה מחייו בעולם מיני וחוסר הזדהות עם הסביבה בלבד. 3. גם אצל הא-מיניים יש קיצוניים , אז גם אצלנו יש נרתעים וסולדים מהנושא ולא מוכנים לשמוע עליו (בגדול יש לי בעיה עם תשובה כזו, היא בעייתית מהרבה סיבות ועלולה לבלבל גם בגלל אלפי הפרעות פסיכולוגיות בנושא שכבר קיימות וידועות).

p019

New member
תשובה שלי

למרות שאסקסואליות לא כוללת בתוכה באופן כללי רתיעה ממין. זה הגיוני שיהיו אסקסואלים שיפתחו רתיעה ממין בגלל ההתעסקות הרבה של האוכלוסייה סביבם בנושא - כמנגנון הגנתי או כיוון שהם לא מצליחים להבין את ההתעסקות של הסביבה בנושא. לסיכום - רתיעה אינה הסיבה כי אם, לפעמים, התוצאה, של אסקסואליות.

korpiklaani

New member
במה מתבטא חוסר משיכה מינית?

מה זה אומר? איך זה יכול להיות? קשור אחד לשני וכו'

למעלה