העשרת השאלות הנפוצות

gabriel1349

New member
לא

נזירים מקריבים את עצמם לאל בו מאמינים אנחנו לא מתנזרים או מקריבים דבר מה שאנחנו צריכים, אלא פשוט לא אוהבים ולא מקיימים יחסים מיניים.

Tristitia

New member
תשובה

פרישות/התנזרות היא בחירה של האדם (לרוב ממניעים דתיים ומצבים אחרים בחיים), א-מיניות אינה נעשית מבחירה.

Limbonic Art

New member
איך?

איך מזהים סטרייטים? יש משהו שמאפיין אותם? ככה בלי להכיר אותם ורק לחלוף מולם ברחוב? תשובה דומה אמורה להיות לנו ואיך לזהות אותנו (במילים אחרות אין דרך לזהות אותנו, אולי מחר נפתח מסעדה לא-מינים וכולם ידעו שלמסעדה זו מגיעים רק אסקסואלים
)

e i t a n 1 2 3

New member
תשובה ...

בדרך כלל יש להם שתי קרניים שיוצאות מהמצח,אף פחוס של יהודים,ונטיה להשתלט על העולם..... האמת,עם מישהו ישאל אותנו שאלה כזו....הוא באמת לא ראוי ליותר מתשובה ברמות שנתתי,ויסלחו לי כולם על הנימה המעט סארקאסטית.

p019

New member
../images/Emo188.gif

אני חושבת שדווקא היה נחמד אם א-מיני היה יכול להזהות א-מיני אחר? לא?
בכל מקרה - אם תראו ברחוב אדם אם חולצה שרשום עליה AVEN - זה רמז!!

e i t a n 1 2 3

New member
שוב - אני אמשיך באותה נימה....

קמים בבוקר,שותים דם של חתולים,אחר כך מבקרים את חברינו האחרים בשמורות הטבע השונות,ובערב כמובן עומדים ברחובות ומנסים לגייס מאמינים א-מיניים חדשים שיצורפו לכת שלנו... אם מישהו כל כך חסר הגיון סביר לשאול את זה ,לטעמי הוא לא ראוי ליותר מתשובות כאלה. אני תמיד פתוח וליברל לגבי שונותו ויחודו של כל אחד (כמו השונות שלי לפחות בעניין המיני,גם אם לא רק בו..),ולסקרנות אמיתית ואמפטית. קשה לי קצת עם שאלות כאלה שנשאלות.מי ששואל אותנו את זה בעיקר מעיד על עצמו שהוא שייך לאוכלוסיית מיעוט היחידה שקשה לי להתמודד איתה - אלו המאותגרים שיכלית ואינם מודעים למצבם. (מצד שני זה לא אוכלוסיית מיעוט כנראה לצערי....)

korpiklaani

New member
../images/Emo6.gif

אבל בכל זאת כדאי לענות משהו רציני או פשוט לוותר על השאלה, כי היא מיותרת לדעת רוב.

Limbonic Art

New member
אז נוותר על השאלה והתשובה

נשלב אותה באיך נראת זוגיות א-מינית? או משהו בסגנון.

gabriel1349

New member
../images/Emo6.gif

אבל למה דוגמא על חתולים? זה לא שעשו קשר ביננו לכת שטן

e i t a n 1 2 3

New member
סתם מה שצץ באותו הרגע...

לא היתה לי כוונה מיוחדת לגבי חתולים מלבד הקשרי הכתות מבחינה אסוציאטיבית.

korpiklaani

New member
מה החיים שווים ללא משיכה מינית?

ושיהיה מספיק משכנע
זהו לבנתיים, הפעם כ-ו-ל-ם חייבים להגיב וזו הפעם האחרונה שנשוחח על נושא הפוך משלנו, להם יש מלא פורומים ולנו?

gabriel1349

New member
השאלה הזו זה בערך כמו

לשאול למה החיים בכלל שווים? ואז יוצא תשובה פילוסופית אשר ממש לא קשורה למין.

e i t a n 1 2 3

New member
תשובה...

מה החיים שווים ללא משיכה מינית ? קודם כל אני מעוניין להביע את תנחומיי ורחמיי הכנים והניכמרים לגבי כל מי שחייו,המשמעות היחידה שלהם,והמניע הבסיסי שלהם הוא מין ומשיכה מינית,וזאת ללא קשר כלל להשתייכותו המינית של אדם(על הספקטרום שבין מיני מאוד לא-מיני). ראשית כל תפיסת העולם הזו מעידה על דלות וסרוס עצמי מבחינה אינטלקטואלית ורגשית גם יחד.מכל אספקט שנבחן זאת בעיניים מפוקחות,אנו נתקלים כאן בדקדנס חמור=ניוון תרבותי חברתי ויצירתי על כל גווניו ואופניו,ועל כך אין ולא יהיה לי יותר מצער כבד ועמוק על מי שמחזיק בתפיסה זו העושה גלוריפיקציה חסרת שחר מהנושא שהופך בחברה שלנו לאלוהים החדשים אחרי שהרגנו את הקודם (בעיצתו של ניטשה כמובן...). זה כמעט מזכיר לי את הנסיך מישקין בספר "אידיוט" של דוסטוייבסקי שאומר :"לא ניתן ללמוד לראות את כל החן והאושר הכמוס שבעולם אם אין לך את היכולת לכך".כל אדם שמבחינתו העולם הוא אוסף של רגעים מקריים של סיפוק יצרים מיניים שבלעדיהם חייו אינם חיים,הוא די מסכן לדעתי בסופו של יום.יותר מזה,עצם הקונספט מעיד על כך,שחייו של אותו אדם,למעט מין,למעשה ריקים מתוכן וחסרי משמעות אמיתית כלשהי,זאת ועוד - הוא אינו מבין כנראה דבר על אהבה אמיתית ונטולת פניות שאינה תלויה בדבר. גם אם הייתי איש מיני,איני רואה כיצד הייתי מחזיק בתובנה כזו. ולאלו שכבר ישאלו אותנו שאלה כזו,אני מוכן לתת פה כמה טיפים חינם... : ראשית,אם אינכם רואים את השפע הנפלא והבלתי נגמר של חוויות חושיות ,רגשיות ואמוציונליות שהעולם הזה מציע על כל יופיו וגווניו ,אולי תשתמשו בשיטות ידועות של דמיון מודרך, ותבדקו היכן אבד לכם הילד שבכם,הילד שהייתם פעם - הסקרן היצירתי והיודע להיות מאושר מכל הזוטות סביבו. למעשה העולם עוד הרבה יותר יפה ללא מין.ואומר לכם זאת מי שלצערו נקלע בשוגג (כמעט בהתנצלות על א-מיניותי...) למערכות שהיה בהן גם מין. אני חושב שלולא הייתי א-מיני,הייתי שבוי כנראה כמו רבים מחבריי המיניים במרדף מייסר וחסר פשרות אחר הניסיון למצוא לי עוד סיפוק רגעי שלא נותן דבר בטווח ארוך,הייתי עסוק בלחמוד כל חמוקיים שעוברים ברחוב,הולך לי בחבורת תרנגולים ציידים,ומפסיד את היכולת לראות את כל השפע האחר שסביבי. אני עדיין מכבד כמובן כל אחד בתפיסתו,אך מאמין שאיזון בתפיסת עולמם גם של מי שמגדיר עצמו כמיני,חשוב מאין כמותו. מקווה שזה עונה על מה שנשאלתי....

p019

New member
התשובה של איתן מעולה.

כך שכמעט חבל לי לענות בעצמי - אבל קשה לי להתאפק: השאלה הזו שקולה למתמטיקאי שישאל: "מה שווים החיים ללא מתמטיקה?" ותאמינו לי שכל מתמטיקאי שואל את השאלה הזו

למעלה