תשובה...
מה החיים שווים ללא משיכה מינית ? קודם כל אני מעוניין להביע את תנחומיי ורחמיי הכנים והניכמרים לגבי כל מי שחייו,המשמעות היחידה שלהם,והמניע הבסיסי שלהם הוא מין ומשיכה מינית,וזאת ללא קשר כלל להשתייכותו המינית של אדם(על הספקטרום שבין מיני מאוד לא-מיני). ראשית כל תפיסת העולם הזו מעידה על דלות וסרוס עצמי מבחינה אינטלקטואלית ורגשית גם יחד.מכל אספקט שנבחן זאת בעיניים מפוקחות,אנו נתקלים כאן בדקדנס חמור=ניוון תרבותי חברתי ויצירתי על כל גווניו ואופניו,ועל כך אין ולא יהיה לי יותר מצער כבד ועמוק על מי שמחזיק בתפיסה זו העושה גלוריפיקציה חסרת שחר מהנושא שהופך בחברה שלנו לאלוהים החדשים אחרי שהרגנו את הקודם (בעיצתו של ניטשה כמובן...). זה כמעט מזכיר לי את הנסיך מישקין בספר "אידיוט" של דוסטוייבסקי שאומר :"לא ניתן ללמוד לראות את כל החן והאושר הכמוס שבעולם אם אין לך את היכולת לכך".כל אדם שמבחינתו העולם הוא אוסף של רגעים מקריים של סיפוק יצרים מיניים שבלעדיהם חייו אינם חיים,הוא די מסכן לדעתי בסופו של יום.יותר מזה,עצם הקונספט מעיד על כך,שחייו של אותו אדם,למעט מין,למעשה ריקים מתוכן וחסרי משמעות אמיתית כלשהי,זאת ועוד - הוא אינו מבין כנראה דבר על אהבה אמיתית ונטולת פניות שאינה תלויה בדבר. גם אם הייתי איש מיני,איני רואה כיצד הייתי מחזיק בתובנה כזו. ולאלו שכבר ישאלו אותנו שאלה כזו,אני מוכן לתת פה כמה טיפים חינם... : ראשית,אם אינכם רואים את השפע הנפלא והבלתי נגמר של חוויות חושיות ,רגשיות ואמוציונליות שהעולם הזה מציע על כל יופיו וגווניו ,אולי תשתמשו בשיטות ידועות של דמיון מודרך, ותבדקו היכן אבד לכם הילד שבכם,הילד שהייתם פעם - הסקרן היצירתי והיודע להיות מאושר מכל הזוטות סביבו. למעשה העולם עוד הרבה יותר יפה ללא מין.ואומר לכם זאת מי שלצערו נקלע בשוגג (כמעט בהתנצלות על א-מיניותי...) למערכות שהיה בהן גם מין. אני חושב שלולא הייתי א-מיני,הייתי שבוי כנראה כמו רבים מחבריי המיניים במרדף מייסר וחסר פשרות אחר הניסיון למצוא לי עוד סיפוק רגעי שלא נותן דבר בטווח ארוך,הייתי עסוק בלחמוד כל חמוקיים שעוברים ברחוב,הולך לי בחבורת תרנגולים ציידים,ומפסיד את היכולת לראות את כל השפע האחר שסביבי. אני עדיין מכבד כמובן כל אחד בתפיסתו,אך מאמין שאיזון בתפיסת עולמם גם של מי שמגדיר עצמו כמיני,חשוב מאין כמותו. מקווה שזה עונה על מה שנשאלתי....