הפגנה נגד החיסון החי המוחלש

פולספגן

New member
הוא נאכף על דבר מוחשי ולא על משהו שיש בו חוסר

וודאות מוחלט כפי שיש בחיסונים שאף אחד לא יודע מה הצעד הנכון ביותר לעשותו עפ"י התאוריות השונות.

אתה מוזמן לנסות ולהפריך את טענתי אם תמצא משהו שהוא לא שחור או לבן ועד שלא תמצא, אני איתנה בטענתי על " "ארכיון" ו"מקרה אחד שזה נאכף וכמובן לא תוכל למצוא אחד כזה" "

Markup

New member
"חוסר וודאות מוחלט" זו החלטה פנימית של הכת

שלכם, לא נושא שנניח, חוצה את עולם האפידמיולוגיה לשניים... את יכולה להשאר "איתנה" אבל זה די חסר משמעות. יש סעיף, הוא מופעל, נקודה.

פולספגן

New member
אתה יכול לשים "נקודה" בסוף משפט אך לצערך זה

לא יהפוך את זה לנכון.

הסעיף קבור בארכיון ואף אחד לא עושה בו שימוש כפי שאף אחד לא עושה שימוש בסעיף שעוסק בפגיעה ברגשי דת שהיינו הרבה יותר חזק ורגיש במדינה.
בנוסף, הוא שחור ולבן להבדיל מהסעיף שלך.

Markup

New member
מה זה "קבור בארכיון"? הוא בוטל? מה את ממציאה

מושגים? סעיף מבוטל לא פעיל, סעיף קיים, קיים. גם ראית שיש מקרים שבו הוא הופעל, אז למה להתעלם בכוח? שום דבר בחוק לא "שחור לבן", אחרת לא היה צורך בבתי משפט ועורכי דין. רגשי דת זה דבר אחד, שלום הציבור זה דבר אחר, והניסיון שלך לכפות איש קש על הדיון כדי להטות אותו, נו, התבגרנו מזה לפני שנים.

פולספגן

New member
הגבת אליי?

כי לא ברור לי איך תגובתך קשורה למשהו שכתבתי.

אגב, לא מדובר על "שחור לבן" בחוק, אלא על "שחור לבן" אם המקרה היה או לא היה.
אני מודעת שאתה לא מבדיל בין הדברים, לכן תאלץ לבקש עזרה מחברך לסינגור

Markup

New member
תקראי שוב את ההודעה שלך ואת התגובה שלי אליה.

אז מה? שוב מסיטים את הדיון לכיוון אד הומינם כשלא נוח?

"הסעיף קבור בארכיון ואף אחד לא עושה בו שימוש כפי שאף אחד לא עושה שימוש בסעיף שעוסק בפגיעה ברגשי דת שהיינו הרבה יותר חזק ורגיש במדינה.
בנוסף, הוא שחור ולבן להבדיל מהסעיף שלך."

את מדברת על הסעיף, לא על המקרה.

פולספגן

New member
יותר פשוט ומכובד לכתוב שלא הבנת

אני אסביר לאט בכדי שתבין, ה"סעיף שעוסק בפגיעה ברגשי דת" קל לתת עליו את הדין, כמו בדוגמה שנתתי על הכת האנטי יהודית של הברית מילה ולכן ברור לכל ("שחור לבן") שישנה כאן "פגיעה ברגשי דת".

עכשיו, הבנת?

Markup

New member
לא אתן לך להסיט את הדיון. הפצת מידע שגוי

מוטעה, שקרי, הוא סעיף 159. הסעיף קיים, בשימוש, והוגשו על בסיסו כתבי אישום. זה סותר את הטענות שלך מקודם. כמו כן הטיעון "הדתיים היו מפעילים את הסעיף הזה ומתעשרים מכל התביעות" הוא תלוש מהמציאות שכן מי שתובע בדיני עונשין זו המדינה ולא אזרחים. אזרחים יכולים לתבוע בדיני נזיקין, אבל אין היזק כלכלי בהמלצה לוותר על ברית מילה, או לא להיות יהודי כלל.

פולספגן

New member
נלך בקו שלך - האם אתה יודע כמה ח"כ דתיים יש?

האם אתה מודע לכוח שלהם?

Markup

New member
אני כן כי אני פתחתי את הדיון על הסעיף הזה

וגם כי אני יודע לזהות הסטות דיון. אם את חושבת שסעיף 159 לא מתאים להפחדות הציבור כנגד חיסונים, המתבססות על מידע שגוי, אנא הסבירי. דתיים לא רלוונטיים לדיון. הניסיון לכפות איש קש די שקוף אז חלאס.

פולספגן

New member
אז מה אם פתחת? האם אתה מנהל את הפורום?

אגב, גם למנהל הפורום אין סמכות להחליט לאן דיון יתפתח.

אתה מוזמן לפתוח קומונה סגורה ושם להחליט איזה דיונים יתנהלו ...

Markup

New member
ובכל זאת אולי תעני לגופו של עניין?

כי העניין הוא סעיף 159, ולא דתיים או ניהול הפורום..?

פולספגן

New member
השבתי שהסעיף של פגיעה ברגשות דתיים קשור באותה

מידה ושניהם לא נאכפים.

Markup

New member
לא יודע לגבי פגיעה ברגשות דת,

הוגשו כתבי אישום על 159. כמו כן הסעיפים לא קשורים ואפילו מופיעים בסימנים שונים. זה ששינהם לא נאכפים בתדירות רבה רק מראה לך שלא ממהרים לסתום פיות לאזרחים, ומה שנאכף זה חופש הביטוי שמועדף על פני החוק. יחד עם זאת באותה מידה לא נאכפים סעיפים אחרים בחוק העונשין. זה לא מצביע על קשר או דימיון ביניהם, רק על שיקול דעת של המשטרה והמדינה.

אז, בניגוד לקביעתך, 159 אינו "קבור", הוא חי וקיים ובשימוש.

Markup

New member
לא, אלא, גם אם אחזור על זה אלף פעמים, עדיין

לא תסכימי עם המציאות שטעית. אבל אני לא כועס על זה חלילה, זה מקובל אצל אנשים בעלי תפיסה דתית כלפי דעותיהם.

Markup

New member
חח לעשות לך "דה-לגיטימציה"? תגידי שאין

לך יכולת לענות וזהו. למה לברוח לכל מיני כיוונים מוזרים.
ארכז לך כאן את הטיעונים שהפרכתי לך:
1. בניגוד למה שכתבת בנחרצות,סעיף 159 חי וקיים.
2. לא הצלחת להבין וגם לא טרחת לבדוק, למה הפניתי אליה שאלה על מים מזוקקים, אבל כבר קפצת למסקנות נחרצות בלי יכולת לרדת מהעץ. בכלל לא דיברתי איתך.

עכשיו את מנסה בכל מיני אד הומינמים, הסטות דיון וכיוצא באלו כדי להתחמק. לא ילך לך.

למעלה