הפגנה נגד החיסון החי המוחלש

פולספגן

New member
מי שאין לו יכולת לענות זה אך ורק אתה -

אפילו דיון מדעי על מים מזוקקים, אתה לא מסוגל לעשות.
כמובן, שהפרכת רק בדמיון שלך, כי
1. ס' 159 קבור בארכיון ואין שימוש בו, למעט מקרי קצה של "שחור ולבן".
2. להבא, תשים לב למי אתה משיב בכדי שלא תיפול לבור ולא תדע לצאת ממנו כפי שקרה לך שהרמת לי להנחתה בנושא המים המזוקקים.
לא יעזור לך שתנסה לצעוק אד-שמומיזם

Markup

New member
אני לא צריך לענות, אני זה ששאל.

כמו שאמרתי, את חוזרת על המנטרה "קבור בארכיון" כי לא משנה מה אגיד, את כבר החלטת מהי ה"אמת". ואני רואה שיטה חדשה בסעיף 2 לסגור דיונים לא נוחים. חח. שקוף. עדיין לא בדקת למה שאלתי אותה, במקום זה את מעדיפה לברוח. תברחי.

פולספגן

New member
אתה הוא זה שבורח (יותר נכון מנסה ללא הצלחה)

מהבור אליו נכנסת בנושא המים המזוקקים.

אז, נא הסבר בצורה מדעית למה מים מזוקקים אסורים לשתיה?

Markup

New member
לא נכנסתי לשום בור, ראית שאלה שלי

לא הבנת על מה אני מדבר, ובמקום לברר החלטת איזו החלטה הזויה ועכשיו את מצפה ממני לכסות על חוסר שיקול הדעת שלך. אם הייתי רוצה לברוח מזמן הייתי עושה את זה אבל אני לא כזה. לא נראה לך קצת דפוק להעתיק תשובות שלי ולהפנות אותן אלי? הרי כבר בתחילת הדיון הבהרתי לך שאת קופצת למסקנות בלי לבדוק הרקע לשאלה, אבל מושלמת כמוך שלא טועה אף פעם, לא מסוגלת לחזור אחורנית, אלא חייבת להמשיך עם הטעות, ככה זה אנשים עם טיפוסים נרקסיסטיים. הרי ברור לך שמזמן יכולתי לבדוק את הבעייתיות של מים מזוקקים (נו חוסר מלחים ומינרלים אחרים, יופי?) לפרטי פרטים ולסיים את הדיון איתך, ו-וואלה, לא בא לי. לא שותים מים מזוקקים, ורציתי לברר למה סנופיתוש כתבה בחתימה שלה מה שכתבה. זו הסיבה לשאלה ששאלתי אותה, הרי לא תבררי בעצמך, אז כבר כתבתי לך בעצמי.

פולספגן

New member
לא, זו לא הסיבה שזה מסוכן בריאותית והוכחת את

טענתי שאתה לא מבין על מה אתה כותב.

מ.ש.ל

Markup

New member
זה מספיק לי שאין במים האלו מה שהגוף זקוק

לו, וכן זה מפר את איזון המלחים. ועדיין, זה לא מסביר למה היא כתבה בחתימה מה שכתבה. בחיפוש קצר בגוגל מצאתי מאיפה זה הגיע, פרוייקט אמת אחרת ממליץ לשתות מים מזוקקים. ז"א, לא "ממליץ" רק מעביר מידע חיובי על הרעיון. ללא אחריות פלילית כמובן.

פולספגן

New member
אם תהיה תלוי במינרלים שיש במים, מצבך יהיה בכי

רע.
את המינרלים אתה מקבל מהמזון ולא ממים וכלל לא משנה אם זה מהברז, מינרלים או מזוקקים.

גם איזון המלחים היא לא הסיבה שאסור לשתות אותם.

הבעיה היא ניפוח התא כתוצאה מהזרימה של המים המזוקקים אליו עד למצב שהתא יכול להתפוצץ.
מקווה שלימדתי אותך משהו
ומאוד מקווה שתשקול את מילותך בפעם הבאה ...

פולספגן

New member
אני לא הסטתי כלום אלא התייחסתי לשאלתך -

רוצה קישור? או תדע להגיע לבד לשאלתך הדבילית שלא קשורה לכלום?

בנוסף, הסברתי לך שסעיף 173 שייך באותה מידה.

שלי אליך:- להבא, אל תשאל שא' טרוליות, אלא אם אתה רוצה להרים להנחתה כפי שעשית שנכנסת לבור שלא ידעת לצאת ממנו

Markup

New member
זה מדהים, כי למרות שהסברתי לך למה

שאלתי אותה מה ששאלתי, את עדיין מתעקשת. מזכיר לי את הויכוח שהיה לי עם חוזר בתשובה אחד, שלמרות כל מה שידוע, הוא התעקש שהשמש סובבת את כדור הארץ.
ולגבי הסעיף, כנ"ל.

פולספגן

New member
היכן "הסברת" לי למה שאלת את השאלה הדבילית?

מה הקשר של מים מזוקקים לכתבה ש-snoopytush צירפה על נדידת נגיף הפוליו צפונה שאליה הגבת בשאלתך הדבילית?

פולספגן

New member
אם התייחסת לחתימה שלה, היית צריך לציין זאת

בנוסף היה נחמד אם היית מצרף כיתוב כמו
או
בכדי שיידעו ששאלתך לא קשורה לנושא השרשור ואפילו לא לנושא הפורום.

אתה לא גולש
שלא יודע את כללי הכתיבה בפורומים (גם אם זה לא רשום בצורה פורמלית כחוקי הפורום או כחוקי
) ולכן עצם זה שלא ציינת את זה מראה רק טרוליזציה

Markup

New member
כבר בהתחלה אמרתי שאני

פונה ספציפית אליה. זה רמז מאוד עבה אבל את העדפת להחליט על סמך תחושות בטן ולא על סמך בדיקה. אז עכשיו אני "טרול"? רק בגלל ששאלתי אותה משהו שנראה לי לא מובן? נו שוין...

פולספגן

New member
בשאלה הראשונית שלך אליה, לא ציינת כלום אלא רק

שאלת שאלה סתמית, שעכשיו מתברר שהתייחסה לחתימתה.

היה ראוי שהיית מציין זאת כפי שהדגשתי בתגובתי הקודמת כנהוג בפורומים.

cומcו

New member
זה שכתב את הדברים אפילו לא יודע שאפשר על פי

חוק לעצור אותך ל-48 שעות וקטין למשך 24 שעות.
הוא כתב שכולם זה ל-24 שעות.

אם זה היה כזה קל, מזמן הפורומים השונים באינטרנט שמסיתים כנגד ברית מילה היו נסגרים על פי סעיף 173. פגיעה ברגשי דת

העושה אחת מאלה, דינו - מאסר שנה אחת:

(1) מפרסם פרסום שיש בו לפגוע פגיעה גסה באמונתם או ברגשותיהם הדתיים של אחרים;

(2) משמיע במקום ציבורי ובתחום שמיעתו של פלוני מלה או קול שיש בהם כדי לפגוע פגיעה גסה באמונתו או ברגשותיו הדתיים.

Markup

New member
יכול להיות, אבל זה לא קשור לדיון.

אנחנו מדברים על סעיף 159.

cומcו

New member
אתה מדבר על סעיף 159

אני לא רואה הבדל בין הסעיפים ואם אתה רוצה, יש לך גם את סעיף 133. מעשי המרדה
העושה מעשה לשם המרדה, או מנסה, מכין עצמו או קושר קשר עם חברו לעשות מעשה כאמור, דינו - מאסר חמש שנים.

למה אתה לא מקביל את זה להמרדה לא להתחסן?

למעלה