הפגנה נגד החיסון החי המוחלש

cומcו

New member
וסעיף המשך 134. פרסומי המרדה

(א) המפרסם, מדפיס, או משעתק פרסום ויש בו כדי להמריד, דינו - מאסר חמש שנים והפרסום יחולט.

(ב) המייבא פרסום שיש בו כדי להמריד, דינו - מאסר חמש שנים והפרסום יחולט, זולת אם לא היה לו יסוד להניח בפרסום כדי להמריד.

(ג) המחזיק, ללא הצדק כדין, פרסום שיש בו כדי להמריד, דינו-מאסר שנה אחת והפרסום יחולט.

זה דיי 1:1 מהסעיף שלך. נסה שוב ...

cומcו

New member
הוא באמת מראה למה זה קשור חחח

136. המרדה - מהי
לענין סימן זה, "להמריד"הוא אחת מאלה:

1. להביא לידי שנאה, בוז או אי-נאמנות למדינה או לרשויות השלטון או המשפט שלה שהוקמו כדין;
2. להסית או לגרות את יושבי הארץ שינסו להשיג, בדרכים לא כשרות, שינויו של דבר שיסודו בדין;
3. לעורר אי-רצון או מורת רוח בקרב יושבי הארץ;
4. לעורר מדנים ואיבה בין חלקים שונים של האוכלוסין.

למעט מס' 2, שלא קשור, כי ההמרדה לא להתחסן היא בדרכים כשרות למהדרין
, הכל קשור.

Markup

New member
לא קשור. את בסימן הלא נכון.

הסימן של 159 הוא שלום הציבור, לא שלום השלטון כמו בסעיף הזה.
הפצת מידע מוטעה אינו עומד בטיעון "דרכים כשרות".

cומcו

New member
העטיפה לא משנה ותוכל לראות בהדגשות שלי שזה

מתאים כמו כפפה ליד ואין כל הבדל עם הסעיף שלך:

1. להביא לידי שנאה, בוז או אי-נאמנות למדינה או לרשויות השלטון או המשפט שלה שהוקמו כדין;
2. להסית או לגרות את יושבי הארץ שינסו להשיג, בדרכים לא כשרות, שינויו של דבר שיסודו בדין;
3. לעורר אי-רצון או מורת רוח בקרב יושבי הארץ;
4. לעורר מדנים ואיבה בין חלקים שונים של האוכלוסין.

Markup

New member
חח זה שאת לא מצליחה להבדיל בין סעיפים

בחוק ומשמעותם, לא הופך אותם לאחידים ובעלי אותה משמעות. אין כפל סעיפים בחוק. את רואה את זה בצורה כל כך כללית וחסרת משמעויות ודקויות, שאין לי הרבה איך להסביר לך. את לא מצליחה אפילו להבין, שקריאה לא להתחסן, אינה קריאה לשנוא את השלטון, או לעורר סכסוך בין קבוצות אוכלוסייה. זה כמו לומר שכל כלי הרכב אותו דבר כי יש להם הגה וגלגלים.

cומcו

New member
ברצינות, אין כפל סעיפים?

כשרוצים להכניס לך, מפעילים מס' סעיפים ואתה מוזמן לבקר בבתי משפט ולהיווכח בבורותך המשפטית.

אתה לא מצליח לקרוא את המפה, שמדובר על החלטת מטומטמת של הממשלה, לכן קריאה לא להתחסן היא בנוסף לדאגה לבריאות הציבור, היא גם כן סוג של מחאה פוליטית על החלטותיה של הממשלה ועל התנהלות משרד הבריאות כלפי הציבור.
כמובן, שזה גם גורם לסכסוך ושנאה של הלא מתחסנים והצמדת ביטויים כפרזיטים ועוד מחמאות ששגורים מנציגי משרד הבריאות.

הדוגמא שנתת היא לא רלוונטית למקרה הזה ואם כבר אתה רוצה להפוך אותה לרלוונטית למשהו אז היא תופסת בדיוק על החיסון הביוולנטי שלא נבדק מעולם והסתמך על חיסון אחר שיש לו גם כן חומר פעיל.

Markup

New member
זה שקבוצת שוליים החליטה שההחלטה לא מקובלת

עליהם, לא הופך את ההחלטה ללא קבילה. כשתקראי את כל הסעיפים והכותרות שלהם ולא רק מה ש/נוח לדעה שלך, תביני שאת לא בכיוון.
פרסום מידע מסולף שמטרתו להפחיד את הציבור מתאים לסעיף 159. המרדה זה דבר אחר. יש סעיפים שונים שמתאימים למצבים שונים. אם הסעיפים נראים לך כל כך דומים אולי כדאי שתחשבי עליהם קצת, כי אין כפל סעיפים. יותר סביר שאת לא מבינה מאשר שהמחוקק כתב סעיפים בעלי תיפקוד ומשמעות זהים. נו, אבל מה זה משנה. את החלטת שהם אותו דבר, כל מה שנותר הוא להפריך את עולם המשפט. לא סיפור.

cומcו

New member
אז אתה אומר שלא הבנת למרות שהדגשתי לך?

אני מרימה ידיים, כי אתה לא באת לכאן לפתוח את הראש אלא לצורכי הטרלה נטו.

Markup

New member
"טרול"? למה? כי את לא יכולה להודות בטעות?

או אולי באגו שיצא משליטה? את באמת חושבת שהמחוקק יצר כפל חוקים? תקראי שוב, או שלא, כי החלטת שאני טרול ומבחינתך זו ההוכחה הניצחת לנכונות טענתך בדבר כפל חוקים. נו, צפוי.

cומcו

New member
בוודאי שיש כפל חוקים ויש חוקים שמאוד דומים

עו"ד ספצים לזקוף דברים כאלו לזכותם הן מצד התובע והן מצד הנתבע.

Markup

New member
את מתעלמת מהסימנים ושימושי החוק.

אבל כמו שאמרתי, את החלטת שיש כפל ושום דבר לא ישנה את קביעתך. שיהיה.

מסיתים? אולי פועלים לקדם את האמונות שלהם?

זה יפה שלך מותר לקדם את הדברים שחשובים לך אבל את חושבת שלאחרים אסור...
ואם מישהו מפרסם פרסום שכל מטרתו המכוונת היא רק ללעוג / לפגוע באנשים דתיים, זה רלוונטי לסעיף הזה.
אנשים שמתנגדים לברית מילה לא עושים זאת כדי לפגוע ברגשות של אחרים אלא כי הם חושבים שברית מילה זה הליך פוגעני, ויש להם נימוקים לכך. אפשר להסכים איתם או שלא, אבל זה לא רלוונטי לסעיף הזה. הם לא הולכים ומחלקים פשקווילים נגד ברית מילה בלב בני ברק.

הסעיפים האלה לא נועדו למנוע מצב שבו אנשים חילונים לא יוכלו להתבטא או להאבק על זכויותיהם נגד כפייה דתית או לחיות בארצם לפי השקפותיהם ואמונתם. את מוציאה את הדברים מהקשרם.

Markup

New member
זו הרטוריקה הרגילה, אם את חולק עלי אתה שונא

אותי. טיעונים רציונליים לא משתתפים במשחק הדתי. התפיסה הדתית היא שמי שמתנגד לטקס יהודי הוא אנטישמי שונא ישראל. זאת, בגלל שאין להם יכולת לבסס את הטקסים באופן הגיוני אלא רק ע"י הסתמכות על מסורות וציוויים שונים ומשונים...

זה לא שלא קיבלו תשובות, זה שלא קיבלו אותן

אנשים שמחליטים שהם קראו באינטרנט ועכשיו הם יודעים יותר מרופאים וחוקרים שעובדים שנים בתחום איך עושים מחקר מדעי, מה צריך לבדוק, מה בטוח ומה לא (גם יותר מאנשי ארגון הבריאות העולמי), שמפתחים ציפיות לא ריאליות ולא רלוונטיות, ולעומת זאת מאמצים כל מיני פיסות מידע לא רלוונטיות או שנויות במחלקות (כמו המחקר של ד"ר פוליאל, מישהו צעק שם ברקע על הודו) מה עוד אפשר לעשות? די, זאת כבר אמונה, לא מדע. הם לא באמת מוכנים לקבל תשובות, הם כבר החליטו על התשובה מזמן ושום דבר לא יזיז אותם. הבעיה היחידה היא שהם עושים תעמולה בניסיון לשכנע אחרים בדיסאינפורנציה שלהם. אני יכול רק לקוות שייכשלו כישלון חרוץ.

snoopytush

New member
לא מסכימה בכלל

שמעתי על תינוקות וילדים שהקיאו אושפזו איבדו תיאבון
או שהיה להם תופעות לוואי אחרות זמן קצר אחרי החיסון
( מה שמעלה שאלות האם זה נגרם מהחיסון?).
רופאים לא כל כך שואלים שאלות והציבור כן.
היום הידע נגיש לכל אחד עם מחשב וקצת מוטיבציה לקרוא וללמוד
ההורים בהפגנה ובכלל מאילו שמתנגדים לחיסון עשו את שיעורי הבית
שלהם לפני שיצאו בהתנגדות גורפת.
שמעתי כבר על הורים שאחיות טיפות חלב התקשרו לבקש מהם לעשות
את החיסון אך כשנשאלו שאלות חשובות ובסיסיות בנוגע לחיסון
האחיות נותרו ללא מענה.
אני חושבת שלא צריך לסמוך וללכת אחרי רופאים על עיוור כל אחד
צריך לעשות את המחקר הפרטי שלו.
מאחר שהרבה מחקרים וניסויים ממומנים היום על ידי חברות תרופות
והניגוד אינטרסים זועק למרחקים אי אפשר לסמוך רק בגלל שיש למישהו
תפקיד בכיר ותואר. אני לא חושבת שאפילו הרופאים תמיד יודעים את התשובות
בטח אם הם לא מנסים ללמוד גם בעצמם .

זה בסדר, לא חשבתי שתסכימי...

רופאים לא שואלים שאלות שהם יודעים עליהן את התשובות. הם כבר עשו את שיעורי הבית שלהם במשך הרבה הרבה שנים והם ממשיכים ללמוד כל הזמן כי אלה דרישות המקצוע.
אני גם לא חושב שצריך לסמוך על עיוור, ומצד שני לא להתנהג כאילו קריאה בפייסבוק וכל מיני באתרים עצמאיים אומרת שבלעת את כל השכל וראית את האור וכל מי שלא מסכים איתך אדיוט כי ברור שכל המומחים טועים ורק אתה יודע מה נכון.
הידע היום נגיש אבל זה לא אומר שכל ידע שווה ערך, צריך לדעת לברור מקורות מידע ורוב האנשים לא יודעים לעשות זאת נכון ונופלים לפרופגנדות של כל מיני סרטונים שנעשים על ידי אנשים עם אג'נדה כזאת או אחרת , אנטי חיסונית / אנטי מימסדית / פרו-רפואה טבעית/משלימה וכו'.
אם את חושבת שהאינטרסים נמצאים רק בצד אחד או שכל מי שלא מתנגד למימסד הוא בעל אינטרסים, את טועה.

snoopytush

New member
לגבי המדע... החיסון לא נבדק

משרד הבריאות הפנה לחיסון של חברה הודית שעשתה ניסוי
בחיסון שלה אך זה לא החיסון של חברת GSK יצרנית
החיסון הנוכחי.
כך שנכון לעכשיו לא מצאתי אף ניסוי שבדק את בטיחות ויעילות החיסון
לכן לתת חיסון שלא נבדק מדעית זה לא מדעי בעליל

והסבירו למה הבדיקות האלה כן רלוונטיות

ולמה כשבאים לבדוק חיסון שלא נעשה מאפס לא בודקים מאפס... למשל כשיודעים כבר שרכיבים כאלה ואחרים הם בטוחים, ששיטת הייצור הוכיחה את עצמה, שהמעטפת בטוחה, לא בהכרח בודקים מחדש. צריך להבין שכל מחקר עולה כסף, שלכל מחקר צריך לגייס משתתפים, שבמקרים רבים (לאו דווקא פה) זה גם לא אתי לעשות ניסוי על בני אדם שהוא לא מוצדק, לבדוק משהו שכבר יודעים. למעשה אפילו בבעלי חיים זה ככה, לידיעתך. כשחוקר רוצה לעשות ניסויים בבעלי חיים הו צריך להצדיק את הניסוי בפני הוועדה המאשרת, ואם למשל זה ניסוי שבא להראות משהו שכבר ידוע ומבוסס, לא יאשרו לו.

בארגון הבריאות העולמי יושבים אנשים שזאת המומחיות שלהם, לדעת מה הם מחפשים ומה הם דורשים ומה צריך לבדוק ואיך וכמה ולמה. והם בדקו ואישרו והם אלה שמכרו לישראל את החיסונים. לבוא ולטעון שאת דורשת XYZ זה להציב סטנדטים משלך (לא מקוריים כמובן, לא טוען שאת המצאתם אותם) במקום שהסטנדרטים בו אחרים ועם כל הכבוד, אין לך השכלה מקצועית מתאימה כדי לשפוט אותם כהלכה. גם לי אין, ולכן אני לא טוען שאני יודע יותר מהם.

החיסון החי-מוחלש ידוע ומוכר ולא שונה בו דבר מלבד הוצאה של רכיב. לכן מה שהיה לבדוק זה שהוא יעיל, אחרת אין טעם להשתמש בו, ואת זה בדקו במחקר בהודו. הישוו חיסונים של כל זן בנפרד (mOPV) לחיסון עם שני הזנים (bOPV) ולחיסון עם שלושת הזנים (tOPV) ובדקו את היעילות. גילו שה-bOPV לא פחות יעיל מה-tOPV וזה מה שרצו להשיג.

קראתי את המצגת של ארגון הבריאות העולמי (שנעשתה מראש, ב-2008) ושמסבירה מה תוכנית העבודה, מה הדרישות ומה צריך להיות, וברגע שהן יתממשו יהיה OK. הנה, אני מצרף כאן, שתראי:
http://www.who.int/immunization_standards/vaccine_quality/5_sutter_mOPV_bOPV_licensing_cts.pdf

אני לא חי באשליות שזה יספק אותך, אבל אולי, רק אולי, תביני שיש בכל זאת איזשהו היגיון מאחורי הדברים ושזאת לא איזו קונספירציה.

למעלה