אני לא יכולה לחכות איך תגיבו
להמשך אז הנה הוא: בבוקר השמש זרחה בעליצות וקרניה חיממו את פניו של אינויאשה, הוא התהפך מצד לצד, נוהם בכעס על השמש הבוהקת שסנוורה אותו והעירה אותו מהחלום שלו עם קגומה... פתאום הוא קפץ ונתן לעצמו סטירה, לחיו בערה והוא הצטער על פזיזותו... "מה קרה לי?!" חשב "אני אוהב את קיקיו!!! היא, היא הקריבה את חייה למעני... אני חייב להחזיר לה את חיי!" ונשכב שוב והסתכל עם השמים שהיו ריקים מעננים וצבעם תכלת ושוב חשב על קגומה, הפעם לא סילק אותה ממחשבתו וראה שוב ושוב את פניה היפות כתמונה בשמים היפים ועצם את עיניו עם חיוך קטן על הפנים. הוא לא שם לב אבל מירוקו התקרב אליו. הוא היה עדיין עצבני והתכונן לדבר עם סאנגו, אבל היא ישנה עם חיוך כל כך יפה שלא העיז, הוא ידע שהחיוך הזה הוא לא עליו אבל מילא... מירוקו התקרב בצעדים קטנים ושם את פניו סמוך לאינויאשה, אינויאשה הרגיש צל ופקח לאט לאט את עיניו. נשמעה צרחה ענקית בכל המחנה, כעבור כמה שניות הצטרפה צרחה אחרת וקגומה וסאנגו קפצו במקומם, שיפו רק אמר: "אמא אל תצעקי עליי! אני ילד טוב טטלה..." והתהפך בנחרה קולנית. קירארה קפצה במקומה ורצה להתכרבל בסאנגו, היא רעדה. אחרי שמירוקו התקרב לאינויאשה הם היו כמעט אף אל אף, אולי 5 ס"מ יותר מרחק אבל עדיין קרוב, כשאינויאשה פתח את עיניו הוא ראה מטושטש וראה את פרצופו הנזעם של מירוקו וצרח, מירוקו נבהל וצרח גם הוא. אחרי שהם נרגעו קגומה, סאנגו וקירארה עליה התקרבו. "תגידו השתגעתם?!" אמרה קגומה בנזיפה, היא הסתכלה על שני הגברים אבל סאנגו הסתכלה על מירוקו וחשבה בלי כל קשר: "מה עשיתי... מה עשיתי..." היא עדיין לא שכחה את סאם ואת שפי, להפך, היא רצתה לשכוח אבל בכל מקום ראתה את עיניו הירקרקות ואת חיוכו הממיס, כל פעם שחשבה עליו או על שפי הסמיקה אבל חייכה. "הוא... הוא..." אינויאשה עדיין היה נזעם ומבוהל. "נו באמת... אני רק קצת התקרבתי כדי להעיר אותו וכנראה בגלל הצל הוא התעורר..." מלמל מירוקו בחוסר מנוחה. "למה להבהיל?" אמרה קגומה ואז נאנחה "סליחה שאני ביקורתית אבל אני עייפה! אז תיזהרו ממני היום! אני ברוח קרבית!" והלכה דיי נזעמת... אינויאשה נהם בבוז וחיקה אותה בצורה מוגזמת: "רוח קרבית... רוח קרבית..." סאנגו נשארה ולא פצתה את פיה. אינויאשה הלך אחרי קגומה, סאנגו ידעה שהגיע הרגע ומירוקו ידע את זה עוד יותר. "מירוקו..." התחילה סאנגו. "סאנגו" עצר אותה "אני יודע מה קרה ואני רק רוצה להשלים את מה שהיה אתמול בלילה... כשדיברנו..." ואז הוא התקרב אליה בצעד מהיר ונתן לה נשיקה על השפתיים, הנשיקה הייתה רכה וסאנגו התמכרה לה עד סופה, הטעם היה מתוק אבל הוא נגמר מהר. סאנגו הייתה מופתעת והיא לא דיברה, רק השפילה פניה, מירוקו נשאר קרוב אליה ואז חיבק אותה באהבה. "זה בסדר..." לחש לה באוזן, כמו הלחישה של אתמול, מעבירה צמרמורת ונעימה "אני רק רוצה שתהיי מאושרת, אם זה איתי, או עם סאם..." (נעם זה הזמן שלך להתפעל על נדיבותו וחוכמתו של האהוב שלך... חח) סאנגו לאט לאט שמה את ידיה מסביב לגבו עד שהיא חיבקה אותו והשעינה את ראשה את כתפו והתייפחה בלי קול. אחרי כדקה הוא ניתק ממנה כי שמע רשרוש מהשיחים. אינויאשה קפץ לצידו ומירוקו הכין את המקל. "צא מי שזה לא יהיה!!!" אמר אינויאשה בתוקפנות. קגומה באה עם החיצים הקדושים ושיפו רץ אחריה בישנוניות, הוא התעורר סוף סוף. "כרצונכם..." אמר קול מוכר "רק אל תפגעו בי, באתי לומר שאלום לסאנגי" וסאם יצא מהשיחים במבטא מוזר, כנראה אנגלי. סאנגו הסמיקה קלות והתקרבה אליו, הוא לחץ את ידה בחום ונראה יפה מתמיד, שפי הופיע מהשיחים וקרא קריאת שועלים, קירארה קפצה לצידו בשמחה והם התחילו לרוץ לכיוון הנחל. "שישחקו" אמר סאם "מגיע לו..." "כן..." מלמלה סאנגו ושוב שכחה את מירוקו וכל השאר. "הייייייייייייייייייי!!!" קגומה נראתה קצת יותר מידיי שמחה לראות אותו. "זוכר אותי?" "כן!" אמר והוציא את ידו מידה של סאנגו, "איזו הקלה..." חשבה סאנגו והודתה בליבה לקגומה חברתה הטובה. הוא עבר לקגומה ולחץ את ידה ואמר: "קאגוווווומה, אז הוא עבר לאינויאשה שלחץ את ידו בזלזול ואז עבר למירוקו. סאנגו התחילה לפחד, מה אם הוא יעשה משהו?! אבל היא לא הייתה צריכה לדאוג, מירוקו לחץ את ידו באדישות וסאם חזר וכרך את ידו מסביב לכתפה של סאנגו ואמר: "אני רוצה להראות לך משהו בנהר... עם השועלים..." סאנגו בלעה את רוקה, הסתכלה על קגומה בסומק וגם קגומה לא הבינה מה קורה, היא סימנה לה ללכת אבל הראתה שהיא דרוכה לשמוע משהו ממנה. היא הסתכלה על מירוקו, הוא חייך ולחש משהו, היא קראה את שפתיו והוא אמר: "תהיי מאושרת... אז גם אני אהיה מאושר..." היא כמעט בכתה, עיניה היו לחות והיא אמרה לעצמה כל הזמן: "את עם סאם, מירוקו אומר שזה בסדר, תהיי רגועה..." והלכה אחרי סאם, מרשה לעצמה לחשוב מה יקרה אם הוא....