מצטרפת לגארוטה
גם לי הייתה כמעט אותה בעייה עם הבן זוג שלי, נכון שאצלנו לא הייה הריון ברקע, הוא סבל מדיכאון קליני שאחד מהתסמינים הוא חשק מיני ירוד מאוד , הייתי מבלה לילות רבים בתהייה ובהאשמה עצמית, ולא צמח מזה שום דבר. עדיף ללכת לטיפול זוגי מיני יחד. כי זה אכן משהו משותף, ולפעמים הנידיות הזו וההזדקקות למרות שאת חשה את זה בפנים ואולי את חושבת שלא רואים, אבל המחשבות שלנו משדרות על עצמנו. תהיי קלילה עם עצמך ,תעשי דברים למען עצמך שגורמים לך להרגיש טוב, בלי הזדקקות למגע שלו, ברגע שאת מחוברת לעצמך ומתרכזת בדברים שעושים לך טוב, לך עם עצמך את גם מקרינה את זה החוצה, ואת זוהרת ומושכת מתמיד, בעיקר עם בעל שאתם חיים יחד ונמצאים אחד עם השני הרבה. את תראי איך זה משתפר ,שהוא רואה אותך באור שונה. מהניסיון שלי ,עובר רצון שאנחנו משדרות לבני זוג שלנו לפעמים יוצרת אצל הגבר שלנו מן רתיעה והוא מתרחק ,וזה בגלל סיבות משלו ,חוויות ומחשבות שעבר שהובילו אותו לזה. שתיצרו תיקשורת מקרבת בינכם בלי הזדקקות והתקרבנות והתחשבנות אחד מול השניה ,תוכלו לתקשר בצורה הרבה יותר אפקטיבית,בכל המישורים. ומשהו נוסף בקשר לאינטימיות. מגע מיני לא בהחרך יוצר אינטימיות, אני מאמינה שאתם חולקים המון רגעים מאוד אינטימים בעיקר גם עם תינוק משותף. רגעים שהם רק של שניכם. שימי לב גם לדברים האלו. מבחינתי הרגעים האלו הם יקרים מאוד ויפים. באשר אליי לי לקח המון זמן להבין שעצם ההתקרבנות שלי מול עצמי כביכול בגללו ,רק גרם לו להתרחק ממני יותר. בלי קשר לכמה אני סקסית ויפה. זה משהו באנרגיות שאנחנו משדרים. שיהיה לך המון הצלחה ואני מאחלת לך המון אהבה עצמית, כי הכל מתחיל מזה.