הצילו, בעלי לא צריך סקס

Master Stav

New member
הגדלתי ....

בשקל וחצי וכול מה שקיבלתי זה קולה גדול ועוד 10 צ'יפסים .....

נדמה לי,

שלפני שנכנסים לניתוחים פסיכולוגיים עמוקים, שלו ושלה, כדאי לבדוק את הבייסיקס וזה, שאין במשוואה הזאת גורמים שמטבעם נוטים לכבות גברים. לא ככה?

Elinori20

New member
זה מגעיל!

היא לא אמרה שזה מצב של אחרי לידה ולא של מראה, יש לגבר שלה חשק מיני קטן זה הכל

גארוטה

New member
אם את באמת רוצה

לפתור את הבעיה אז תצאי מהמקום הזה שהכנסת את עצמך אליו, המקום המתקרבן, המתגונן והמאשים ותקבלי את הבקשה/תחינה שלו ש"אתם צריכים לעבוד על זה ביחד" כי באמת אתם צריכים לעבוד על זה ביחד מכיוון שהבעיה, גם אם היא נראית לך פרטית שלו, היא לא, היא בעיה המשותפת לשניכם ואת חייבת להצטרף אליו ולא לשלוח אותו לבד כאילו שהוא מקיים יחסים עם עצמו ולא איתך. אם תצטרפי אליו לטיפול זוגי מיני תגלי הרבה דברים על בן הזוג שלך שכלל לא ידעת, תביני את הסיבות והגורמים ורק ככה תצליחו לפתור את הבעיה, כי לשלוח אותו לבד זה הכי חוסר איכפתיות מהבנאדם "לך לבד, זו הבעיה שלך אז תפתור אותה..."

victoriao0o

New member
מצטרפת לגארוטה

גם לי הייתה כמעט אותה בעייה עם הבן זוג שלי, נכון שאצלנו לא הייה הריון ברקע, הוא סבל מדיכאון קליני שאחד מהתסמינים הוא חשק מיני ירוד מאוד , הייתי מבלה לילות רבים בתהייה ובהאשמה עצמית, ולא צמח מזה שום דבר. עדיף ללכת לטיפול זוגי מיני יחד. כי זה אכן משהו משותף, ולפעמים הנידיות הזו וההזדקקות למרות שאת חשה את זה בפנים ואולי את חושבת שלא רואים, אבל המחשבות שלנו משדרות על עצמנו. תהיי קלילה עם עצמך ,תעשי דברים למען עצמך שגורמים לך להרגיש טוב, בלי הזדקקות למגע שלו, ברגע שאת מחוברת לעצמך ומתרכזת בדברים שעושים לך טוב, לך עם עצמך את גם מקרינה את זה החוצה, ואת זוהרת ומושכת מתמיד, בעיקר עם בעל שאתם חיים יחד ונמצאים אחד עם השני הרבה. את תראי איך זה משתפר ,שהוא רואה אותך באור שונה. מהניסיון שלי ,עובר רצון שאנחנו משדרות לבני זוג שלנו לפעמים יוצרת אצל הגבר שלנו מן רתיעה והוא מתרחק ,וזה בגלל סיבות משלו ,חוויות ומחשבות שעבר שהובילו אותו לזה. שתיצרו תיקשורת מקרבת בינכם בלי הזדקקות והתקרבנות והתחשבנות אחד מול השניה ,תוכלו לתקשר בצורה הרבה יותר אפקטיבית,בכל המישורים. ומשהו נוסף בקשר לאינטימיות. מגע מיני לא בהחרך יוצר אינטימיות, אני מאמינה שאתם חולקים המון רגעים מאוד אינטימים בעיקר גם עם תינוק משותף. רגעים שהם רק של שניכם. שימי לב גם לדברים האלו. מבחינתי הרגעים האלו הם יקרים מאוד ויפים. באשר אליי לי לקח המון זמן להבין שעצם ההתקרבנות שלי מול עצמי כביכול בגללו ,רק גרם לו להתרחק ממני יותר. בלי קשר לכמה אני סקסית ויפה. זה משהו באנרגיות שאנחנו משדרים. שיהיה לך המון הצלחה ואני מאחלת לך המון אהבה עצמית, כי הכל מתחיל מזה.

honey8

New member
היי גארוטה,

נתת לי חומר טוב למחשבה. למרות, שאצלך לפחות ידעת למה החשק של בעלך נמוך, הוא היה שרוי בדיכאון אמיתי. אצלי זה לא כך. הוא מאוד נהנתן. תמיד מחפש לעשות כיף, לבלות, לטייל, לראות סרטים ביחד - רק סקס איתי לא בראשו... אבל עניין השידור דוקא נשמע לי מאוד הגיוני. לא להיות ה"קורבן".. לא להזדקק לו. האמת שזה מה שחשבתי לעשות.. אני אכן לא מבקשת ממנו סקס או באה אליו בטענות על כך שהוא לא חושק בי, אני לא שואלת אותו איפה הוא בתור "גבר"... כמו פעם. אני מרפה בכוונה. אמנם יותר קל לי להרפות, כי אני 5 חודשים אחרי לידה, אבל החשק והעניין כבר חזרו לי ואני רואה שהוא ממש לא בכיוון... אני מחכה מצידי לראות מתי הוא ירצה כבר לטרוף אותי.. (איזה חלומות יש לי! לא נראה לי שזה יקרה). בינתיים אני מפחדת להישבר... את צודקת, יש לנו רגעים יפים עם התינוק... אבל מבחינתי אינטימיות היא גם היכולת לתקשר בנושא מין. שגם אותה אין לנו. תודה על התיחסותך הרצינית...

נראה לי שאבוד לך../images/Emo199.gif

; לאנשים רמות חשק שונות שלו נמוך מאד מאד מאד
זה לא ישתנה תסיקי מסקנות ובנתיים ..תעשי קצת חיים מהצד

hotman10

New member
לא יודע מה לומר...

בא לי לצעוק "הצילו, אשתי לא צריכה סקס"... מספיק לה משחק במחשב.. עגום. לא אשיא עיצות.

sayuma10

New member
לא נורא יש פתרון

תמיד יש את האפשרות של טיפות חשק ואם זה לא עוזר תנסי לשנות קצת ולהחליף אותו

הבעיה ברורה....

חוסר חשק יכול לנבוע מהתמכרות לאוננות... מציע לך לבדוק את העניין.. אם זה לא העניין...תתחילי לחפש תחליף בהצלחה

k e r e n m

New member
יש עוד משהו

תבדקי במחשב על אילו דמויות הוא מסתכל.. לי יש הרגשה שלא בדמויות נשיות. יש סבירות מאוד גדולה לאור מה שתיארת שבעלך הוא הומוסקסואל המתחבא "בארון"..שמעתי על לא מקרה ולא שניים של סיפורים דומים. תצטרכי לבדוק זאת היטב ואז להתגרש ממנו. אני לא "קונה" את עניין החשק המיני הנמוך ברמות שאת מתארת..

seeyou

New member
אם אתה בחדר לידה? בטח../images/Emo152.gif

בדרך כלל לא עושים סקס בזמן הלידה

למעלה