הצילו, בעלי לא צריך סקס

seeyou

New member
יש לי תשובה../images/Emo152.gif

מבחינת ה"טבע" - מטרת יחסי מין היא להמשיך את המין של אותם "גורמים" מעורבים ביחסי מין. הערה: לזוג הומוהים(לסביות) לא יוולד הומו קטן
אם לסבית קטנה. כפי שה "טבע" גורם לזיקפה (הזיין הוא רק משפך
) ככה הוא גורם לנשים לרצות לקבל את המשפך וללדת. זה הסבר לילד בן 3
החברה(במשך הדורות) הפכה את הסיפור של יחסי מין ל"סקס" ונתנו לו חשיבות חברתית ענפה. אישה צריכה את "המשפך" על מנת למלא את תפקידה הביולוגי ואותה אישה צריכה את הזיין בגלל הצרכים החברתים
יש עוד כמה הבטים אבל נסתפק בזה. יוסי

נשים כן רוצות (עמוק עמוק בליבן) סקס

גבר צריך לדעת איך לגרום ל"עמוק עמוק" הזה להתפרץ החוצה. אם המסקנה שלך מניסיונך האישי היא שנשים לא רוצות סקס, כנראה שנכשלת בדרך לגרום להן שהן ירגישו שהן כן רוצות. חפש טקטיקה חדשה.

daniel771

New member
את האמת, השלמתי עם זה כבר לא אכפת לי מנשים.

נסיים את חיינו כמה שנשאר לנו, בלי נשים.

גל1 האחת

New member
עמוק עמוק בליבך את מייחלת שמישהו

יבוא ויעשה איתך סקס .. אבל מה לעשות זה לא קורה .. תדאגי לשאוב אבק שהצטבר מידי פעם

חן, אם את כבר מוחקת הודעות בעלות תוכן פוגע

אז הינה עוד אחת שהיתה אמורה להיות כזאת, אם כי את לא חייבת למחוק אותה כי אין סיכוי שאני אפגע ממנה. מיצי

שלום!!קראתי את מה שכתבת ו,,,,,

נשמה את נשמעת נסערת ומתוסכלת סיפורך בדיוק כמו שלי!אני גרושה,יתגרשתי מגרושי בגלל שהיה אלימ מילולית כלפי והוא היה מוכן בלי סקס גם שבועות או בכלל תמיד אמר שהוא אוהב אותי אבל,כלום וגם התקשורת שיחות וכו,,,,,,על הפנים,,,זהו החלטתי שניפרד וסיפורי ארוך,,,,,,,....במצבך לדעתי ש לא ניראה שהוא ישתנה אני ההיתי מתגרשת כי אם ההיתי הולכת לבת הדין הרבני ואם שומעים שאיאפשר לעשות שלום בית,ויחסי מין בעלך מסרב לעשות איתך מטפלים בזה בחומרה!!לדעתי אם אתם רוצים לחיות יחד כדי לשמור טהרת המשפחה במחזור לא ליתקרב,לספור שבע נקים ולטבול זאת סגולה לכל בעיה שהיא!!!מכוה שנתתי קצת מהים הגדול אשמח שנמשך ליתכתב במסרים יש הרבה מה לומר!!

pasa24

New member
באת להחזיר את הפורום בתשובה?../images/Emo109.gif

תעלי לקברי צדיקים ואל תשובי אלינו.

גל1 האחת

New member
pasa24 כנס

גם אם תארוז מזוודה ותלך ללון בקברי צדיקים זה לא יעזור לך - יש מקרים שהם אבודים מראש

pasa24

New member
נו.נכנסתי ומה ראיתי?

תגידי יש כאן עוד כמה שנותנים לך
בראש ואת לא לומדת.

seeyou

New member
אלים מילולית וחוסר יכולת לסקס הולכים ביחד

לפעמים. על ידי ההתפרצויות שלו הוא מונע מהאישה לבקש סקס. ישנם גם מיקרים הפוכים שגאשר הגבר זועם אז הוא מתפקד יותר טוב. יוסי

גל1 האחת

New member
טהרת המשפחה

חשוב מאוד ! בלי שום קשר לחזרה בתשובה ו / או לדתיים / חילוניים

נומלה

New member
למה זה חשוב?

זה מה שמציל את הקשר הזוגי שלך? זה פתר לך את הבעיות הזוגיות?

pasa24

New member
יצא מכרז בדרום. "מציל למקוה" את עומדת |בהצל

בדרישות.

למעלה