הצילו, בעלי לא צריך סקס

Krishi

New member
תציעי לו שלישיה

ואם זה לא עובד, תאיימי שתצטרכי לחפש סיפוק במקום אחר. ידעת מה הייתה הבעיה עוד לפני זה, אז מה את מתפלאת עכשיו? אם הוא לא מוכן לטפל בזה וזה מאוד מפריע, אז עם כל הקשר והתינוק והכל פשוט תגידי שלום.

הי מותק - אני במצבך

הי גם אני במצבך, מבינה לליבך. אם תחזרי אחורה תראי הודעות שלי. אני כבר שנתיים אחרי הלידה וכ-9 חודשים בלי שום מגע ממנו. אני מבינה אותך כ"כ. מה לא עשיתי כדי למשוך אותו. זה אפילו מבי ומצחיק לחשוב..תסרוקות, תחתונים , וויטמינים, יוזמה, חוסר יוזמה, שיחות, פסיכולוגית, קבעתי תור לייעוץ והזמנתי אותו, התחננתי שילך לבד ליעוץ - כלום, נאדה. עכשיו אנחנו שכנים לכל דבר בתוך הבית. מדברים רק מסביב לילד..הלכתי לשתי פגישות ייעוץ אצל עו"ד לגבי גירושין..לא יודעת אם אני צודקת או טועה, אבל סבלנותי פגה. תרצי להתכתב מייל ולחזק זו את זו? אבודה אופטימית

honey8

New member
היי לך,

מצטערת לשמוע את מצבך. אני כל כך מזדהה איתך.. זה מדהים. גם אני כמוך, ניסיתי לשנות תספורת, לשנות את עצמי כמו אהבלה. הרי לא משנה מי תעמוד לצידו. גם אם זו תהיה קלאודיה שיפר הוא יאבד עניין תוך זמן קצר... אנחנו לא קולטות שהבעיה היא רק שם, ולא בנו. עניין המיילים קצת בעייתי מחוץ ל"תפוז" כי הוא עלול לראות... אם תרצי אפשר לדבר בטלפון, ואפשר גם להתכתב רק פה, לתיבות האישיות. שמחתי לקרוא את תגובתך.. אני.

הי:)

אני מבינה. בסדר גמור. אין לי בעיה להתכתב פה לתיבות אישיות (תיכף אבדוק איך עושים את זה) ואשמח לדבר בטלפון בהמשך. מה שלא יהיה, שיהיה לך בינתיים יום מקסים! אופטימית

sivan24k

New member
רעיון אפשרי

1. תתענייני באלו פנטזיות אינטרנטיות הוא חושק, על מה הוא מסתכל? אלו דמויות מושכות בענייו.. 2. תבדקי האם יש משהו או יותר בך שאת יכולה לשנות בהתאם לדוגמאות שהוא מפנטז כמו: מראה, לבוש, סגנון השיער 3. אל תגידי לו שהחלטת לשנות את המראה בגללו, בשבילו וכו' למעשה זה בשבילך. השינוי עשוי לגרום גם לאחרים לתת לך פידבק חיובי בסביבתו והוא יתחיל לחשוב אחרת בקיצור, תשקיעי בשביל עצמך למענך. ובטח לא להיכנס לעימות, זה הדבר המאוד לא מושך לריב, זה יוצר אי נוחות ותחושה של רחמים. יש משהו שיוצר אצלו משיכה נכון? יפה, צריך רק לגלות מה אצלו ספציפית "עושה לו את זה"

noamitim

New member
אמממ אולי כדאי לבדוק...

לדעתי זה דבר שמצריך שיחה רצינית ביותר ואפילו לקבוע תור וללכת איתו ביחד. העניין הוא שהוא כן מראה צורך (הסתכלות בפורנו באינטרנט) ולכן אולי הבעיה היא משהו בך. לא את הבעיה אלא משהו בך. אולי ירד לו ממך אולי הוא מחפש משהו אחר ומתבייש לשתף אותך הרי זה איזשהוא צורך ענקי שאין אחד במיוחד גבר שיוותר על תענוג זה. עצתי היא דבר ראשון ליזום שיחה ולהעלות כל גורם אפשרי לעניין במידה ואין עם מי לדבר תקבעי לו תור ותלכו ביחד. פשוט תקבעי לו שאתם הולכים. לא רוצה להלחיץ אבל אולי כדאי לבדוק אפשרות של בגידה. תזכרי צורך יש לו אך כמה שקשה לי לאמר זאת הצורך הוא לא בך.

victoriao0o

New member
וואו

אני קוראת פה את התגובות, ורובם מיעצים לך לברוח למצוא מישהו אחר מאהב ואו משהו חלופי. מה זה השטויות האלו. אם את אוהבת את בעלך, ואת יודעת שהוא אוהב אותך. למה כל הזמן לברוח ,מה זה הוא לא מתאים לך? הוא לא ראוי?, אז לבנאדם יש בעיה ,משהו הרבה יותר עמוק מסתם חוסר חשק בסקס. זה מצריך טיפול ורגישות יתר, לבוא ולהאשים בנאדם שיש לו בעיה,בהוא לא מספיק טוב וכ'ו ,לא תפתור שום דבר, רדו מעץ שאתם חיים עליו. אני מאמינה שלא סתם בחרת להתחתן איתו בסופו של דבר בחרת בו, והקמתם משפחה, איפה כל הדברים האלו שגרמו לך להמשך אליו, למה את אוהבת אותו. תשאלי את עצמך.=) לפתור בעיה בהאשמות ולצאת נגד ,ובכלל ליצור איזשהו התנגדות רק תחמיר את המצב. ודווקא באדם שנמצא בבעיה יש לנהוג ברגישות יתר,זה כמו שהילד שלכם נופל ומקבל מכה או נפצע אתם תרוצו ותגידו לו כמה הוא אשם שבכלל טיפס מלחתחילה על העץ או מה שזה לא יהיה. איך הילד ירגיש לדעתכם? וכאן מדובר באדם בוגר ,שעכשיו הוא גם אבא טרי. שמודע לזה, וכן יש לו רצון לשנות. תמצאו יחד את הכוח המניע שלכם. ותפעלו יחד. בטח יש הרבה גורמים חיצוניים שהביאו אותו למצב של חוסר חשק. זה הרבה יותר מ"אין מספיק חשק מיני" זה מעיד על בעיה שהיא הרבה יותר עמוקה מזה. כפי שכבר ציינתי. תהיי קשובה אליו כמו שאת מצפה שהוא יהיה רגיש ואוהב כלפיך. מה שאנחנו נותנים זה גם מה שאנחנו מקבלים. נקודה למחשבה

גל1 האחת

New member
צודקת ! ../images/Emo45.gif

אני גם לא מבינה את המחשבה הזאת .. אם יש בעיה אז בורחים ? מוצאים מאהב ? מה זה נסיגה חד צדדית ? בלי הסכם ? בנתיים נסיגות חד צדדיות לא הוכיחו את עצמם - אם יש בעיה זה הזמן להוכיח את הקשר שלכם ולפתור אותה ביחד ולא למצוא מאהב ולחיות חיים כפולים ולחיות בשקר ..

malka301

New member
בכוונה לא יוזמת ???????

Does not sound like you had much good advice Try seducing him in the sexiest way you can First by making him his favourite meal or snack And nice reassuring words It must be genuine though ?Can you do that

seeyou

New member
יש לך עצות טובות../images/Emo13.gif לאנשים בריאים

אם זה היה מדובר בזוג צעירים ללא ניסיון מיני או אפילו זוג נשואי ללא עבר מיני אז כן. הכלים ישנם היכולת ישנה הרצון קיים מה שנשאר זה התרגול. במקרה שלה לדעתי זה שונה. גם אם היא תעמוד על הראש ....ה"ראש" שלו לא יעמוד.
יוסי

toto1982

New member
משתתף בצערך

טוב אז ככה...אין גבר שלא רוצה סקס אם הוא הטרו בטוח אז כנראה הוא בוגד בך. או שהוא הומו לא יכול להיות ששבועות הוא "לא רוצה" בדקי את העניין טוב. בהצלחה! סקס מהנה לכולנו

seeyou

New member
../images/Emo152.gifאתה בגיל שחושב רק על 2 אפשרויות:

בוגד הומו עוד כמה שנים תתחיל לחשוב על עוד כמה אפשרויות לא יכול להיות ששבועות הוא "לא רוצה"?
ייתכן שהוא רוצה אך לא יכול אז יותר ק-נעיםל לתרץ את זה כלא רוצה. סקס מהנה לכולנו
"הבעיה" שכאשר אתה נשואי אתה צריך לקיים סקס גם כאשר לא מהנה כול כך
אלא זה עבור הצד השני
יוסי

abc224

New member
את רוצה להיות נחשקת?

אז תהיי נחשקת כמו שהוא חושב שצריך להיות אי אפשר להסיג התענינות בך ובדרך שלך גם לא בניג"וסים

למעלה