הצילו, בעלי לא צריך סקס

אולי הוא בוגד בך?

ולא נשאר לו כוח לספק גם אותך. אני חושב שיש לך 3 אופציות - - לברר מה לא בסדר ולתקן את זה איתו. - לעזוב אותו ולמצוא לעצמך קן חדש. - לקבל סיפוקים במקומות אחרים.

את בבעיה רצינית אך חיה בהכחשה

את בעצמך מציינת כי לפני הלידה הוא גם לא רצה כל כך סקס ויכול שבועות לחיות בלי...הוא לא אוהב "לרדת" לא אוהב להתנשק ולא נוגע בך ואת לא חשה כאישה לצידו אז למה את מחכה שהחיים חלפו? שהתיסכול יהפוך אותך ללסבית? אני מציעה לך להסתכל לאמת בפנים יש לך בעל עם ליבידו נמוך ובנוסף הוא גם איסטניס רציני היינו אוהב לעשות סקס לאחר מקלחת ולאחר שציחצח שיניים והכול סטרילי בלי נשיקות בלי ירידות איך את יכולה לחיות כך. היכן לימדו אותך שמגיע לך כל כך מעט??את חייבת להפסיק לבקש ממנו סקס. תמצאי לך מאהב ואז או שהבעל שלך יתעורר כי קינאה זה אפרודיסיאק הכי גדול בעולם או שימשיך לנמנמם או שתחפשי לך עורך דין חדיני אישות במיידי. ייתכן גם שבעלך הוא הומוסקוסאל לטנטי בארון. תפסיקי להיות עובדת סוציאלית ולחיות במקום כה נמוך לכי לחפש לך חיים עם גבר שיעריץ אותך ולא ישבע ממך מגיע לך הכי טוב שיש את נשמעת מקסימה וטובת לב מדי...בהצלחה

את בבעיה רצינית אך חיה בהכחשה

את בעצמך מציינת כי לפני הלידה הוא גם לא רצה כל כך סקס ויכול שבועות לחיות בלי...הוא לא אוהב "לרדת" לא אוהב להתנשק ולא נוגע בך ואת לא חשה כאישה לצידו אז למה את מחכה שהחיים חלפו? שהתיסכול יהפוך אותך ללסבית? אני מציעה לך להסתכל לאמת בפנים יש לך בעל עם ליבידו נמוך ובנוסף הוא גם איסטניס רציני היינו אוהב לעשות סקס לאחר מקלחת ולאחר שציחצח שיניים והכול סטרילי בלי נשיקות בלי ירידות איך את יכולה לחיות כך. היכן לימדו אותך שמגיע לך כל כך מעט??את חייבת להפסיק לבקש ממנו סקס. תמצאי לך מאהב ואז או שהבעל שלך יתעורר כי קינאה זה אפרודיסיאק הכי גדול בעולם או שימשיך לנמנמם או שתחפשי לך עורך דין חדיני אישות במיידי. ייתכן גם שבעלך הוא הומוסקוסאל לטנטי בארון. תפסיקי להיות עובדת סוציאלית ולחיות במקום כה נמוך לכי לחפש לך חיים עם גבר שיעריץ אותך ולא ישבע ממך מגיע לך הכי טוב שיש את נשמעת מקסימה וטובת לב מדי...בהצלחה

22דודי

New member
נראה לי לא מציאותי

אין גבר שאין לו דחף מיני.. רק כאלה שהם חולי נפש ונוטלים תרופות... נראה לי שזה סיפור לא מציאותי !! לדעתי הסיפור הפוך..זה גבר מתוסכל בדיוק מהמצב ההפוך..פשוט כל הפרטים מתלכדים לתמונה כזו. האשה אחרי הלידה לא מעוניינת בסקס... מאמללת את בעלה.. וזהו. בטח מוצא נחמה בגברים המביעים הזדהות עם האשה הדימיונית הזו ..יאללה יאללה קישטה

seeyou

New member
אתה חייב ללמד את הבחור ספרדית../images/Emo6.gif

Sus ojos pueden excitarme pero esto es sus besos que me encienden. יוסי "Your eyes may excite me but it is your kisses that ignite me."

Rey De La Selva

New member
מי שמדבר בשפת רחוב וכותב "יאללה יאללה קישטה"

בטח שלא זכאי להעביר ביקורת.

seeyou

New member
נכון ../images/Emo8.gifאין גבר שאין לו דחף מיני-

אפילו המוגדרים כ"איפוטנטים" רוצים (לפחות לגעת
אני מניח שהבחור לא יכול לבצע את מה שנדרש ולכן מרים ידיים. יש עוד מצב אבל זה לא שלו,אנשים מבוגרים גם כאשר מקבלים זיקפה(בערך
) לא זוכרים מה שצריך לעשות
יוסי

נומלה

New member
יש לך כמה אפשרויות

להפרד ולחפש מישהו אחר להשאר ולחפש מישהו אחר להשאר ולהמשיך במשחקי הכבוד מי יתחיל מתי לקנות ויברטור טוב ולהסביר לבעלך ש"כל יום יהיה פה סקס איתו או בלעדיו"

misty10

New member
לא קראתי את הכל... סתם מחשבה שעלתה

לי בראש... אולי מדי פעם, תשימי לו בשתיה או באוכל כדור ויאגרה??? חחחח אבל ברור שזה בצחוק, (אם כי בכל צחוק יש אחוז קטן של רצינות...)

תשכחי מזה שהוא ישתנה!!!

איך שאת מזכירה לי אותי!!! לפני מספר שנים, ובמשך לא מעט שנים - נשואה עם גבר חסר חשק מיני, ללא רצון לסקס, ללא צורך בסקס. פעם בחודש מספיק, ואחרי כל לידה, התנזר ממני קרוב לשנה. שום דבר לא עזר. כמה שניסיתי לפתותו, ללא הועיל. הבן אדם אדיש! וכמובן , שלדבר איתו על מין, על הרצונות והצרכים שלי, על כל מה שקשור הסתיים בדחיה, כי בגישה זו הוא חונך : מין = בושה. וככה חייתי 16 שנה מתוסכלת, מפנטזת על גברים אחרים בסביבה, על אהבה ומין. הבעיה שלנו לא היתה רק בעיה מינית,, אלא בהמשך הזמן התפתחה גם לבעיה עמוקה יותר, של חוסר חברות, של חוסר זוגיות, היינו רק שני דיירים מתחת לקורת גג אחת, החולקים את אותה המיטה, וזהו! והורים. ככה עברו חלפו להן שנות חיי היפות והנמרצות בבזבוז עילאי! רק לאחרונה אני מבינה עד כמה. בשלב מסויים החמיר המשבר בינינו. לאחר 16 שנות נישואין, ולאו דוקא בגלל היובש המיני וחוסר האינטימיות והאהבה בינינו, החלטתי ש...די! לא עוד! נפרדנו, פרידה מאד לא קלה , עם הרבה מטען שלילי של התערבות גורמים שזה לא עסקם(דהיינו, משפחתו!). עברו עלי מספר שנים של לבד, של חיפוש אחר זוגיות, אחר הבן זוג האידיאלי שהיה חסר לי כל השנים, חיפוש אחר אהבה, השלמה של חוסר מין שסבלתי ממנו כל שנות נישואי. היום, לא מצטערת על ההחלטה ועל הדרך שנקטתי בה, על שבירת המסגרת, המשפחה, אולי גם פגיעה בילדים, או לפחות בגדולה שביניהם. 5 שנים חייתי לבדי, ללא בן זוג קבועמלבד קשרים סוערים מלאי אהבה ותשוקה שנמשכו לכל היותר שלשה חודשים. עד שהגיע הרגע לו ייחלתי כל חיי, שכל משאלותיי כל שנות הבדידות שבזוגיות הלא זוגית התגשמו, ומצאתי את אהבת חיי, את גבר חלומותיי, את האחד יחיד ומיוחד שלי. תאמיני לי, אין כמו לחיות עם גבר, עם אהוב ליבך, עם בן זוג , שאוהב אותך ללא הפסק, ללא גבולות, שחושק בך עד בלי די, שאת הכי אשה עבורו, כל היום, כל הלילה , כל הזמן. שלא חדל מרצות את נוכחותך לצידו, 24 שעות ביממה, שאת המלכה עבורו, שיא הנשיות. שאת יכולה לעשות איתו אהבה, מתוך אהבה, ובמלוא האהבה. היום, במבט אחורה, שמחה על הצעד שעשיתי, אפילו שנעשה 16 שנים מאוחר יותר, אולי ככה היה צריך להיות, כדי שאהיה בזמן הנכון, ובמקום הנכון כדי להכיר את בעלי אישי האהוב. המסר שאני יכולה להעביר לך מנסיוני הוא שלא ניתן לשנות את אופי האדם. מסר עוד יותר חשוב, שהוא צורך של כל אחת מאתנו, הוא שאסור לוותר על אהבה. אסור לוותר על תשוקה ומין טוב עם גבר שהוא אהבת חייך. ולסיום - אסור לאבד תקווה! מאחלת לך את כל האושר, האהבה והתשוקה שבעולם. גונבת הלבבות של אהוב ליבי היקר.

גל1 האחת

New member
אם הוא לא צריך סקס שבועות ארוכים

ואין לו חשק , עייף , הוא עצלן, לא בא לו להשקיע, אין בניכם שמץ של אינטימיות , לא חושק בך מה את עדין עושה איתו ?

Rey De La Selva

New member
אולי עובר עליו משהו

והיא עסוקה מדי בעצמה כדי לראות את זה? וכל הנשים ה"פמיניסטיות" פה, אולי צאו מהקופסה הקטנה והסתומה שלכן, ותנסו להבין שיש גם צד שני, שיכול להיות והוא בדיכאון, יכול להיות שקרה לו משהו, אולי משהו השתנה ביחסים לאחר הולדת התינוק, אז אין לו חשק לכלום, לא רק לסקס? גאוניות מרחוק - זה מה שאתן. חבורת ליצניות.

למעלה