תשכחי מזה שהוא ישתנה!!!
איך שאת מזכירה לי אותי!!! לפני מספר שנים, ובמשך לא מעט שנים - נשואה עם גבר חסר חשק מיני, ללא רצון לסקס, ללא צורך בסקס. פעם בחודש מספיק, ואחרי כל לידה, התנזר ממני קרוב לשנה. שום דבר לא עזר. כמה שניסיתי לפתותו, ללא הועיל. הבן אדם אדיש! וכמובן , שלדבר איתו על מין, על הרצונות והצרכים שלי, על כל מה שקשור הסתיים בדחיה, כי בגישה זו הוא חונך : מין = בושה. וככה חייתי 16 שנה מתוסכלת, מפנטזת על גברים אחרים בסביבה, על אהבה ומין. הבעיה שלנו לא היתה רק בעיה מינית,, אלא בהמשך הזמן התפתחה גם לבעיה עמוקה יותר, של חוסר חברות, של חוסר זוגיות, היינו רק שני דיירים מתחת לקורת גג אחת, החולקים את אותה המיטה, וזהו! והורים. ככה עברו חלפו להן שנות חיי היפות והנמרצות בבזבוז עילאי! רק לאחרונה אני מבינה עד כמה. בשלב מסויים החמיר המשבר בינינו. לאחר 16 שנות נישואין, ולאו דוקא בגלל היובש המיני וחוסר האינטימיות והאהבה בינינו, החלטתי ש...די! לא עוד! נפרדנו, פרידה מאד לא קלה , עם הרבה מטען שלילי של התערבות גורמים שזה לא עסקם(דהיינו, משפחתו!). עברו עלי מספר שנים של לבד, של חיפוש אחר זוגיות, אחר הבן זוג האידיאלי שהיה חסר לי כל השנים, חיפוש אחר אהבה, השלמה של חוסר מין שסבלתי ממנו כל שנות נישואי. היום, לא מצטערת על ההחלטה ועל הדרך שנקטתי בה, על שבירת המסגרת, המשפחה, אולי גם פגיעה בילדים, או לפחות בגדולה שביניהם. 5 שנים חייתי לבדי, ללא בן זוג קבועמלבד קשרים סוערים מלאי אהבה ותשוקה שנמשכו לכל היותר שלשה חודשים. עד שהגיע הרגע לו ייחלתי כל חיי, שכל משאלותיי כל שנות הבדידות שבזוגיות הלא זוגית התגשמו, ומצאתי את אהבת חיי, את גבר חלומותיי, את האחד יחיד ומיוחד שלי. תאמיני לי, אין כמו לחיות עם גבר, עם אהוב ליבך, עם בן זוג , שאוהב אותך ללא הפסק, ללא גבולות, שחושק בך עד בלי די, שאת הכי אשה עבורו, כל היום, כל הלילה , כל הזמן. שלא חדל מרצות את נוכחותך לצידו, 24 שעות ביממה, שאת המלכה עבורו, שיא הנשיות. שאת יכולה לעשות איתו אהבה, מתוך אהבה, ובמלוא האהבה. היום, במבט אחורה, שמחה על הצעד שעשיתי, אפילו שנעשה 16 שנים מאוחר יותר, אולי ככה היה צריך להיות, כדי שאהיה בזמן הנכון, ובמקום הנכון כדי להכיר את בעלי אישי האהוב. המסר שאני יכולה להעביר לך מנסיוני הוא שלא ניתן לשנות את אופי האדם. מסר עוד יותר חשוב, שהוא צורך של כל אחת מאתנו, הוא שאסור לוותר על אהבה. אסור לוותר על תשוקה ומין טוב עם גבר שהוא אהבת חייך. ולסיום - אסור לאבד תקווה! מאחלת לך את כל האושר, האהבה והתשוקה שבעולם. גונבת הלבבות של אהוב ליבי היקר.