הצילו :(

Berethor

New member
לי זה מתחיל להשמע כמו רושם מזוייף

אני אדם שתומך בכנות, ואם הוא התחזה לאוהב ילדים רק כדי שתתחתני איתו זה מעשה מגעיל מצידו.

דובי1401

New member
לא לא לאאא

שלא תטעה... הוא באמת אוהב ילדים, חולה על אחייניות שלי ושלו... עובד עם ילדים... הוא לא שקרן זה בסדר...
פשוט הפתיע אותי שאחרי כל התכנונים המשותפים שלנו לילד הוא מחליט שהוא נטו רוצה לחסוך ואני לא יודעת מתי הוא מתכוון להועיל בטובו להביא לי ילד :(

SupermanZW

Well-known member
הוא פשוט קיבל שכל בזמן

הבין שאם תעשו ילד עכשיו תחיו בעוני עד יומכם האחרון ולא תגיעו לדירה לעולם.

אני חושב שיש לך מזל שהוא הבין את זה לפני שסיבכתם את עצמכם.

jb312

New member
supermanZW השפן

.......אתם עושים בושות למותג ......תנסו סופר פחדן .....

SupermanZW

Well-known member
שמתי לב שאתה אף פעם לא נותן עצות אלא רק מוציא

את תסכוליך על המקלדת, אז תהנה.

כל הודעה שאתה כותב מבהירה מדוע לא כדאי להתייחס אליך ברצינות.

Berethor

New member
אם הוא אוהב תאחיינית זה עדיין לא ערבות

אני מכיר מקרים של אנשים אלהוריים שבסדר עם ילדים כל עוד זה לא שלהם, אם כי כמובן שיש כאלה שגם לא סובלים ילדים לחלוטין. בכל מקרה הוא לא ממהר לילדים כמוך זה מה שבטוח, ואני לא יודע כמה הוא חושב לדחות את זה.

Berethor

New member
אה אוקי

כבר התחלתי לחשוב שגם את רוצה ילדים בזמן הקרוב.

מילי1991

New member
חחחח

ברור שאני רוצה..
אבל צריכה לבסס את עצמי מבחינת מקצוע וכ'ו כן...

Berethor

New member
הבנתי

Berethor

New member
בהחלט ילדים זה יותר חשוב מחתונה

אומנם לא כל מי שמתחתן זה למטרת ילדים, אבל בלי שרוצים ילדים באמת אין הרבה טעם להתחתן.

תני לי את התכנית שלך לעתיד

בצורה בוגרת. לא "הצילו אני רוצה ילד כי זה מה שהחברה מכתיבה לי עכשיו" כסף, מקום, שלבים, מי יעבוד וכמה בזמן שאת בהריון, בבית עם התינוק וכו'. אני מבין מאוד את רצונך וגם את רצונו, ומציע לך להכנס לפורום יוצאים מהבית שם יש דיון מאם צעירה ששוב צריכה לחפש דירה להשכיר אחרת עם ילדיה הצעירים. מקווה שזה יפתח את עיניך.
איך את גורמת לו להבין? את נותנת קונטרה עם תשובות הגיוניות של איך זה יהיה ויראה ויקרה ויצליח ולא הסיבות למה להביא ילד או לא. גברים לא עושים ילדים עם ילדות. תתנהלי בצורה בוגרת בדיון מולכם ותנמקי לעצמך כמה נורא זה יהיה או איך צולחים זאת עם מספרים ועובדות.

דובי1401

New member
אז ככה : (ולא בציניות)

להתחתן, להתחיל לחסוך לבית תוך כדי שאנחנו גרים אצל ההורים(לא לבזבז על שכירות וכל המסביב....) להביא ילד/ילדה לפחות כדי לראות שאין לי חלילה בעיה, הוא עובד כרגיל ואני חוזרת לעבודה אחרי חופשת לידה כשאמא שלי היקרה שאלוהים ישמור לי עליה שומרת לי על הילד/ה עד שאני חוזרת מהעבודה.... ובעזרת השם להמשיך לחסוך כמה שאפשר עד הבית המיוחל , לילד שלי לא יחסר דבר .
אפילו מטפלת אני לא אצטרך להוציא.... אני לא ילדה קטנה חסרת בגרות שחושבת רק על הילד שאני רוצה...... למרות שזה הרושם שיש לכם משום מה...
לאישה יש את הצורך בילד ויהי מה, תקלטו את זה כבר...

Berethor

New member
לא לכל אישה אבל לחלק גדול מהנשים

כלל הנראה יש לך חוש אמאי ואת לא אל-הורית. אני לא יודע אם זה משום שנשים רוצות יותר ילדים בדרך כלל(מה שאפשרי) או בגלל שגברים פחות מודאגים מההזדקנות וגיל המעבר שלהם, ולא בצדק, כי יש כלמיני בעיות שקשורות לילדים גם אצל גברים בגיל מבוגר מדי.

בעזרת אמא שלך והשם. מה עם רצונה לחיים

חוץ מנכדים? מקווה שיש לה עוד תכניות. לאישה יש את הרצון העמוק
(בד"כ כמו שהגיב לך) להפוך לאם. אם הוא גבר...אין לו שום רצון לגור
עם ההורים אחרי החתונה או עם זוגתו בכל מקרה! רק מתכון לצרות...

הוצאות מול הכנסות, חסכון חודשי לבית, כמה יעלה אחרי שיש את הבית המיוחל להעניק לילדך שלא יחסר לו דבר וגם לשלם משכנתא, כמה צריכים להביא או לקחת מההורים כדי שיהיה חסכון או לפחות איזון כשיש תשלומים קבועים וחד פעמיים גבוהים עבור תינוק?

מאיפה יגיע הביגוד ושאר המוצרים שמתחלפים תדירות עם גדילתו?

זה הרושם הראשוני שיש ממך, וזה הצורך שלך משום מה לפתור את העניין הזה עם בעלך. לא איתנו. אני מנסה לתת לך שאלות ומבט מהצד כדי שתוכלי להביא ילד עם בעלך כשהוא חלק מהעניין ברצון חופשי.
הוא לא קלט כבר...להגיד צורך וזהו...הזמן רץ ואני מזדקנת, יש את סבתא ואת השם... השם עוזר ונותן רמזים למי שעוזר לעצמו! שום יד לא תרד מהשמים, בטח לא לאלו שפועלים בלי אמונת בן הזוג אפילו.

דובי1401

New member
אז מה נעשה??

נחסוך כל החיים עד שיהיה לנו מספיק כסף לכלכל את הילד?
הכסף לא יהיה מה שיכתיב לי את החיים , אני לא מאלה שרק מביאים ילדים לעולם ומה שיהיה יהיה , ממש לא!!! אני נגד זה לגמרי!!!!
אבל אי אפשר שזה יכתיב לי את החיים ... אתה חשבת אם יש לך מספיק בעובר ושב כשהבאת ילד או מי שאתה מכיר ...? לא נראה לי..
בקיצור, מה יהיה כשכן יהיה בית ולא יהיה ילד.......? מזה אני מפחדת

Berethor

New member
צודקת כסף זה לא הכל

בריאות חשובה יותר מכסף, והשעון הביולוגי לא מחכה לאף אחד. אז עם כל הכבוד לכסף, מי שרוצה ילדים באמת, צריך למצוא זמן ואמצעים לזה, במיוחד אם יש לו בת זוג שרוצה.

SupermanZW

Well-known member
את צריכה לחשוב גם על השאלה ההפוכה

מה יהיה אם יהיה ילד אך תצאו לפנסיה מבלי שיהיה לכם בית וההכנסות שלכם יספיקו בקושי לשלם שכירות אבל לכל שאר ההוצאות (אוכל, חשבונות, תרופות וכו') לא? מה תהיה הבחירה, למות מרעב, לקבץ נדבות, ללכת לשוק האפור, למכור כליה או אפשרות אחרת שעוד לא הזכרתי?

כתבת שאתם מתכננים לגור אצל ההורים שלך בזמן שאתם חוסכים לדירה, מה אם בגלל הילד לא תוכלו לחסוך מספיק כסף לדירה לעולם? כמה זמן ההורים שלך יסכימו שתגורו אצלהם? נראה שעוד לפני שיש לכם ילד אתם לא מצליחים להשיג עצמאות כלכלית ולכן כשיהיה לכם ילד זה יהיה הרבה יותר גרוע.

יש לך שתי ברירות, או שכסף יכתיב לך את החיים או שהגופים שמתעסקים עם אנשים שנמצאים בחובות כספיים (בנקים, הוצאה לפועל, בתי משפט וכו') ימררו לכם את החיים, הבחירה בידייך.

כסף בהחלט מכתיב את החיים, החיים הם לא פיקניק.

למעלה