הצילו :(

אמן סלה, במהרה בימינו

אבל אם הייתי גבר בזוגיות רצינית כנראה שהייתי לוקחת את הרגלים ועפה אחרי אולטימטום כזה.

הילד יהיה בסדר גמור

עוד לא נתקלתי בהריון שהיה בזמן הנכון וכולם היו אהובים ומקובלים. הם התחתנו מתוך להקים משפחה.

את טועה ומטעה וחבל.

לא עושים ילד גבר שלא מעוניין בכך.
כולם יסבלו מכך. היא, הוא, ובעיקר הילד.

חבל חבל חבל.

orig429

New member
תלוי בהתנהלות של ההורים

אני יכול להעיד שאחותי ואני ספגנו את כל החרא מאחר והורינו לא ידעו
להתנהל יחדיו ולתכנן.

לצערי אני מכיר אנשים שחוו דברים קשים יותר בחייהם וכל יום מצטערים שהם נולדו בכלל, לאותם הורים חסרי אחריות והחיים שלהם ממש דפוקים!

הורים שלא מסוגלים להתנהל היטב למען עתיד המשפחה שלהם, עדיף
שלא יביאו בכלל ילדים לעולם.

ילדים זה לא טמגוצ'י עם כתפור "אתחול" שאפשר ללחוץ עליו ולהתחיל
מחדש. כל מה שעובר עליהם, זה נשאר איתם עד הקבר.

עזוב אותך, אתה לא יודע שילדים לא נחשבים כאן?

רק נשים שרוצות להיות אמהות, ובעיקר כאלה שעברו טיפולי פוריות.
כל דבריהן בנושא קדושים, ואוי לך מלסתור אותן!

MOBY6

New member
את מדברת במיתוסים

וכל כך טועה.

בתור אשת טיפול שעובדת עם ילדים ונוער בסיכון ראיתי מספיק הריונות שהיו מקובלים ורצויים ואהובים שהולידו משפחות מפורקות וילדים מסכנים בגלל סיבות שונות, ביניהן גם מחסור כלכלי, חוסר תקשורת, אי תיאום ציפיות בין בני הזוג ועוד ועוד

אבל זה לא הסיפור כאן

אני מסיקה מדבריה של שבעלה פשוט חטף רגליים קרות, זה לא כאילו הוא תמיד אמר שהוא לא רוצה ילדים, הייתה לו כוונה ופתאום הוא התהפך. אז הוא לא לבד ולפעמים צד אחד צריך ליזום יותר בהחלטות גדולות.
גם אני עבדתי עם נועק בסיכון ומכירה אישיתי ילדים לא רצויים אבל ממה שעולה בכתוב זה לא הסיפור כאן.

MOBY6

New member
את שוב פעם מדברת בהכללות

אם עבדת עם נוער בסיכון אז את יודעת שגם הריון וילד שרצוי ומתקבל בברכה דברים יכולים להשתבש בהמשך הדרך.

את עושה הפרדה שכאילו הריון רצוי הכול יהיה בסדר אבל הריון לא רצוי הוא גורם סיכון ולא כך הדבר. בכלל.

וגם בהתחלה כתבת שכל הרצון וילד שמתקבל באהבה יהיה בסדר. וזה פשוט לא נכון.

אני לא מדברת על הסיפור כאן, אין לי מושג, לא מכירה את הנפשות הפועלות. עניתי להכללה שלך שמנציחה את המיתוס.

אני מדברת על המקרה הזה ספציפית

יש הרבה גורמים שיכולים לגרום לילד להיות בסיכון, פה זה לא המקרה. אבל כן, שאנחנו התחלנו לדבר על ילדים פתאום הבחור חשש ואמר שעכשיו התחלתי עבודה חדשה ואולי שווה לחכות, זה לא שווה.
שחברה שלי נכנסה לאיזו מערכת מקצועית הפחידו אותה שלא תכנס להריון עד שתקבל קביעות והיום היא בהריון וכולם מפרגנים.
שתי הגיסות שלי הודיעו פשוט שהגיע הזמן להרחיב את התא המשפחתי, מהצד השני היו חרדות ("אבל אין לנו דירה", "אבל אנחנו עדיין מבלים") וזה פשוט מאוד נרגע עם הזמן.

הכללה שלי התייחסה למקרים הספציפים שאני מכירה בחיי הפרטיים.

MOBY6

New member
אנחנו לא יודעות אם זה המקרה או לא

אבל זה לא משנה, גם לא נשפוט.

ההכללה שלך דיברה על דברים שאת מכירה מחייך האישיים, אבל שני דברים: את מכירה גם מקרים מהעבודה עם נוער בסיכון ויודעת שלא הכול נגמר בטוב. דבר שני, את לא יודעת לאן דברים יתגלגלו.

מה שאני מנסה להגיד זה שלא תמיד הכול נגמר בטוב, חששות מוצדקות כי לוקחים אחריות על חיים של אדם אחר. וזה שיש חששות ומתחשבים בהם לא אומר שבסוף לא נכנסים להריון, אבל חשוב להתייחס לחששות, לבעיות, ללחצים ולא להתעלם כדי שתהיה משפחה טובה יותר וילד שמח יותר.

ולהפך, אם מתעלמים מהבעיות הן רק יגדלו לאחר שהילד יגיע. כי הרבה יותר קשה אחר כך.

זה מאוד לא חכם !!!

למה לעשות ילד למישהו שלא רוצה?!
למה לכפות עליו?
את יודעת מה סביר להניח שיקרה?
הוא ילחץ עליה לעשות הפלה, היא לא תסכים, הילד יוולד וימצא את עצמו ילד להורים גרושים.

בשביל מה?!
צריך לדבר. לדעת כמה זמן הוא מתכוון לחכות.

Berethor

New member
אכן לא צריך לכפות עליו, מקסימום להתגרש

ולמצוא מישהו שכן רוצה ילדים בזמן הקרוב, אם זה כל כך חשוב לה, זה לגיטימי במקרה של ניגודי אינטרסים.

Berethor

New member
נוקשה אבל יעיל

כל עוד היא מודיעה לו על אי הפסקת הגלולות זה לא גנבת זרע או כניסה להריון בעזרת הונאה. יש מצב שיבוש מיני אכן יעבוד פה וברגע שיעמוד למולו האפשרות של מין עם הריון או לא אי מין בכלל אולי הוא יבחר באופציה הטבעית(אחרי הכל אמצעי מניעה זה לא דבר טבעי), ובסופו של דבר יש פה קצת עניין של מידה תחת מידה גם, כמו שהוא לא מספק את הרצון שלה בילדים, היא לא תספק את הרצונות המיניים שלו, אם כי יש גם סכנה שאקט מהסוג הזה במקום זה יוביל לפירוק הקשר, אבל אני מניח שאין לה הרבה מה להפסיד אם במלא הוא לא מתכוון שיהיה להם ילדים בשנים הקרובות, וחוסר התאמה והסכמה בנושא כזה יכול להוביל לפירוק זוגיות בכל מקרה.

למעלה