הצילו :(

Berethor

New member
כבר שני נשים המליצו לה פה על מניפולציה

לא מבינה איך מתחתנים שאין תיאום ציפיות

בעניינים כל כך מרכזיים.

לא דיברתם לפני החתונה מה התכנונים שלכם?

דובי1401

New member
יש תיאום ציפיות!

ולפני החתונה זה היה ברור לנו מה אנחנו רוצים , ולאחר שדיברנו קצת אתמול הוא אמר לי שהוא רוצה ושזה החלום שלו ילדה איתי אבל הוא פשוט רוצה לחסוך.....
שנינו יודעים מה אנחנו רוצים אני פשוט לא חשבתי שהוא ירצה לחכות אחרי החתונה...

לפני החתונה היה ברור שמנסים ישר להרות

ואחרי החתונה הוא שינה את דעתו?
או שסתם שניכם ידעתם שאתם מתים על ילדים ורוצים בעתיד אבל אף פעם לא התקיימה שיחה של "מתי".

מה ההסבר שלו לשינו הדעה המהיר?
יש לו הגדרה עד מתי לחסוך?

הייתי שם.

עכשיו אני לא.
יודעת למה? מהסיבה הפשוטה שהבנתי שאין לו שום תוכניות לעשות ילדים בטווח ה-5 השנים הקרובות ושהוא אגואיסט שרוצה רק לחיות עם עצמו במצב הקיים כי ילד יצריך ממנו להשקיע, לתת, לאהוב- דברים שפשוט לא היו ביכולתו.

אז כן, אנחנו דיברנו על זה לפי החתונה והוא פשוט שיקר לי.
לפני החתונה הוא מאוד רצה ילדים
אחרי? "רק בעוד5 שנים אולי", ציטוט מדוייק של דבריו, לאחר שנת נשואים.
אני ממליצה לך לשאול אותו כמה זמן הוא מתכוון להמתין.
אם לא תהיה לו תשובה ברורה או באם תשובתו תהיה ארוכת טווח -
אל תישארי שם. קומי ותלכי.

אני עשיתי את זה, וזה הדבר הכי חכם שיכולתי לעשות.

אם המצב הכלכלי לא מאפשר - לא מביאים ילד

\יש הרבה שיקולים לפני שמביאים ילד,
ונראה שבעלך חושב מהראש ואת חושבת מהרחם.

תרפי.

אני מאמינה שניתן לפתור את הבעיה כי לדעתי הבעיה היא לא איך לגרום לו לרצות ילד עכשו. הבעיה היא בתקשורת ביניכם ואני מצטטת מדבריך:
"כל פעם שאני נכנסת איתו לשיחה בנושא הוא מנפנף אותי ולא רוצה לדבר על זה... בלוק !
אני מיואשת..... הוא מתנהג כאילו אני "הורסת את הזוגיות שלנו" עם העקשנות שלי...... לא יודעת מה נסגר איתו כבר זה הרי המטרה בחיים"
"רק שחשבתי שגם הוא מוכן..... הוא לא מוכן לדבר על זה בכלל.."

ולכן כל עיצה שנתנו או יתנו לך כאן, לדעתי, לא תביא תועלת. העצה הטובה ביותר היא לדבר ולהחליט יחד. אתם זוג!

מישהו כתב כאן משפט יפה: "אין לכפות על השותף/ה לחיים את הרצון שלי. החכמה היא להוביל את השני לקיום הרצון שלי" וזה עובד לשני הכיוונים.
את לא יכולה לכפות עליו מה שאת רוצה במדויק והוא לא יכול לכפות עליך.
אם התקשורת ביניכם הייתה טובה יותר, הייתם מחפשים פתרון יחד שמתאים לכם ולא לאף אחד אחר. הייתם שניכם מנסים להבין כל אחד את המניעים שלו, הרצונות שלו, התוכניות שלו ומנסים להגיע אל עמק השווה. אבל מסכימים על משהו שמקובל על שניכם! הדרך לפתור בעיות היא בהידברות.
בהצלחה!

לא רוצה לכפות אז שתחפש מישהו יותר זורם

לא מבינה מי בכלל תרצה גבר שהרגליים שלו קצת מתקררות והוא בורח, לא גבר בעיני.

הגישה שלך

גבר זה מכונה לייצור זרע;
וזוגיות זה בכלל מפעל לתינוקות

התקלקלה המכונה? יאללה להחליף.

ממש, אבל ממש לא

הבחור שלי לא מכונה ליצור זרע ואף אחד לא מחליף אף אחד אם משהו משתבש וצריך עזרה כדי להגיע למשפחה.

אבל אם הבחור היה ביום בהיר אחד אומר לי שהוא לא מוכן לילדים הייתי לוקחת את עצמי והולכת. גם שנתקלנו בכל מיני בעיות ידענו שאם לא נצליח להביא ילדים משלנו אנחנו נאמץ, כי בגישה הזוגית שלנו שנינו רוצים משפחה. כותבת הפוסט טוענת שבעלה רצה להביא ילדים ופתאום התהפך, משהו שם לא בסדר.

Berethor

New member
עם זאת לא צריך להתעלם מחשיבות של נושא הילדים

על הנושא הזה אכן לגיטימי לפרק זוגיות, כמו גם לא להתחיל אותה מראש. הרי מה האופציה של אישה שרוצה ילדים והבן זוג לא רוצה? להיות בלי ילדים בגללו, להכריח אותו להביא ילדים, או להיפרד ולחפש מישהו שמוכן להביא ילדים איתה, מה נראת לך האופציה הכי לגיטימית מבין השלושה? אני מאמין ששלוש זה האופציה הכי הוגנת כלפי שני הצדדים, גם אם היא אומרת שהקשר יסתיים, אנשים מסתיימים קשרים על פחות מזה. אני למשל יודע מראש, שאני מעדיף לא להכנס לזוגיות עם מישהי אלהורית, ככה שאין פה הרבה מקום לאי הבנות. אם הייתי מחפש קשר לא רציני אז אולי הייתי מוכן לקשר זמני עם מישהי כזאת, אבל אין לזה עתיד לטווח ארוך מבחינתי, ואני לא מתכוון להיות הצד שמתפשר.

יקירה

בתור מישהי שנלחמה על ההריון שלה במחלקות הרפואיות השונות אני ממליצה לך להודיע לבחור שאת מסיימת חפיסת גלולות ולא קונה חדשות יותר. אתם התחתנתם מתוך מטרה להקים משפחה , בית יפה וריק לא משרתאת המטרה.

גם גיסתי הודיעה לבעלה שהיא מפסיקה גלולות לפני דירה והכל והיום הוא לא היה מוותר בחיים על הילדה ועל התיזמון שלה. בעלך לא רוצה לחסוך, הוא פשוט מפחד מהשינוי שעתיד לבוא, אני מאמינה שהוא יתרגל.

orig429

New member
ומה עם הילד?

לא מגיע לו להוולד לשני הורים שמוכנים מנטלית הביא אותו לעולם ולגדל אותו?
גם לילד יש זכויות.

אגב אם מישהי אי פעם תגיד לי משפט כזה שהיא מפסיקה עם הגלולות,
אני הודיע לה חגיגית שכל סקס ילווה בקונדומים.

אין מקום לאנכויות במערכת יחסים בריאה. חוץ מזה היא בת 28.
יש לה עוד זמן.

SupermanZW

Well-known member
גלולות לגברים נמצאות בשלבי פיתוח מתקדמים

ומכיוון שלגברים אין מחזור לא יהיה צורך בנטילה סדירה אלא רק בנטילה כחצי שעה לפני קיום יחסי מין (והשפעת הגלולה ל24 שעות), הצפי הוא שגלולות כאלה יצאו לשוק בשנה הבאה. יתכן שבקרוב אם תקלע לסיטואציה לא תצטרך את הקונדומים ותוכל לענות לה "אז אני אקח גלולה כשארצה", ואז לא תהיה פגיעה בהנאה גם אם היא תפסיק לקחת גלולות.

Berethor

New member
זה לא משנה, המטרה שלה זה לעשות לו 'שביתת מין'

דבר כזה יכול לגרום לו להכנע לדרישות שלה או לחלופין לפרק את הקשר או/ו לבגוד.

למעלה