הציר בפחד?

W33DsMOkeR

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo70.gifעומר מהמאפיה תגובה אליך../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

תקשיב נשמה אתה אומר כל הזמן שאתם תמצאו את הרגע לתקוף גם אם זה יקח שבועות חודשים ... אתה חושב שימאס עלינו ונצא מהחופשות. אבל אחי אתה שוכח דבר אחד , גם הציר זה בני אדם ולא רובוטים...אם אנשים לא יצאו מחופשות וירגישו שהם משחקים גם להם זה לאט לאט ימאס. אנשים יתחילו לפרוש , לצאת לחופשות , בדיוק כמו שאצלנו. אז אולי אתה חושב שאתם תחליטו מתי לתקוף , אני רוצה לראות את המדינה של ה-7 טריליון ו-3 מיליארד תעשיה תצא מחופשה ותחליט שהיא תוקפת...אנשים מפחדים על המדינות שלהם , וגם אם תעשו עוד 10 תקיפות גדולות , עדין לא תנצחו במלחמה הזאת. אז שתי הגושים נמצאים באותו מצב ומי שמתחזק זה אלה שבצד. בקיצור מה שרציתי להגיד זה שגם אצלכם לאנשים עוד מעט ימאס והם יצאו מחופשות ויפרשו.

asiav

New member
ואתה לא מבין שהיינו בחופשה גם לפני

ורק ספגנו ולא הגבנו עכשיו אנחנו בחופשה אבל יש אקשן ההגנה הטובה ביותר = התקפה וכן אלו חוקי המשחק חופשה ומתאבדות זה התקפה....

liornei

New member
אז בוא נראה מי מחזיק מעמד יותר זמן

ההנזה החזיקה מעמד 3.5 חודשים פעם שעברה
הפעם ננסה לשבור שיא

XXXaviramXXX

New member
בלה בלה בלה

עם הכמוד מדינות ותעשיה שלכם ממש לא נראה לי שישבתם בחופשות אין בעיה שתנסה להראות כמה אתה חזק, אבל אל תשקר, 3.5 חודשים לא היו מביאים אתכם לגודל הזה

eyal1990

New member
הם נלחמו נגד DFA

הייתה מלחמה בערך באורך הזה.. לא יודע עד כמה הם היו בחופשות.. אבל הייתה מלחמה ארוכה. אחר כך מגייסים אנשים.. פותחים כפולות.. הם עשו את שלהם :)

לא קשור לכפולות

הנזה לאורך הזמן מאז המלחמה מיזגה לתוכה בריתות קטנות רק בניגוד לבריתות אחרות שעושות מזה הרבה רעש בפורמים הנזה שמרה את זה בשקט וגדלה לה. אני משוכנע שלא מעט מהבריתות הקטנות שהתמזגו לבריתות גדולות המנהל שלהם במידה ולא פרש זכה לשיחה איתי או עם מנהל אחר במסגרתה ביררו עם הוא עשוי מחומר הנזהי ואם כן ניסו להכניס אותו אלינו.

omerst

New member
למקרה שלא הבנת:)

אין דבר כזה "ישבו בצד ויתחזקו". אין פה שני גושים,יש פה גוש אחד,מול כל המשחק. הבריתות בציר הוכיחו נאמנות וכח רצון אדירים-הם ישרדו קצת זמן בחופשות. תן לזמן לעושת את שלו,ואל תתנבה-כשתראה גל פרישות,תבין מיד מי אשם בזה. אז אחי,חכה קצת זמן,כרגע יש חפירות בפורום,במילא עד מחר או מחרותיים כלום לא ישנה,כי המשחק יוחזר אחררה או משהו. כרגע,כולם מתלהבים מהמלחמה,משמיצים,מלכלכים,מעליבים,מקללים,מנבלים את הפה,מתנבעים,"יודעים",ועוד. חכה עוד חודש,חודשיים,חצי שנה של משחק בחופשות,תראה איך שהכול נגמר,ואנשים יתחננו שזה יגמר
"איזה באסה שהציר המעצבן הזה החליט להרוס את המשחק,עכשיו אי אפשר לשחק נורמאלי".

StraKer

New member
../images/Emo45.gif מחזק !

ואז כולם יגידו אוףףףףףףףףףףףףףףףף למה לא היינו בציר האמון השולט הזהההה

StraKer

New member
טוב שקראת

למשתמש הכפול שלך אבירם כדי שלא יוכלו להגיד שזה מהשתמש הכפול שלך. =]

XXXaviramXXX

New member
אני אוהב לכתוב ממשתמשים כפולים

זה מה שעושה לי את זה אה... וגם לחסל אנשים מהציר

SpartaStyle

New member
../images/Emo45.gif מחזק את עצמי

אופס... את אבירם... תראה כמה הודעות יש ל2 המשתמשים שלי ביחד?? רק בזה יש לי 1500 בערך!..

למעלה