הציר בפחד?

LORSIN

New member
כולם יודעים שזה אבירם

נו באמת אבירם אני מתפלא עליך

XXXaviramXXX

New member
למה הוא כזה גבוה?

כן כן האף שלך, ולא אתה לא מכיר את כל המשחק ולא גם הרשימת דירוגים שלך לא הראתה לך כמה אתה "חזק" (לא כל הנוצץ זהב) ולא כל המדינות שלכם שנמצאות בבריתות שלנו יעזרו לכם (זה כח זניח) ולא "האורך רוח" שלכם יפיל אותנו (כי רובכם נובים) ולא תצליח להילחם במלחמה פסיכולוגית (כי אנחנו יכולים ללמד אותכם) ולא תצליח להשלב על כל "הציר" (לא משנה מה תגיד) טוב אין לי כח יותר להמשיך עם זה, הבנת את הנקודה ונראה לי גם שאר אנשי הפורום הבינו אהה... יש מולך אנשים מאוד חכמים שנלחמים (ולא אני לא מדבר עלי), שכנראה לא ציפית/תצפה למה שיעשו לכם יום טוב והמשך חופשה נעימה ואם כבר אולי תלך לתמוך בתושבי הצפון
ניר אתה תותח זה בסדר

bigmama64

New member
בכוח מוצאים אותי מהנפטלין למה?

החלטתם להתחיל מלחמת פסיכולוגיה בכיף דרך אגב רק שתדעו אנחנו יודעים על כל הטרליונים שמוחבאים במנהגי העולם וכבר הם סומנו

bigmama64

New member
לא ידעת ? הציר החביא כוח במשחק השני

כדי שלא נמצא אותו ברשימת הדרוגים במפקד הצבאות אגב שרשרתי נכון שרשרתי לאבירם

SpartaStyle

New member
חחחח

הכוח מוסתררררר..... עוד נגלה שהכוח מוחבא בדף הכניסה למשחק

SpartaStyle

New member
מחזקק ../images/Emo45.gif

תילכו לעמודים של הפורום בגוש-מחומש תראו מה עשיתי כאן בפורום,אולי תילמדו משהו ואז תחזרו

SpartaStyle

New member
לוחמה פסיכולוגית ../images/Emo98.gif

תשאל כמה אנשים מהמחומש לשעבר (כולל יוסי) מה עשיתי להם
הם כבר היו מוכנים להפסיק ת'לחימה כדי שאני אפסיק לחפור להם

omerst

New member
כי לאבא שלי ולאמא שלי יש אף

ארוך,הורישו לי את זה... אני לא מכיר את כל המשחק,אני מכיר את כל החלקים שקשורים אלי,ועלולים לפגוע בי. והאורך רוח שלנו....יעמוד במבחן התוצאה. ורובינו נובים?טוב נו,אתה צודק,רובינו נובים. אני תומך בישובי הצפון,אפילו הייתה כתבה אל מה שאני עושה למענם:) תדוה לע החופשה הנעימה,אני יהנה ממנה מאוד,בניגוד להרבה אחרים :)

PimPamPom

New member
תראה עומר..

אני מבין את הנקודה שלכם, באמת. אבל תסמוך עליי, המשחק לא יחזור לנקודה שאתם תרצו. אתם כרגע כבייכול שיניתם עמדה ואתם רוצים לרדוף את כל המשחק כי רדפו אתכם. עשיתם טעות, לא זו הדרך. ירדפו אתכם ואת כל חברי הברית שלכם 24 שעות. אם מה שהיה עד עכשיו נחשב ל"הצקה" אז עכשיו יציקו לכם כפול 100000. אהה כן, ואנשים באמת יאבדו את העשתונות ויצאו מחופשה. אבל זה בסדר, ממתינים להם כ"כ הרבה חרמנים שרק מתים לראות מדינה לחיסול. משהו קטן לסוף, אל תאשים אותנו שיפרשו אנשים מהציר תאשים את האטימות שלכם, מנהלי הציר.

omerst

New member
בפעם ה...הרבה מאוד

לא עשינו טעות. רוצים להציק לנו,שיעשו חיים,בהצלחה. אם מישהו פורש מהציר,ויפרשו משני הצדדים,אני מנייך ששנינו יודעים מי אשם. וזה מתחיל ב"מ" וזה לא "מנהלי הציר".

bigmama64

New member
ממממממממממממאפיה?

בסה"כ עזרתם לרענן את המשחק אבל כל מי שהתחיל לשחק במשחק הזה היה לו מטרה לעשות איזה היסטוריה כלשהיא ומה שגרמתם לחברי הברית שלכם הוא להעלם כאילו לא היה מי אלה היו הקטולית מה הם עשו במשחק? אותו הדבר ההנזה TLA? חחחחח המאפיה היחידה שתעלם עם זיכרון מתוק משהו לכן התשובה שלי מממאפיה עשיתם טעות להכנס לחבורות חסרי נסיון כאלה

omerst

New member
חחח

יש מי שבונה בשביל להגיע לעשריה. ויש מי שבונה בשביל להלחם. נחש איפה אני עומד?אני מחפש איזון,בערך. מה הבריתות ההנזה עשו?הרבה תר מרוב הבריתות פה,רק שאת המלחמות שלהם הם לא עשו אל גבי הפורום. אותו דבר הקתולים,ובבאל. המאפיה? תעלם?אני חושב שאתה קצת מקדים את המאוחר.

bigmama64

New member
קודם קל מאוד לנחש איפה אתה עומד

אתה עומד במקום ובחופשה ניצחית דבר שני כולנו חכמים להגיד עשינו דברים בשקט ובלי שאף אחד ידע אבל מה ההגיון בזה מטרת המשחק לשלוט ולהיות מקום ראשון ולא להיות נסתר ולא מודע ולהעלם באותה צורה ללא שום השג נראה לעין או ששוב ערן שינה את החוקים ולא אמר לנו? בעעעעעעע נמאס לי מערן הזה

למעלה