ועדת וינוגרד מיותרת לחלוטין , ולמה?
בוקר טוב מה הועדה יכולה לחדש שאנו לא יודעים?????? כותב שורות אלו בחר במפלגת קדימה בבחירות האחרונות וכן תמך בהחלטה לצאת למלחמה, על הטעויות שנעשו במהלך המלחמה יש דעות לכאן ולכאן, וטעויות הן חלק בלתי נפרד מכול מלחמה, לא הייתה מלחמה בתולדות מדינת ישראל שלא היו בה טעויות, יותר מזה, היו מלחמות שהיו בהם טעויות גדולות יותר מאשר היו במלחמת שלום הגליל השניה,ואני גם מבקש להזכיר לכולנו שלמלחמה הזו הייתה ההסכמה הכי רחבה לצאת למלחמה, הייתה הסכמה רחבה בכנסת , בציבור וכן הסכמת מדינות אירופה ובעיקר ארצות הברית, הממשלה הזו נכשלה כישלון חרוץ בכול הטיפול באוכלוסיה האזרחית, מקלטים לא מוכנים, חוסר של אוכל ואמצעים, חוסר תרופות וציוד אלמנטרי לאנשים שנמצאים ימים רבים במקלטים, בכך נכשלה הממשלה, זו הייתה מלחמה מוגבלת ובחזית אחת בלבד, ולא הייתה שום הצדקה לסבל שסבלו תושבי הצפון, ואני כמו כול הציבור ראיתי את סבל התושבים ושמעתי את הקולות המצוקה של תושבי הצפון, ולכן ועדת ווינוגרד מיותרת, מה יש לוועדה הנכבדת שלא ראינו ושמענו????? ולכן מסיבה זו על כול הממשלה לקום ולהתפזר , אני לא ממש מבין איך ממשלה זו עדיין מכהנת??? יום טוב