אור, את יודעת מה ההבדל בין ערוץ דתי
לערוצים אחרים?, בערוץ דתי יש דברי תורה ומזהירים את המאזינים לא לחטוא כי יש עונש על כל דבר ודבר ויש שיעורי תורה ויש שירים, ומי שלא רוצה לשמוע לא שומע אבל אין הסתה ואין שנאה כלפי החילונים ואים שטיפת מוח, אבל בערוצים אחרים ובעיתונות יש שנאה כלפי הדת ושטיפת מוח, אילו הערוצים האחרים היו מדברים כל היום על כלכלה ושאר מרעין בישין מילא הייתי אומר לך שאת צודקת, אבל כשיש שטיפת מוח ושנאה כלפי הדת והדתיים בכלל, זה כבר הגרוע מכל, ואת לא יכולה להגיד לכמה מליונים שלא להאזין לרדיו ולא לקרא עיתונים, כי זה בלתי אפשרי והיות ובכל פעם יש שטיפת מוח נגד הדת לכן השנאה גדולה וגוברת מצדכם, וזה אכן מגיע אך ורק מהשטיפת מוח, אבל הערוצי הקודש את לא חייבת להאזין להם, וגם כשאת כן מאזינה את לא שומעת שטיפת מוח נגד החילונים ואין הסתה ושנאה כלפי החילונים, ואני שומע 90 אחוז רק ערוצי קודש, ולפעמים ערוצים אחרים, ובכל הערוצי קודש אני מבטיח לך שאין שנאה ושטיפת מוח כלפי החילונים, אבל אילו אצלכם יש כן שנאה ושטיפת מוח, עכשיו את מבינה מה ההבדל בין ערוצי קודש לערוצים שלכם?, אני בטוח שאת מבינה השאלה היא רק אם זה יהיה לך קל ונוח לקבל את המציאות הזאת... ואני אתן לך דוגמא, זה כמו למשל יביאו אותך למצב של 2 אולמות גדולים, באולם אחד רק מלמדים תורה ומתפללים כל היום אבל כולם שקטים ואף אחד לא מעניין את השני, ואילו באולם השני את שומעת כל היום הדתיים מנוולים ומסריחים וגנבים ועושקים את המדינה וגזלנים, ורמאים וצריך לחסל את הדת, וכו' וכו', אז אני שואל אותך אם אחד יכנס לאותו אולם ששם מסיתים ועושים שטיפת מוח נגד הדתיים, מה היית מצפה מאותו אחד שיאהב את הדתיים?, שיעריך אותם?, שיחיה איתם יחד?, מה את היית מצפה מאותו אחד?, עכשיו מובן מה ההבדל בין ערוצי קודש לערוצים אחרים?...