הקֱשֱר בין חרדים לשדים ורוחות|גולג

lala897

New member
הצלחתי../images/Emo3.gif

ישנתי מעולה.
אבל ברצינות - עד לאן????? זה טירוף הדעת.

sarav55

New member
חברה לא לחינם נכתב

בגלל שנאת חינם נחרב בית המקדש ובאהבת חינם בעזרת ה' הוא יבנה ה' ירחם על עם ישראל שלי אני אוהבת כל יהודי באשר הוא הזוג היקר הזה זכו שבנם יחזור בתשובה מי יודע מאיזה זכות קיבלו בן כזה גדול אבל ה' יודע שהם בניו הקדושים לבסוף גם הם יגיעו לתשובה גם כמו הבן שלהם אני אוהבת את ה' יתברך ומבקשת ממנו שהבורות של הזוג הזה תתמלא באהבת חינם ולא בהפצת שנאה לשם שמים שלשם שמים יהיה להם אהבת חינם על כל יהודי שחור לבן כחול ירוק

פלסטיק

New member
לא אהבתי את הסגנון,אבל מהן העובדות?

קודם כל יש להבחין, המחבתים מוצגים כשדים ולא החרדים. גם כך לא אהבתי את הסגנון, אפשר להתנגד לצד השני בלי להתיחס אליו בצורה כזו דמונית. מצד שני מדובר על פירסום ובפרסומת לא הכל אמיתי ומוגזם (בלשון המעטה). מצד שני פה מתייחסים רק לפרסום המוצר ולא למוצר עצמו. האם העובדות עצמן נכונות?

saar7650

New member
העובדות כלל וכלל לא נכונות:

שים לב לסילופים הנוראיים שיש ב"פרסומת" (כהגדרתך)- 1. "אנשים מחופשים לרוחות מסתובבים ליד הבמה"... נכון- כָּסֻפֱּר וחבורתו מופיעים בכנסי המחב"תים למיניהם. 2."כשאת לא מוכנה נוגעים בך מאחור- ופתאום צווחה!!!" ממש סיוט ברחוב אלם (אולי שם נערך הכנס המדובר)... 3."אט אט אנשים נעשו היסטריים והחלו לקרוע בגדים"... יענו הפיצוי אחרי הפחד זה מופע של אביב גפן?... דבר נוסף- לא מדובר פה על שום פרסום. מדובר על מסירת מידע מדוייק על המתרחש בכנסי המחבת"ים. תאר לך מה עובר לחילוני בראש כשהוא יקרא את הספר הזה... ולצערי, עקב "שטיפת מח" בציבור החילוני, הרבה מאוד חושבים שזה אכן כך! אגב- מעניין שלגוססי (מנהל פורום חופש ונוטל חלק גם באתר עצמו) לא היה מה להגיד בנושא... כמו גם אורבת שעסוקה להביא שוב ושוב סיפורים אודות החברה החרדית!

גוססי

New member
דברי גוססי:

"שים לב לסילופים הנוראיים שיש ב"פרסומת"" לא הצגת אפילו עובדה אחת ממנה ניתן להסיק כי מדובר בסילוף. הערות סרקאסטיות, חביבות ככל שיהיו, אינן נחשבות.

saar7650

New member
לא הצגתי עובדה?!

העובדות הם כאלה: 1. מעולם לא התחפשו חרדים בכנסי מחב"תים/סמינרים לרוחות ושדים. 2. מעולם לא קרעו בגדים בכנסי מחב"תים/סמינרים. 3. המאמר (וכנראה הספר כולו) סובל מחוסר אובייקטיביות משווע (וזה בלשון המעטה) והקטעים שהבאתי הם דוגמה לעליהם על החרדים. דבר נוסף- בספר צוין כי "אנשים מחופשים לרוחות הסתובבו על הבמה לבושי סדינים"... בדיוק! ממש עובדות נכונות מהמתרחש בכנסי החזרה בתשובה. ולמי הם קוראים אנשים מחופשים לרוחות?... (אם איני טועה) לאותם אלה שמקבלים עליהם ללבוש ציצית וטלית, אלה האנשים שהתחפשו ל"רוחות ושדים"!!! אתה יכול להמשיך ולהעמיד פני תם (כהרגלך בקודש) אך אתה יודע עמוק בתוך עצמך שהספר (או לפחות ההקדמה) מלאה שקרים וסילופים כיאה למניפולציות אנטי חרדיות. הצג נא לי את שם הסמינר, תאריך ושעה שבו אירע המקרה ותוכיח כי התרחש דבר זה. משלא תוכיח ייחשב סרט האימה הזה הזוי ושקרי פרי עטם של "האובייקטיבים" וה"נאורים" צופיה ודן מלר.

vizini

New member
היית בכל כנסי החזרה בתשובה

שהתקיימו אי פעם? כי אם לא, אז טענתך ב-1 איננה עובדה. היא ספקולציה (שלא לומר שקר).

saar7650

New member
תוכיח אתה!

אני צריך להוכיח שאירוע לא התרחש?... תוכיח אתה שהתיאור שבאתר חופש אכן התרחש והוא לא הזוי. עד היום לא שמעתי ולו פעם אחת ממכרים שלי על כנס שבו הסתובבו אנשים מחופשים לרוחות ושדים על הבמה. מעולם לא קרעו בגדים בסמינרים ו/או בכנסי מחב"תים. אצלכם עושים את זה בהופעות של להקות הפופ למיניהם ושאר הזמרים העבריים דוגמת אביב גפן. כל עוד לא הוכחת שהאירוע לא התקיים אז הוא נשאר בגדר ספקולציה בלבד!

vizini

New member
אתה מתבלבל.

אני לא טענתי שהאירוע התרחש. אתה טענת שהאירוע לא התרחש. לכן מי שצריך להוכיח משהו הוא אתה.

vizini

New member
גם את מתבלבלת

אני לא אמרתי זאת. למה תמיד אתם הדתיים חשים בצורך כה עז להגן אחד על השני גם כשברור שאתם טועים?

saar7650

New member
מי שמתבלבל הוא אתה...

כשאמרתי תוכיח התכוונתי לאו דווקא אליך אלא לאלה שטוענים כי המתואר התרחש... דבר נוסף אני הבאתי מס' עובדות שמטילות ערפל וספק גדול אודות המתואר באתר חופש. תתמודד עם העניין במקום לבוא ולטעון טענות חסרות כל שחר.

saar7650

New member
לא הייתי...

אבל, יש פתגם האומר- המוציא מחברו עליו הראיה! כלומר- אם אדם טוען שאירוע התקיים הוא צריך להביא הוכחה. חלק מההוכחות שביקשתי מצויות בהודעה הזו, נראה אם אנשי חופש ימציאו את ההוכחות המתבקשות, אחרת התיאור יישאר תחת ערפל קודר ואולי אף הזוי ושקרי! תיאור אנשים הלובשים ציצית לאנשים שהתחפשו לרוחות ושדים המגיחים מהאפילה הוא אך ורק פרי דמיונם של המחברים כל עוד לא הוכחה טענתם.

vizini

New member
לא לא, אתה מתבלבל.

ראשית, אתה הפנית את טענתך אלי, בתגובה להודעה שלי. גם אמרת "תוכיח" ולא "תוכיחו". ושנית, אתה לא הבאת שום עובדות. טענת טענה "בכל הסמינרים שהתקיימו מעולם לא קרה אירוע מסויים", וכדי לטעון טענה כזו, היה עליך להיות נוכח בכל הסמינרים שהתקיימו. אם לא היית נוכח, האמירה הזו איננה עובדה. במקרה הטוב, היא ספקולציה. במקרה הגרוע, שקר. אני אתן לך להנות מהספק...

tamarhp

New member
ממממממ

משהו מדגדג לי בזכרון.... זה לא החילוניים שאמרו שמעמד הר סיני לעולם לא קרה, כי הם לא היו נוכחים שם? החלפנו צדדים....

vizini

New member
לא. מעמד הר סיני מוטל בספק לא מפני

שחילונים לא היו שם, אלא מפני שאין שום עדות לכך שמישהו בכלל היה שם. למעשה, אין כל עדות לכך שקיים בכלל מקום כזה.

למעלה