אין פה שום הגזמה ותכבד את דעתי
אתה מדבר כאילו זו תוכנית שירה שנמדדת נטו על מוזיקה והקהל מבין בזה בצורה הנכונה והמדויקת של איך זמר צריך להישמע או איך דיווה (לא הבנתי למה החלטת שצריכה לזכות דיווה, או שהפכתי את תמר לדיווה. )
לתמר יש סיכוי ענק לזכות , שוב, אני בכלל לא מדבר מטעם אישי , לא יפריע לי אם תודח בתכנית הקרובה , אפילו ארצה בזה. אבל יש בה את כל מה ש״נכון ״ ל״כוכב״ שאיתו אפשר להזדהות, להתחבר, להתאהב, לרצות שיצליח ושמרגשת.
מבחינתי רוני פרי שונה מענבל , כי היא מביאה יותר חזק ויותר חשוף את הפגיעות שיש בה , מה שענבל עוד לא יודעת לטעמי , בטח לא ברמה של רוני שהייתה נהדרת . רוני גם מביאה כל שיר עד הקצה ועם הרבה אינטלגנציה ופרשנות שענבל עדיין לא שם , אין לענבל בן שטרית ביצוע שממש נשאר איתי . עם רוני לא רק נשאר לי הביצועים שלה אלא פתאום המנגינה והאלתורים המסוימים שעשתה שם . יחד עם זאת, רוני עדיין הפסידה לאופיר , המוזיקלית פחות, אך היותר רגישה ומתוקה .
ואם תשאל אותי, אמנם האהדה שלה הייתה כן צמודה לשל אופיר, אבל הפער הזה שהיא בסופו של דבר ״הפסידה״ לה (כי הרי זה חרטא ההפסדים האלה בריאליטי) , זה קשור אם לא ב100 אחוז אז לפחות מעל 70 אחוז לעניין הזה שקיים בה הקור והמוזרות. (לדעתי, 100 אחוז קשור לזה)