הקטגוריה שהשועל הכי מחכה לה הערב

juspan

New member
פורטיס עשה את הבחירה שלי

ואני מניחה, כמו שאני "מכירה" אותו (טוב, לא ממש צריך מרכאות כאן) שגם אצלו זה לא עניין של טעם אישי דווקא (הגיוני שאם היו מכריחים אותו להקשיב לדיסק שלם של מישהי מהן היה מעדיף את מאיה אמה ולא את עדן.

הבעיה שממילא צריך לנפות עוד אחד בכל קטגוריה

xjoiq

New member
הוא כבר סימן את תמר פרידמן/ענבל ביבי

תתכונני לתפוש פוזיציה את מי מהשתיים היית מעדיפה שיגיעו לתחנה סופית בתוכנית

juspan

New member
הצלחת לבלבל אותי

בהודעה הזו אני מבינה שהוא סימן את תמר או ענבל למובילות שלו, אבל מההודעה למטה אני מבינה שדווקא התכוונת הפוך ושהן המסומנות שלו לניפוי הסופי, כן?

xjoiq

New member
לניפוי,ב-2 המקומות התכוונתי לניפוי

אולי לא התנסחתי טוב תחנה סופית הכוונה הביתה

danlevin1

New member
ממש לא תמר

הוא סימן את תמר לגמר , הוא השופט הכי חכם ומנוסה , הוא לא יעשה את הטעות הזאת
היא אחת המתמודדות הכי מבטיחות שלו

לגבי ענבל ביבי - אני חושש לה כי אני חושב שהיא מאוד מוכשרת
אם זה היה תלוי בי , להופעות החיות - שתי הענבליות ותמר

xjoiq

New member
תראה מאוד ייתכן שזאת תהיה ענבל ביבי ולא תמר

אבל תהיה מודע לכך שהסיכוי/ההסתברות שזאת תמר ולא ענבל ביבי גדול מ-0 וזה לא יהיה אובדן גדול כי השירה שלה מאוד קרה כמו שכתבתי לך באשכול הזה פה בהמשך למטה
בכל אופן 100% שזו אחת משתי אלו שהולכות הביתה.
ואם אתה לא מאמין לי ואתה רוצה להיווכח לבד תסתכל בוידאו ב- 1:00:26

danlevin1

New member
שטויות

אם את מתכוונת לקטע שאומרים שצריך להיפרד מאחת מהשתיים ומראים את תמר ואז את ענבל ביבי
זה סתם מקרי באותה מידה זה יכל להיות כל אחת בקטע, זה נועד להטעות אותנו
וחוץ מזה שזה מכוון להדחה של השלב הזה ולא של השלב הבא

חוץ מזה , השירה שלה מדהימה , את לא מתחברת אליה אבל הקהל כן יתחבר אליה
היא לא מודעת לכמה שהיא טובה

xjoiq

New member
תסלח לי אני לא תסלחי לי

אולי יש מן הסתם הרבה בחורות נחמדות פה בפורום אבל לא נראה לי שזה נכון לפנות לניק עלום בלשון נקבה בפרט שבמרחק לחיצה בודדת אתה יכול לראות אם מדובר בזכר או נקבה.

אני חושב(אתה שם לב?) שזה ממש ממש לא מקרי. והם לא ינסו להטעות אותנו עד כדי כך פשוט הם באמת שקלו להדיח אחת משתי אלו אבל הם דחו את זה לפרק הבא כי קודם כל הם הגיעו למסקנה שבכל מקרה צריך להדיח את מאיה ואז הם יתפנו לסוגיה את מי משתי אלו כדאי להדיח והם ישתמשו לצורך החלטה גם בהופעה השניה של בתי השופטים

לקהל על פי רוב קשה להתחבר לשירה קרה(אצלי זה יותר קיצוני אבל גם אצל הקהל זה קיים) ברגע שהקהל יגמרו לסנן את מי ששר לא הכי טוב היא הראשונה בתור אחרי זה להיות מנופת.
נכון שהרבה מהחן שלה זה האי-מודעות שלה אבל זה לא מספיק בפרט בפרט שיש מועמדים שיש להם את החן הזה של התכונה הזאת(בן גולן אורי שכיב ענבל בן שיטרית)אבל אין להם קור בשירה שלהם.

danlevin1

New member
קודם כל

חיפשתי בכל הודעות לראות אם זה בן או בת ולא מצאתי , זה מאוד מבלבל פה ואי אפשר להאשים אותי בזה
דבר שני , אתה לא הקהל , אתה לא מייצג את דעת הקהל אז דבר בשם עצמך , אני אומר שלדעתי הקהל כן יתחבר אליה אבל זה נראה בהופעות החיות

הם לא שקלו להדיח את תמר אז תצא מהסרט

xjoiq

New member
לא צריך לחפש בכל ההודעות

מספיק ללחוץ על הניק וזהו
ודרך אגב גם באשכול הזה יכולת לראות אפילו בכותרת הנושא נון-קונפורמיסט בלשון זכר ולא נון-קונפורמיסטית בלשון נקבה.
וחוץ מזה במקרה ספק על פי חוקי העברית פונים בלשון זכר.

ייתכן שכבר בפרק הבא תיווכח שכן היה ספק לגבי תמר
בנסיון להעריך את טעם הקהל אני מנסה לשקלל נתונים מוזיקליים אובייקטיבים "טמפרטורת" הקול הוא נתון הרבה יותר אובייקטיבי מצבע הקול למשל. ליאור דרעי מהבנים הודח למשל גם בגלל בעיית "טמפרטורת" הקול וחוסר חיבור לטקסט ותראה את מי אפילו השאירו בשביל להדיח את ליאור-את טווסי.
אני יודע שתמר מאוד מעוררת סימפטיה וקשה לך להסתכל על זה שלא מתוך פוזיציה אבל השירה של תמר קרה לא פחות מליאור דרעי ורק הסטאר קוואליטי והחוסר מודעות שלה מרימים אותה קצת.

danlevin1

New member
בסדר

צודק

אני לא אתוכח איתך תמר , אתה חושב שאתה מבין את לב הקהל ואת השופטים אז נחיה ונראה
אתם עוד תאכלו את הכובע

NP16

New member
אם התכנית הייתה ברדיו ,

אולי יכולתי להסכים איתך . אבל למטה אתה אומר" רק הסטאר קוואליטי והחוסר מודעות שלה מרימים אותה קצת."

אז זה ממש לא קצת , זה הבדל ענק וזה מה שהופך את תמר להיות אחת המתמודדות הרציניות לקחת גם את העונה. יש לקהל יכולת להתחבר אליה למרות שבשירה יכול להיות משהו קר וזה הדבר הכי חשוב. מה גם שאני חושב שהיא כן יכולה לשיר גם בצורה מרגשת. אני לא מתחבר , אני לא ארגיש הפסד גדול אם תודח , אבל אני ממש לא חושב שזה הולך לקרות וגם בהופעות החיות היא תגיע רחוק להערכתי את הקהל . (ובאמת שאישית אני בסדר איתה, אבל לא יותר מדי),
דווקא ענבל בן שטרית, אמנם מאוד חמה ונראה לי אדם מקסים , ושירה אמיתית וכנה , אבל היא כן משדרת לי איזה קור בהרבה יותר, משהו שהרבה יותר קשה לפרוץ ולהבין אותו ואני חושש שהקהל לא יצליח להתחבר אליה מדי .בכוכב הבא היא יכולה לקבל "עברתי" מהקהל , אבל פה אם מישהו יצטרך לבחור אם לסמס לה , או למישהו אחר, יילכו על הפייבוריט ולא עליה.

xjoiq

New member
הגזמת

"אחת המתמודדות הרציניות לקחת את העונה"...

תראה ברור שההפקה מפמפמת אותה חזק אבל זה לא מספיק יש גבול לכח של יחסי ציבור. תהפוך אותי תנער אותי עדיין אחרי הכל זה ייראה לי הזוי לחלוטין שאפשר לבנות דיווה בלי שהיכולת המרכזית שלה זה השירה המשובחת(ברמה מקצועית) אלא רק הדברים שמעבר(ע"ע הכוכב הבא שם מנסים לתת הדגשים לדברים שמסביב). סורי,אי אפשר להגיע גבוה בתחרות שירה מבלי שהזמר מחובר לטקסט ומבלי שהוא משדר שהלב שלו נמצא בתוך השיר דיפ אינסייד.

לגבי מה שכתבת על ענבל בן שיטרית אני אוכיח לך שממש לא זה סוג ה"קור" שיפריע להתחברות הקהל- קח את רוני פרי שהיתה בדה וויס האחרון,אני חושב שסוג הקור שאתה מדבר עליו היה לה ממנו בכמויות אפילו פי כמה מענבל בן שיטרית ובכל זאת השירה של רוני פרי היתה חמה והקהל אהב את זה(לא פעם ולא פעמיים היא הצליחה ללחלח אותי למרות שלא התחברתי אליה כמעט בכלום בדברים שמעבר ואילו לענבל בן שיטרית יש דווקא רקע טוב בדברים שמעבר לעורר סימפטיה מרובה מצד הציבור ורצון לחמם ולחבק את ה"קור" הזה במגמה להעלימו).

NP16

New member
אין פה שום הגזמה ותכבד את דעתי

אתה מדבר כאילו זו תוכנית שירה שנמדדת נטו על מוזיקה והקהל מבין בזה בצורה הנכונה והמדויקת של איך זמר צריך להישמע או איך דיווה (לא הבנתי למה החלטת שצריכה לזכות דיווה, או שהפכתי את תמר לדיווה. )
לתמר יש סיכוי ענק לזכות , שוב, אני בכלל לא מדבר מטעם אישי , לא יפריע לי אם תודח בתכנית הקרובה , אפילו ארצה בזה. אבל יש בה את כל מה ש״נכון ״ ל״כוכב״ שאיתו אפשר להזדהות, להתחבר, להתאהב, לרצות שיצליח ושמרגשת.

מבחינתי רוני פרי שונה מענבל , כי היא מביאה יותר חזק ויותר חשוף את הפגיעות שיש בה , מה שענבל עוד לא יודעת לטעמי , בטח לא ברמה של רוני שהייתה נהדרת . רוני גם מביאה כל שיר עד הקצה ועם הרבה אינטלגנציה ופרשנות שענבל עדיין לא שם , אין לענבל בן שטרית ביצוע שממש נשאר איתי . עם רוני לא רק נשאר לי הביצועים שלה אלא פתאום המנגינה והאלתורים המסוימים שעשתה שם . יחד עם זאת, רוני עדיין הפסידה לאופיר , המוזיקלית פחות, אך היותר רגישה ומתוקה .
ואם תשאל אותי, אמנם האהדה שלה הייתה כן צמודה לשל אופיר, אבל הפער הזה שהיא בסופו של דבר ״הפסידה״ לה (כי הרי זה חרטא ההפסדים האלה בריאליטי) , זה קשור אם לא ב100 אחוז אז לפחות מעל 70 אחוז לעניין הזה שקיים בה הקור והמוזרות. (לדעתי, 100 אחוז קשור לזה)

LiRs Lullaby

New member
טוב זה היה ברור כשהציבו אותן ככה

עדן עם הקול הענקי, ליד גברת אובר ביטחון עצמי ששרה עם קול של חתול גוסס....

המתמודדת האחרונה מהבוגרים שעוברת הערב נטע

לא להאמין כמה פרסומות הם דחפו לפני הקטע הזה

xjoiq

New member
חכה לפרסומות שיתקעו לנו בשבת לפני ההחלטה בין

עזרן לטווסי

ובסוף...יבחרו בטווסי(אני מכין אותך נפשית)
להרחיק גרזנים ופטישים מהישג יד במוצאי שבת הקרובה

בינתיים ההפקה מכינה אותנו נפשית לחווית המילניום והיא החליפה את המנטורים,בסיומי קטעי הוידאו,שקוראים להרשם לערוץ היוטיוב,היא החליפה אותם בקרקוקליות בן גולן וב..יהב טווסי יעני הוא אמור לככב להם עוד הרבה בתוכנית ככה שכל וידאו שתראו תוכלו אגב כך גם להיזכר בו וכמובן לקבל אותו בלייב.

טוב, זו הייתה תוכנית חלשה יחסית

אבל הגעתי למסקנה חותכת והיא: אם פורטיס היה חיה הוא היה צב.

ג'אספן, תיאורית הקטגוריות שלך עבדה גם עם הבוגרים...

למעלה