טוב תשמעו
אני מסכימה עם העיקרון של מה שאתם אומרים. אבל אני חושבת שזה לא ישים בבחינה המעשית: כי יש בלוגרים שכותבים פעם בשבועיים, אז אין בעיה לקדם את כל הרשומות שלהם בלי לעבור את ה"מכסה", כי יש בלוגרים שכותבים כל יום ומגיע להם להיות מומלצים לעיתים קרובות, וכי יש הבדל, בעיני, בין מנהל פורום לעובד תפוז בשכר. ואני מוציאה מהכלל הזה את עצמי- כי בכל זאת זה פורום הבלוגיה, אז ברור שזה קצת יותר בעייתי (ולא ניכנס לזה) אבל מנהלי פורומים שאינם קשורים לבלוגיה לא מקורבים יותר לצלחת בבלוגיה מכל בלוגר אחר בעיני. עובד תפוז, לעומת זאת, זה משהו מאוד שונה. ומנהל קומונה- טוב, זה בכלל... כל גולש בתפוז יכול להיות מנהל קומונה. זה ממש לא מקורבות. אני לא חושבת שאפשר לקבוע ממש כללים מתימטים לכמות של קידומים וכו', אבל אני יודעת שאפשר אחרת- כי היה פה אחרת. כי היו תקופות שהיו המוני המלצות על בלוגרים לא מוכרים, ושהייתי יושבת לקרוא כמעט כל רשומה במומלצים. היום לעיתים רחוקות יש נושא שמושך אותי להקליק. ובנוגע לרכשים החדשים מישרא- אני מבינה למה תפוז מתלהבים ונרעשים ושמחים מהם. אבל הם צריכים להבין שהם יוצרים אנטגוניזם אצל שאר הבלוגרים בתפוז, וכן, נוצרת תחושה של "ואללה, אנחנו כאן כבר חודשים, ואף אחד לא עושה מזה כל כך הרבה רעש". בקיצור, אני מאוד מסכימה שהתחושה הנוצרת היא שהעורכים מחפשים לעצמם חיים קלים, אבל השינוי לא באמת יכול לבוא מנוסחאות, אלא מהרבה רצון טוב של תפוז.