הקידומים בעמוד הבלוגיה ובעמוד הראשי של תפוז

parfyon

New member
אוף. מאוד השתדלתי לשים את הלינק כמו שצריך

הדרך לגהנום רצופה כוונות טובות.

נוריתהה

New member
רוב הפעמים זה עולה על 300

אבל זה לא בגלל קידום תפוז כי אם בגלל שמחפשים בגוגל וגם מספר ערכים בויקיפדיה מזכירים את הבלוג שלי. למה הייתה אמורה להוביל הכתובת?

דנטל

New member
אל דאגה, גם סקס לא ממש מקדמים פה

הבלוג שלי בניק דנטל קיים מעל 4 שנים וקודם 3 פעמים בלבד (ופעם אחת בשער תפוז כשעוד לא היתה הבלוגיה). בנוסף, בלוגים למבוגרים בלבד הרי אפילו לא מופיעים בעדכונים האחרונים ועל "כדאי שתקראו" אין אפילו מה לדבר, כי אלה בלוגים שמקודמים רק בשעות הלילה. ולא, אין לי טענות, אגב. רק מדגישה את ההפרדה בין "צהוב" לבין סקס.

נוריתהה

New member
לא רק סקס בלילה

פעמים קודמתי פעם בשער תפוז ופעם בבלוגיה וזה היה בים 12 בלילה ל 5-6 בבוקר. כנראה הלילה טוב רק ל-סקס, ואם אין סקס אז שיקראו ספרים.

דנטל

New member
ברור שלא

הרעיון הוא לקדם רק פוסט אחד על סקס באותו זמן, כך שבעצם בכל יום - יותר נכון לילה - יכול להיות מקודם רק בלוג אחד למבוגרים בלבד ואם נתיישר אל המציאות - בכלל לא בכל יום מקודם בלוג למבוגרים. בכל מקרה, בשאר משבצות הקידום מקודמים בלוגים בנושאים אחרים. חוץ מזה, לילה זה באמת טוב לקריאת ספרים (אני מאלה שלא יכולים לקרוא בנסיעה, למשל, זה עושה לי להקיא
).

נוריתהה

New member
אם בלילה קוראים ספרים

אז דבר אחרון שיעשו אנשים אלה זה לשבת מול המחשב (לא הגיוני?)

דנטל

New member
תלוי באיזו שעה

אנשים מקצים לעצמם שעות מסויימות לכל דבר. בכל מקרה, אני מבינה אותך וגם מסכימה שאין כל כך סיבה שהמלצה על פוסט שמבקר ספר תופיע בלילה, בטח לא כשזה חוזר על עצמו, אבל אני גם לא מזלזלת (ולא טוענת שאת מזלזלת
) בסוג הגולשים של הלילה, גם אם הם בכמות פחותה.

suki da yo

New member
אגב

זה אחד הספרים הגרועים. ביקום. כולו. על כל מימדיו. הוא כל כך גרוע שהוא הכניס אותי לדיכאון עמוק מרוב גריעות

Jack Cole

New member
תסלחי לי כן

אבל ההתעקשות שלך על קידומי ספרים מגוחכת. כמה עמודים בעיתון היומי מוקדשים לספרים? אפס. מדובר על 5 עמודים במקרה הטוב בעיתון סופשבוע. למה את חושבת שזה יעניין מישהו לקרוא מה חשבת על ספר מסוים?

נוריתהה

New member
ואם לענות ברצינות

עצם זה שיש לי יותר מ 300 כניסות ליום לבלוג מכל רחבי הרשת כאשר אנשים במודע מחפשים ביקורת על ספר ואילו הממוצע הסטנדרטי הוא 50 מדבר בעד עצמו. מישהו אמר לי פעם "תדברי במספרים, גברת". הנה דיברתי בסמספרים או מספרים דיברו בעד עצמם.

suki da yo

New member
אתה יודע שאפשר להגיד את זה על 99%

מהנושאים שאנשים בוחרים לכתוב עליהם, נכון?

goldy

New member
איזה יופי שחזרתם../images/Emo24.gif

תעשו לעצמכם טובה, לפני שאתם מציעים משהו ל
תבדקו היטב את היחס שהם נותנים לגולשים בפורום המשוב. קומיקסים לא חייבים להיות מצחיקים, יכולהיות להם אמירה מאוד חזקה בנושאים אחרים.

dornat

New member
ייתכן הכל נעשה בעסקה מראש

זו התחושה שלי לגביה ולגבי עוד כמה שעברו מישרא בלוג.

תחושה? זה לא ברור?

באמת מישהו חושב שזה מקרי ש3(?) בלוגרים עברו לפה מישרא ותפוז אשכרה טרחו להודיע לכולנו על כך? לא שיש לי בעיה עם זה...

dornat

New member
אני חושבת שצריך לשנות את המבנה

של העמוד הראשי בתפוז כך שיכיל יותר מקום לפרסום בלוגים, כי כרגע לא נכנסים בו הרבה. זה בזבוז של מקום יקר. דבר שני הייתי מחלקת את העמוד לסוגים של בלוגים. יש אנשים שמראש לא מעניין אותם לקרוא בלוגים ברמה מסוימת, יש כאלה שמעונינים דווקא סיפורים מהחיים וכ"ד אבל לשים בכל העמוד הראשי בין ארבעה או חמישה בלוגים בלבד זה מעט, תוסיפו לזה שהרבה פעצים כולם בעלי אותו אופי וסגנון אז בכלל חבל. המון קוראים לא מגיעים לחומרים מצוינים וטובים. ובזה תפוז מגדיר ומגביל את עצמו לציבור קוראים מאוד מסויים.

למעלה