הקידומים בעמוד הבלוגיה ובעמוד הראשי של תפוז

דנטל

New member
מה הקשר?

בגלל שהיא מנהלת דווקא את פורום הבלוגיה? נו, אז? אולי גם לא לקדם את הבלוגרים שכותבים פה כל יום בגלל שנכנסים יותר לבלוג שלהם מפה מאשר נכנסים אליהם בזכות נוכחותם בפורומים אחרים?
 
ולמה לא פשוט

לא לקדם את מה שלא היה מקודם אלמלא כתב אותו עובד תפוז? (בהנחה שזה בכלל קורה, אני לא שמתי לב לזה)
 

SilentMike

New member
מראית עין?

1) איך אפשר להבטיח ניתוק בין תפקיד בולט לבין השפעה על קידום? 2) לא צריך להתעלם מכך שמי שיש לו תפקיד בולט (כמו ניהול פורום הבלוגיה) מקבל למעשה קידום כל הזמן.
 

SilentMike

New member
רעיון טוב.

את מפוטרת. את לא הדוגמא שלי יותר. סליחה ששמתי אותך באמצע הענין הזה.
 

דנטל

New member
היא קודמה גם כשהיא לא ניהלה פה

פשוט בגלל שהיא כותבת טוב ולרוב גם מצחיק.
 

SilentMike

New member
אני לא מתווכח.

יש לה פוסטים טובים. אגב, לפי דבריה של סוקי היא לא מקודמת מאז שמונתה ואני מאמין לה כך שבשום פנים ואופן לא היו דברי דברי ביקורת כלפיה (וגם אם היא היתה מקודמת זה לא בהכרח אומר שזו תוצאה מפעולה מודעת שלה).
 

suki da yo

New member
ההפך הנכון:

מאז שאני מנהלת לא יצא לי להיות מקודמת. אבל בוחרים דוגמא אחרת. תהיי את דוגמא. את מנהלת!
 

דיטי

New member
סליחה שאני עונה בניק הזה

אני פשוט תחת מתקפת קידומי 2007 ועשרות מסרים. שוב*. אל תדאגי, בטח יש מי שחושבים שזה בגלל שאני "מקורבת". לעומתם, דבורית בטח שואלת את עצמה "מקורבת??? מי זו? חשבתי שהיא סתם שמנה". היה נדמה לי שלא קודמת מאז שאת מנהלת, אבל מכיוון שאני לא נכנסת כל יום (וגם יותר מכך) לשער הבלוגיה ולא בדקתי את מצב הבולים שלך, לא יכולתי להיות משוכנעת בכך ולא רציתי לכתוב משהו חסר בסיס. *תודה למי-שזה-יהיה שהחליט לקדם את הפוסט שלי שוב, זה מחמיא ומרגש המון!
בצלאל, כבר צייצתי על כך בעבר, הייתי מ-מ-ש שמחה אם היה אפשר לבחור שהתגובות לפוסט יהיו רק בעמוד אחד. לפחות בשביל בעל הבלוג שגם אמור למצוא את התגובה שקיבל במסר בתוך מאתיים חמישים תגובות שמשתרעות על פני 4 עמודים. או שהמסר יוביל ישירות לתגובה, גם היה מקל עלי מאוד.
 

suki da yo

New member
כבר שלושה ימים

שאני מחפשת שוב ושוב תמונה מסויימת של ג' יפית מסויימת, כדי להעלות את מצב הרוח
 
מה זה "בעלי תפקידים"?

מנהלי פורום זה "בעלי תפקידים"? ולא הבנתי, יש מישהו שלא היה ברור לו שהמגדרים הגיעו בתיאום עם תפוז?
 

SilentMike

New member
לתפוז זה כנראה לא ברור.

כי הם מגלגלים עיניים ואומרים שאין פה שום מגמה.
 

נוריתהה

New member
דעתי הצנועה

מנסה להזכר במשל או סיפור ילדים שבו כל כך התלהבו מאורחים עד שלא שמו שלך שבני הבית ברחו. רק בגלל עצלנות שלי וחוסר זמן, אני לא עוברת מכאן. לא, אין לי מיליונים של כניסות יש לי בסך הכל 150-300 ליום ואתם יודעים מה? כמעט כולם באות מחוץ לתפוז, מגוגל ומחיפושים אחרים. הכתיבה שלי מספיק טובה להוצאות ספרים לשלוח לי ספרים לסקירה אך לא מספיק טובה לקדם, אפילו לא ל"דף אחורי" של תפוז. אין לי מוגש מי זאת זרובבלה ולא דודה מלכה אבל הקידום שהן קיבלו היה מעל ומעבר. ואני כל הזמן "מתחננת" שיקדמו מעט ספרות וספרים. אפילו לא שלי יש הרבה כאלה שקוראים ספרים וסוקרים אותם. מה יקרה אם פעם בכמה ימים תקדמו בבלוגיה או/ו בדף הראשי המלצה על ספר? מבטיחה לכם בקרוב המלצה על ספר שיש בו המון זיונים, וסקס מכל סוג ומכל מין ("בת זונה אמיתית"), עם כל אחד ובכל פוזה אפשרית. מקווה שזה יהיה מספיק צהוב בשבילכם ותקדמו את הביקורת. אומנם כתבתי בציניות אבל הספר הוא אמיתי.
 

parfyon

New member
150-300 כניסות ביום זה די הרבה

נראה לי. אצלי יש בממוצע איזה 50-60 וגם זה רק בגלל כל אלה שמחפשים "ציצים", בגוגל בתמונות ולבסוף נתקלים בזה - http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/2e/Gynecomastia_001.jpg/800px-Gynecomastia_001.jpg&imgrefurl=http://www.tapuz.co.il/blog/viewentry.asp%3Fentryid%3D1134810&h=600&w=800&sz=69&hl=iw&start=10&sig2=P_ua9eK2jH4tY-jIr3CxEg&tbnid=fHQYovBWGLSNNM:&tbnh=107&tbnw=143&ei=fOlzR87ANpi8-gLSv5DXDw&prev=/images%3Fq%3D%25D7%25A6%25D7%2599%25D7%25A6%25D7%2599%25D7%259D%26gbv%3D2%26svnum%3D10%26hl%3Diw
 
למעלה