חשוב זה בהחלט!
מה שחהמן מציעים כאן, הוא קצת בעייתי, אבל כמו שנאמר "יש דברים בגו" יש המון אנשים שהבלוג שלהם מקודם בצורה מסיבית למדי, וכשיש צדק, אז יש צדק (דוגמאת "עכבר כחול מדבר", קבל כבוד! אחי!!!), אבל יש בלוגרים, כגו: ROSK הזה, שאני לא יודעת אם שמת לב, אך באופן תדיר, כימעט כל יום (או לפחות פעמיים בשבוע) הוא נמצא במומלצים. אין לי שום דבר נגד הבחור, בכלל לא.. אך אני חושבת שבמקום לקדם אותו, עשו פעולה הפוכה. הוא נמצא במומלצים באופן כל-כך תדיר, שאני אפילו לא נכנסת אליו... וחבל, כי אם יש לו באמת רשומה טובה, אני מפספסת (סטייל הילד שצעק זאב). יש המון רשומות בתפוז ממש מקסימות וכובשות. אחד מהמנהגים שלי, למשל, הוא להיכנס לעמוד הראשי של הבלוגים וללחוץ אחד אחרי השני בכל הפוסטים שפורסמו בשעה האחרונה, ולרוב, הפוסטים כל-כך טובים (כימעט כולם) שמייד אני לוחצת על "המלץ". אני רואה שלעיתים ההמלץ שלי מקבל תפנית כזאת שהפוסט מייד מקבל מומלץ בתפוז, אבל, כמובן שעל הדרך המון פוסטים טובים ויפים פשוט נעלמים. מצד אחד הקידום של כל הסלבס למיניהם הוא מעצבן, אבל אתם חייבים לראות את זה גם מהפן של תפוז, לסלבס נכנסים, כניסות משמעותם כסף, ובת'כלס, תרצו או לא, תפוז זה מקום שרוצה להרוויח כסף, לגיטימי, לא?!? מצד שני, להביא "טאלנטים" מישראבלוג... דיי הזוי בעיני... כאילו מה, כולה ילד בן 18, כמה כבר יש לו להגיד (מסתבר שהמון)... אז נחמד שהוא מצליח, אבל הקידום שלו פשוט לא הגיוני. 2 מיליון כניסות יש לבחור??? טוב זה בחלט יכול להביא לו איזה כבוד, אבל לא ייחוס, או איכות... מקריאה של הפסט הראשון שלו נוכחית לדעת שהבחור אכן יודע לחבר משפטים כמו שצריך (וגם רברבן לא קטן), אבל מכאן ועד לאיכות... יש לילד עוד הרבה ללמוד. נוריתהה למשל, שמתהדרת בלא פחות ממאה כניסות ליום, נחשבת בעיני לבלוג איכותי, כי רמת התוכן היא בוגרת, אישית ועם נוכחות, אך אם זאת, אני יכולה להבין את הסיבה שלא הרבה מהפוסטים שלה מומלצים, ולא בגלל שהיא לא טובה, אלא משום שהבלוגים שנמצאים במומלצים הם בלוגים שקהל רחב יותר של אנשים יכול למצוא אותם נוגעים לו, לדוגמאת הבלוגים של הסלבס למיניהם. אין צדק בכך, אני יודעת, אך עדיין זה בגדר הגיון ריאלי, לא?!? נוריתהה, את לא צריכה את בול המומלץ, למי שיש מאות כניסות בשבוע, יכול לדעתי, לנו על זרי דפנה (כפי שמגיע לו). בקיצור, (ארוך אני יודעת) חהמן צודקים ולא צודקים.... יש באמת רשומות שמגיע להם להיות מומלצות והן נעלמות, וכמובן שיש בלוגרים שמקודמים לסתם, אבל מה שאתם מציעים פה הוא לא כל כך הגיוני וריאלי. כן צריך למצוא או לבנות איזשהי מערכת סינון שתיתן במה לכמה שיותר בלוגרים איכותיים. אבל אין זה צודק להעניש בלוגרים טובים, שכל פוסט שלהם הוא בגדר יצירת מופת, להיעלם מעל המומלצים, רק בגלל שהם היו שם. בלה