הקליפ "אין לך מקום" - תגובות לכאן
.

Z A M i

New member
חחחח ממש הזכיר לי את השבירת מראה של אוונסנס

באבריבאדיס פול.
כלמקרה, אם את לא צינית- אז..ממש רואים שזה משהו שעשו במחשב..
וזה באמת קצת מזכיר את הדרך לברלה מהבית של עמרי.

Tul השניה

New member
אחלה קליפ

כאילו שמאים תלהקה מנגנת וזה זה ממש יפה אבל לא כ"כ הבנתי מה הקשר של הקטעי משחק לשיר חח מישהו הבין?

../images/Emo121.gifאני

לא
הקטע היחידי שהבנתי זה שכל פעם שהשיר חוזר על עצמו ב"אין לך אין לך מקום" הוא דורס אותה

וואו ../images/Emo99.gif

ממש אהבתי. ממש. בכנות, ציפיתי לסתם משהו, אבל הקליפ ממש ברמה גבוהה לדעתי. שיחקו אותה

TancH

New member
פאקינגשיט

ממש ממש אהבתייייייייי איזה יפים הם!! התגעגעתי אליהם!!

שחוררר

New member
אוקי

זו דעתי חברס, תקבלו לא תקבלו. הקליפ תכלס מצולם בצורה פנטסטית, ערוך ברמה מקצועית, הגיטרות עם המגן דוד, הגשם, הזכוכית, המשחק הכל מרגיש נורא מתקדם, משהו שעוד לא ראינו אצלהם, משהו נורא מרגש (במיוחד לאחר כמה שנים טובות של ציפייה) אבל תכלס עכשיו מה הקונספציה?! יכולתם לומר את המשפט הזה בהיכל התרבות מול קהל של כמה מאות אנשים אבל לא יכולתם ליישם אותו!? אם כבר הוצאתם שיר שמורכב כולו מ-3 שורות לחן שלא משתנה חוץ מכמה ברייקים "מפתיעים" לפחות את הקליפ אני מתחנן שתעזרו לי להבין, לפחות בצפייה העשירית. מצטער, למרות שזה מרגש לראות קליפ של אחת הלהקות הגדולות והאהובות עליי, שההערצה שלי התבססה אצלהם במיוחד בתוכן. הריגוש עולה פה על המציאות. והמציאות אומרת לא. שלא יתפלאו אח"כ שהם מושווים ללהקות סתמיות שבשיא של השיר הסולן מגלה שהוא נמצא אשם (ואני שואל למי אכפת?). אבל בסדר, מטעויות לומדים... לא? מחכה לדיסק.

eliavtu

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo45.gif

<המתפלא היה כי זה כאילו שחדרת למחשבות שלי ותרגמת למילים:O> אתה לבן במקרה ? :p סתם, סתם.

t o o s h a

New member
זה באמת קצת מבאס שצריך לראות את הקליפ

הרבה פעמים בשביל להבין אותו. אני בטוחה שיש קונספציה נסתרת מעינינו, למרות שזה קצת נאיבי לומר את זה. אני בכל אופן מרגישה שה ם מנסים להעביר לנו מסר כלשהו שאנחנו לא מצליחים לקלוט...

שחוררר

New member
לא נראה לי

כמה שתחפרי במילים, אין הרבה מה להעמיק בהם. באמת שאין. זה כמו לטחון מים. יש רעיון מסויים, אבל הוא ממש לא רציני, לפחות לא כמו פעם... וזו האכזבה כאן.

שחוררר

New member
אין לך מקום.

אתה באמת צריך שנסביר יותר מזה!? רמה של גן נהייתה בפורום הזה. קצת יותר רצינות לא תזיק.

למעלה