הקפצת הדיון בנושא הלידה

מה זה בעיות?

המוטוריקה שלו על הפנים. - הוא בן שלוש וחצי ועדיין לא מוסגל להוריד חולצה לבד או לשים סנדלים לבד. החגורת כתפיים שלו מאוד חלשה. הוא התחיל ללכת יחסית מאוחר - ובכלל כל שלבי ההתפתחות היו יחסית מאוחר (מגיל 9 חודשים). ואין לי מושג עם יהיה בכיתה א או בגן חובה ואם הוא יהיה דיסקלטי הוא עם הפרעות קשב וריכוז (אחוז גבוה של פגים הם דיסלקטים עם הפרעות קשב וריכוז).

נורא ../images/Emo10.gif. מזל שהסוף טוב, ואשמח

לקבל (במסר) את שם הרופא. אמנם לי יש רופא שהוא לא מהאיזור, אבל כדי שאוכל להזהיר חברות.

אפרת12

New member
הקפצת הדיון בנושא הלידה

נראה לי שיהיה עוד קצת מה להגיד בנושא, וכרגע זה כבר לא קופץ

קארין29

New member
נסיון אישי בליס

לפני שלושה חודשים ילדתי בליס את בני השני. הראשון נולד במשגב לדך והיה מצויין. לצערי מכיוון שנסגר בחרתי ללדת בליס. על מהלך הלידה דווקא אין לי דברים רעים לומר. הגעתי בסוךף שבוע 42 והייתי זקוקה לזירוז שנמשך מעל ליומיים כדי להגיע לשלב לידה פעילה. הרופאים דווקא ניסו להניע אותי מלהיכנס לקיסרי, ובסוף באמת הגעתי למשפט המיוחל "פתיחה מלאה". עד כאן, הכל טוב ויפה. אבל בלשב הלידה חיכו לי 2 הפתעות פחות נעימות: 1. המיילדת אמרה שהיא חייבת לחתוך, מה שלא ציפיתי לו בלידה שנייה ולדברי בעלי אם היתה עושה קצת עיסוי היתה יכולה להימנע מחתך. בעלי ראה הכל ממרחק סנטימטרים ומכיר את העניינים שם היטב לאחר כל העיסויים שעשה לי בבית, כך שאני סומכת אל חוות דעתו. 2. הרופא שתפר אותי תפר ממש גרוע וגם מאוד לא אסתטי. אפילו הרופא נשים שלי שראה אותי כעבור 6 שבועות העיד שהתפירה אינה איכותית ושכמה שרירים חשובים שבפתח נשארו מחוץ לתפר, מה שגרם לרפיון מאוד גדול בפתח הנרתיק, דבר שהביא אותי לפיזיותרפיה של רצפת האגן וניתוח בעוד 3 חודשים לתיקון המצב. ומה שהכי גרוע - לאחר הלידה שלי פתאום התחלתי להיתקל בהרבה סיפורים של יולדות בליס שחוו תפירה נוראית. אגב שם הרופא שתפר אותי הוא ד"ר ביבי גיא. לידיעתכן.

למעלה