ועכשיו שאני חושב על זה... סטיבן קינג מפחיד אותי קצת
א אחות שלו New member 26/1/04 #155 טוב טוב אז אנגלית זאת שפה יפה ...ועברית לא! אז מה לעשות?! עדיף מגרמנית... גם אני. כי הם פשוט כ"כ מנסים להצחיק, וזה כבר לפעמים פתאטי. את הליצן העצוב תמיד אהבתי, הוא תמיד היה הכי מציאותי בעיניי. << ילדות קשה? >>
טוב טוב אז אנגלית זאת שפה יפה ...ועברית לא! אז מה לעשות?! עדיף מגרמנית... גם אני. כי הם פשוט כ"כ מנסים להצחיק, וזה כבר לפעמים פתאטי. את הליצן העצוב תמיד אהבתי, הוא תמיד היה הכי מציאותי בעיניי. << ילדות קשה? >>
R Radiated New member 26/1/04 #127 אממממ... כן ...ראיתי שתיקנת אותי על השגיאת הקתיב ההיא בסתר ..... מה לעשות ....אין עבודה אין שפה ....קשה קשה .... מממ.....מה ...לא רוצה צרפת ...נו טוב .....מה עם פולין ? .....שמעתי שהם נכנעו לגרמנים דיי מהר גם ....
אממממ... כן ...ראיתי שתיקנת אותי על השגיאת הקתיב ההיא בסתר ..... מה לעשות ....אין עבודה אין שפה ....קשה קשה .... מממ.....מה ...לא רוצה צרפת ...נו טוב .....מה עם פולין ? .....שמעתי שהם נכנעו לגרמנים דיי מהר גם ....
א אחות שלו New member 26/1/04 #147 אז... שלאאא יעבדו עליכם!! תיזהר מהמדרגה בכניסה למקלחת (פלאשבק: מה כתוב בכניסה למקלחות הגז?)
R Radiated New member 26/1/04 #150 נראה לי שזה היה ידית אדומה מים חמים ידית כחולה מים קרים אבל יכול להיות שאני טועה ....
R Radiated New member 26/1/04 #169 נו טוב לפחות הילד המעצבן הזה שצעק כל שניה " בינתיים סוגרים את המים!!!!!111" מת !.
R Radiated New member 26/1/04 #173 ולי הוא תמיד נראה כמו ... לסבית מנומשת במשבר שקצצה לעצמה את השער ....
א אחות שלו New member 26/1/04 #174 למה לסבית? למה סתם לתת שם נוראי ללסביות? הרי כולנו אוהבים אותן - תחזור בך.
א אחות שלו New member 26/1/04 #177 מממ... רק אל תמתח אותי... מי יודע למה אני מסוגלת כשאני שומעת את המילים האלה... you've been a VERY bad boy...
מממ... רק אל תמתח אותי... מי יודע למה אני מסוגלת כשאני שומעת את המילים האלה... you've been a VERY bad boy...
א אחות שלו New member 26/1/04 #134 מה עם יהודה ושומרון? הכי קל להכניע את כולם שם, זה רק בדואים. רק נבטיח להם 10... אולי... 20... גמלים... ביום והם ייכנעו מיד
מה עם יהודה ושומרון? הכי קל להכניע את כולם שם, זה רק בדואים. רק נבטיח להם 10... אולי... 20... גמלים... ביום והם ייכנעו מיד
R Radiated New member 26/1/04 #136 נוכל.... נוכל למכור אותך לבדואים ממצריים תמורת הגמלים ..... אבל רק אם את מבטיחה שאת לא עושה את זה עם אף אחד מהבדויים עד שאנחנו משחררים אותך ...
נוכל.... נוכל למכור אותך לבדואים ממצריים תמורת הגמלים ..... אבל רק אם את מבטיחה שאת לא עושה את זה עם אף אחד מהבדויים עד שאנחנו משחררים אותך ...