שיגעון
R Radiated New member 26/1/04 #114 אני יאמר לך מה מפחיד אותי ... טלטביז .....תמיד הצליחו להפחיד אותי ...
א אחות שלו New member 26/1/04 #117 ברני גם הפחיד אותי תמיד תמיד ידעתי שלברני ולטלטאבי הסגול יש קומונה של יצורים סגולים וסוטי מין. גרררר
R Radiated New member 26/1/04 #103 מה את לא יודעת ? שכל אנשי החדשות האלה חיים בשביל סאדו ?! ... אף פעם לא שמעת על " בשידור חודר עם רפי גינת ? "
מה את לא יודעת ? שכל אנשי החדשות האלה חיים בשביל סאדו ?! ... אף פעם לא שמעת על " בשידור חודר עם רפי גינת ? "
א אחות שלו New member 26/1/04 #107 אז אתם באים איתי שניכם לעשות פשיטה על אולפן החדשות? First Haim Yavin... and then... THE WORLD !!! גם הפעם זה נשמע טוב יותר באנגלית?
אז אתם באים איתי שניכם לעשות פשיטה על אולפן החדשות? First Haim Yavin... and then... THE WORLD !!! גם הפעם זה נשמע טוב יותר באנגלית?
R Radiated New member 26/1/04 #111 יש לי רעיון יותר טוב .... בוא נעשה פשיטה על צרפת .....זה לא שהם לא רגילים לזה ... פשוט נדבר במבטא גרמני .....הם כבר יכנעו ...
יש לי רעיון יותר טוב .... בוא נעשה פשיטה על צרפת .....זה לא שהם לא רגילים לזה ... פשוט נדבר במבטא גרמני .....הם כבר יכנעו ...
א אחות שלו New member 26/1/04 #113 הממ... אולי תכניע אותי קודם? ../images/Emo8.gif אתה יודע, ככה להתאמן בקטנה לפני המשחק הגדול, כמו להביא ביד, רק לא.
הממ... אולי תכניע אותי קודם? ../images/Emo8.gif אתה יודע, ככה להתאמן בקטנה לפני המשחק הגדול, כמו להביא ביד, רק לא.
R Radiated New member 26/1/04 #120 ראי תצמך ככנועה ..... גררררררר....מיאו .... יאלה ...., להשטלת על צרפת .....קדימה רבוטה רבוטה ....
א אחות שלו New member 26/1/04 #122 (קדימה=דוואי Davay) עצור!! מה ייתן לנו להשתלט על צרפת...? סתם צרפתים. וצרפתיות - שמזכירות לכולנו שהאדם כן בא מהקוף. סתם ביזבוז של האנרגיות של כולנו, אין אופציה אחרת?
(קדימה=דוואי Davay) עצור!! מה ייתן לנו להשתלט על צרפת...? סתם צרפתים. וצרפתיות - שמזכירות לכולנו שהאדם כן בא מהקוף. סתם ביזבוז של האנרגיות של כולנו, אין אופציה אחרת?
א אחות שלו New member 26/1/04 #128 << פלאשבק של עצמי >> כמה מדהים זה אם אני תמיד קוראת להמבורגר "פרה מתה בלחמניה"? יש לך 30 שקל? או שאנחנו משתלטים בצורה כזאת שאנחנו מאיימים שאם לא יתנו לנו ארוחה מוגדלת אז נפוצץ את כל הבלונים וניקח איתנו את כל ההפתעות?
<< פלאשבק של עצמי >> כמה מדהים זה אם אני תמיד קוראת להמבורגר "פרה מתה בלחמניה"? יש לך 30 שקל? או שאנחנו משתלטים בצורה כזאת שאנחנו מאיימים שאם לא יתנו לנו ארוחה מוגדלת אז נפוצץ את כל הבלונים וניקח איתנו את כל ההפתעות?
B Bassman New member 26/1/04 #132 יש לי כרטיס חבר מועדון שם. אני יכול "לרשום" חוצמזה הבוסית הגדולה שלהם מתה אז זה בסדר. וכן זה די מדהים
יש לי כרטיס חבר מועדון שם. אני יכול "לרשום" חוצמזה הבוסית הגדולה שלהם מתה אז זה בסדר. וכן זה די מדהים
א אחות שלו New member 26/1/04 #144 הבוסית הגדולה? מי היא? ולמה היא מתה? הבוס הגדול זה לא רונלד מקדונלד? אתה רוצה להגיד לי שכל ילדותי הייתה שקר?!
הבוסית הגדולה? מי היא? ולמה היא מתה? הבוס הגדול זה לא רונלד מקדונלד? אתה רוצה להגיד לי שכל ילדותי הייתה שקר?!
R Radiated New member 26/1/04 #135 נחטוף להם את רונלד הליצן נצמיד לו אקדח לראש ..... ואחרי שנקבל את כל הפרות המתות שלנו ..... נלחץ על ההדק !
נחטוף להם את רונלד הליצן נצמיד לו אקדח לראש ..... ואחרי שנקבל את כל הפרות המתות שלנו ..... נלחץ על ההדק !
א אחות שלו New member 26/1/04 #146 ooh ooh!! אני יכולה?? פלייייז...?? **אני היחידה שרונלד מקדונלד מזכיר לה את הליצן מסרט האימה על פי ספרו של סטיבן קינג, "זה"?**
ooh ooh!! אני יכולה?? פלייייז...?? **אני היחידה שרונלד מקדונלד מזכיר לה את הליצן מסרט האימה על פי ספרו של סטיבן קינג, "זה"?**
א אחות שלו New member 26/1/04 #151 לא !!! אסור, התחתון שלך מוגן. זה או זה, או שאני כן אלך לבדואים.... ואנחנו לא רוצים את זה, נכון?
B Bassman New member 26/1/04 #153 IT שוב... באנגלית זה נשמע יותר טוב ואת לא היחידה. תמיד שנאתי ליצנים.