הרומן שלנו עם נייטוויש-ההתחלה

Super Alonit

New member
הוא מדהים../images/Emo99.gif

אני זוכרת כשרק הכרתי אותו... חודש(!) שמעתי רק אותו בלופ. יש לי נטיה לטחון שירים עד שיוצאת לי הנשמה מהם
(השיר הנוכחי הוא: Distorted- Memorial
, בינתיים רק יומיים בלופ)

Super Alonit

New member
שלהם?../images/Emo12.gif

לא מכירה... אני מכירה של Disturbed, ויצא לי לטחון אותו עד כלות הנשמה איפושהו בעבר הרחוק.

The Cat Woman

New member
רק לי הפריעה ההשוואה?

אוונסנס הם כמו נייטוויש בגירסה קלילה יותר?
לדעתי אין מקום להשוואה בכלל. אמי-לי לא שרה אופרה, נכון שיש לה קול יפה וגיוון בטונים א-ב-ל אין לה קול אופראי. גם המוזיקה שלהם (כאילו- הלחן, השילוב של הכלים) בהרבה יותר קלילה, הם לא משתמשים באורקסטרה- נייטוויש כן. ושלא נפתח את הדיון על הליריקס... כי פה בכלל אין מקום להשוואה.

חח מה נראה לך?

אני בכלל לא אוהבת את אוונסנס עכשיו, אהבתי אותם בגיל 13.. משם עברתי לנייטוויש. זה לא אומר שעכיו אני אוהבת את אוונסנס, ולא אני השוויתי בכלל חח

The Cat Woman

New member
לא קשור אם את אוהבת או לא...

אין רע בלאהוב אותם, יש להם כמה שירים חמודים. אבל הם קיטשיים כ"כ שאני באמת לא מוצאת מקום להשוואה! שימי לב מה כתבת- "דיברו שם על אוונסנס ועל זה שהם כמו נייטוויש בגירסה קלילה יותר..(וזה נכון)" את בעצמך אמרת שזה נכון. לדעתי אין מקום להשוואה, אבל זו דעתך... אם את מסכימה עם ההשוואה הזו אז בסדר איך שבא לך...

Brombit

New member
וגמאני ../images/Emo10.gif ../images/Emo115.gif

מצדי הם יכולים להיות קיטשיים כמה שהם רוצים... יש להם קיטש יפה

Super Alonit

New member
נכון../images/Emo9.gif

חוץ מCMWYS, שדאמיט, הליריקה שלו מתאימה לקלי קלארקסון יותר מאשר להם. כלומר, יש גבול לקיטשיות!:X

Brombit

New member
אני בד"כ לא שמה לב כל כך למלים...

וזה דוקא לא נראה לי כל כך קיטשי... כנראה שראיתי דברים יותר קיטשיים מזה, או שבאנגלית זה נשמע יותר טוב...

Super Alonit

New member
אצלם הליריקה מובנת

אז לא קשה לי כ"כ לשים לב על מה לעזאזל הם שרים, וזה קיטש.
אבל כן, באנגלית הכל כמעט נשמע לי יותר טוב.

למעלה