הרמז למעטפה של יום שלישי, 4 ביולי

• פותח הנושא etii2
  • פורסם בתאריך

jojman

New member
לדעתי זה בחברון עיר הוד והבר

וכן זה הגיוני יש שם רחוב הנביאים נראה לי

רמזו לנו כאן!

שים לב על הרמש של מנהל הפורום. כנראה התשובה היא - 1-קרית שמונה מקומו של מנחםם הורביץ-יכול להיות הקניון המרכזי שלהם על שם הנביא נחמיה"קניות נחמיה"?? 2-חיפה-יכול להיות מגדל הנביאים,או באיזור הדר. התשובה צריכה להיות חיפה או קרית שמונה.

סליחה סליחה../images/Emo108.gif

היתכוונתי למרכז המסחרי!!!! לא למגדל הנביאים! בנביאים 18 יש מרכז מסחרי של מלאא דברים תכשיטים בתי קולנוע וכאלה עד כמה שהבנתי... אז בטח יש שם בית דפוס או משרדים של איזו שהיא חברת חדשות... ככה אני חושבת בהצללחהה לכולםםםם

tomi23

New member
חבל שלא נשארתי אתמול בחיפה

לא ידעתי על המשחק הזו אם הייתי יודע על המשחק הזו ואם השאלה הזו היה מעורר לי בראש והייתי נשאר אצל הורי בצפון וקופץ להדר למגדל הנביאים, אני בטוח שזה שם הייתי חיפאי לשעבר ואני יודע איפה זה נמצא, בעסה שחזרתי הביתה לתל אביב ואני יושב כרגע בבית ופתאום קורא את הרמזים האלו.. אומר פפשש יא פרס כסף הזה הלוואי הייתי טס לשם ולמצוא כסף אז בהצלחה לגולשי תפוז שבטח הם יחפשו שם... בהצלחה...:) מקווה שהמשחק הבא יהיה שוב בתל אביב שאוכל למצוא :) תיהנו במשחק ושבוע טוב ממני מקסים כהן

gg4me

New member
הודעה לאתי

שלום אתי! מאחר והרמז שניתן אינו מובן לגולשי אתר תפוז מחוסר פרטיו אבקש שתשימי רמז אחר.. תודה

Kביטל

New member
../images/Emo176.gifפשוט מאד-כנסו לתשובה../images/Emo140.gif

אולפן רשות השידור במגדל הנביאים. שיהיה בהצלחה לראשון שייקח.

alexsh

New member
בבקשה עוד רמז , אנשים לא יודעים לאן

ללכת, ואנשים באים גם מרחוק

lomovan

New member
נראה לי תפוז נותנת את המעטפה עם הכס

ף למישהו שעובד שם והוא אומר שהוא מצא את הכסף וממציא את סיפור מה יעשה עם הכסף וכו וכו ואנחנו נדפקים מחפשים ולא מוצאים כלום:)

מה רק ב 2? כנסו רגע וואי

אפשר לצאת לחפש או לא? כאילו ב 14:00 הם רק יפרסמו והמירוץ מתחיל עכשיו נו אני לא מבין חבר'ההההההההההההההההההההההההההה.... איזה מרגיז וואיייי

kobi452

New member
לאיזי הגדול מכולם!!כנס

תקשיב אני יסביר לך!! אתמול הם נתנו רמז אתה צריך לגלות באיזה מקום הם שמו את המעטפה בעזרת הרמז. בשעה 9 בבוקר הם אומרים מתי הם ישימו את המעטפה ומתי אתה יכול ללכת כבר לחפש. במקרה הזה זה בשעה 2 בצהריים הבנת?!!?

למעלה