הרמז למעטפה של יום שלישי, 4 ביולי

• פותח הנושא etii2
  • פורסם בתאריך

m i n i me

New member
======== אני יודע !!!!! ===========

אבל אם אני אגלה לכם אתם תקחו לי תכסף P-:

mrs poni

New member
תקשיבו!!! הפיתרון זה....

ליד השער של מכבי כללי "קופת חולים" ברחוב הנביאים 18 בחיפה... אם זה נכון אז בבקשה תנו לי כסף ברחוב פלדמן 4 בפתח תקווה בדירה 20!!

את מכפר גנים לא?../images/Emo108.gif

ולא נראלי שמיש'ו יביא לך את הכסף לשם

אלעד221

New member
טוב זאת התשובה נראה ככה

ברחוב הנביאים 18 יש בניין ושמה יושבת חברת החדשות של הוט שמשדרת מידי יום את החדשות

InnocenceLost

New member
נו באמת

עברתם לחיפה ועכשיו רמזים קשים ומבלבלים? אני חיפאית ויש לי על הראש לפחות 3 מקומות כרגע תנו רמז טיפה יותר מדויק לפחות עם הקטע של חדשות היום..

חחח יש לי רעיון..

אולי זה בהוד השרון? כי רשום הוד.. וגם משו עם חדשות.. וכאילו, שרון היה הרבה בחדשות לאחרונה.. לא יודעת..=/ ומשו עם רחוב הנביאים אולי.. מי שגר שם תבררו חח

daphnef

New member
שאלה אלייך..אם את יודעת חח..

מה הקטע של שעה תשע..ואחת..ממש לא הבנתי.. ואם הם אמרו שהשבוע זה יוחבא בדרום.. אז יש מצב שמחר נגיד זה יוחבא בצפון נגיד בחיפה או משו?..

הממ..

לא נראה לי שמחר זה יהיה בדרום.. צריך פשוט לפענח את הרמז.. הממ.. ב 9 הם נראה לי מגלים איפה זה.. או קצת אחרי 9.. הם מגלים את המקום.. ואז אפשר להתקדם לשם או משו חח.. ואז ב 1 להתחיל לחפש.. אין לי מושג גם אני לא ממש יודעת, שמעתי על זה רק היום.

avia0911

New member
בשעה 9 יתנו לך רמז

ויגידו לך מתי צריך לבוא לאותו המקום בו נמצא הכסף. בד"כ אומרים שבאחת צריך לבוא למצוא,אבל היום זה ב-2

moncha

New member
נסיון לפתרון

רח' הנביאים בחיפה הוא בשכונת הדר ויש שם משרדים של עיתון אבל לא בטוחה שזה בית מס' 18. שוה לבדוק בשטח. בהצלחה

תחביאו בירושלים

תנו איזה רמז על ירושלים שימו מעטפה בירושלים לא בעיה נביא תכסף

k1235

New member
הכי קטעים..

הכי קטעים יעשו בירושלים ויחביאו לכם את זה בכותל לכו תמצאו מעטפה בתוך הכותל בין כל הדפים.. :)

הפתרון!!! בהדר יש רחוב הנביאים...

אולי בנביאים 18... וזאת לדעתי תחנות החדשות המקומית. שיהיה לכולכם בהצלחה.

למעלה