הרץ מציעה הסדר חוב לנושים

• פותח הנושא dw
  • פורסם בתאריך

yel5

Well-known member
הצעות החברה שיובאו היום לדיון באסיפה:
1. רכישת כל יתרת אגח א במחזור תמורת 42 אג' בלבד וסופי.
2. בתמורה לדחיית תשלומי קרן+ריבית באגח א (לשנים 28-30) תעביר חברת האם זכויות בנכס שלה לחברה הבת בשווי 10M$. הקופונים יחושבו לפי שיעורם לפני עליית הריבית בהם (עקב הפרות וירידת דרוג).

הצעה 2 נשמעת טוב, אני מוכן לקבל אותה ובלבד ששווי הזכויות בנכס המועבר הן 10M$. יש לדרוש שומה עצמאית ולא השומה שבוצעה.

THE_ENDLESS

Active member
הצעות החברה שיובאו היום לדיון באסיפה:
1. רכישת כל יתרת אגח א במחזור תמורת 42 אג' בלבד וסופי.
2. בתמורה לדחיית תשלומי קרן+ריבית באגח א (לשנים 28-30) תעביר חברת האם זכויות בנכס שלה לחברה הבת בשווי 10M$. הקופונים יחושבו לפי שיעורם לפני עליית הריבית בהם (עקב הפרות וירידת דרוג).

הצעה 2 נשמעת טוב, אני מוכן לקבל אותה ובלבד ששווי הזכויות בנכס המועבר הן 10M$. יש לדרוש שומה עצמאית ולא השומה שבוצעה.
למה לדעתך זה עדיף? כרגע זה נראה שכמעט כל הנכסים לא שווים יותר מהחוב שלהם.
10M$ של בטוחה בחישוב גס זה בערך 10 אגורות ולא משפר מאוד את המצב.

עדיף כבר לדעתי לנסות לתבוע את הביטוח (5M$) בתוספת הדיבידנד האסור שחולק שם.

yel5

Well-known member
למה לדעתך זה עדיף? כרגע זה נראה שכמעט כל הנכסים לא שווים יותר מהחוב שלהם.
10M$ של בטוחה בחישוב גס זה בערך 10 אגורות ולא משפר מאוד את המצב.

עדיף כבר לדעתי לנסות לתבוע את הביטוח (5M$) בתוספת הדיבידנד האסור שחולק שם.
כי לדעתי אין תספורת. למרות דחיית הקרן נושי א יקבלו פארי. בנוסף, בעל השליטה "מזרים" נכס נדלן בשווי 10M$.

THE_ENDLESS

Active member
הקניונים של סטרווד משלמים את ההלוואות שלהם לאט. הריביות עלו הרבה מהצפוי אבל אף מלווה לא לקח את הנכס,

בהרץ המצב הוא שהבעלים שותף של ה- BVI בנכסים. אם לוקחים את החברה, פרקטית הופכים לשותפים של הרץ בנכסים. האינטרס שלהם הוא להמשיך לנהל ולטפל בנכסים ולו על מנת להציל את חלקם. יש נכסים טובים יותר וטובים פחות אבל אין סיטואציה של סל נכסים שיש לגביהם קרוס דיפולט וכל זמן שמשלמים הלוואות הכל בסדר.
היברה האלו רגילים למו"מ עם בנקים כשהנכס בקשיים לקניית חוב בהנחה והם מנסים לצייר תמונה קשה מקסימליסטית על מנת לעשות סיבוב על המחזיקים. יש לי תחושה שאן האג"ח יועמד לפרעון מיידי הזמירות ישתנו. יש שם כמה נכסים טובים מאוד
בסופו של דבר צריך להתסכל על ערך הזמן, בנתיים הקניונים של סטרווד לא סיפקו את הסחורה ועדיין רובץ עליהם חוב עצום.

גם עכשיו היית שותף שלהם, מה השתנה? אני לא הרגשתי שזאב הרץ שקרן או צייר את הדברים בצורה מוגזמת כי בסופו של דבר אנחנו גם רואים את הדיפולטים השינויים בתפוסה.
אני גם לא חושב שהבנקים רוצים לעשות foreclosure על הנכסים האלה אבל החשש העיקרי שלי זה שהריביות דיפולט לא ישאירו לך אקוויטי.

לרוץ לנסות להעביר הסדר בישראל, ארה"ב ואיי הבתולה זה מסובך ואם נוסיף לזה הליכי chapter 11 במספר רב של מדינות בארה"ב לא בטוח כמה כל העניין כלכלי.
כי לדעתי אין תספורת. למרות דחיית הקרן נושי א יקבלו פארי. בנוסף, בעל השליטה "מזרים" נכס נדלן בשווי 10M$.
באותה נשימה הוא גם לוקח 11.95M$ בשנה בדמי ניהול.
חוץ מזה שזאב מביא לך 10M$ של נכס אבל מתכוון לבזבז לך 22M$ בהשקעה לתוך הנכסים.

tby1

Active member
ההצעה הנגדית של המחזיקים:
ניקח את החברה
ניתבע את הבעלים / דירקטורים.
בפברואר אצו להוציא 15 מיליון בדיבידנד בסוף חילקו 7.5 וכעת מציעים להכניס נכס ש- "שוה" 10 אחרי המימון עליו. כלומר "דוחפים" נכס שצריך לשלם עליו ריבית וסיכון מימון מחדש , הבעלים בוודאי לא יתן את הנכס הכי טוב אלא הכי גרוע האפשרי.

תמורת דחייה גדולה בפדיון ובלי פיצוי ריבית. מה רע? הסיכון על האג"ח, הסיכוי לבעלים....

בלי פיצוי רציני, או תרומה הרבה יותר גדולה , אין סיבה לשמור על הבעלים. חברות ניהול של בנייני משרדים להשכרה לא חסר

נערך לאחרונה ב:

dw

Well-known member
מנהל
למי שקנה ב 3X להצליח למכור ב 42 זה לא רע. טרייד זריז מהיר.
הבעיה היא שהרוב קנו הרבה יותר יקר.

dw

Well-known member
מנהל
אללה יוסתור איזה זבל אמריקאי זאב הזה הצליח לדחוף למוסדיים הישראלים |פנים|
חלק מהנכסים מתחת לחוב עליהם. BVI סולו יש 22M$ (והיה ויכוח כי חלק חשבו שהיה 37M$, יתכן שזה היה במאוחד).
אם הנושים יבחרו להמר על זאב במקום לברוח עם 42 אגורות אז צריך להבין שלא יחלקו כלום כי הכסף נדרש כדי לתמוך בחברות הבנות (הנכסים)

איפה דלשה ואיפה הרץ.

נערך לאחרונה ב:

tby1

Active member
ההסבר ששוק המשרדים לא נזיל , השמאויות של החברה לא תואמות את מחיר השוק או השמאויות של הבנקים , הדיירים עשויים לעזוב וכו' וכו'. השוק פוחד ממשרדים.

הכל בסדר, לא צריך למכור כלום היום. לא צריך לשלם לאג"ח קרן וריבית, הכל להזרים לנכסים..... רק מה, מחזיקי האג"חים יחזיקו החברה ועוד שנה שנתיים ימכרו אותה כחבילה. הנכסים כבר משוערכים עפ"י 8%-9% , נניח שהשוק היום בנקודת קצה ומדברים על 10%. מה איכפת לי להחזיק עסק מניב ?
אם הרץ מוכן לקנות אג"ח ב- 42 אג', מחזיקי האג"ח מוכנים לקנות את הרץ ב- 0 דולר....

THE_ENDLESS

Active member
הסיפור של הרץ ממש גמור זה לא נראה שיש כאן עסק חי אלא ערבוב של נכסים עם תפוסה נמוכה בדיפולט.

הייתי לוקח 42 אגורות ובורח אבל אני בספק שזה יעבור אצל המוסדיים.

tby1

Active member
אולי אתה צודק, אבל הרץ מוכנים לקנות החוב בהנחה .סטארווד למשל לא היו מוכנים לעשות כלום .

הרעיון שהמחזיקים יקחו את החברה וישבו עליה 4 שנים פשוט לא עלה על דעתם. הם חושבים על מכירה בתנאים של היום .

במבט רחב, פעולה אגרסיבית בהרץ תעביר מסר ברור ליתר ה- BVI . אם זה לא יעשה , נתחיל לראות נסיונות כאלו אצל אחרים

THE_ENDLESS

Active member
אולי אתה צודק, אבל הרץ מוכנים לקנות החוב בהנחה .סטארווד למשל לא היו מוכנים לעשות כלום .

הרעיון שהמחזיקים יקחו את החברה וישבו עליה 4 שנים פשוט לא עלה על דעתם. הם חושבים על מכירה בתנאים של היום .

במבט רחב, פעולה אגרסיבית בהרץ תעביר מסר ברור ליתר ה- BVI . אם זה לא יעשה , נתחיל לראות נסיונות כאלו אצל אחרים
סטרווד הציעה הצעה מסויימת אבל משכה אותה כי הגיעה להחלטה שזה לא כלכלי ונראה שהיא צדקה עברו כבר כמה שנים והנכסים החזירו סכומים לא מהותיים ביחס לחוב.

לי נראה שההצעה שלו סבירה בהתחשב במצב, הנכסים בדיפולט ועם תפוסה נמוכה אפילו אחרי capex מאוד גבוהה שהושקע במהלך השנים נראה גם שחלקם אפילו לא מכסים את החוב הבנקאי עליהם.

חוץ מזה, אני לא חושב שהייתי מהמר על הנכסים האלה רק בגלל שהוא מוכן לשלם משהו, צריך להסתכל על התמונה הגדולה והיא לא נראית כל כך טוב אתה יכול להגיד בוא נשב על זה 4 שנים אבל למה בעצם? יש דיפולטים עכשיו והבנקים לא יחכו לך.

לגבי הBVI האחרות, צריך להסתכל נקודתית אצל כל אחת.

tby1

Active member
סטרווד הציעה הצעה מסויימת אבל משכה אותה כי הגיעה להחלטה שזה לא כלכלי ונראה שהיא צדקה עברו כבר כמה שנים והנכסים החזירו סכומים לא מהותיים ביחס לחוב.
לי נראה שההצעה שלו סבירה בהתחשב במצב, הנכסים בדיפולט ועם תפוסה נמוכה אפילו אחרי capex מאוד גבוהה שהושקע במהלך השנים נראה גם שחלקם אפילו לא מכסים את החוב הבנקאי עליהם.

חוץ מזה, אני לא חושב שהייתי מהמר על הנכסים האלה רק בגלל שהוא מוכן לשלם משהו, צריך להסתכל על התמונה הגדולה והיא לא נראית כל כך טוב אתה יכול להגיד בוא נשב על זה 4 שנים אבל למה בעצם? יש דיפולטים עכשיו והבנקים לא יחכו לך.

לגבי הBVI האחרות, צריך להסתכל נקודתית אצל כל אחת.
הקניונים של סטרווד משלמים את ההלוואות שלהם לאט. הריביות עלו הרבה מהצפוי אבל אף מלווה לא לקח את הנכס,

בהרץ המצב הוא שהבעלים שותף של ה- BVI בנכסים. אם לוקחים את החברה, פרקטית הופכים לשותפים של הרץ בנכסים. האינטרס שלהם הוא להמשיך לנהל ולטפל בנכסים ולו על מנת להציל את חלקם. יש נכסים טובים יותר וטובים פחות אבל אין סיטואציה של סל נכסים שיש לגביהם קרוס דיפולט וכל זמן שמשלמים הלוואות הכל בסדר.
היברה האלו רגילים למו"מ עם בנקים כשהנכס בקשיים לקניית חוב בהנחה והם מנסים לצייר תמונה קשה מקסימליסטית על מנת לעשות סיבוב על המחזיקים. יש לי תחושה שאן האג"ח יועמד לפרעון מיידי הזמירות ישתנו. יש שם כמה נכסים טובים מאוד

tby1

Active member
ביום שני המחזיקים יצביעו על פרעון מיידי. כנראה יתנו להרץ קצת זמן על מנת לתת הצעה משופרת , שלדעתי לא תגיע. אני חושב שהמצב ב- BVI לא שונה מהותית מהמצב בקבוצת הרץ , הם תחת לחץ גדול כי שינוי שיעורי ההיוון שובר להם את פרדיגמת ה- מימון מחדש שעקב ירידת שווי הנכסים דורשת השקעת הון חדש בעת המימון מחדש בניגוד לעבר בו היה משתחרר הון.

במבט קדימה, מחזיקי אג"ח ב' ירצו לממש הנכס שלהם. יש ניגוד אינטרסים מול סידרה א' כי בתאוריה הנכס שווה כמעט כפליים מהאג"ח והעודפים של אג"ח א'
יתר נכסי הקבוצה ילכו בדרך של סטרווד - ייצוב מול המלווים והשותף (הרץ) . לא צריך להתבייש להשתחרר מנכסים בעיתיים ולהחזירם למלווים. יש להתמקד בנכסים הטובים, להגן עליהם עם הכסף בקופה ולהמתין להתייצבות .

"מכת השיערוך" הגדולה כבר מגולמת , 100 מיליון שנמחקו ברבעון השני , מה שמעניין זה התזרים של הנכסים - מה מכסה ההלוואה , מה מותיר עודף וזאת יש לנהל בחוכמה במטרה להגן על הנכסים הטובים.

יש לזכור כי ההצעה של הרץ לדחות את תשלומי הקרן שקולה לגמרי בהיבט הסיכון של המחזיקים למצב בו המחזיקים לוקחים את החברה . הבשני המצבים הוב לאג"ח מקדים ההון של הרץ , ה- 10 מיליון שמציע להזרים כנכס ממונף לא רק יעל כסף בריבית אלא רוב הסיכויים שזה יתברר כנכס רע (דייר עומד לעזוב, די ברור שלא ניתן לממן מחדש, נדרש שיפוץ - משהו שהבעלים יודע אבל יכול להסתיר) . הבדל הוא מי רואה את האפסייד אם יהיה.

ההצעה לקנות את אג"ח א' בזול היא בפועל לקנות את המזומן שבחברה וכמובן פטור מתביעות .

אני שמח על ההתבגרות של המוסדיים שדרך הטיפול באג"ח שנכנס לדיפולט. לא עוד מו"מ אין סופי עם הבעלים או מציעים שצצים פתאום אלא לנוכח חוסר רצון / יכולת של בעלים לבוא עם פתרון משמעותי פשוט לקחת את החברה ולהמשיך משם , לטוב ולרע תוך שליחת מסר ברור לכל בעלי החברות להם אג"חים בסיכון.

jsphs

Well-known member
Endless,

חג שמח.

אני בדעה שההתנהלות של הרץ חצופה.

לפני כמה חודשים הם שמו על השולחן הצעה לרכוש במחיר של כ52אג למעלה ממחצית החוב בידי בעלת השליטה.

מה שאומר שלו רצו, היה ביכולתם להכניס הלוואה ולשרת תשלום אחד או שניים של קרן רק על בסיס היכולות ותזרים המזומנים הקיים.

לו היו באים אז ביולי אומרים: בעלת המניות תכניס לקופה את הכסף שיש כאן ועכשיו תוך כדי הסדר שבו תשופר הריבית למצב המשקף את התקופה רק אתמול MDG גייסה בריבית דו ספרתית ותבוצע פריסה מחדש - אני מעריך שבעלי החוב היו מגיעים להסדר.

אם תרצה תסתכל על האגח הלא מבוטח של דה זראסאי, החברה מדברת על פריסה מחדש, שיפור ריבית, הכנסת נכסים לתוך החברה. כעת דנים על הפרטים.

למה שדה זראסאי, לא תשאל את עצמה ואולי אנחנו מטומטמים? אולי נציע לקנות את האגח ב40אג לשקל והמטומטמים במזרח התיכון ימכרו.

החוב של הרץ קטן מאוד. אני מעריך האינטרס של המוסדיים הוא להעמיד את האגח לפרעון מיידי ולדרוש החזרת 7.5M$ דוידנד שנמשך רק לפני כמה חודשים, לבדוק את שאר המשיכות, לבדוק את ההתנהלות הכספית ולתפוס את הנכסים.

המקרה של סטארווד הוא דוגמא מצויינת, יש תביעה שהוגשה כחמש שנים אחרי הארוע כנגד בעלת השליטה בעבר, הדירקטוריון ובעלי התפקידים ולכל אלא יש ביטוח. סכום התביעה 350M שח.

גם תחת הריבית הגבוהה הנכסים כרגע מחזיקים את עצמם.

היסטורית הריבית נעה מעלה ואח"כ נעה מטה. בריבית נמוכה ערך הנדלן גבוהה.

אני לא פוסל את התרחיש שבעוד כמה שנים יהיה ניצול הזדמנות שיחזיר את מלוא החוב ואולי גם את הריבית ויותר.

ההצעה של הרץ מדברת על שנים 2028-2030 בריבית אפסית. מק"מ AAA נותן את הריבית שהם מציעים או לקנות את האגח ב42 אג ואם השוק היה 30אג סביר כי היו מציעים 30אג.

אני טוען, שחייבים להעמיד את החוב לפרעון מיידי. מי שרוצה למכור ב42אג. שימכור בשוק. לדרוש חקירה של כל מה שקרה בהרץ מ 2018. לתפוס את הנכסים ולהגן על מה שאפשר וכדאי. לדרוש החזרת דוידנדים. והמוסדיים שקנו במחיר מלא והסדרא קטנה לדעתי, הם יחליטו להפסיד קרב אם צריך ולנצח את מערכת ה BVI שזה בהרבה מיליארדים .

dw

Well-known member
מנהל
Endless,

חג שמח.

אני בדעה שההתנהלות של הרץ חצופה.

לפני כמה חודשים הם שמו על השולחן הצעה לרכוש במחיר של כ52אג למעלה ממחצית החוב בידי בעלת השליטה.

מה שאומר שלו רצו, היה ביכולתם להכניס הלוואה ולשרת תשלום אחד או שניים של קרן רק על בסיס היכולות ותזרים המזומנים הקיים.

לו היו באים אז ביולי אומרים: בעלת המניות תכניס לקופה את הכסף שיש כאן ועכשיו תוך כדי הסדר שבו תשופר הריבית למצב המשקף את התקופה רק אתמול MDG גייסה בריבית דו ספרתית ותבוצע פריסה מחדש - אני מעריך שבעלי החוב היו מגיעים להסדר.

אם תרצה תסתכל על האגח הלא מבוטח של דה זראסאי, החברה מדברת על פריסה מחדש, שיפור ריבית, הכנסת נכסים לתוך החברה. כעת דנים על הפרטים.

למה שדה זראסאי, לא תשאל את עצמה ואולי אנחנו מטומטמים? אולי נציע לקנות את האגח ב40אג לשקל והמטומטמים במזרח התיכון ימכרו.

החוב של הרץ קטן מאוד. אני מעריך האינטרס של המוסדיים הוא להעמיד את האגח לפרעון מיידי ולדרוש החזרת 7.5M$ דוידנד שנמשך רק לפני כמה חודשים, לבדוק את שאר המשיכות, לבדוק את ההתנהלות הכספית ולתפוס את הנכסים.

המקרה של סטארווד הוא דוגמא מצויינת, יש תביעה שהוגשה כחמש שנים אחרי הארוע כנגד בעלת השליטה בעבר, הדירקטוריון ובעלי התפקידים ולכל אלא יש ביטוח. סכום התביעה 350M שח.

גם תחת הריבית הגבוהה הנכסים כרגע מחזיקים את עצמם.

היסטורית הריבית נעה מעלה ואח"כ נעה מטה. בריבית נמוכה ערך הנדלן גבוהה.

אני לא פוסל את התרחיש שבעוד כמה שנים יהיה ניצול הזדמנות שיחזיר את מלוא החוב ואולי גם את הריבית ויותר.

ההצעה של הרץ מדברת על שנים 2028-2030 בריבית אפסית. מק"מ AAA נותן את הריבית שהם מציעים או לקנות את האגח ב42 אג ואם השוק היה 30אג סביר כי היו מציעים 30אג.

אני טוען, שחייבים להעמיד את החוב לפרעון מיידי. מי שרוצה למכור ב42אג. שימכור בשוק. לדרוש חקירה של כל מה שקרה בהרץ מ 2018. לתפוס את הנכסים ולהגן על מה שאפשר וכדאי. לדרוש החזרת דוידנדים. והמוסדיים שקנו במחיר מלא והסדרא קטנה לדעתי, הם יחליטו להפסיד קרב אם צריך ולנצח את מערכת ה BVI שזה בהרבה מיליארדים .
אני לא חושב שמוסדיים יכולים להפטר מסחורה משמעותית ב 42 אגורות. זו חברה בצרות צרורות והם די תקועים עם ה... :poop: הזה.
לכן, גם אם מדובר בתספורת כואבת, היא לא לגמרי חסרת היגיון, למוסדי שנמאס לו ורוצה לעצור את הסיכון.

מי שכן מוכן לסמוך על המילה של זאב יעדיף את ההצעה של דחיה בכמה שנים טובות.

לשתי הסדרות יש אינטרסים קצת שונים - מבחינת ב' אפשר למכור את הנכס המשועבד גם במחיר מופחת, לברוח כמה שיותר רחוק מהסיכון הזה ועדיין יהיו בסדר.
מבחינת מחזיקי א' זה יהיה גרוע והם היו מעדיפים ש-ב' ימשיכו להחזיק את הסיכון עוד כמה שנים, בשאיפה לטוב.
מצד שני ב' לא עובדים בחינם והם גובים ריבית על כל יום שהם עדיין נושים, והריבית הזו מגיעה על חשבונם של א', לכן גם ל-א' כדאי שימכרו את הנכס במהירות ויוציאו את ב' מהתמונה, אולם זה בתנאי שיצליחו לחלץ מחיר סביר, שישאיר להם קצת שאריות.

jsphs

Well-known member
Dw, המוסדיים מחזיקים גם סדרא א וגם ב.

המוסדיים יכולים בכובעם כבעלי אגח א להכנס בנעלי בעלי המניות. סדרא ב ימשיכו להיות סדרא מבוטחת עם בטוחה ששווה כמעט כפליים מהחוב. כל עוד הדירוג נמוך גם ריבית גבוהה. בעלי המניות שקודם היו בעלי האגח הלא מבוטח יתפסו את הנכסים ובשלב ראשון יבצעו תחקיר של כל מה שקרה. ידרשו החזר כל הדוידנדים שנמשכו ויבדקו האם היתה רשלנות של הדירקטוריון ובעלי התפקידים. באם יהיה מקום לתביעה תוגש גם תביעה גם אם 5 שנים אחרי.

rinmat

Active member
אולי מישהו צריך להפנות את תשומת לב משפחת הרץ למקרה אלשטיין, שהציע 31 אגורות למחזיקי אידיבי ואמר שהוא עוד עושה להם טובה כן, וכולם יודעים איך זה נגמר...
הגרידיות לפעמים מעוורת את בעלי השליטה ואני מקווה שהרץ לא לקחו את היועץ של אלשטיין...
אז אני מעריך שאם הרץ מציעים 42 אגורות אז האג''ח שווה ריאלית בסביבות 70-80 אגורות, השאלה מה קורה אם לוקחים כרגע את החברה, וכמה הצפי להחזר בעקבות זה, אני מבין שיש חוב של 328 לאגח א' הלא מובטח ו200 מיליון לאגח ב שמובטח בנכס ששוה 150% כרגע.
ויש עוד 3 נכסים מהותיים:
הגייטווי סנטר שאחרי השיערוך האחרון מוערך ב163M בתשואה של 4.5% וחוב עדכני של 95M
909 בויידרס שאחרי השיערוך האחרון מוערך ב70M בתשואה של 7.6% וחוב עדכני של 45M (הנכס הזה כבר מועמד למכירה)
האנרג'י סנטר שאחרי השיערוך האחרון מוערך ב115M בתשואה של 8.5% וחוב עדכני של 65M
ובוקהולו סנטרל שאחרי השיערוך האחרון מוערך ב83M בתשואה של 5.5% וחוב עדכני של אגח ב בסך 55M
ובוא נניח שכל שאר הנכסים מאופסים
ועם עוד 21M בקופת החברה יוצא שהשווי הנקי 623M שח כמעט פי 2 מהחוב לאגח א, אז מה אני מפספס? אז ברור שאם לוקחים את החברה ועם ניהול נכון אפשר להחזיר את הכל אבל בדרך כלל זה לא יוצא כי השאלה בכמה יימכרו הנכסים במצב של פייר סייל, או שיהיה כאן איזה צחי נחמיאס שיוכל לקנות את החברה במחיר החוב שנראה נמוך לעומת הפוטנציאל לרווח,
מה שכן אני מצפה שבטח יקימו נציגות אג''ח ושתשפר את עמדת הפתיחה, אני הייתי רואה הסדר הוגן בשילוב של 2 האופציות, זאת אומרת 21 אגורות במזומן בחתימת ההסדר וויתרת 80 האגורות לפרוס לפי אופציה 2 ולהכניס את הבטוחה אבל שתהיה מקובלת על הנושים,
ג.נ אני נכנסתי בקטנה אתמול ועדיין מנסה לחשב מה המקסימום שאפשר להוציא מהאגח הזה

למעלה