השאלה ליום הכיפורים ? האם אלוהים נש

One Echoe

New member
מי אמר שאני אומר מה שבא לי,

ולא אכפת לי אם זה פוגע במישהו? את זה את אמרת, לא אני. אם אני אגיד לך עכשיו שכל פעם שאת כותבת את האות א' זה פוגע בי, את תפסיקי? לא. יש חוקים בסיסיים בחברה, ולמען האמת אני אדם עם טאקט, לא כמו שתיארת אותי. אני פשוט נגד כפייה דתית. מבחינתי, אם מזלזל בך שאני לא מאמין, גם בי מזלזל שאת מאמינה, ואני לא רוצה לראות דתיים ברחוב!!! ולא רוצה לשמוע יותר את המילה אלוהים,

very dark girl

New member
אתה לא מבין,

אני לא מבקשת ממך קבלה, אני לא רוצה שתקבל על עסמך את הדת ואני לא רוצה לחייב אותך להאמין בשום דבר. אבל יש הבדל בין קבלה לכיבוד. כמו שמאתי מקום.. אין לי זכות לבקש ממך לא להגיד שאתה לא מאמין בדיוק כמו שלך אין זכות לבקש ממני לא לכתוב את האות א', אבל אני חושבת שאני כן יכולה לבקש שלפחות תכבד את הדעה שלי, מצדי תכתוב "אין אלוקים" כמה פעמים שבא לך.. אם זה עושה לך טוב.. בבקשה. אבל אני כן יכולה לבקש ממך ומכולם פה לא לכתוב הודעות ציניות שצוחקות על מי שכן מאמין ("אולי תחפשו אלוקים אחרים","אלוקים בחופשה") אני לא כופה שום דבר על אף אחד. ואני גם לא תיארתי אותך כאדם בלי טאקט, אתה פשוט אמרת שאתה תזלזל כמה שבא לך למרות שאתה יודע שזה פוגע. ואגב, אתה במקרה חייל בלונדיני עם עניים ירוקות ופירסינג בגבה? כי אחד כזה עצר אותי באמצע תל אביב וצרח עלי באמצע הרחוב שאם זה לא היה בניגוד לחוק הוא היה הורג אותי כאן ועכשיו.

very dark girl

New member
בעצם,

עזוב את זה, אני נפגעתי, מצטערת, רגשות זה לא דבר שאפשר לשלוט בהם. פשוט פגע בי מאוד הדרך שבה צחקו פה האנשים על אלוקים ועם הדרך חיים שלי. מצטערת שתקפתי אותך אישית, תנסה להבין אותי, דמיין לעצמך היה נפתח שרשור שלם שצוחק בציניות על משהו שאתה מאמין בו וחיי לפי כלליו. לילה טוב.

One Echoe

New member
תגובה שנייה.

אני לא כתבתי את ההודעות הציניות, למרות שאני כותב אותן לפעמים ואין לי בעיה איתן. מהסיבה הפשוטה שאני נלחם בדת...כן כן..אני מצטער שזה פוגע בך, אבל זה ככה. כי אני מאמין שהדת גורמת רק רע. כמו שאת מאמינה שהיא גורמת רק טוב. ולכן, אף אחד מאיתנו לא צריך להיפגע.(כמובן שכפייה זה משהו אחר). סליחה שוב.

One Echoe

New member
תגובה ראשונה.

אפתח בסליחה, כי לא רציתי לפגוע. שנית, לא כתבתי שאני אזלזל כמה שבא לי למרות שאני יודע שזה פוגע, כתבתי שיש לי את הזכות לזלזל מהסיבה הפשוטה שאתם מזלזלים ופוגעים בי. ולכן יש לי את הלגיטימציה. אם כולם היו חיים בשקט בלי כפייה, לא הייתי כותב את זה: ("אני אזלזל בזה כמה שבא לי, כי אני באמת שונא את זה"). עם זאת, אני כן אכתוב שאין אלוהים. ובנינו ובין האמונה, זה גם לא צריך לפגוע בך. ולא הבנתי את הסוף של ההודעה. את כאילו טוענת שאין לי רגשות? סליחה אך אני לא מקבל את זה, אני האדם האחרון שתוכלי להגיד את זה עליו. גם לך אין רגשות, אם כך. אני נלחם בכפייה הדתית ולא עושה שום דבר בשביל לעצבן אותך.

One Echoe

New member
ואין בנו שום דבר מיוחד.

חוץ מזה שאנחנו כמעט המדינה הכי אלימה בעולם, אין בנו שום דבר מיוחד.

One Echoe

New member
אגב,

חובת ההוכחה מוטלת על הטוען, ולא על הנטען. באופן כללי, ובסיסי, אתם נחשבים משוגעים. לא אני. אתם אלה שצריכים להחסם, לא אני.

yellow6

New member
ולמה אתה חושב שאני דתיה?

אני לא דתיה אבל מאמינה באלוהים. הלוואי והייתי דתיה.

יוֹאב

New member
לחסום בשל מה?

מדוע הטענה שלו כאילו אין אלוהים, פחות טובה מהטענה שלך כאילו יש אלוהים?

One Echoe

New member
סליחה?

חוצפן. מה כ"כ חמור בזה? זה מבורך להגיד שאין אלוהים. אין אלוהים אין אלוהים אין אלוהים אין אלוהים. "בראשית ברא האדם את האלוהים! ".

spoop

New member
תכתוב את זה עוד פעם...

אולי תצליח לשכנע את עצמך.

One Echoe

New member
שוב פעם כפייה דתית.

בגלל שאת מאמינה, את חושבת שכולם לא מאמינים. הכפייה מושרשת בך כ"כ חזק.

למעלה