שכולם מאמינים*
S spoop New member 12/10/05 #56 כפיה פחחחח אתה סתם עצבנת,כותב 5 פעמים שאין אלוקים,זה או כדי לשכנע את עצמך,או לעצבן מישהו.
O One Echoe New member 12/10/05 #58 אני נלחם בדת שלך, את לא נלחמת באי-אמונה שלי. ולכן אני אכתוב כמה שיותר שאין אלוהים. טענו למעלה שצריך לחסום אותי, ולכן כתבתי את זה בהתרסה. תאמיני לי שאני יותר משוכנע ממך.
אני נלחם בדת שלך, את לא נלחמת באי-אמונה שלי. ולכן אני אכתוב כמה שיותר שאין אלוהים. טענו למעלה שצריך לחסום אותי, ולכן כתבתי את זה בהתרסה. תאמיני לי שאני יותר משוכנע ממך.
A Alex The Predator New member 12/10/05 #84 אבל הוא כבר משוכנע אמונה בערכים דתיים לא באה יחד עם הגנים. הוא לא צריך לשכנע את עצמו שאלוהים לא קיים. זה מה שהוא מרגיש מבפנים.
אבל הוא כבר משוכנע אמונה בערכים דתיים לא באה יחד עם הגנים. הוא לא צריך לשכנע את עצמו שאלוהים לא קיים. זה מה שהוא מרגיש מבפנים.
O One Echoe New member 12/10/05 #88 נכון. אע"פ שגדלתי כ" מאמין "(לא באמת מאמין...), זה לא אומר שאני צריך לשכנע את עצמי שאלוהים קיים. להיפך, המאמינים צריכים לשכנע את עצמם שהוא באמת קיים.
נכון. אע"פ שגדלתי כ" מאמין "(לא באמת מאמין...), זה לא אומר שאני צריך לשכנע את עצמי שאלוהים קיים. להיפך, המאמינים צריכים לשכנע את עצמם שהוא באמת קיים.
A Alex The Predator New member 12/10/05 #89 לא נכון בדיוק כמו שבמקרה שלך, המאמינים לא צריכים לשכנע את עצמם, האמונה שלהם היא גם פנימית.
A Alex The Predator New member 12/10/05 #83 איש אחד בא לרב הוא אומר לו: "רבי, אני לא מאמין באלוהים." הרב משיב: "גם אני לא." "מה?! אתה לא מאמין באלוהים?!!!" "באלוהים שאתה לא מאמין בו גם אני לא מאמין."
איש אחד בא לרב הוא אומר לו: "רבי, אני לא מאמין באלוהים." הרב משיב: "גם אני לא." "מה?! אתה לא מאמין באלוהים?!!!" "באלוהים שאתה לא מאמין בו גם אני לא מאמין."