השקה ושתול / סאבלימיותם והחן

• פותח הנושא NiGa
  • פורסם בתאריך

ShiN ShiN

New member
הרגשות הזאת ../images/Emo7.gif

מצחיקה אותי
אבל בכל זאת, אני לא אשכח- *הסיורים המודרכים של ביח-ביחון בויניק *היום בו היה ניסיון נואש להגיד "שין" במקום "מספק" *היום בו בכיתי, בגלל פריזי שלי *כל החוויות מאחורי הויניק- בשביל סיגריה, בשביל לברוח מוויסליב, לברוח ממיקו, לברוח מכפיף *כל ה"המורה יצאה כבר?!" *כמובן, תקופת הקומונה שלנו... וכמו כן, השירים הלא נשכחים! הלהיט הראשון בביצוע תמיר- "תתכופפו, וויסליב פה!" הלהיט השני- "ארטיק בננה, ארטיק בננה! *תקופת הבוטקה שלנו.. *תקופת המחנה בחורשה, בכיתה ז' *"יהושוע משתעשע בשעשוע" וכל שאר הדברים שרק כפיף יכול להוציא מפיו *רמי כשר, אחח.. אחד הגדולים! *אלי מלכי, שלא נשכח לו שבכיתה ט' כל אחד מאיתנו כתב מה יהיה עוד 20 שנה, ואלי הבטיח לשמור ולקרוא לנו בעוד 20 שנה.. *הדרך לויניק, שתמיד הייתה מלאת חוויות- הצפות, בוץ, ממטרות, ילדות חטיבה, תינוקות שדוחפים את הזין שלהם לצינורות וכדומה... *גן "עתיד" שתמיד דאגו לשגע את הילדים שם *האיחורים הדיי מכוונים של חצי כיתה לשיעורי הסטוריה או גיאוגרפיה עם אורי אלון, היינו נשארים כולם בחוץ והיה הכי כיף בעולם *ועם כבר עסקנו באורי אלון- ד,א,ב,א,ב,ג,ג,ג *ה"בועה" שלנו.. *הלהקה שלנו.. ועוד יהיה פה קאמבאק ע-נ-ק! קדימה דאמיט! *התלות שלנו בעתיד, אחרי כל מבחן כושל- סאן פרנסיסקו *מבחני החוואה עם שרי *מבחני החוואה עם מיקו *שיעורי 5 יחידות ספרות, שסחטנו ממיקו ממתקים *כל מה שעשינו למיקו במשך השנים- צלצולי הפלאפון הבלתי פוסקים, הקונפטים שהחבאנו בתוך המגזן ואז בתמימות אמרנו למורה- "חגית, את יכולה להדליק את המזגן? מאוד חם פה" והכל עף עליה, ה"שומים" שזרקנו עליה, הצעקות שצעקנו עליה כמו מטורפים, את זה שהיא קראה לי שנים-שירה, את זה שהיא הוציאה אותנו ואמרנו שאנחנו הולכים לאכול פנקייק, את אהבתי המרובה לביאליק החתיך והסקסי בשיעורי ספרות *הקישוטי כיתה שלנו, בכיתה י'- הכוכבים שנופלים מהתקרה, הנרות ששמנו, וכמובן פינת השואה של אבירם :) *הלוקרים שהיו רק במקווה! *את כל הרשעות של טלי אליי- רק בגלל פוגו היפה שלי! *את הפדופיליות של אמנון, ואת ההצעות המגונות שלו בטיולים השנתיים *את משפטי הפתיחה שעומרי היה מנסה על כל אחת: "לכל בן אדם יש מטרה בחיים, כשיש לי אותך- אני, את המטרה שלי, השגתי" בעע.. יש לי מלא זכרונות.. חיים טובים שיהיו לכם שבוע טוב שיהיה לכם בהצלחה מחר בבגרות שתהיה לכם אוהבת את כולכם

Uv Kruvi

New member
יש דיי הרבה שלא הבנתי...

זה מהתקופה שלא הכרנו אני חושב... "בדיחות פרטיות" וכאלה... אבל.....שורה תחתונה.... אוהב אותך קוף שלי!!!!!!
ואל תדאגי...אנחנו נתראה...לא מנתקים סתם ככה... :) ובהצלחה מחר לכולם! אם יש לכם נקודות לתת לי...חופשי, אני צריך לעבור את מחר בציון "עובר" והכל יהיה מעולה! :)

ShiN ShiN

New member
חחח.. כן.. מהפעם..

גם אני אוהבת אותך מותק
ואני לא דואגת..

RevitallicA

New member
ואיך יכולנו לשכוח את......

טור הפריקים
בערך מכיתה ט' קראו לכל מי שישב בטור שלנו טור הפריקים
או-טור הבנות ואבירם... וכו'
וזוכרת שגיל-עד אמר שחבורת דורין-הילה-ורד-קראוס-חסון חושבות שהן מלכות הכיתה, אבל מה שהן לא יודעות זה, שבעצם חבורת שירן-ליאת-רויטל-לירז היא הרביעייה השולטת
והשיר שגיל-עד כתב על פטמות
לא שוכחים דברים כאלה דוד
ו-אצ'וווווווווו
הלשון שלי מצוננת...
זוכרת
אחחח...איזה כיף היה לנו...
לא רוצה להיפרררררררררררד

ShiN ShiN

New member
וואלה... חחח..

טור הפריקים שלנו, הטור ליד החלון.. והשיר של אבירם על כרמלה! "אישה גדולה על רגליים דקיקות"
והתמונות של הרוסים שמצאתי!! והלשון שלי, שהצטננה לתשומת לב!

ShiN ShiN

New member
איך שכחתי?

*ורד יוזוב.. אחח, ורד יוזוב.. *את הפעם שלמדנו איך כותבים מכתבים רישמיים ואבירם כתב לי מכתב מאוד רישמי, כדי להודיע לי שרואים למורה את הפות דרך המכנס
*את הפעם שליאת הייתה עם חולצה גזורה וורד צעקה עליה אז ליאת נעמדה ואמרה לה- "את רוצה שאני אוריד אותה?" *את הדגה שלנו *את כל הירידות של אבשלום על יניב, בשיעורי ציור *את שיעור פיסול, שמשום מה תמיד היינו יוצאים עם חלקיקי חימר, ולא עם פסל שעבדנו עליו חודשיים! *וכמובן, הציור השולט והמיתולוגי של אפיק, שעדיין יש לי אותו- קריקטורה של לאה לוי כפיטריה ורשום ליד- "אני שונא פטריות!" כמובן שהם דאגו להפיץ אותו ולשים ללאה עותק בתא אישי
גדולים!

LarzA

New member
רגע, תשאירו גם לי משהו!!!

ראשית אני עם דמעות.. לא של פרידה וכו'.. אני לא יכטלה לצחוק כי כל הבית התעורר אז אני פשוט מזילה דמעות... =0) אני רוצה גם להזיכר כמה דברים! # שיעורי מתמטיקה עם האחת והיחידה===> חראקוקלי! # את שיר הבולבולון... # להשפריץ דאודורנט אימפולס בכיתה! # מישהו שכל יום בודק מול המראה אם צמחה לו שערה בבית השחי! # יובל פסקל! # אפי הומו - המדריך של הלהקת מחול. # איפיון תקופות במקווה # מסיבות חנוכה שהן פשוט מוצלחות. # מישהו הזכיר את הטוסטים של מירי?! # המראה במקלחת של ליאת # ואזורניקים יקרים - איך אפשר בלי קו 80! #

BigCuteDragon

New member
חחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

המראה במקלחת שלי! על ככככככככלללללללל הקיר! אני זוכרת שמישהו שאל אותי אם יש לי מראה על התקרה במקלחת בגלל הסיפורים שלכם! :) קדימה עם להתקלח בישיבה

A S Y L U M

New member
אוי! המראה! אני זוכר!

ששיר חזן אמרה "שאני דווקא אוהבת את הגוף שלי, אני חושבת שאני יפה..."

A S Y L U M

New member
פאאק, יא פסיכים...

מאיפה אתם זוכרים את כל זה??? אגב, עדיין יש לנו איפהשהוא את המחברת המקורית של שקדי מרק וג'חנון... צריך להוציא אותה מהבויידעם....

BigCuteDragon

New member
עוד :))

המסיבה הכייפית שהיתה אצל אביחי!
"ללמוד" עם ג'ו למבחנים :)
לא להגיע בחיים לשעור ראשון (וגם ההגעה לשיעורים הבאים מוטלת בספק :)
להרדם בשיעור עם הדיסקמן... (איך לעזאזל הגעתם לזה?! :)
המצודאים!!! (איך שכחת שירן?! :)))
כל תקופת האביב גפן הרחוקה... (חספתי אותנו)... אבל היה כיף... :)
לעשות ציטוטים יוו... יש עוד כ"כ הרבה דברים... אני כבר אחזור אליכם!

BigCuteDragon

New member
אני לא מאמינה ששכחתי...

כל האטרקציות בלול!!! יו! היו כ"כ הרבה!! :)) (בכ"כ מעט פעמים שאשכרה הגענו...
) היה מצחיק כ"כ!

the eye2001

New member
אחחח אני אתגעגע....

אין כמו השכבה שלנו אני זוכר איך התחלנו בכיתה ז' עם המאבק וכל החרא זה ...איך הרבה אנשים הלכו ואז בכיתה ט' באו חדשים.... איזה כיף היה לי במקווה - 6 שנים של סבבה.... תאמינו לי השכבה הכי טובה בארץ! אנשים כאן הזכירו הכול , את כל החוויות שחווינו ואת הכיף שעשינו..... ואני רוצה רק להגיד : דיר באלאק אם לא תשמרו על קשר!! אני אבוא היישר מהצבא מהפלס"ר גבעתי אל כל אחד ממכם הביתה!!..:) תהנו ותעשו חיים ותזכרו את השנים הכי יפות של החיים... ממכם , איש החאווה בירון..

RevitallicA

New member
נראה לך שנשכח את הסלבריטי

השכבתי
בחיים לאאאאאאאא
אגב, מי יטפל בצ'יזי עכשיו
הו לאאאאאאאאאאאאאאאאא

למעלה