הרגשות הזאת ../images/Emo7.gif
מצחיקה אותי
אבל בכל זאת, אני לא אשכח- *הסיורים המודרכים של ביח-ביחון בויניק *היום בו היה ניסיון נואש להגיד "שין" במקום "מספק" *היום בו בכיתי, בגלל פריזי שלי *כל החוויות מאחורי הויניק- בשביל סיגריה, בשביל לברוח מוויסליב, לברוח ממיקו, לברוח מכפיף *כל ה"המורה יצאה כבר?!" *כמובן, תקופת הקומונה שלנו... וכמו כן, השירים הלא נשכחים! הלהיט הראשון בביצוע תמיר- "תתכופפו, וויסליב פה!" הלהיט השני- "ארטיק בננה, ארטיק בננה! *תקופת הבוטקה שלנו.. *תקופת המחנה בחורשה, בכיתה ז' *"יהושוע משתעשע בשעשוע" וכל שאר הדברים שרק כפיף יכול להוציא מפיו *רמי כשר, אחח.. אחד הגדולים! *אלי מלכי, שלא נשכח לו שבכיתה ט' כל אחד מאיתנו כתב מה יהיה עוד 20 שנה, ואלי הבטיח לשמור ולקרוא לנו בעוד 20 שנה.. *הדרך לויניק, שתמיד הייתה מלאת חוויות- הצפות, בוץ, ממטרות, ילדות חטיבה, תינוקות שדוחפים את הזין שלהם לצינורות וכדומה... *גן "עתיד" שתמיד דאגו לשגע את הילדים שם *האיחורים הדיי מכוונים של חצי כיתה לשיעורי הסטוריה או גיאוגרפיה עם אורי אלון, היינו נשארים כולם בחוץ והיה הכי כיף בעולם *ועם כבר עסקנו באורי אלון- ד,א,ב,א,ב,ג,ג,ג *ה"בועה" שלנו.. *הלהקה שלנו.. ועוד יהיה פה קאמבאק ע-נ-ק! קדימה דאמיט! *התלות שלנו בעתיד, אחרי כל מבחן כושל- סאן פרנסיסקו *מבחני החוואה עם שרי *מבחני החוואה עם מיקו *שיעורי 5 יחידות ספרות, שסחטנו ממיקו ממתקים *כל מה שעשינו למיקו במשך השנים- צלצולי הפלאפון הבלתי פוסקים, הקונפטים שהחבאנו בתוך המגזן ואז בתמימות אמרנו למורה- "חגית, את יכולה להדליק את המזגן? מאוד חם פה" והכל עף עליה, ה"שומים" שזרקנו עליה, הצעקות שצעקנו עליה כמו מטורפים, את זה שהיא קראה לי שנים-שירה, את זה שהיא הוציאה אותנו ואמרנו שאנחנו הולכים לאכול פנקייק, את אהבתי המרובה לביאליק החתיך והסקסי בשיעורי ספרות *הקישוטי כיתה שלנו, בכיתה י'- הכוכבים שנופלים מהתקרה, הנרות ששמנו, וכמובן פינת השואה של אבירם *הלוקרים שהיו רק במקווה! *את כל הרשעות של טלי אליי- רק בגלל פוגו היפה שלי! *את הפדופיליות של אמנון, ואת ההצעות המגונות שלו בטיולים השנתיים *את משפטי הפתיחה שעומרי היה מנסה על כל אחת: "לכל בן אדם יש מטרה בחיים, כשיש לי אותך- אני, את המטרה שלי, השגתי" בעע.. יש לי מלא זכרונות.. חיים טובים שיהיו לכם שבוע טוב שיהיה לכם בהצלחה מחר בבגרות שתהיה לכם אוהבת את כולכם
מצחיקה אותי