השקה ושתול / סאבלימיותם והחן

• פותח הנושא NiGa
  • פורסם בתאריך
אני חייב להגיד לכם

שאתם השכבה הכי קרועה ששמעתי/פגשתי. אני אומנם מכיר רק חלק יחסית קטן מכם (טורג'ה, יובי, ניר וכל שאר מי שהיה משחק כדורסל בפארק פרס) אבל אני עקבתי אחרי השרשור הזה, ושמעו, אתם גדולים. זהו. סיימתי. בעצם לא, רגע, אני ינצל את זה כדי לצאת בקריאה נרגשת ליובי, טורג'ה, ניר, מעיין, ולא יודע מי עוד פה בפורום, יוחזרו משחקי הכדורסל בפארק פרס!!!!! המשחקים הכי מעניינים שהשתתפתי בהם.

ShiN ShiN

New member
אני חייבת להגיד לך!

אתה מותק!
ושמע, אתה גדול בעצמך!! נעים מאוד, שירן! עכשיו תכיר גם אותי
, ואני אקרע אותך בכדורסל!

Uv Kruvi

New member
זאת הבטחה!

:) וקדימה... איתנו הרמה עולה, אתה חייב להודות... :) סבבה, נארגן איזה טורניר או משו... :))))

Uv Kruvi

New member
חחח...

חכה חכה........ היא תחזור יום שני, תראה את ההודעה הזאת, ותיכנס בך!!!!!!!!! :))

אני מודה

זו אחת הסיבות שאני אוהב לשחק איתכם, כי באמת שהרמה כשאני משחק בבצפר היא חביבה, לא יותר... יש רק איזה שניים שלושה שחקנים טובים... אין למשל אף שחקן אבל עם יד כמו של אופיר או משו...

יאפה

New member
סתם בא לי לציין

את המכות שעידן היה חוטף מאהוד היה צחוקים הוא כאן ואומר:"לא רק מאהוד" שנייה...פרח! טח! הבאתי בו.. אני אומר לו "אל תדבר" אב למזה יש צילומים:)

יאפה

New member
לא היו משחקים מעניינים

בפארק פרס שאני לא השתתפתי בהם! לא שיחקת עם מקווה כדורסל עד שלא שיחקת איתי:)

Anna Karenina

New member
אלון, החתימה שלך מזכירה לי

את הבגרות בהסטוריה...ואת מבצע "מרבד הקסמים"...

Anna Karenina

New member
אני בהחלט יודעת.

במיוחד לאור העובדה שקישרתי את מבצע "מרבד הקסמים" לעצם העובדה שהם היו תימנים, ועשיתי זאת בקלילות רבה..

יאפה

New member
לכל המבואסים..

למרות שקהש לי להאמין שמישהו יותר ממני! תזכרו- עדיף תקופה יפה ופרידה קשה על תקופה חרא ופרידה קלה ו..לכל דבר יש סוף-ואם כבר צריך סוף הבאנו אותה כמו גדולים! דיר באלאק אם אני לא רואה את כולכם לפני בזמן ואחרי הגיוס!! נעשה עו דברים גדולים ביחד!! חייב להודות שאיתכם(יובל) נגעתי בגן עדן!!

ya maaan

New member
אגב

בכל הציטוטים שלכם שכחתם את המקרה עם יוליה =] "לא יושב על ידה" "לא רוצה"

Kehribari

New member
בואנ'ה יא פה...../images/Emo46.gif

איזה מאניאק!!!!...
אגב... יום שני היום הנבואה התגשמה היום יום שני חזרתי ואני נכנסת בך!....חכה ,חכה.

למעלה