השרשור הארוך ביותר בתולדות תפוז

resputin

New member
אממ.. אפשרי, אבל מסובך.

מצריך הרבה עבודה.. בעקרון, אם כבר עושים פסים ורוצים שיער סגול- לא חציל או ווריאציה סגולה אחרת אלא *סגול* עדיף פשוט לקנות צבע על בסיס מים ולצבוע את הפסים עצמם שזה גם הרבה עבודה, אבל זה לא צובע את שאר השיער. מבחינת כמה זמן זה מחזיק, בסיס מים מחזיק כשלוש-ארבע חפיפות.. שטיפה גם לא נראה לי יותר מדי זמן.. וכשאני אמרתי סגול, התכוונתי לסגול על בסיס מים, שאומנם אומר לצבוע פעם בשבוע או אפילו פעמיים בשבוע (אם הולכים לים, לדוגמא) מקבלים *סגול*.

FreakOnALeash

New member
רביב

-"חדשות? בטלוויזיה? מה? (תלמיד תקשורת גאה)" תסביר מה אתה מתכוון בקשר ללימודי תקשורת והדעה שלך לגבי החדשות בטלוויזיה, אני מתעניין.

resputin

New member
זה היה בציניות קלה והומור :)

בא להדגיש שאין לי ממש העדפה בין חדשות ערוץ עשר (שאוהבים לשדר חדשות) לבין ערוץ 22. דווקא אני יותר מתעדכן דרך עיתון הבוקר, הרדיו או און-ליין מאשר להקשיב לחדשות בערב.

mine

תשובות:
חדשות
ערוץ 2. ומיקי ביטץ'
מורדים
ההמולה מסביב זה פשוט דוחה בצורה נוראית
בריטני ספירס
היא פוסטמה אבל נראית טוב
הממ יש לה קול לא משהו אבל מעניין קצת, כשהיא שרה היא מזכירה לי את הפרה מ-Cow And Chicken. נו טוב, כן
באפי/מכושפות
נו באמת, מכושפות זה כזה בעעע! בבאפי לפחות מדי פעם יש איזה משהו משעשע, והאווירה שם הרבה יותר קלילה יחסית לאפשרות השנייה... וכולם שם גם הרבה יותר מגניבים
פסים
לאורך
חברים/מופע שנות ה-70
נו ודאייייי שהמופע
עם כל הכבוד לחברים, שסה"כ סדרה מאוד איכותית יחסית לקומדיה אמריקאית על חבורת רווקים, ואני אומרת את זה בשיא הרצינות... זו עדיין סתם קומדיה די שגרתית... המופע לוקח את כולם בלי בעיות!
פלאפון/טלפון
בלע ברור שטלפון
עננים/כוכבים
כוכבים מעצבנים, קטנים כאלה וקשים להשגה. בעננים אפשר לבהות ולראות איך הם זזים והצורה המופשטת שלהם משתנה...
הארי/דראקו
אף אחד מהם. שניהם קקות
שמש/ירח
ירח. כי אפשר לבהות בו מעל רבע שעה בלי להתעוור.
גשם/שלג/ברד
בהחלט גשם...
קיץ/חורף/אביב/סתיו
אביב
קולה/פפסי
מה שיוצא יותר זול
מיקרוגל/תנור
ודאי שמיקרוגל
כי אותו אני יודעת להפעיל. והכל הרבה יותר מהיר שם
צ'ו/ג'יני
בלעחס. שיהיה.. ג'יני
ספייק/קלארק
הממ ספייק סרקאסטי ומשעשע
שיהיה
דרו קארי/של מי השורה הזו
ב-ה-ח-ל-ט של מי השורה הזו. הרבה יותר מהנה מלצפות בחיים מבאסים וציניים של בנאדם טיפש
כהה/בהיר
בהיר. כי בהיר מתקשר לברור, מובהר, חד, מובן, מולבן, מושחז. כהה זה בלע
שחור/לבן
שחור
שיער ארוך/קצר
ממ תלוי. תמיד עדיף יותר שיער מאשר קצת שיער, ארוך או קצר זה סיפור אחר..
שחור/בלונד/חום
חוםםםםםם
למרות שגם בלונד-חום-בהיר כזה זה טוב, וגם שיער שחור מאוד מאוד זה יפה. אבל בהחלט חום
בעיקר חום-אפרפר שכזה, בהיר או כהה אבל לא יותר מדי
צבוע/טבעי
לייק דה? ברור שטבעי? ולמה בקטגוריה הקודמת אין ג'ינג'י? |האייקון הכועס של האייסיקיו|
צבע קיר החדר
לבן עם כמה כתמים של אבק של ידיים וסריטות מכל מיני דברים
צבע הספה
בסלון - שחורררר
*חולמת על כורסת עור שחורה ענקית* (מדמוי עור, שמחים?!
)
שם הספר
אמא, כשיש לי מספיק אומץ. כשאין לי אני נאלצת פשוט לתת לזה לגדול פרא מהפחד מפני תספורת עקומה
<omg
<

ועכשיו שלי:

חדשות ערוץ 2. מורדים זוועת אלוהים!!!!! בריטני ספירס - לא!!!! מכושפות/באפי - הפרק מחזמר של באפי, אבל גם מכושפות. בלי פסים וזהו. לא ראיתי אף אחת מהסדרות. (כן אני בן אדם שבקושי רואה טלוויזיה). טלפון עננים ביום, שמתפזרים בלילה רכך שאפשר לראות את הכוכבים. דראקו - גרררר.... ירח - שמש זה רע!!!! (מישהו אמר ערפדים?) שלג - אבל אני אוהבת גם גשם וברד. הכל. קולה! מכורה.... תנור, אבל כמו שרביב אמר, משתמשיים יותר מביקרו. ג'יני - ג'ינג'ית!!! ספייק כהה שחור שיער ארוך!!!! בלונד - שטני טבעי צהוב בהיר והספרים שאני קוראת עכשיו - 1984 - george orwell מה זה בכלל פמיניזם - טלי רוזין sheltters of stone - jean m. aual (כן אני קוראת כמה ספרים במקביל).

אנק

New member
הממממ....

בואו נראה... חדשות 10 (עמנואל רוזן עושה לי את זה. סתם). מורדים - זוועתי אלוהים!!!!!!!!!!!!! בריטני ספירס- פוי! פוי! פוי!, כלומר לא. buffy kicks ass. פסים לרוחב. חברים עדיף. פלאפון. כוכבים. שמש או ירח? גם וגם
שלג, אני מתגעגעת לשלג. סתיו אביב וחורף. דיאט ספרייט. מיקרו. ג'ני (צ'ו היא די שרמוטה). קלארק. דרו קארי. כהה או בהיר, תלוי במצב רוח... שנייהם. ארוך. חום או אדום. שוב , תלוי במצב רוח. לבן. שחור. מקס או משה (יש לי שניים)

featherhead

New member
עמנואל רוזן גבררר!../images/Emo13.gif

כאילו, הוא אוהד הפועל תל אביב והוא מגניב:) לעומת זאת, אף אחד, לעולם, לא יצליח להתעלות על הסקס אפיל של יורם בי-נור!

א ב ד ו ן

New member
אמ... אז ככה:

חדשות ערוץ 2 מורדים - סביר בריטני ספירס - לא!! - חרא של מוזיקה.. מכושפות חברים\מופע שנות השבעים - שניהם. פלאפון כוכבים הארי ירח שלג חורף קוקה קולה תנור ג'יני ספייק של מי השורה הזאת בכלל כהה שחור באמצע שחור צבוע צבא קיר - שחור ספה? - אין לי - אבל תהיה לי - בצבע שחור

../images/Emo26.gif

חדשות ערוץ 10\חדשות ערוץ 2? - 2 מורדים - זוועת אלוהים\דבר מדהים? - דבר מדהים :) בריטני ספירס - לא\כן (למה?) - כן, כי ככה מכושפות\באפי קוטלת הערפדים? - לא זה ולא זה פסים לאורך\פסים לרוחב? - אורך חברים\מופע שנות השבעים? - חברים פלאפון\טלפון? - פלאפון עננים\כוכבים? - כוכבים הארי\דראקו? - ? שמש\ירח? - ירח גשם\שלג\ברד? - גשם קיץ\חורף\אביב\סתיו? - חורף קולה\פפסי? - פפסי מיקרוגל\תנור? - תנור צ'ו\ג'יני? - ? ספייק (באפי)\קלארק? - ררררר דרו קארי\של מי השורה הזו? - כלום כהה\בהיר - כהה שחור\לבן (ואל תתחכמו עם האפור! >< וגם לא בכוונה ) - שחור שיער ארוך\קצר? - ארוך שחור\בלונד\חום? - שחור צבוע\טבעי? - לא משנ מה הצבע של הקיר של החדר שלכם? - סגול של הספה? - בחדר? חחחח איך קוראים לספר שלכם? - אודי חחחח

FreakOnALeash

New member
נושא

*אני מדפדפ בין לבין *דבר נורא *למה? אלוהים, למה??? *תלוי איפה *למי אכפת *טוב די הארי פוטר
*שמש. כאילו, ירח זה של פאיקית בת 14 שמדליקה נר בהופעות. שמש, הביאו שמש... *ארבה *סתיו *גזוז
*תנור. Burn, bitch. *>_< *ספייק *של מי השורה *כהה *לבן *למי- *לעזאזל- *אכפת. *אין לי קירות *אני גוזר\ מגלח בעצמי

שלי

חדשות 10(מיקי שולתת!) מורדים- זוועת עופרה. בריטני- לא מכושפות מול באפי- לא מסכים לבחור! פסים לאורך! חברים פלאפון כוכבים הארי ירח גשם!!! חורף! פפסי מאקס מיקרו צ'ו ספייק של מי השורה הזאת?! בהיר קצר חום לא משנה לבן אדום משה

ערן צור

New member
יש לי שאלה לכולם...

מאיזה גיל ידעתם את הנטייה המינית שלכם? ומה הגיל הכי מוקדם שאתם זוכרים בו משיכה כלשהי או הרגשה מסויימת או מקרה מוזר כזה לגבי מישהו מהמיטן שלכם?

ערן צור

New member
שחכתי להגיד בעצמי..

אני יודע שאני הומו כבר בערך שנתיים... אבל אני זוכר משיכה חזקה מגיל מאוד מוקדם.. מאוד. ואפילו אני זוכר שעשיתי כל מיני דברים עוד לפני כיתה א'..

סביר להניח

אף פעם לא חשבתי על עצמי כסטרייט. עד שידעתי כבר את ההבדלים בין סטרייט לגיי, כבר הייתי עמוק בתוך הלבטים לגבי המיניות שלי, ולכן לא הגדרתי עצמי אף פעם כסטרייט. תמיד הייתה ההרגשה הזו ש"זה משהו זמני", אבל לקראת תחילת התיכון כבר היה לי ברור שזה לא "קטע", אלא דרך חיים שלמה. ומכאן, הדרך להיות שלם עם עצמי (בכל הנוגע לנטייה מינית) הייתה קצרה יחסית. With a little help from my friends, כמובן

TwelveEyes

New member
___

הכי מוקדם? 9, 10 ככה.. על הנטייה המינית נסגרתי סופית רק לפני שנתיים, בגיל 16, אחרי שהגעתי למסקנה שכנראה שאני לא לסבית אלא בי

המ.. 11?

הממ למרות שכבר מגיל 6 וכאלה היו לי כל מיני הרגשות וחלומות מוזרים.. לא שהבנתי בדיוק מה זה אומר

למעלה