השרשור הארוך ביותר בתולדות תפוז

sarah

New member
ללא ספק התרנגול

אחרת מי היה דוגר על הביצה? אם הייתה ביצה בלי תרנגול לדגור עליה היא לא הייתה בוקעת לעולם. וגם בחינה ביולוגית ואבלוציולנית בלה בלה...

FreakOnALeash

New member
יו מין, תרנגולת

(לא שאני מכתיב לדיכטומיה מגדרית בעולם החי. אחרי הכל יש את הסיפור על הפיל שדגר על ביצה)

Kryptonite

New member
אוקי!../images/Emo168.gif

חדשות ערוץ 10\חדשות ערוץ 2? מורדים - זוועת אלוהים\דבר מדהים? בריטני ספירס - לא\כן (למה?
) מכושפות\באפי קוטלת הערפדים? פסים לאורך\פסים לרוחב? חברים\מופע שנות השבעים? פלאפון\טלפון? עננים\כוכבים? הארי\דראקו? שמש\ירח? גשם\שלג\ברד? קיץ\חורף\אביב\סתיו? קולה\פפסי? מיקרוגל\תנור? צ'ו\ג'יני? ספייק (באפי)\קלארק? דרו קארי\של מי השורה הזו? כהה\בהיר שחור\לבן (ואל תתחכמו עם האפור! >< וגם לא בכוונה
) שיער ארוך\קצר? שחור\בלונד\חום? צבוע\טבעי? מה הצבע של הקיר של החדר שלכם? (ניגמרו לי ההעדפות
) של הספה? איך קוראים לספר שלכם? אתם מוזמנים להוסיף...

שלי!!!

חדשות ערוץ 2 כמובן... המורדים- זוועת אלוהים!!! בריטני ספירס.......לא!!!!!!!!! מכושפות... פסים לרוחב....... חברים... פלאפון..... כוכבים!! הארי... ירח... שלג! סתיו...הכי כיף! קוקה קולה!!!!!!!!!!!!! המוקרי והטעים!!! מיקרוגל.. קלארק... דרו קארי... כהה שחור... שיער ארוך!!!!!1 בלונד-שטני... טבעי! צבע קיר- חלק לבן חלק שחור....

Kryptonite

New member
mine../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

חדשות ערוץ 10! מורדים - זוועת אלוהים בריטני - שיהיה
שניהן, עם נטיה קלה לבאפי לאורך מופע שנות השבעים פלאפון כוכבים הארי של הספרים, דראקו של פאנפיקס מסויימים ירח כהה לבן ארוך שחור לא משנה כחול כחול-כהה-כהה, קטיפתי כזה

AngelFromHell

New member
הנה שלי!

לא זה ולא זה.... שניהם מדכאים! מורדים - זוועת אלוהים! בריטני ספירס- לא ולא!!! היא כזאת מזויפת ולא יודעת לשיר בגרוש!!! מכושפות ברור שמכושפות :) פסים לאורך... לא יודעת כי בא לי חברים !!!!! זאת פשוט תוכנית גאונית! טלפון לא גורם לקרינה... מצד שני פלאפון גורם לי להראות מבוקשת... הממ זה קשה...... כוכבים... הרבה יותר יפה ורומנטי :) הארי דראקו פשוט סנוב מגעיל מסליתרין! ירח... יותר רומנטי ולא עושה כוויות :) שלג! אין על שלג!!!!! אביב חמים ונעים :) קולה! פפסי סתם חיקוי!!!!! מיקרוגל יותר פשוט להפעלה צ'ו פשוט קטע עם חברה שלי... עזבו אבל צ'ו הרבה יותר עדיפה ספייק! הוא מאגניב! של מי השורה הזאת! פשוט מצחיק! בהיר לבן (נהנה לא התחכמתי!) שיער ארוך!!!! גרררר יאמי :) אין ממש העדפה.... חוץ מזה מה זה אמור להביע?!?!?! איזה אפליות!!! מה קרה שאין ג'ינג'י?!?! כי זה ההעדפה שלי!!!! טבעי ברור שטבעי הצבע של הקיר הוא טורקיז בהיר כזה..... רציתי ירוק בהיר וזה מה שיצא של הספה? שחור... בעעע אמא שלי והשטויות שלה ספה דוחה אפילו שם היא לא תקבל!

hatul

New member
ובכן... ../images/Emo22.gif

חדשות - ערוץ 2
מורדים - הממ... באמצע?
בריטני ספירס - למה?
מכושפות.. אני מניח... לא עוקב אחרי שתיהן...
פסים? אני בכלא או משהו?
הממ... לא ממש עוקב...
סלולארי
כוכבים
הארי ודראקו?
רומנטי מעט
שלג
אביב
נראה איך וירג'ין...
מיקרוגל
מי?
של מי השורה הזו
בהיר, לבן
שיער קצר, חום, טבעי
הקיר צבוע בגוונים של תכלת ~~~~~~~~~~ כלב/חתול/ציפור? [
]

sarah

New member
ערוץ 2, מורדים זוועת אלוהים

בריטני ספירס- כן, היא כוסית וחמודה. באפי כמובן. פסים לאורך, מופע שנות השבעים, טלפון נייח, כוכבים כמובן!
, הארי
, דרו קארי, כהה,
, חום- לא בהיר מדי מכדי להיות חסר אממ...אישיות ולא כהה מדיי עד כדי כך שהוא לא נראה. טבעי. קירות לבן, ספה בז, לספר קוראים אה...לא יודעת איך קוראים לו אבל הוא דפוק ואוהב להתעסק בהומואיות בשיער של אנשים. שרה

TwelveEyes

New member
______

חדשות ערוץ 10\חדשות ערוץ 2? אני לא ממש רואה חדשות, האמת. אם כבר - אז אני מזפזפת לערוץ 99 ביס, או רואה CNN.
מורדים - זוועת אלוהים\דבר מדהים? מכה שלא כתובה בתורה.
בריטני ספירס - לא\כן (למה?) לא. כי אני לא אוהבת את השירים וחושבת שהיא מכוערת. גוף פגז, פרצוף מופגז
מכושפות\באפי קוטלת הערפדים? לא ראיתי את "באפי" כבר *הרבה* זמן, אבל אני עדיין מעדיפה אותה על "מכושפות", ולו בגלל השנינות הרבה.
פסים לאורך\פסים לרוחב? לאורך, אבל רק במכנסיים.
חברים\מופע שנות השבעים? סבנטיז שואו!!! "חברים" כבר מזמן הפכו לממוחזרים ונדושים.
פלאפון\טלפון? טלפון. פחות ניתוקים ושומעים יותר טוב
עננים\כוכבים?
הארי\דראקו?
.. אה, רגע.. לא התכוונת לשיפ, אני מניחה
דראקו. אני מזדהה איתו הרבה יותר מאשר עם הארי. למרות שזה קצת השתנה עם הספר החמישי
שמש\ירח?
גשם\שלג\ברד? שלג
אבל מכיוון שבארצנו הבחירה היא בעיקר בין ברד לגשם - גשם.
קיץ\חורף\אביב\סתיו? בארץ הזאת יש רק חורף וקיץ
לכן: חורף.
קולה\פפסי? אני לא שותה אף אחד מהם, אבל אם אני חייבת לבחור - בהחלט פפסי
מיקרוגל\תנור? אין כמו אוכל מהתנור
מיקרוגל איכשהו עושה לאוכל טעם לא טבעי כזה..
צ'ו\ג'יני? ג'יני!! צ'ו אולי כוסית, אבל היא סתם פוסטמה בכיינית
ספייק (באפי)\קלארק? מבחינת מה? יופי? אישיות? מבחינת יופי - בהחלט קלארק. מבחינת אישיות - ספייק לוקח בגדול
דרו קארי\של מי השורה הזו? של מי השורה הזו!!
כהה\בהיר? תלוי מה זה..
שחור\לבן? תלוי במצב רוח שלי.
שיער ארוך\קצר? ארוך.
שחור\בלונד\חום? שחור. *שמה לב למבטיו של רביב* כן כן, אני עונה על השאלות האלה ביחס למישהו ספציפי
צבוע\טבעי? פסים אדומים
ממ, אני לא אוהבת שכל השיער צבוע, אבל גוונים הולך סבבה
מה הצבע של הקיר של החדר שלכם? כחול. כמו רוב המחשבות שלי
של הספה? חום כהה.
איך קוראים לספר שלכם? ממ, בעיקרון קוראים למקום "המספרה של יעל", אבל יש לה עוד שני עובדים.. אחד שאני מוכנה לשים כסף שהוא הומו וקוראים לו יוסי (כמו לאח שלי o_O;) ועוד אחת ששכחתי מה השם שלה, וכמובן יעל, שהיא הכי כלה בעולם ^__^

אוקיי

חדשות ערוץ 10 מורדי-זוועת אלוהים לילדים קטנים) בריטני ספירס-לא
לא יודעת אם מכושפות או באפי, אין לי כבלים...
פסים לאורך מש"ה פאלפון עננים הארי ודארקו בסלאשים
, הארי בספרים. ירח
גשם חורף קולה תנור צ'ו לא יודעת! ספייק וקלארק ביחד..
של מי השורה הזאת כהה שחור שיער ארוך שחור טבעי קיר אחד בסגול והשאר בלבן הספה היא בהדפס של פרה-חום ולבן. דודו או דודי.

וואי מתחשק לי גם....

חדשות ערוץ 10\חדשות ערוץ 2? חדשות ערוץ 2 מורדים - זוועת אלוהים\דבר מדהים? זוועת אלוהים..מי נתן לדבר זה להתקיים?! בריטני ספירס - לא\כן (למה?) לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מכושפות\באפי קוטלת הערפדים?מכושפות פסים לאורך\פסים לרוחב?בלי פסים בקשה! חברים\מופע שנות השבעים?מופע שנות ה70 פלאפון\טלפון?טלפון...פחות מסרטן...... עננים\כוכבים?כוכבים......רק כי הם בלילה ואת היום אני בכלל לא אוהבת...(פויה שמש!) הארי\דראקו?לא יודעת לענות...... שמש\ירח?ירח(פוי שמש!!! היא נוטה להרביץ לי!) גשם\שלג\ברד?גשם קיץ\חורף\אביב\סתיו? חורף(אני אוהב את הקיץ ואת החורף ואת הסתיו, ואת האביב ואת מה שעכשיו...) קולה\פפסי? קולה מיקרוגל\תנור? תנור צ'ו\ג'יני? ממ......לא יודעת..... ספייק (באפי)\קלארק? ושוב...לא יודעת..... דרו קארי\של מי השורה הזו? דרו קארי כהה\בהיר כהה שחור\לבן (ואל תתחכמו עם האפור! >< וגם לא בכוונה ) שחור שיער ארוך\קצר?קצר שחור\בלונד\חום?שחור צבוע\טבעי?טבעי מה הצבע של הקיר של החדר שלכם? (ניגמרו לי ההעדפות )2 בצבע אפסק בצביעת ווש, ושניים בצבע קרם של הספה? איזו מהן? אחת כחולה, אחת אפורה איך קוראים לספר שלכם?יגאל, לפעמים מיכאל איזה יופי.....עניתי על שאלות.....חחחחח....... תתעלמו ממני....ההפרעות חוגגות.......שפוי זה לא בריא!!! מיכל

Craaaaaaaaaazy ../images/Emo59.gif

אוקי נתחיל: חדשות ערוץ 2 המורדים - זוועת אלוהים, ישו, מוחמד ובודהה גם יחד. בריטני ספירס - מלכה (*מגן על הראש*). למה? כי אני במצב-רוח קיצ'י הערב. באפי לאורך
Friends (בזכות רייצ'ל) פלאפון כוכבים דראקו ירח, יותר רומנטי לדעתי
שלג חורף דיאט קולה תנור ג'יני ספייק דרו קארי בהיר/לבן שיער שחור, קצוץ, עם טאץ' של ג'ל
החדר שלי לבן, חוץ מכתמי פיילוט V7 כחול, שהתפוצץ לי על הקיר
ספה כחולה בהירה לספר אין שם - הם מתחלפים אצלנו בשכונה כל כמה זמן, אז קשה לעקוב
ואני רוצה להוסיף!!!!!!!!! מי שולט יותר - מרגול\K's Chice?
(זו שאלה רטורית, ברור שמרגול שולטת)

resputin

New member
~Mine~

חדשות? בטלוויזיה? מה? (תלמיד תקשורת גאה) מורדים- דבר מדהים! (N-O-T!, זוועת אלוהים) בריטני ספירס- לא. מכושפות או באפי? Bunnies, Bunnies it must be Bunnies~!~ ברור שבאפי! פסים לאורך. מופע שנות השבעים. פלאפון. עננים (____:"אני רוצה להיות ענן.." -בדיחה פרטית, שמות שמורים במערכת). הארי\דראקו? - Pass שמש. שלג. קיץ. סתיו. קולה. דיאט, קולה. תנור, אבל משתמש במיקרו (העצלות עוד תהרוג אותי..). צ'ו\ג'יני? שו? ספייק\קלארק? ספייק. רק בגלל העובדה שג'יימס מרסטרס בן ארבעים והוא פשוט שווה. דרו קארי. בהיר. לבן. ארוך (
), אבל רק חלק. שחור\בלונד\חום -כל עוד יפה וחלק, מתאים לי
. צבוע\טבעי? אני אישית מעדיף טיבעי לרוב, אלא אם זה צבעים "כיפיים". ^_^ (כחול
). קירות? לבן, אבל בקרוב יתמלא בציורים\תמונות\פוסטרים וכו'. ספות? שחור. עור. איך קוראים לספר? ספר? מה זה ספר? לי אין שום קשר לספר.

מממ...

צ'ו-ג'יני-הארי פוטר. צ'ו עדיפה, ג'יני סתם מפונקת. וצבעים כמו כחול בשיער(סגול
)לא הופכים ללבנים יותר מאוחר?

לא בהכרח......

לא חייבים לעשות צבע.......אפשר שטיפה........השיער שלי היה סגול וחזר לצבעו הטיבעי אח"כ........

למעלה