מעניין כמה זמן ייקח לי לענות ../images/Emo35.gif
Shall we? אז ככה: 1) מתן, נעים מאוד! 2) כחול-כהה. 3) Flashdance - What a Feeling (טיפוסי, אה?) 4) 0981... 5) במבה ודיאט קולה - השילוב המנצח! 6) אורן My love
7) עיניים ושיער 8) עליז
9) ד-י-א-ט ק-ו-ל-ה
10) שום ספורט. רק חדר כושר
11) שחורדיני (חימצנתי לפני חודש וחצי) 12) חומות 13) משקפיים, אך ורק עם מסגרת מלבנית (עגול עושה אותי חנג'
) 14) אח קטן, בן 12 וחצי. 15) נובמבר וינואר (יום ההולדת שלי, ושיא החורף) 16) אוכל אהוב... Tough one, מדובר בשילוב מועדף - במבה ודיאט קולה (ולא, אני לא ניזון רק מזה!). 17) כל השנה! 18) בהחלט, ללא כל ספק. 19) סוף מציאותי, ועדיפה עלילה מציאותית בהתאם. 20) נשיקות, וגם לא מעט חיבוקים
21) מערכת יחסים, ולא שום דבר אחר 22) שוקולד 23) עם ההורים, ונראה לי שכך זה יישאר בשנים הקרובות (נוח לי!
) 24) לא קורא כרגע שום ספר. מחכה שמועד ב' במתמטיקה יעבור כדי שאוכל לרכוש את הארי פוטר ומסדר עוף החול (אל תרביצו לי!!!
). 25) כרגע שמתי לב ש... אין לי פד לעכבר! 26) מונופול, אבל שנים שלא שיחקתי בו 27) בבית, דיברתי עם אורן לפנות בוקר (וסליחה לכל מי שייבשתי אותו באייסיקיו)
28) לא מעשן, אבל אני אוהב את הריח של הסיגריות (באריזה שלהן, וגם דולקות), וקינמון. 29) Show must go on