השרשור הארוך ביותר בתולדות תפוז

FreakOnALeash

New member
אני בי סקסואל

בעקך בגיל 6 אהבתי בנות ו 12-13 לבנים. נמשך נראה לי יותר לבנים כרגע, במיוחד כשיש לי מישהו שרני רוצה לעשות את זה איתו.

אמממ.......

דוגרי אני עוד לא סגורה על עצמי..... אבל פעם ראשונה שאני זוכרת את עצמי נמשכת לבת .....כיתה ח' אני חושבת....... אבל את רוב הילדות שלי מחקתי ככה שאולי כבר היה משהו לפני כן...

TwelveEyes

New member
נושא 10 (אני חושבת..):

1. מה השם שלך? 2. מה צבע התחתונים שאת\ה לובש\ת עכשיו? 3. למה את\ה מקשיב\ה עכשיו? 4. מה ארבע הספרות האחרונות בפלאפון שלך? 5. מה היה הדבר האחרון שאכלת? 6. האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? 7. מה הדבר הראשון שאת\ה שם\ה לב לו באנשים אחרים? 8. איך את\ה היום? 9. משקה אהוב? 10. ספורט אהוב? 11. צבע שיער (שלכם, ז"א)? 12. צבע עיניים (שוב, שלכם)? 13. את\ה לובש\ת עדשות או משקפיים? 14. אחים וגילאיהם: 15. חודשים אהובים? 16. אוכל אהוב? 17. ימים אהובים בשנה: 18. האם את\ה ביישן\ית מידי להציע למישהו\י לצאת איתך? 19. מה יותר טוב בסרט\ספר: סוף טוב או סוף מציאותי? 20. חיבוקים או נשיקות? 21. מערכת יחסים או סטוץ? 22. שוקולד או וניל? 23. הסדרי מגורים? 24. איזה ספר(ים) את\ה קורא\ת כרגע? 25. מה על פד העכבר שלך? 26. משחק לוח אהוב? 27. מה עשית אתמול בלילה? 28. ריחות אהובים? 29. מה הדבר הראשון שאת\ה חושב\ת עליו כשאת\ה מתעורר\ת?

featherhead

New member
נו, מילא..::)

עמדתי ללכת כשראיתי ואז ראיתי את ההודעה.. אז נשאר עוד כמה דקות
1. אני אסף, נעים מאוד להכיר. 2. צבע התחתונים הנוכחי שלי עכשיו? (*מציץ*) ירוק עם סימני מים (אבל באמת מים!
נשפך עליי) 3. אני שומע עכשיו את השיר pj harvey - who will love me now? שיר כ''כ יפה.. 4. ספרות אחרונות בפלאפון- 5878 בכלל, המספר פלאפון שלי הוא כזה מגניב. 5. הדבר האחרון שאכלתי היה שקדי מרק:) 6. האדם האחרון שאיתו שוחחתי בטלפון? אחת מהעבודה שלי. אני שונא אותה. 7. הדבר הראשון שנאי שם לב אצלו באנשים הוא האם יש להם משקפיים או לא. ואז צבע עיניים. ואז אם הם מפחדים ממני או לא:) 8. היום אני עייף. ומעט רגזן. אבל יחסית בסדר. 9. משקה אהוב- מים! רק מים! 10. ספורט אהוב? תיפוף.
11. צבע השיער שלי הוא שחור פרוע.
12. צבע עיניים הוא חום. עיניים שאפשר לשקוע לתוכן. 13. אין לי לא עדשות ולא משקפיים. לצערי. משקפיים דבר יפה! 14. אח אחד בן 19. (הערה- שאלונים כאלו זה דבר כייפי!!) 15. חודש אהוב? אוקטובר, נובמבר ודצמבר. 16. אוכל אהוב? דגני בוקר על כל סוגיהם. לעולם לא יימאסו עליי! 17. ימים אהובים בשנה אין לי, תסלחו לי. 18. ביישן מכדי להציע לאנשים לצאת איתי, כן. סתמו. אני מגניב. 19. אני יותר אוהב בסרטים וספרים סוף טוב. ז''א, לרוב ככה. אבל בדרך כלל כל מקרה הוא לגופו. 20. חיבוקים או נשיקות? לא כדאי שאגיב:) 21. מערכת יחסים או סטוץ? כנ''ל
22. לא שוקולד ולא וניל- חלבה! 23. הסדרי מגורים? לא 'בנתי. 24. נכון לעכשיו אני קורא את "דור הפרוזאק" של אליזבת' וורצל ותיכף מתחיל את "קן הקוקייה" של קן קיזי, וארור יהיה האדם אשר ייגלה לי את סוף הספר הזה. 25. פד העכבר שלי נורא משעמם. לא אוהב את השאלה הזו. 26.משחק לוח אהוב.. הממ.. רמיקוב.. זה נחשב? 27. אתמול בלילה? ניגנתי על הפסנתר והרחקתי את הכלבה שלי מהרגליים שלי. החיים שלי כל כך מרתקים. 28. אני אוהב את הריח של המרק של אמאל'ה!!
29. הדבר הראשון שאני חושב עליו כשאני מתעורר הוא- כמה כיף לבנות שהן לא צריכות להתמודד עם זקפת בוקר. מגעיל אתכם? אתם בכלל לא מכירים אותי. סיכום- שאלונים זה כייף ובני אדם יכולים לדבר על עצמם שעות על גבי שעות מבלי להפסיק. מה שלומכם בכלל?

וואו, פרוזאק ניטיון......

זה אחד הספרים הכי מדהימים שקראתי אי פעם! אני יודעת קטעים שלמים ממנו בעל פה....

featherhead

New member
וול, עוד לא סיימתי אותו,

אבל הוא באמת ממש נחמד. אני אוההבבב את הכתיבה שלה:)

TwelveEyes

New member
והתשובות שלי ../images/Emo13.gif:

1. דנה. 2. שחור - גם החזייה. 3. Emperor - The Burning Shadows of Silence 4. 6503 5. ענבים. 6. אחי הקטן. 7. עיניים ואז גבות. יש לי אובססיה לגבות
8. לא רע, יחסית. 9. תה. 10. שחייה. 11. חום ערמוני. 12. חום-ירקרק. 13. כן, משקפיים. 14. יוסי (11) 15. נובמבר, מרץ, יוני. 16. איטלקי, יפני, הודי. 17. כל השבתות, רוב ימי שישי, כל יום שיש בו גשם ואני נשארת בבית. 18. לא, אני סנובית מידי
19. סוף טוב. כל הקטע בספרים וסרטים זה להיות אסקייפיזם מהחרא והשעמום היומיומיים, לא? 20. חיבוקים, למרות שגם נשיקות הולך
21. בד"כ אני אעדיף מערכת יחסים על סטוץ, אבל זה תלוי במצב רוח שלי. 22. וניל. 23. עם ההורים, בבית פרטי. לפחות עד שאני ורביב נחסוך כסף לאחוזה בפאלמה דה מיורקה ^__^ 24. "עשן ומראות" של ניל גיימן; "הארי פוטר ומסדר עוף-החול" של ג'יי קיי רולינג (בפעם האלף
) 25. כלום. אין לי אחד. *מקללת* 26. מונופול! להשתלט, להשתלטטטטט!!! *מבט רצחני* 27. אורגיה פרועה. אממ. הייתי עייפה. ישנתי. דיברתי גם עם האקס שלי. 28. לחם נאפה, כביסה, לילך. 29. "גגעכגחךוםחיכילך..." *פוקחת שמינית עין* "בוקר.. עכחעליךחך.." *חוזרת לישון*

מעניין כמה זמן ייקח לי לענות ../images/Emo35.gif

Shall we? אז ככה: 1) מתן, נעים מאוד! 2) כחול-כהה. 3) Flashdance - What a Feeling (טיפוסי, אה?) 4) 0981... 5) במבה ודיאט קולה - השילוב המנצח! 6) אורן My love
7) עיניים ושיער 8) עליז
9) ד-י-א-ט ק-ו-ל-ה
10) שום ספורט. רק חדר כושר
11) שחורדיני (חימצנתי לפני חודש וחצי) 12) חומות 13) משקפיים, אך ורק עם מסגרת מלבנית (עגול עושה אותי חנג'
) 14) אח קטן, בן 12 וחצי. 15) נובמבר וינואר (יום ההולדת שלי, ושיא החורף) 16) אוכל אהוב... Tough one, מדובר בשילוב מועדף - במבה ודיאט קולה (ולא, אני לא ניזון רק מזה!). 17) כל השנה! 18) בהחלט, ללא כל ספק. 19) סוף מציאותי, ועדיפה עלילה מציאותית בהתאם. 20) נשיקות, וגם לא מעט חיבוקים
21) מערכת יחסים, ולא שום דבר אחר 22) שוקולד 23) עם ההורים, ונראה לי שכך זה יישאר בשנים הקרובות (נוח לי!
) 24) לא קורא כרגע שום ספר. מחכה שמועד ב' במתמטיקה יעבור כדי שאוכל לרכוש את הארי פוטר ומסדר עוף החול (אל תרביצו לי!!!
). 25) כרגע שמתי לב ש... אין לי פד לעכבר! 26) מונופול, אבל שנים שלא שיחקתי בו 27) בבית, דיברתי עם אורן לפנות בוקר (וסליחה לכל מי שייבשתי אותו באייסיקיו)
28) לא מעשן, אבל אני אוהב את הריח של הסיגריות (באריזה שלהן, וגם דולקות), וקינמון. 29) Show must go on

עד נקבות!

אבל דיאט זה באמת לא טעים...אני אף פעם לא הבנתי מה טעים באוסף של כימיקלים וחומרים ממתיקים...

ערן צור

New member
תכב תגידי לי שלא כל

הנקבות, אההה סליחה הנשים\בנות שותות דיאט קולה... רק נקובות את את זה!! אם גברים צריכים לשתות דיאט הם שותים דיאט ספרייט!.. וחוצמזה.. אתן לא יודעות לנהוג!

אני לא שותה,

אלא אם כן בא לי להקיא. ואם אנחנו לא יודעות לנהוג...איך זה שיש יותר תאונות דרכים של גברים?

ערן צור

New member
כי אנחנו יותר מגניבים...../images/Emo11.gif

סתם.. כי הנשים נוסעות כלללללללללל הזמן לאטטטטט... אז הם עושות מלא תאונות אבל לא עם נפגעים.. רק נזק|סדגש לאוטו.. והגברים נוסעים מהר וטוב יותר.. אבל בכל זאת יש תאונות.. סטטיסית זה נראה שגברים עושים יותר תאונות... קטלניות - כן, סתם תאונות -ממש לא!!.. אתן דופקות כל מה שזז! (ולא זז)..

dannnnnna

New member
נכון! אנחנו לא יודעת לנהוג...

זה דווקא נחמד שכל פעם ששואלים אותי למה לא עברתי את הטסט אני אומרת שזה כי אני נקבה במקום באמת להודות בזה שאני סתם גרועה ועושה שטויות (אז לא הורדתי הילוך בפניה או שתיים..טוב נו..בשלוש..לא הספקתי והטסטר הלחיץ אותי ... מה ההיסטריה) דנה זה לא אשמתי שאני לא יודעת לנהוג (מי המציא את החוקים האלה בכלל?:0) )

FreakOnALeash

New member
פוי, לקולה רגילה יש טעם מתוק כזה,

אני משתמש בה רק כשאני זקוק ל-Sugar High

דיאט קולה שולט ../images/Emo175.gif

אני לא נקבה... אני סתם... אוהב דיאט קולה וזה ידוע שדיאט קולה זה סמל סטטוס! חוץ מזה, אני מכור, ככה שכל הדיבורים האלה על כימיקלים ורעלי עכברים לא פועלים עליי (It's a king of magic *magic,magic*)

תשובות../images/Emo85.gif

1. ליאור. 2. *מציצה* תכלת. 3. גאולה-חמי רודנר 4. 6503 5. וופל
...אני לא אוהבת אבל הייתי רעבה ובבית יש רק קרקרים של דיאטה. 6. יעל, חברה שלי. 7. העיניים, המבט
. 8. בסדר גמור.
9. מים! 10. שאני עושה? אמממ...שחייה או אתלטיקה. לצפות? טניס או כדורגל. 11. שטני-חום. הוא לא מוגדר, יש לו כמה צבעים. 12. חום
13. אין לי משקפיים באופן קבוע, רק למחשב או ללוח. 14. יש לי אח-אמיתי(12), ואחות-רז(9). 15. חודשי החורף ואפריל. 16. איטלקי ותאילנדי. 17. ימים שאין לי בהם שיעורי ספורט.
18. אין לי מושג. שקרה משהו עם מישהו תמיד הוא הציע...נראה לי שאני ביישנית מדי בדברים האלה. 19. סוף טוב אבל שהיה קצת מציאותי. 20. חיבוקים. 21. לפי המצב רוח באותו הרגע, אבל כעיקרון, מערכת יחסים. 22. וניל. 23. גרה עם ההורים(איפה כבר אפשר לגור בגיל 15...?) אבל עוד שנה-שנתיים אמורה להסתיים בניית הבית החדש, ואני אגור ליד. 24. סיימתי את "אל תקרא לי קסנדרה"/מירי פרידמן ינובר ואת "בסימן ונוס" של אורי אדלמן. נראה לי שאני אתחיל לקרוא את "אייקרוס"/ראסל אנדרוס. 25. עכבר שפוזל ומוצא לי לשון, שקניתי בהולנד. 26. טאקי נחשב משחק לוח? לא נכון..? מונופול. 27. כלום. לא התחשק לי לצאת לרקוד אז דיברתי בטלפון ובאייסיקיו. 28. וניל, dove, ריח של סיגריות על מישהו מסויים, בושם איסימיאקי. 29. "מה השעה?", "אני חוזרת לישון".

TwelveEyes

New member
מה?! ארבע הספרות האחרונות בפלאפון

שלך הן כמו הארבע שלי?! אהההה!!

למעלה