השרשור הארוך ביותר בתולדות תפוז

TwelveEyes

New member
np: Junior Senior - Move Your Feet

מה אתם מסתכלים? זה שיר קיצי, כיפי, טיפשי כזה! אני מתה עליו!

resputin

New member
David Bowie- Jump they say

אני מחפש את הקליפ של זה בנרות....! אין בשום מקום

FreakOnALeash

New member
אהה איזה תמונה של ברט!

בגלל שזה שרשור ארוך, בואי נכתוב עד כמה אנחנו אוהבים את ברט!

הממ כן ../images/Emo99.gif

עד הירחחחח ובחזרה
ואתה? (אגב, ברנרד וברט snogging around זה לא האופציה הכי סקסית שיש? גם עם ריצ'רד)

FreakOnALeash

New member
זה קרה או שאת משחקת איתי?

אגב, אני עדיין מתגאה בזה שהיה לי חלום עליו ועל ריצ'י ג'יימס אדוארדס... עכשיו, הוא כזה פונפון. אפילו אמא שלי מסכימה איתי שמדומר בFONFON

FreakOnALeash

New member
וברט...

גרמת לי להתחיל לשמור תמונות שלו במחשב עוד הפעם, מה עשית?! yum

אני מתנצלת עמוקות../images/Emo7.gif NOT!

ועד כמה שאנחנו יודעים (=כלום, לך תדע, אולייי
) לא היה שום יחסים שהם בין ברט לברנרד... ב93 (אם אני לא טועה) ברט בכלל טען שהוא מעולם לא היה ביחסים עם גברים... right. אני רוצה לראות אותו עומד בפני השפתיים והמבט של ברנרד. ברנרד אגב אמר פעם שהוא "truly loved Brett". הממ. כפי שאמרו חכמים ממני במציתיות yum.

FreakOnALeash

New member
ווווויצ'י

סתם, מישהו, פרט שולי בתמונה הכללית. בעצם, ריצ'י היה בנאדם מקסים, גיטריסט דמה אבל כותב טקסטים מרשים וחד, אבל נוטים להזכיר אותו בהקשרים צדדים יותר, כמו למשל כשהוא חרט על זרועו בזמן ראיון, או את ההעלמות המיסתורית שלו ב95. כמו שאמר אנטואן דה-סנט אכזופרי, מבוגרים אף פעם לא מתמקדים בעיקר. הוא היה נוכח בסיבוב ההופעות סווייד ה-94 בתור גיטריסט הליווי של המאניק סטריט פריצ'רס, וידוע עליו שהוא העריץ את ברט (הוא אמר ב-91 שברט מזכיר לו נער ליווי, כמחמאה). אני חלמתי שראיתי אותו (בערך באותה תקופה), מדבר בהתרגשות על ברט, ואיך הוא מתקשר אליו ועומד לו, וכו'. זה לא היה ממש פורנוגרפי, זה היה סתם נחמד.

TwelveEyes

New member
אנשים!

שאני אבין, אתם בקטע של בריט, אבל עדיין לא עליתם על בלר?! אני חייבת להגיד "בוקר טוב!" "I got off with Damon before that show. I remember us going out the front and snogging each other in the audience. Then he went out the back and got a BJ..." --Alex

FreakOnALeash

New member
../images/Emo140.gif

ההוכחה שboozers אנגלים יכולים להיות דבר מאוד מאוד סקסי. אני אגב אוהב את בלר מאז ימי countryyyyyy האוס (אני חושב שאני יודע מאיפה לקחת את הציטוט).

למעלה