השרשור הארוך ביותר בתולדות תפוז

TwelveEyes

New member
הציטוט נלקח מ"סטאר שייפד" ../images/Emo9.gif

שהוא כמובן, אחלה אתר ^______^ סלאש..

בלר... הם חביבים../images/Emo13.gif

לא יצא לי לשמוע הרבה שלהם, אבל הם לא מהפייבו(ב)ריטים שלי בכל אופן.

FreakOnALeash

New member
.

אם כל החיים שלך תקשיבי לדיסק אחד של בלר, תבטיחי לי שזה יהיה 'מודרן לייף איז ראביש'. לא יקום ולא יהיה על האלבום הזה.

*מהורהרת*

אולי אני אקנה את זה בזכותכם. יש לי כרגע רק את The Great Escape, אבל הוא תמיד אצל אחותי (שלא גרה בבית) כך ששמעתי אותו בערך פעם אחת. באמת לא בסדר, תמיד מדברים עליהם כשמזכירים ניינטיז בריטי ואני בקושי יודעת על מה מדברים
ואגב, ריצ'רד יותר שווה מברט.

FreakOnALeash

New member
מה??? ../images/Emo14.gif

אני לא מבין... בשעתו, אני הייתי מי שהעניק לריצ'רד את הכינוי 'הספרנית'. איך נפלו מעריצות סווייד. The Great Escape אלבום די גרוע.

../images/Emo7.gif

אוקיי, אז הוא לא יותר שווה מברט, אבל הוא בהחלט בהחלט מתוק. למעשה אין הרבה אנשים יותר שווים מברט, כנראה.

הממ, הוא אמר פעם...

"i think a lot of people have mistaken narcisism for lak of confidence in what i look like. when i look in the mirror i'm not saying 'wow you're beautiful!' i'm saying 'fuckin'ell, what's that?' i'm fey and i'm quite effeminate and i really can't do much about it" הממ. ובכל זאת נראה שיש משהו בדברייך.

FreakOnALeash

New member
חשבתי שהוא *עדיין* קרח מש'ו.

אבל מה אני אגיד, הוא הגבר שלי. 3> כן, הוא ולא ברט, אני לא רוצה לגמור שבור כמו ברנרד. לא, אני לא מאשים את דיימון בעזיבתו של גראהם *_*

FreakOnALeash

New member
יעמוד גם יעמוד...

וגם השפתיים של ברנרד... (למה אין כאן אייקון Blowjob כמו בטריליאן?)

sarah

New member
מעיין:

כנסתי לפורום הרי פוטר חברתי, יש שם דראס אפ של הארי פוטר ואפשר לשים לו על החולצה את העטיפה של אחד הדיסקים האחרונים של סוויד.

למעלה