השרשור הארוך ביותר בתולדות תפוז

featherhead

New member
chicago the musical- cell block ta

ngo אני לא רוקד
נו באמת, על מי אני חושב שאני עובד...

אוי זה שיר אדיר

ומחזמר אדיר לא פחות! השבוע הריצו לי MERP (הרולפלרים מביניכם ודאי יודעים על מה מדובר לאלה שלא - מידל ארט' רולפלי, כלומר משחק תפקידים שמתרחש בעולם של טולקין), שעירב רעיונות משיקגו. היה אדיר! וזה שיר שאפשר לשיר, ולרקוד בצורה כל כך סקסית.....

featherhead

New member
כל כך כייפי,

אבל הרי כולנו יודעים ש- eddy's teddy הוא השיר הטוב ביותר מהמחזמר!

RHPS - toca toca toca

הגירסא הספרדית לטאצ' מי. זה אדיר! וזה בהחלט שיר שמתאים למצב רוח...... גרררררר.......

היי Kriptonite

זה השיר שאני הכי אוהב שלהן!!!! של all saints!!! היי אני רומולן קומנדר ואני הומו מהרצליה אני בן 19 בצבא בעובדה בח"א ואני מאוד אוהב מוזיקה מכל הסוגים!!!! אני כבר בפורומים כאן הרבה מאוד זמן רואה מה כותבים ואתם מאוד עזרתם לי ואני מאוווווווווד אוהב אתכם!!!!! רק לאחרונה הבנתי שאני הומו!!!

FreakOnALeash

New member
King Adora- Smoulder

I got nothing to lose without you, I vibrate you. I got nothing to prove without you I v i b r a t e YOUUU... I got nothing to feel but empty LOVE... Sh-shake my body Sh-Shake my body low, Shake my my body low, Shake my Body, Whatever turns you on Make my body smoulder, Make my body smoulder, Make my body so SEXSATIONAL! I got nothing but love inside me, I vibrate you. I got nothing- but you ignite me, I vibrate you. I got nothing to feel but empty LOVE... Sh-shake my body.

למעלה