../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifמצאתי משהו../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
אוי זה היה קורע...XD כאן אני אספר על החופשת שלי באילת. שנה שעברה, הייתי כשבוע באילת, בחופש הגדול. רוני הופיעה במלון שלי יום לפני שהגעתי, ויום אחרי שעזבתי
. איזה באסה... התבאסתי ממש ממש ממש. בקיצור, שאלתי אם יש מצב לקבל פוסטר של רוני, שהיה תלוי שם ואף אחד לא ראה אותו. הקיצר, התחננתי ממש, כאילו רציני, הם אמרו שהם יחשבו על זה ויודיעו לי בשנה הבאה, כשכבר לא תופיע במלון
. [מממ.. נתקשר אליהם ונשאל, שנה כבר עברה מאז
]. יומיים אח"כ, היינו אצל חברה של אמא שלי, שגרה באילת. דיברנו וזה, פתאום היא אומרת לי שהיא עובדת ברדיו "קול הים האדום" של אילת, הייתי בשוק, שוק רציני, היא אמרה שהיא תוכל לארגן שנבוא, ונקבל סינגלים
D: יום אח"כ באתי לרדיו, והיו שם ע ר מ ו ת של סינגלים ודיסקים, מפוצץ. נבהלתי בטירוף. היא אמרה לי ולאח שלי: "קחו כמה שבאלכם, אלה רק הכפולים
". אני והוא התנפלנו על הסינגלים, וחיפשנו אחד אחד, פתאום אומרים לי שמצאו פוסטר גדול של קרן פלס- חתום. היה כ"כ מגנייייב, יצאתי משם עם איזה 20 ומשהו סינגלים [הם אמרו כמה שנרצה, ויותר *שורק...*] ואפילו לא אחד של רונקה
. אבל היה כ"כ כיף, זה היה ממש שווה. היא אמרה שמתי שנבוא לאילת, נוכל לבוא ולקחת עוד דברים D: ישר משם הלכנו לקניון, שם עמדנו בכניסה... השומר בדק לי את השקית.. זאתי המלאה
. הוא כ"כ נבהל, והתחיל לקרוא לאנשים לבוא לראות את השקית שלי, כולם ביקשו סינגליםXD, אפילו אני חושבת שפילחו לי אחד
. נו יאללה, בטח לא היה חשוב אם אני לא זוכרת איזה.. חזרנו הביתה, ופרקתי את התיק, פתאום אני קולטת סינגל של קרן, שצורף לידו פתק, שעליו כתוב: "שמחה שנהניתם, אוהבת איילת" [לחברה של אמא שלי קוראים איילת
]. איזו חמודה
. זו הייתה אחת החופשות המגניבות שהיו לי
. D: