התחרות הראשונה כבר כאן

X SapSap X

New member
קצת, כן../images/Emo13.gif

כי תחשבי כשהמנהלים יצטרכו לקרוא הכל כדי לבחור מי כתב סיפור הכי טוב, זה קצת קשה לכתוב כשהמילים כל כך ארוכות. גם אין רווחים, שורות רווח וסימני פיסוק אז זה די קשה.

X SapSap X

New member
לא נורא../images/Emo23.gif../images/Emo8.gif

והתכוונתי לכתוב שלמנהלים יהיה ככה קצת קשה לקרוא את זה [בטעות כתבתי שיהיה קשה להם לכתוב
]

משהו הזוי

בחודשי הקיץ הדבר ההזוי ביותר שקרה לי הוא שעבדתי בסופר פארם ועבד איתי איזה מישהו שפשוט היה סוג של אדם שלא ידע מה נסגר עם חייו, כל מה שאמרו לו לעשות הוא עשה הפוך, עבדתי בבית מרקחת פיקססתי מרשמים לבית המרקחת ואת האדם הזה שעבד איתי אמרו לי שניסו להכניס אותו לבית מרקחת והוא פשוט הפך להם את כל הבית מרקחת. עכשיו שתבינו שהבן אדם עובד שם מגיל 14 והיום הוא בן 21, 22 משהו כזה והוא עדיין עובד באותו תפקיד כל השנים האלה.

../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifמצאתי משהו../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אוי זה היה קורע...XD כאן אני אספר על החופשת שלי באילת. שנה שעברה, הייתי כשבוע באילת, בחופש הגדול. רוני הופיעה במלון שלי יום לפני שהגעתי, ויום אחרי שעזבתי
. איזה באסה... התבאסתי ממש ממש ממש. בקיצור, שאלתי אם יש מצב לקבל פוסטר של רוני, שהיה תלוי שם ואף אחד לא ראה אותו. הקיצר, התחננתי ממש, כאילו רציני, הם אמרו שהם יחשבו על זה ויודיעו לי בשנה הבאה, כשכבר לא תופיע במלון
. [מממ.. נתקשר אליהם ונשאל, שנה כבר עברה מאז
]. יומיים אח"כ, היינו אצל חברה של אמא שלי, שגרה באילת. דיברנו וזה, פתאום היא אומרת לי שהיא עובדת ברדיו "קול הים האדום" של אילת, הייתי בשוק, שוק רציני, היא אמרה שהיא תוכל לארגן שנבוא, ונקבל סינגלים
D: יום אח"כ באתי לרדיו, והיו שם ע ר מ ו ת של סינגלים ודיסקים, מפוצץ. נבהלתי בטירוף. היא אמרה לי ולאח שלי: "קחו כמה שבאלכם, אלה רק הכפולים :) ". אני והוא התנפלנו על הסינגלים, וחיפשנו אחד אחד, פתאום אומרים לי שמצאו פוסטר גדול של קרן פלס- חתום. היה כ"כ מגנייייב, יצאתי משם עם איזה 20 ומשהו סינגלים [הם אמרו כמה שנרצה, ויותר *שורק...*] ואפילו לא אחד של רונקה
. אבל היה כ"כ כיף, זה היה ממש שווה. היא אמרה שמתי שנבוא לאילת, נוכל לבוא ולקחת עוד דברים D: ישר משם הלכנו לקניון, שם עמדנו בכניסה... השומר בדק לי את השקית.. זאתי המלאה
. הוא כ"כ נבהל, והתחיל לקרוא לאנשים לבוא לראות את השקית שלי, כולם ביקשו סינגליםXD, אפילו אני חושבת שפילחו לי אחד
. נו יאללה, בטח לא היה חשוב אם אני לא זוכרת איזה.. חזרנו הביתה, ופרקתי את התיק, פתאום אני קולטת סינגל של קרן, שצורף לידו פתק, שעליו כתוב: "שמחה שנהניתם, אוהבת איילת" [לחברה של אמא שלי קוראים איילת
]. איזו חמודה
. זו הייתה אחת החופשות המגניבות שהיו לי
. D:

אני תכננתי הכל מראש../images/Emo22.gif

ככה שאני וההורים שלי באנו בדיוק יום לפני ההופעה של...זאתי.

mor93

New member
ה- פרידה ../images/Emo7.gif

:(לפני שנה, הייתי בכיתה ז' , ביום ג' אחד, בסוף היום שעה אחרונה , אני רואה את חברה שלי בוכה ולא מבינה מה קרה לה, אני שואלת אותה מה קרה לה ואם אני יכולה לעזור, אם אמרה שאני יכנס לכיתה ויגיד למורה שעוד מעט היא תיכנס קראו לה מכאלה - מיכה זה הכינוי , קיצ רנכנסתי לכיתה המורה, המורה אמרה לנו להיות בשקט ,עד להגיע השקט ואז היא אמרה לנו שמיכה עוזבת : ( בהתחלה לא הבנתי כ"כ למה , המורה לא סיפרה לנו הכל , כי אחרי שהיא אמרה שהיא עוזבת היה מלא מלא מלא שאלות עובדות וכל מיני צרחות , הבנתי שזה בגלל המשפחה שלה, היא הייתה ארגנטינית ולא היה לה משחה גדולה בארץ, אמא אבא אחים ( יש לה אח שדומה למייקל לא אבל יותר יפה ממנו ) , סבתא וסבא, זהו לא יותר את השאר היא הכירה מהקיבוץ והבצפר : ( במסיבת פרידה ממנה בכיתי כל הערב וחיבתי אתה, היה עצווב
עד עכשיו היא מתקשרת היא במסנג'ר , והיא החברה כ"כ טובה שאי אפשר לתאר כמה . לשמחתי הרבה מצאתי חברה נוספת שהיא עכשיו החברה הכי טובה שלי בבצפר כפרעליה והיא אמרה שהיא לעולם לא תעזוב אותי , אבל לעולם אין לדעת, לא הייתי מאחלת לאף אחד/אחת פרידות מחברים/חברות/ משפחה ובמשפט אחד : אני שונאת פרידות ! ולסיום : מייכה ?! אני אוהבת אותך הכי הרבה בעולםםם ! :לב: - אתמול היה לה יומהוללדת ! :) מזל טובב חיימשלי! לונלון ?! חולה עלייך וגם אני לא יעזוב אותך לעולם ! :לב: בהצלחה לכולם ! חג שמח& שבוע טוב אוהבבתת :לב:

orbu7

New member
../images/Emo13.gif

באחד מהימים שבהם הייתי בספריה באחד מבתי הקודמים שלי אני מסתכל באחד מספרי המחזור הקודמים ואת מי אני רואה? את יעל דואני והייתי המום שהיא וגם רוני שסיפרו לי שגם היא למדה למדו בבית ספר שאני מכיר והייתי בו.

gali56

New member
מנסה-../images/Emo9.gif

אוקע,אממ,אני מתחילה: זה קרה לפני שנה,כאשר הלכנו לאילת.הלכנו למלון.ואז ראיתי מין עלון כזה של אטרקציות,וראיתי את "ריף הדולפינים"היה רשום שאפשר לצלול שם,רציתי.ר-ציתי!אני חולה על דולפינים!...ואז,ההורים שלי אמרו :אינבעיה,חצי חצי. אחרי יומ/יים הלכתי.כולי בהתרגשות טוטליתת...[.בת דודה שלי,שגרה גם באילת,באה.]אחרי זה,הלכתי ללבוש את הבגד,ושמעתי את"ההרצה"הקצרה.לקחתי גם צלם. היה לי מדריך כ"כ חמווד!
הצטלמתי,לפני והוופ,נכנסתי.ראיתי מלא דגים,כמה אלמוגים,ומידי פעם עליתי לסדר את המשקפת חיחי..
וכמובןןן-דולפינים!כ"כ התרגשיתי![הם כ"כ חמודים רר
] אחרי שעה,אני לא יוצאת.ל-א יוצאת מהמים.ההורים שלי רואים את כולם יוצאים ורק אותי לא.הם נלחצו.מה קרה?ואח שלי כבר מרוב טיפשותה אמר שטרף אותי כריש
אחרי 10 דקות,הוא רואה אותי ואת המדריך יוצאים.*והצלם*.מרוב שהייתי שמחה,כמעט הפלתי את המדריך למים. ואז שילמנו,ולקחנו תמונות..וצרחתי*כן כן צרחתי!*איייייייזזזזזזזהההההההההה ככככיףףףףף זההה היה!!! כולם כזה מסתכלים עלי..והיה פשוט כיף טוטאלי:) -סוף-

אני יש לי 2:)

אוקיי הראשון קרה היום...!!! אני אדווה ירדן חברה של אדווה וחברה שלי הלכנו לסט של ראש גדול...לפני כן התקשרתי למלהקת לשאול אם אלדר יהיה והיא אמרה שלא...לא ציפיתי לכלום ובאתי בידיעה שהוא לא יהיה...אבל חברה שלי אמרה לי בכ"ז להביא את המתנה שלנו אליו...הבאתי וחשבתי שהוא לא יהיה...פתאום אדווה מתקשרת אליי מדברת מדברת אהה וד"א אלדר פה!אני וחברה שלי צורחות באוטו!מתרגשות מתות מתעלפות!!(תשאלו את ירדן!!)אבל חשבנו שאדווה עובדת עלינו...באנו ושאלתי את המפיקה אם הוא נמצא ופתאום היא אומר לי כן!אבל הוא לא מתכוןן לצאת בנתיים...התאכזבנו אבל סבבה פתאום הוא יוצא החוצה!עושה לנו היי בנות!ואני וחברה שלי מ-ת-ע-ל-פ-ו-ת!!פתאום נעמדנו דום וחברה שלי שחכה מהמתנה אני נותנת לה דחיפה ואומרת לה תביאי לו תמתנה!!חחח והיא מביאה לו קח זה מדיאנה וממני...והוא כזה ואי תודה בנות ונתן לנו נשיקה בלחי והחזיק לנו תיד!!!!!!!!!!!!!!אחרי זה הוא אומר טוב חייב לזוז ואני כזה רגע אלדר אפשר תמונה?והוא כזה אממ כן בטח הצתלמנו איתו!!יואו איזה מושלם!!!ואז הוא עף לצלם בים...אוף חח אבל זה היה מהזה מוזר!באתי בידיעה שהוא לא יהיה וקיבלתי הרבה יותר מזה!!ובסוך שחכתי אצלו תמתנה של רוני!!!אז הוא יוצא מהמכונית עומד ומחכה לנו ואני לא מבינה מה הוא רוצה?!חח פתאום אהה המתנה של רוני!אני רצה אליו והוא כזה" קחו כול מה שלא שייך לי חחח"ואנחנו צוחקות אני כזה וואי סליחה...והוא פדיחות לכן לא מדבר איתכן יותר!והתחיל לצחוק חחחחחחחח אחרי זה הוא אמר סתם סתם ביי ביי ואנחנו התעלפנו!!!!!!1 יום אחד אני הלכתי לישון צהריים לאיזה 2 ואם אני ישנה אז אני חורפתתתתתת קיצר זה היה יוםשאמא שלי קנתה לאחותי אלבום מדבקות ומלא מלא מדבקות של דורה...אחותי עוד קטנה והיא לא יודעת איפה להדביק ואיך להדביק.... אז אני הלכתי לישון איזה שתעיים ולא שמתי לב לכלום....כשקמתי אני מגלה שהייתי מכוסה במדבקות של דורה....אבל מה אני חכמה שכמותי לא חשבתי שהיא גם הדביקה לי על הגב כי לא ראיתי...ואחרי זה יצאתי החוצה עם המדבקות על הגב...עד שילדה אחת קטנה הצביעה עליי ואמרה"זה מדבקות של דורה?גמאני רוצה אבא תקנה לי"ואני לא מבינה מה היא רוצה ממני...וממשיכה ללכת פתאום איזה ילד אחד ניגש אליי ואומר לי"ילדה יש לך מדבקות של דורה על הגב זה בכוונה?"ואני כולי מפודחת ומסומקת שהלכתי ככה ברחוב!זה היה כול כך פדיחות!!!!!!! פעם אחת הייתי צרירה ללכת לארוע מיוחד ונעלי נעלים עם עקב קטן ממש קטן...אז הלכתי לחברה שלי שתסיע אותי...והיינו ממש ממש ממש באיחור...אז אנחנו רצנו מהר למעלית ואז כשירדנו נתקע לי העקב עם הנעל בחור של המעלית!!!!!!היינו ממש ממש באיחור ועד שהצלחתי להוציא את הנעל איחרנו לארוע וקראנו לכול הדיריים בבניין שייעזרו לי!זה היה כוך כך פאדיחות!!!

סבא שלי,

-קרה לפני 5 שנים- כאשר הייתי בת 8,סבא שלי נפטר. הוא היה אבא של אבא שלי,כלומר - מצד האבא. אני זוכרת כאשר היינו בביתם שם דודים שלי,אחיו של אבי,היה קייץ חם, ישבנו יחד בגינה הענקית שלו,לדודי יש בריכה קטנה מגומי בחצר,אז אני ובני דודים שלי נכנסו ושחינו בה, בעוד המבוגרים יושבים ולוגמים מן הלימונדה שדודתי סחטה במיוחד,לדוד שלי יש תחביב ישן,הוא מגדל בגינתו הענקית עציי פרי,לכן כל פעם שאנחנו באים הוא חותך לנו פירות טריים וסוחט לימונדה קרה. זו הייתה התקופה בה סבי גסס אפשר לומר,אני בתור ילדה קטנה בת 8 - לא ראיתי את זה מתקרב. היתיי בטוחה שהוא חולה בשפעת או משהו,סתם לא מרגיש טוב המון זמן...זה קורה לכולם,לא? אני זוכרת כאשר נכנסתי אל ביתו של דודי,דלק המזגן בעוד כולם יושבים בחוץ כאשר חמסין. כולי נוטפת מים,נהנת מהרוח שיוצאת מן המזגן וגורמת לי להרגיש קרירות שכזו. אך לפתע,שמעתי בום,כמו חבטה של משהו גדול ברצפה. נבהלתי ישר ורצתי אל החדר בו סבי נח,ראיתי אותו על הרצפה. שכב שם,לא מגיב.קפוא. אני זוכרת שקראתי לו,בכיתי,לא הבנתי מה קרה לו,זו רק מחלה שתעבור,נכון? אמרתי לו שאני אביא לו את האקמולי האדום מהארון,ורצתי אל ארון התרופות. הרי כשאני חולה,אמא מביאה לי לשתות את זה ואני מרגישה ישר טוב מאד. כשחזרתי,ראיתי את דודתי מתקשרת בלחץ למישהו וצועקת עליו בדמעות "תגיעו מהר! מהר!" ודודי מנסה "לנשק" את סבי,(כלומר - להנשים) בנו של דודי,הוא רופא. הוא ניגש לסבי,שם את ידו על החזה שלו,ואמר:"אין מה לעשות יותר.....דיי,אלי..תוותר" (אלי = דוד שלי) באותו רגע,לא ידעתי איך להגיב. בהיתי ברצפה,בסבא שלי,הקר,שלא זז,שלפני מספר שעות חיבק ונישק, והביא לי את המגן דוד מכסף שלי,שאני הולכת איתו עד היום. סבא שלי,אני מתגעגעת. למרות שעברו 5 שנים,זה גודל וגודל משנה לשנה, כאשר אני בהלוויתך,שוב בוהה במצבה הענקית שלך, ובסבתא בוכה. מתגעגעת. אף אחד לא יודע על זה בדיוק.. אני דיי ניסיתי להדחיק או לשמור לעצמי,זה סיפור....דיי קשה לי. ראיתי אותו....ממש....זו דיי טראומה.
סוףסוף הצלחתי להוציא את זה...

X SapSap X

New member
אלוהים, איזה מפחיד../images/Emo7.gif

זו באמת טראומה לכל החיים. לראות במצב כזה מישהו שכל כך קרוב אליך, ועוד היית ממש קטנה

למעלה